Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Weekend hos far

Karakter: 4.0/8
Visninger: 14052

Af: AdirtySecret.

Læs flere noveller af:
» AdirtySecret.

Skriv til:
» AdirtySecret
Tags: Aldersforskel, Onani og Incest
Jeg befandt mig igen på hovedbanegården i København. Regnen pissede ned, selvom det var sommer og egentlig dejlig varmt. Det var umuligt at få fat på en taxa på grund af vejret, og alle turisterne. Jeg havde fået nogle lommepenge med fra min mor, da jeg skulle besøge min far, men dem havde jeg brugt på blade og mad til turen. Min far arbejdede som altid over, og havde derfor ringet og sagt, at han ikke kunne nå at hente mig. Da jeg var 15 år, og ikke har noget dankort, så var jeg nødt til at gå.

Da jeg nåede min fars lejlighed var mit tøj fuldstændig gennemblødt på grund af. regnen. Heldigvis kom min far hjem, lige i tide til at låse mig ind. ’For helvede da et møgvejr, men dejligt at se dig, min dreng’, sagde han og låste op.
Det var en lille 2 værelses lejlighed, så pladsen var trang. Da vi stod i entréen, og jeg forsøgte at vikle mig ud af min våde tshirt, kunne jeg ikke undgå at støde min albue ind i maven på min far. Det skal siges, at han er en flot mand, af en alder på 42år. Hans krop var stærk og mandig, da han arbejdede som jord- og betonarbejder. Hans hår var mørkt, selvom der allerede var kommet lidt grå hår ind i mellem. Og så var han høj. Meget højere end mine 170 cm.
Jeg havde altid vidst, at jeg var til fyre. Selvom min far nok er den mest heteroseksuelle mand man fandt i København, så havde jeg ikke kunne lade være med at kaste nogle skjulte blikke efter ham.

-’Hey, pas lige på med den arm. Og du må nok hellere få alt tøjet af og smutte i bad, så du kan få varmen. Så laver jeg noget mad til os.’ Sagde han.
Jeg nikkede bare, men lagde mærke til at han lagde en hånd på min numse da han smuttede forbi mig i den trange gang. –'For helvede, hvor ville jeg ønske at han ville lade den blive. Bare denne ene gang', men jeg vidste udmærket at det ikke ville ske. I stedet fandt jeg et håndklæde, og gik ud på badeværelset.
Imens jeg trak underbukserne af, betragtede jeg min pik som kom til syne. Når den er stiv var den omkring 14cm, så det var ikke verdens største pik, men jeg var selv godt tilfreds med den. Fuldstændig glatbarberet ser den endda større ud. Jeg fik tændt for det varme vand og gik under bruseren. Jeg kunne høre min far nynne for sig selv ude i køkkenet og rumstere med gryderne. Min pik begyndte at vokse da jeg sæbede den ind, så jeg begyndte langsomt at spille den af.
-’Jonas, jeg skal lige pisse, så jeg kommer lige ud til dig’, kunne jeg pludselig høre min far råbe, og så gik døren op. Min far har altid haft et meget afslappet forhold til nøgenhed, hvorfor han også ofte kan sove nøgen, eller går nøgen rundt. Jeg derimod, var langt mere blufærdig når det kom til stykket.
Der stod jeg under bruseren, med sæben skummende og en pik strittende lige ud i luften, og knald rød i hovedet.
–’Det må du undskylde Jonas, men altså hvis det er nogen trøst, så kan jeg kun sige at det er noget alle mænd gør.. Og man bliver altså lidt mere liderlig her i sommervarmen’, sagde han og gik hen for at pisse.
-’Far, helt ærligt! Så vent dog til at jeg har fået noget tøj på!!’ hvæsede jeg, men han var ligeglad, og forsatte.
Han måtte have smidt bukserne da han kom hjem, for nu stod han kun iført tshirt og et par hvide boxershorts. Han hev dovent sit lem frem for at tisse, imens forsøgte jeg at skjule min erektion, men synet af hans pik gjorde det ikke nemt.
-’Vi spiser om 10min, min ven’, sagde han og smuttede..

Jeg forsøgte at undgå at se ham i øjnene, og svarede kun mumlende på alle hans spørgsmål under aftensmaden. Efterfølgende smed vi os i sofaen for at se en film.
-Har du ikke et tæppe jeg kan få over mig?’, spurgte jeg. Egentlig ikke fordi jeg frøs, men mere fordi jeg forsøgte at skjule min stådreng. Det meste af filmen havde jeg sendt stjålne blikke ned i min fars skridt. De hvide boxershorts tegnede tydeligt omridset af en tyk pik, som lå dovent ned af min fars venstre lår.
-’Jo, da’, sagde min far, ’Og jeg bliver sgu nok nødt til at hoppe i seng nu min dreng. Det har været en hård dag, men vi har jo hele weekenden sammen’.
Han hentede et tæppe til mig, gav mig et kys i panden og gik ud af stuen for at børste tænder, og gik i seng.
Efter ca. 15min kunne jeg høre hans svage snorken inde fra soveværelset, og eftersom jeg ikke kunne koncentrere mig om filmen alligevel, så skyndte jeg mig at hive tæppet og underbukserne af. Min pik sprang op på maven af mig, og jeg lukkede øjnene imens jeg lod min hånd glide op og ned af min pik. I mit hoved genoplevede jeg den pinlige episode i badeværelset, men denne gang forestillede jeg mig, at min far havde smidt tøjet og var gået under bruseren sammen med mig. Jeg forestillede mig, hvordan han ville have tvunget mig ned på knæ, og havde taget hans pik i munden. Jeg havde aldrig været sammen med en fyr før, og aldrig smagt andet sæd end min egen.
Jeg begyndte at spillede vildere på min jernhårde pik, og med en finger fangede jeg en dråbe af mit præsperm, og smagte igen den lidt saltede smag. Jeg lod fingeren glid ned imellem mine baller, for at finde mit glatte hul. Selvom jeg stadig var jomfru, så forestillede jeg mig, at min far havde løftet mig op ude i badet og kneppet mit jomfruhul op af de kolde klinker… Jeg kunne ikke længere hold min udløsning tilbage, og jeg sprøjtede voldsomt udover min slanke mave, og noget af min ladning ramte min kind, som jeg slikkede i mig.

