Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dig og Skaterboy – Den aktive del

(Skaterboy)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 10158

Af: Godnathistorier.

Læs flere noveller af:
» Godnathistorier.

Skriv til:
» Godnathistorier
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani og Trekant
DENNE HISTORIE ER EN FORTSÆTTELSE PÅ SERIEN SKATERBOY, MEN KAN SAGTENS LÆSES ALENE.

Jeg har her med kapitel 4 og 5 i serien forsøgt at skabe en historie, hvor læseren bliver hovedpersonen og dermed får lov at forestille sig at have sex med Skaterboy som sig selv. Jeg har skrevet to versioner, hvor indledningen er den samme, men hvor den sidste del er forskellig alt efter om du er aktiv eller passiv. Her i kapitel 4 har du den AKTIVE rolle. Foretrækker du at være passiv når du har sex, skal du vente på kapitel 5.

PERSONER:
Dig – indsæt selv dine data!

Lukas a.k.a. ”Skaterboy”, hvid fyr på 16 år, slank med let markerede muskler og six-pack, pik på 17 cm., bærer altid kasket med skyggen i nakken og røde Converse, elsker rulleskøjter og skateboards.

Samir, lysebrun iransk fyr på 18 år, veltrænet, pik på 19 cm., kort sort hår og brune øjne, heteroseksuel (men han er måske en anelse bi, så længe han er aktiv).

HISTORIEN
Du befinder dig i svømmehallen. Det er søndag, og du har ingen aftaler. Selvom en dag foran fjernsynet eller computeren kunne være meget hyggelig, er du lidt restløs i kroppen, så du trænger til at bevæge dig. At det lige blev svømmehallen du valgte, er ret tilfældigt, men du fik pludselig tanken om at sænke sig ned i det behagelige kølige vand, og derfor blev det svømmehallen. Det føles da også vidunderligt, da din krop endelig glider gennem det bløde vand, mens du svømmer bane op og bane ned og nyder følelsen af at bevæge hele kroppen.

Der er ikke mange i svømmehallen den dag. Kun en familie og seks enlige svømmere. Men efter lidt tid dukker to nye badegæster op, mens du holder en pause ved kanten, og de to nyankomne fanger hurtigt din opmærksomhed. Det er to unge fyre – vel begge sidst i teenageårene, for de har både noget drenget og noget voksent over sig, mens de går langs bassinkanten og griner og tjatter til hinanden. Den ene fyr har lysebrun hud og et mellemøstligt udseende. Den anden fyr er hvid. Begge har de flotte brune øjne, kan du se, da de nærmer sig. De har begge flotte veltrænede kroppe med lidt muskler, om end disse er en anelse sværere at se ved den hvide dreng end ved den mørke. De er virkelig smukke, og du mærker en foruroligende følelse i underlivet. Desværre har de begge store løse badeshorts på, så det er svært at se formerne i de mere interessante regioner. Du svømmer lidt videre, men denne gang langsomt og ukoncentreret, for du har travlt med at holde øje med de to fyre ud af øjenkrogen.

De to fyre er tilsyneladende mest interesserede i at springe ud fra vipperne, dykke og lege lidt i vandet, selvom de også svømmer om kap fra tid til anden. Heldigvis klistrer de våde badeshorts sig nu til kroppen på de to fyre, så stoffet fremhæver nogle fine rund baller på begge de to skønheder. Dine badebukser begynder virkelig at stramme om din pik, og de beslutter dig for igen at fokusere på at svømme.

