Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

To frække centernisser

(Skaterboy)

Karakter: 4.6/7
Visninger: 7236

Af: Godnathistorier.

Læs flere noveller af:
» Godnathistorier.

Skriv til:
» Godnathistorier
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex og Onani
DENNE HISTORIE ER EN FORTSÆTTELSE PÅ SERIEN SKATERBOY, MEN KAN SAGTENS LÆSES ALENE.

PERSONER:
Lukas a.k.a. ”Skaterboy”, hvid fyr på 16 år, slank med let markerede muskler og six-pack, pik på 17 cm., bærer altid kasket med skyggen i nakken og røde Converse, elsker rulleskøjter og skateboards.

Samir, lysebrun iransk fyr på 18 år, veltrænet, pik på 19 cm., kort sort hår og brune øjne, heteroseksuel.

HISTORIEN:
Så var det atter blevet jul, og juletravlheden havde igen sænket sig over den danske befolkning. Også i det lokale indkøbscenter tæt på Skaterboys hjem, kunne man mærke, at juleaften nærmede sig. Det var lørdag, og centret hvor proppet med familier, der skulle ordne julegaveindkøb. Også Lukas og hans bedste ven Samir gik rundt i centeret, men de var dog i et helt andet ærinde. Samir var ved at spare op til en iPad, og havde derfor brug for alle de penge han kunne komme i nærheden af, så han havde sagt ja til at blive nisse i centeret, og han havde lokket Lukas med, så han kunne dele pinligheden med nogen.

De var et kønt nissepar. Samir havde aldrig fejret jul, og Lukas så mest julen som en anledning til at få nyt udstyr til sin fritidsinteresse – at skate. Men i det mindste skulle de bare dele pebernødder ud, og snakke lidt med børnene, så det kunne da ikke være så svært.

Centeret havde besluttet at lave amerikansk juletema det år, så Lukas og Samir var kommet i et par meget kropsnære elf-kostumer, og Lukas kunne ikke lade være med konstant at kaste et blik ned på Samirs fine lille bagdel, der så så indbydende ud i de stramme bukser. Til sidst kunne Lukas da heller ikke lade være med at give den et lille klap, hvorefter Samir sendte ham det vildeste dræberblik.
”Bare fordi du er svans, betyder det ikke jeg er svans.”
”Slap nu af Sammi. Det var bare et venskabeligt dask.”
”Ja, det siger du nu…”
”Har du fået fortalt din far, at jeg er bøsse?”
”Ja…”
”Og…?”
”Ja, han siger at du er god nok, og at kærlighed er vigtigt og så skal vi ikke bland os i det. Han siger du stadigvæk er Lukas.”
”En klog mand din far!” sagde Lukas med et skævt smil.
”Ja, men han ved sgu da heller ikke at du kneppe til højre og venstre konstant.” sagde Samir med en irriteret mine. Et par børn kom hen til dem, og Samir tvang et smil frem, og spurgte hvad de ønskede sig til jul.

”Det er sgu da ikke fordi jeg ikke forstår dig.” fortsatte Samir, da børnene var smuttet igen. ”Jeg er så fucking liderlig hele tiden. Jeg tænker sgu på damer 24-7!” Samir fik pludselig en underligt blik, som fik han det dårligt.
”Er du okay?” spurgte Lukas bekymret. Samir kiggede rædselsslagen ned af sig selv, og Lukas brød sammen i et kæmpe grineflip og begyndte at rulle rundt på gulvet, da han så den store bule i de stramme, grønne nisseshorts. Det var ikke så meget boneren i sig selv, men mere Samirs reaktion.
”Det sker fucking hele tiden!” sagde Samir forfjamsket. ”Hvad fanden skal jeg gøre?”
”Kom!” sagde Lukas, og tog Samir i hånden. Mange folk kiggede undrende på de to nissedrenge, der pludselig gik hånd i hånd, og Samir følte uden tvivl ubehag ved de mange blikke og ved hele situationen, men det fik ikke hans bule til at lægge sig. Lukas kunne ikke holde til det frække syn af bulen i det stramme kostume, så han havde selv fået en bule på. Værre blev det, da nogle børn og deres forældre kom hen imod dem. De prøvede begge at skjule bulerne med deres kurve, men de var desværre nødt til at sænke dem lidt, for at børnene kunne nå. Lukas kunne se på moderens blik, at hun havde fået øje på bulerne, og hun så dybt ind i Lukas’ øjne med et lynende blik og forargelse.

Endelig gik børnene, og Lukas førte Samir videre gennem centeret, til de til sidst nåede den store juleudstilling på det store torv. Lukas førte Samir op på selve udstillingen og om bag en af de hyggelige dekorationshytter. Der var der en lille passage mellem hytterne og baggrunden af grantræer, hvor man ikke kunne ses.