Da jeg havde sundet mig lidt, lå jeg på sofaen og lyttede efter min fars snorken. Han sov heldigvis stadig. Jeg slukkede TVet, og listede ind i seng.
Min fars hvide boxershorts lå på gulvet, og da jeg kiggede på sengen så jeg min far ligge og snorke på ryggen uden en trævl på kroppen.
Imens jeg stod i det mørke rum, som blev oplyst af en lysstråle fra gange, kunne jeg se, at min far havde en halvfed på. Hans pik vuggede frem og tilbage, og jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg ville ønske at jeg vidste hvad han drømte.
Det var første gang, at jeg så min far have stiv pik. Selvom den kun var halvstiv kunne jeg ikke lade være med at blive imponeret over størrelsen. Sammenlignet med min egen, så var den kæmpe stor! Omkring 18cm, og tyk som en dåse barberskum. Jeg kunne se, at min far trimmede hårene omkring hans lem, og under pikken hang de største boller jeg nogensinde havde set. End ikke på pornofilm havde jeg set dem så store. De hang og dinglede dovent i takt med at hans pik rejste sig.
Da jeg kravlede i seng planlagde jeg, at jeg ville kravle over ham, så mit ansigt kunne komme så tæt på som muligt, uden at vække ham. Selv var jeg ikke upåvirket af synet, og min pik stod atter jernhård i min underbukser. Da jeg kravlede over min sovende far kunne jeg ikke lade være med, at snuse så meget af duften fra hans manddom som muligt til mig. Duften var varm og mandig, præcis som jeg havde forestillet mig.
Min far snorkede forsat videre, dog kløede hans sig let over maven, og hans hånd ramte hans pik, der nu var næsten hel stiv. Det var en fuldstændig umulig mission at skulle falde i søvn ved siden af. Min pik bankede så hårdt, at det næsten gjorde ondt. –’Jeg kan ikke lade den her mulighed ligge’, tænkte jeg for mig selv, da jeg ikke vidste om jeg nogensinde ville få synet af min fars stive pik at se igen…
Jeg forsøgte at lade som om, at jeg sov uroligt, og tilfældigvis lægge en hånd på ham. Men i mørket ramte jeg kun hans lår.
Min puls bankede som en vanvittig, og jeg var sikker på at han ville vågne ved berøringen, men min far snorkede bare videre.
Efter havde det føltes som 5 min tog jeg mod til mig, og lod endnu en gang min hånd glide rundt på min fars krop, for denne gang at mærke hans bløde, glatte nosser. Jeg kæmpede for, at se ud som om at jeg sov, men der kom forsat ingen reaktion fra ham. Jeg frygtede, at han til hver en tid ville vågne, og opdage min handlingen, og at han ville blive meget vred på mig. Men min dunkende pik, og min teenage-liderlighed gjorde, at jeg puttede mig tættere ind til ham, og denne gang lagde min hånd om han pik. Adrenalinen susede rundt i kroppen på mig, og jeg var overrasket over hvor varm, stiv og blød en anden mands pik kunne føles på samme tid. Ikke mindst hvor stor den virkede i min hånd!!
Min fars snorken var pludselig holdt op, og var blevet til en tung vejrtrækning. Men selvom jeg ventede, med hånden omkring den pik, som havde været med til at lave mig, så skete der ikke noget. Han sov, tungt!

Jeg begyndte langsomt at lege lidt med hans store pik. Ganske forsigtigt for ikke at vække ham. Imens kunne jeg mærke, hvordan præspermen piblede ud af min egen pik, og sikkert lavede en plet på mine lyseblå underbukser.
Jeg lå med ansigtet imod hans armhule, og indåndede hans mandlige lugt, hvilket gjorde mig endnu mere liderlig. Jeg kunne høre, at min fars vejrtræning blev hurtigere, og vidste at jeg måtte stoppe inden han kom, da det helt sikkert ville vække ham. Men synes af min hånd omkring hans stive pik, og det store pikhovede som kom til syne hver gang jeg hev tilbage, var som en hypnose for mig. Jeg vidste det var forkert, men liderligheden bølgede indover mig som aldrig før. Jeg spillede hans pik hårdere, og tanken om, at sætte mine læber omkring hans store pikhoved og få lov til at smage hans ladning var svær at styre… Men pludselig mærkede jeg en stærk arm som stoppede mit håndleds bevægelser. –’Jonas, hvad fanden laver du?!’…

(Forsættes)
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:16/12 2013
det kan da kun ende med en lækker fortsættelse
 
Navn:baldur
Dato:28/04 2014
også jeg ser frem til fortsættelsen.