Inden du vælger at forlade svømmehallen for i dag, tager du et smut forbi saunaen. Den er tom. Du sætter dig godt til rette på en af bænkene, og mærker hvordan hver en muskel slapper af mens dit sind tømmes for tanker, så du kun fokusere på varmen der rammer din hud og forvandler klorvandet til sved. I et par minutter sidder du i din egen lille boble, indtil døren pludselig går op, og river dig tilbage til virkeligheden igen. Typisk! Det er selvfølgelig de to fyre. De sætter sig på bænken over for dig. Den hvide fyr ser lidt utilpas ud. Han kigger på sin ven, på dig, ned af sig selv og rundt i rummet. Til sidst henvender han sig pludselig til dig:
”Hey, er det i orden hvis jeg smider mine shorts?” du bliver helt paf, men nikker. I et snuptag er de store badeshorts væk, og du har frit udsyn til en slap pik og nogle fine glatbarberede nosser, der tungt hviler på det varme træ. Den hvide fyrs ven ser lidt rådvildt og undrende på ham, men den hvide fyr laver bare et finurligt skævt smil og siger: ”Kom nu Samir! Jeg gider sgu da ikke være den eneste der stripper.” Den mørke fyr, som jo tilsyneladende hedder Samir, ser lidt genert på sin ven og så på mig, inden han tager en dyb indånding, og også lade sine badeshorts glide af. Nu har du også udsyn til en fin mørk slap pik der hviler på nogle ligeledes glatbarberede nosser.

Du mærker hvordan den foruroligende følelse i underlivet vender tilbage, og selvom du prøver at undgå den pinlige bule, rejser der sig et lille telt i dine badebukser, og du prøver at skjule den med hånden, selvom du har en mistanke om, at den hvide fyr allerede har set det. For at prøve at lede din opmærksomhed væk fra de to lækre nøgne fyre, forsøger du at indlede en samtale, og spørger om de ofte kommer i den svømmehal. Et latterligt spørgsmål, kan du godt selv se, men det var det bedste du lige kunnet komme op med i din ”tilstand”.
”Egentlig skater jeg mest. Vi havde bare lige lyst til en dukkert.” siger den hvide fyr.
”Ja, Lukas her er sygt awesome til at skate. Vi kalder ham Skaterboy… Men han er sgu også god til andre ting.” Lukas og Samir smiler indforstået til hinanden, og deres charmerende smil hjælper ikke ligefrem på at få din pik til at falde ned. Bedre bliver situationen da ikke, da Lukas siger:
”Hey. Join us! Smid kludene. Det er sgu mere lækkert at få skridtet frit.” Lukas’ blik er nærmest beordrende, og du overvejer, om du bare skal gå og glemme alt om det. Men alligevel vælger du at trække badebukserne af, hvorefter din hårde rejsning flyver op i vejret, og bliver et strittende midterpunkt i rummet. Der er ingen tvivl om, at den har fanget begge fyrenes blikke. Samir virker lidt forfjamsket, men Lukas smiler til dig med sit frække skæve smil, og siger kækt: ”Det er vist ikke kun temperaturen der stiger herinde.”

Lukas rejser sig og bevæger sig hen imod dig. Han sætter sig på knæ på gulvet ved din bænk, og lader sine bløde hænder køre op og ned af dine lår, mens han sender et lusket blik. Hænderne finder videre ned til dit skridt hvor den ene hånd lige så stille begynder at massere dine nosser. Hans fingrer er fine og smidige, så de forstår virkelig at få det rigtige tag om dine kugler. De anden hånd griber rundt om dit hidsigt dunkende lem, og begynder at bevæge sig op og ned omkring det hårde skaft. Lukas holder øjenkontakten med dig, mens han åbner munden og fremviser en fin glinsende lyserød tunge der slikker op og ned at den blottede glans. Hans blik er liderligt og tænder dig helt vildt. Følelsen af den våde bløde tunge der leger med det sarte pikhoved er vidunderlig, og du er virkelig liderlig nu.