”Hvad så nu?” spurgte Samir lettere irritere. Lukas greb fat om bulen, som svarede ved at dunke endnu hurtigere. Pikken blev helt sikkert påvirket, selvom Samir så forfærdet ud. ”Hvad fanden laver du man?”
”Vi kan kun få den bule til at lægge sig på én måde.” Samir ville gå, men Lukas trak ham tilbage, og holdt ham op mod hyttens bagvæg.
”Hva’ fanden sker der for dig?” sagde Samir med et vildt blik og flakkende øjne.
”Jeg hjælper dig.” sagde Lukas med et skummelt skævt smil, og masserede Samirs bule. De to drenge kæmpede lidt, men til sidst gav Samir op, og stod bare som lammet.

Lukas gled ned på knæ, fik åbnet de grønne bjælleshorts, og trak dem ned om Samirs ankler. Derefter fik han de stramme benklæder med røde og grønne striber af, og til sidst Samirs undertøj. En stor og lækker brun perkerpik sprang frem, og stod helt stiv ud i luften. Lukas begyndte at nulre Samirs boller, mens han med det yderste af sin tunge legede med det blottede pikhoved. Han sendte flirtende blikke op til Samir, der trak vejret meget anstrengt. Lukas lod en hånd glide op under den røde jakke og blusen med de røde og grønne striber, og han kunne mærke de spændte mavemuskler, den bløde hud og det hamrende hjerte. Pulsen begyndte så småt at falde, men den blev ved med at være ret høj.

Lukas åbnede munden og slugte den stive brune pik i en mundfuld. Han var efterhånden blevet sygt god til at give blowjobs, og mange roste ham for at give verdens bedste blowjobs. Han læber var nærmest som skabt til det, og hans bløde og smidige tunge kunne altid lege lidt ekstra med pikken, mens den gled frem og tilbage hen ad den våde, bløde tunge. Lukas blev ved med at nulre nosserne, mens han suttede på den lækre stang. Han havde altid drømt om at smage Samirs pik. Han havde set den flere gange i slap tilstand, og var fascineret over den lækre lysebrune farve. Samir var i det hele taget en sygt lækker fyr. Ærgerligt at han spillede på det ”rigtige” hold, og ikke på det ”forkerte” som Lukas.

Samir var efterhånden holdt helt op med at gøre indvendinger, og han stod bare som lammet over den fantastiske følelse, der strømmede gennem hans krop. Det hele var lidt komisk og underligt, for de havde stadigvæk nissetøj på, og bjællerne i Lukas’ nissehue kimede lystigt hver gang hans hoved susede frem og tilbage med læberne formet om den dunkende pik. Samir fik endelig mod til selv at tage kontrollen, og han begyndte at mundkneppe Lukas. Lukas slog blikket ned, og kunne lige skimte det vidunderlige syn, at den glinsende våde pik, der hamrede frem og tilbage. Samirs pik havde egentlig en super god størrelse – hverken for stor eller for lille. Lige som Lukas bedst kunne lide dem.

En vidunderlig smag af præsperm ramte Lukas’ tunge, og Samir blev nødt til at trække sig ud, hvis han ikke skulle komme. Hans pik var jo kun vant til en knyttet hånd – ikke til bløde læber og en våd og varm hule. Samir havde fået et vildt og liderligt blik, og Lukas fik et kæmpe chok, da Samir væltede Lukas omkuld på gulvet og flåede alle benklæder af, så den lille runde bagdel strittede op i luften. Med sin store og smidige hænder, spredte han Lukas’ baller, og spyttede nogle gange på hullet, inden en vild og målbevidst tunge gravede sig ind i hullet. Et lyn af nydelse gik igennem Lukas blandet med en chokeret overraskelse over en hidtil ukendt side af hans bedste ven. Samir havde altid været den mest forsigtige af de to – at han kunne blive sådan et vilddyr, vidste Lukas ikke.

Samir var også vildt utålmodig og drevet af en liderlig vildskab, så han smed sig hurtigt ned over Lukas, og fik ret hurtigt presset sit dunkende lem op i Lukas. Det var godt at Lukas’ røv efterhånden havde prøvet lidt af hvert, for ellers havde den nok ikke holdt til den fart, Samir havde på. Samir greb fat om Lukas som i et bagvendt kram og kneppede ham hårdt med han krammede ham ind til sig. Lukas kunne mærke Samirs varme og stønnende ånde på sin kind, mens Samirs underliv klaskede højlydt mod Lukas’ baller gang på gang, så ballerne vibrerede en smule. Pikken susede ud og ind som stemplet i en bilmotor, og det føltes vidunderligt for Lukas at blive fyldt af Samirs varme pik.