Endelig bøjer Lukas hovedet ned og leder sine bløde læber omslutte glansen og dernæst glide ubesværet ned omkring skaftet og så tilbage. Det summer i hele din krop, for aldrig har du fået så vidunderligt et blowjob. Lukas forstår sig på ikke bare at bevæge hovedet frem og tilbage, men virkelig at lade sin mund massere din lystige pik på den mest perfekte måde, når han ihærdigt flytter hovedet frem og tilbage og fra side til side for konstant at ændre sin munds og læbers placering i forhold til din pik. Samtidig anvender han fra tid til anden sin bløde tunge til at kæle lidt ekstra for undersiden af din glans. Samtidig varierer han også mellem nogle gange udelukkende at lade sine læber fare frem og tilbage over glansen med en enorm hastighed, og andre gange dykke sit hoved hårdt ned, og presse læberne ned til roden. Det er sygt frækt for dig at mærke din opsvulmede pik presse sig mod siderne i Lukas’ unge hals, og hver gang han tager den helt til bunds, griber du fat om hans nakke og presser hans hoved til dig.

Over for dig og Lukas har Samir også fået stiv pik, og han har i lidt tid siddet og spillet den af til synet af Lukas der tilfredsstiller dig. Dit blev har konstant skiftet mellem synet af de rosa læber der omslutter din pik og Samirs lækre store drengekæp. Endelig kommer han hen og joiner jer. Han stiller sig op på din bænk, så den lækre lysebrune præspermsglinsende pik er lige ud for dit ansigt – et vidunderligt close-up lige foran dig. Som at se en 3D-film hvor en kæmpe pik pludselig springer ud i hovedet på dig, men heldigvis live i dette tilfælde. Uden overvejelser sluger du den store dunkende pik, og fornemmer hurtigt smagen af den salte præsperm. Hans pik er lækker – både i fylde og smag. Samir tager fat om dit hoved og begynder at mundkneppe dig med stor hastighed. Du kan ane hvordan den glinsende pik suser ind og ud mellem dine læber, og følelsen af Samirs dunkende lem i din mund og hals, mens dit eget lem presser mod siderne i Lukas’ hals, er ubeskriveligt vidunderlig. Samirs nosser hamrer konstant mod din hage, når han kører sit lem helt ned i halsen på mig. Hans nosser er store og bløde og du kan ikke lade være med at tage dem i din hånd og kæle for de lækre nosser. De føles dejlige i din hånd.

Du lader din anden hånd glide op over det flotte mørke maveskind, som glinser af sved. Du kan mærke hvordan alle hans muskler spænder i ren nydelse, mens gennemknepper din mund. Din pik dunker lidt ekstra i Lukas’ kæft ved din berøring af den muskuløse krop. Til sidst stønner Samir anstrengt, og hans pik dunker voldsomt mens store ladninger varm sperm skydes ned i halsen på dig. Spermen har en vidunderlig lidt krydret smag, som du ikke har oplevet før, så du sutter alt hvad du kan, for at få hver eneste lille dråbe sperm ud af Samirs lækre pik. Til sidst trækker Samir sig forpustet tilbage, og falder udmattet sammen på bænken ved din side.

Lukas tager dit bankende lem til roden en sidste gang, og lader så hele din pik glide ud af sin mund med et lille svup. Han sender dig et stort liderligt smil. En blanding af præsperm og spyt løber ned af hans hage. Du rejser dig, og får Lukas lænet ind over bænken, hvorefter du sætter dig på knæ lige bag ham, så du får fri adgang til at sprede hans dejlige drengeballer og slikke det lille hul. Lukas stønner tilfreds, mens du lader dine hænder masserer de fine runde baller, som passer så perfekt i dine håndflader. Din tunge finder vej ind i det lille hul, og du smager lystigt på den lækre unge røv. Du skifter lidt mellem at spytter på hullet og massere den med din finger eller tunge. Men Lukas’ hul er tydeligvis trænet, så det er hurtigt helt afslappet og åbent.

Du får i et snuptag den slanke fyr ned på alle fire og tager ham hårdt i doggystyle. Din krop er i ren ekstase mens du med en hånd på hver af Lukas’ hofter knepper hans hul i hårde og hurtige stød. Du kan ikke lade være med at give den lille struttende røv nogle hårde klask, og Lukas stønner lidt klynkende som tak. Der er varmt og dejligt oppe i Lukas, og det er noget tid siden du sidst har følt en lækker ung røv stramme om dit stive lem. Samir følger småliderligt med fra sidelinjen.

Lukas kommer fri af dit greb og sætter sig med sin krop op af din mens han lidenskabeligt snaver dig og får dig ned at ligge. Lukas sætter sig overskreds på dig, og sænker sit hul ned over din pik. Du følger begejstret bevægelsen med øjnene, mens den lille røv sænker sig ned over din hårde pik. Du tager igen fat om Lukas bløde baller mens han løfter sin krop op og ned og rider din dunkende pik. Hans fine hænder hviler på din brystkasse og bevæger sig kærtegnende frem og tilbage over din brystkasse og dine strittende brystvorter. Lukas’ stive pik klasker op og ned, så den gang på gang slasker mod hans maveskind, og efterlader glinsende striber af præsperm. Lukas’ pjuskede brune hår flyver rundt om det smukke ansigt mens han stønner tilfreds. Han er ret cute med de brune øjne og de mange fregner over næsen. Han bukker sig frem, så det smukke ansigt nærmer sig dit, og de bløde læber kysser dig igen. Han har en vidunderlig duft.

Lukas flytter sit ansigt få centimeter tilbage, og giver dig igen et liderligt skævt smil. Så rejser han sig op og hiver dig op fra gulvet. Du sætter dig igen på bænken, og han glider igen ned over din pik, der efterhånden er fedtet godt ind i røvsved og præsperm. Lukas lægger sin ryg lidt skråt ind mod din mave og dit bryst, og svinger armen rundt om din hals. Du holder om den spændte krop, og kan nærmest mærke den sitre og vibrere af ekstase. I er begge svedige og varmen føles heftigere end nogensinde. Du griber om Lukas’ dunkende pik og spiller den af på ham, mens han fortsat rider dig så det klasker, hver gang hans baller rammer det underliv og dine lår. Lukas’ nosser hopper op og ned mens han ihærdigt lader sin røv bevæge sig op og ned over dit skaft og din glans, som efterhånden er godt følsom. I er tæt på udløsning og I føler nærmest, at I ikke kan være i jeres krop mere.

Pludselig går døren op, og en ung spinkel blond fyr er på vej ind. Han stivner chokeret i døren, og stirrer bare måbende på scenariet. Opdagelsen gør oplevelsen mere intens og fræk, og du kan mærke Lukas’ hul stramme sig lidt ekstra om din pik. Han er virkelig ved at komme nu, så du spiller ham alt hvad du kan. I et højt skrig sprøjter lange stråler af sperm ud over Lukas svedige, spændte maveskind og ud over din hånd der knuger sig om hans pik. Snart efter kommer også du og affyrer lange varme stråler af sperm langt op i Lukas. Du knuger ham krampagtigt ind til dig for at få afløb for den store ekstase. Så falder i sammen oven på hinanden. Din nu halvslappe pik er stadigvæk oppe i Lukas. Du kan mærke den hurtige pulseren i Lukas’ krop, og lægger en hånd på hans forpustede mave, der bevæger sig op og ned i hurtige bevægelser. Hans hud er så blød. Du smører spermen ud over hans maveskind, mens han drejer hovedet, så I kan kysse igen.

Den blonde fyr står stadigvæk som forstenet i døråbningen. En vagt kommer løbende ind, og beordrer jer råbende til at forlade saunaen. I går alle tre ud i badet, og vasker jer og klæder om under nøje opsyn, før I bliver forvist fra svømmehallen. Uden for svømmehallen får Lukas iført sig sine rulleskøjter, og han klasker dig let i røven og blinker til dig, inden han suser af sted over parkeringspladsen med Samir cyklende ved din side. Der var sådan det gik til, at du kom til at kneppe Skaterboy.
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:27/12 2013
lækkrt, lækker! venter spændt på "den passive udgave