Samir trak sig ud og fik flået det sidste tøj på. Han fik Lukas vendt om, op flåede også tøjet af ham. Det eneste de han ikke tog af dem var nissehuen og de sjove grønne snabelsko, for Samir havde dog hørt så meget efter ved Lukas’ fortællinger om sine sexeventyr, at han vidste, at Lukas havde en fetich med sko og kasket/hue. Samir lagde sig på gulvet ved siden af Lukas, så de lå i ske, og trak Lukas helt ind til sig. Derefter røg pikken igen op i Lukas, og igen gennemkneppede han det lille hul. Lukas nød følelsen af Samirs store brystkasse og bløde hud mod sin egen ryg. Det var vidunderligt at mærke de to kroppes varme mod hinanden, og Samirs stærke favntag rundt om Lukas gjorde det endnu bedre. Samir var to år ældre end Lukas, og havde altid været den, der passede på ham, når han rodede sig ud i noget dumt. Nu havde han den samme følelse af beskyttelse blandet med end kærlig dominans, og det var skønt. Lukas puttede sig tilfreds ind mod sin ven, og lod sin hånd kærtegne de store og stærke hofter, mens de hamrede mod Lukas’ baller.

For at få bedre adgang til Lukas’ hul, løfte Samir Lukas’ ene ben op imod sig, så røven bleve mere blottet og vendte mere mod Samirs pik. Dermed kunne Samir øge tempoet, så Lukas’ røv næsten blev rødglødende varm ved gnidningen mellem den varme pik og det stramme hul. Lukas havde også spillet sin egen pik i noget tid, og var i ren ekstase. De to drenge kiggede hinanden dybt ind i øjnene med liderlige blikke. Begges blikke var så fremmedartede for hinanden, for de havde aldrig oplevet hinanden så liderlige og tændte, men det var også en spændende side hos hinanden, der fascinerede dem dybt.

Samir var meget interesseret i at lege med forskellige stillinger, så han fik igen rykket rundt på dem. Denne gang fik han lagt Lukas på ryggen, hvorefter han løftede hele Lukas underliv op, så det kun var Lukas’ hoved, nakke og skuldre der rørte jorden. Resten af kroppen stod lodret op i luften, og blev kun støttet af, at Samir holdt fast under knæhaserne. Samir spredte benene ud til siden og gik lidt ned i knæ, så hans pik var lige ud for hullet, der struttede villigt op imod ham. Lukas begyndte igen at spille sin pik. Hans hånd ramte konstant mod sin klunker, der var faldet længere ned imod pikken, eftersom Lukas’ underliv jo vendte på hovedet. Samirs pik gled igen ned i den varme og fugtige hule. Lukas og Samir stønnede nu en del, mens de holdt hinandens blik.

Den første der kom var Lukas. Grundet hans position, hang pikken næsten lige over hans ansigt, så nogle af de hvide cremeskud ramte ham i munden og i ansigtet. De sidste lagde sig som glinsende striber ned over hans bryst og gled derfra videre ned på halsen. Kort efter lavede Samir nogle heftige støn, hvorefter Lukas kunne mærke den varme sperm skyd langt op i sig, sikkert også hjulpet godt på vej af den omvendte krop. Samir kom i uendeligt mange skud, og Lukas kunne mærke hvordan pikken dunkede oppe i ham, mens den skød sine nydelsesladninger ud. Da Samir endelig løb tør for sperm, faldt han udmattet og forpustet om på gulvet ved siden af Lukas. Hans krop var helt svedig, men han havde virkelig også givet den gas. De lå lidt og fik vejret, mens de stirrede op i loftet.
”Jeg er altså ikke forelsket i dig. Jeg ved slet ikke hvad der skete. Du kan altså ikke begynde at tro at vi skal være svanser samme, for jeg er slet ikke til fyre. Det her var bare noget der skete, og det glemmer vi nu, for jeg kan ikke være kærester med dig.” Lukas grinede.
”Slap af man. Det var bare sex.”

Lukas tørrede spermen af sit ansigt med indersiden af Samirs bluse, uden at han så det eller vidste det, og de kom i tøjet igen og gik ud og legede nisser. Samir ville ikke snakke om det resten af dagen, men jeg kan love dig for, at han nød det. Han talte sandt når han sagde, at han ikke var bøsse, men derfor kom Lukas og Samir alligevel til at tilfredsstille hinanden nogle gange derefter, og de sov ofte i ske. Samir blev meget mere åben over for Lukas’ seksualitet, og deres gode venskab fortsatte.

Dette var historien om Lukas og Samir. Måske kommer Samir med igen i en anden episode, det vides aldrig. Skriv gerne en kommentar, eller hvis du har en idé til andre frække sexeventyr, Lukas skal prøve. Han er liderlige og klar på lidt af hvert ;-)
Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:13/12 2013
Vidunderlig, intet mindre end en vidunderlig historie! :D
 
Navn:Oleole13
Dato:27/12 2013
Hej! Dine historier om skaterboy er bare rigtig gode. Den her en lækker julehistorie, som de frække knægte i min klasse vil elske. Jeg skal senere fortælle jer om dem (-: