Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den fremmede mand på kontoret

Karakter: 4.0/6
Visninger: 10743

Af: .

Læs flere noveller af:
» .

Skriv til:
»
Tags: Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Det hele startede en kold eftermiddag sidst i oktober måned. Den kolde luft og mørket havde drænet mig for energi, så jeg lå bare i min seng og kiggede på nogle forskellige profiler inde på boyfriend.dk. Jeg faldt over en ret spændende profil, som jeg flere gange havde besøgt, og jeg vendte tilbage til profilen hver gang jeg var i dette humør, som jeg var i i dag. Det var en mand på cirka 40 år, der var rimelig veltrænet og meget maskulin i sit udtryk. Lige min type. Jeg selv er en ung fyr på 23, og har altid været tiltrukket af mænd der var ældre end mig selv. Især dem der udstråler: RIGTIG MAND!. Han var højere end mig, en del mere muskuløs, havde skægstubbe og var mørkhåret. Jeg var solgt. Han var så flot! Jeg besluttede mig for at skrive til ham, og der gik ikke meget mere end 2 minutter før der lå et svar i min indbakke.

HAM: "Hey knægt. Du ser sgu dejlig ud. Hvad laver du på sådan en kedelig eftermiddag?"

MIG: "Ikke ret meget, men din profil har da gjort noget ved mit humør"

HAM: "Hvad skal vi gøre ved det?"

MIG: "Det ved jeg ikke, har du nogle forslag?"

HAM: "Du kan da kigge ned på mit kontor hvis du har lyst?"

MIG: "Gerne, hvor og hvornår?"

HAM: "Mød mig på torvet om 30 minutter, så henter jeg dig der"

Jeg faldt for hans bestemmende tone og at han ikke lagde skjul på at han ville have mig.

Jeg stod på torvet 30 minutter senere, og der kommer en stor sort bil kørende hen til mig, hvor han ruller vinduet ned, og jeg smiler da jeg ser hans maskuline og flotte ansigt smile til mig og vinke mig ind i bilen. Jeg var lidt nervøs da jeg sad ved siden af ham, og vidste ikke hvad jeg skulle sige. Jeg havde mest af alt lyst til at kigge på ham og røre ved ham, men turde ikke. Han kiggede på mig og sagde med et smil på læben:

"Hva så knægt? Hva så nu?"

Jeg kiggede tøvende på ham og vidste ikke helt hvad jeg skulle svare, for jeg vidste heller ikke helt hvad jeg regnede med der skulle ske nu. Han tog teten igen og sagde:

"Jeg ved godt hvad jeg har lyst til. At gennem kneppe dig på mit kontor hen over mit skrivebord, men hvis du hellere bare vil have en kop kaffe og en sludder, kan vi vel også godt det"

"Jeg drikker ikke kaffe" svarede jeg og smilede frækt til ham.

Han smilede og satte farten op og tog sig selv i skridtet hvor en tydelig bule var ved at vise sig, og den så meget stor ud. Jeg kunne ikke lade være med at række min hånd over til ham og tage på hans pik, og jeg kunne mærke at han allerede var tændt.

Han parkerede bilen udenfor en stor flot bygning, hvor vi gik ind og direkte hen mod elevatoren. Han gik foran mig og jeg kunne ikke lade være med at betragte hans flotte figur i det grå jakkesæt. Hans ryg, hans skuldre og hans røv nærmest hypnotiserede mig. Vi gik ind i elevatoren og med det samme som dørene lukkede kastede han mig op imod væggen og kyssede mig. Han løftede mig op ad væggen og jeg viklede mine ben rundt om hans liv, så vi rigtig kom tæt på hinanden, og jeg kunne igen mærke hans store stive pik, mens han kyssede mig. Så hviskede han til mig:

"Indenfor 5 minutter har jeg min pik oppe i dig og du stønner efter mere - forstået!?"

Jeg nikkede bare og søgte hans læber igen og liderligheden strømmede igennem mig. Det eneste jeg ville have var ham til at gennem kneppe mig.

Vi kom op på hans kontor, hvor han lukkede døren, og gik bestemt hen til mig, kyssede mig og pressede mig ned på knæ.

"Slik på min bule knægt, og gør dig klar til at få en rigtig mandepik i munden"

Jeg gjorde som han bad mig om og slikkede på hans bule. Han åbnede sine bukser og lod dem falde til jorden hvor en kæmpe og meget synlig bule viste sig i de hvide og stramme Calvin Klein boxershorts. Han var business mand fra inderst til yderst, og det tændte mig for vildt.

Jeg trak dem og og tog hans pik i munden, og han begyndte straks at stønne lidt og han nød det. Han tog fat i mit hoved og pressede sin pik ned i halsen på mig og tog så fat under mi hage så jeg kiggede direkte på ham mens jeg havde hans pik i munden hvorefter han sagde:

"Hva så din billige luder knægt? Skal du have fars pik?!"

Jeg kiggede tiggende op på ham og nikkede, hvor efter han smed mig hen over sit skrivebord så jeg stod med røven til ham, og han hev min bukser ned om anklerne på mig. Der efter spyttede han på sin pik, og der gik ikke andet end 2 sekunder før han bankede sin pik op i mig. Jeg stønnede højt for det gjorde vildt ondt, men jeg havde til gengæld heller aldrig været så liderlig som nu, så jeg lod det ske.

"Jae knægt! Støn for mig som en billig luder! Du skal have så meget pik!"

Han tog hårdt fat om mine hofter og begyndte at kneppe mig hurtigere og hårdere. Jeg stønnede højt og villigt efter mere og jeg havde aldrig nogensinde følt mig så billig - det tændte mig! Alt imens hans pik bankede ud og ind af min røv og han hold fast i mine hofter og slog mig i røven sagde han:

"Ta' så den mande pik din luder! Kom nu, tag den store stive pik din billige luder knægt! Skal du have mere pik?! Støn for mig knægt!"

Alt i mens han snakkede sådan til mig kombineret med hans store hænder om mine hofter, hans stive pik bankende oppe i mig og hele situationen, så kom jeg udover hans skrivebord. Jeg havde ikke rørt min pik, men hele situationen var så fræk, at jeg ikke kunne lade være.

Han vendte mig rundt og jeg satte mig ned på knæ foran ham, hvor han kort efter bad mig åbne munden og med tungen ude, så han kunne sprøjte udover mig. Jeg gjorde det, og der gik ikke mere end et minut før han tykke varme sperm sprøjtede mig i munden og ud over mit ansigt. Han brølede alt i mens han kom, og jeg følte mig så billig som nogensinde før ved siden af ham, som var så maskulin, dominerende og sindsygt fræk. Han tog sine bukser op og kastede en seddel efter mig, men sjeg endnu sad med sperm over det hele. På sedlen stod et telefonnummer, og han sagde:

"Ring til mig næste gang du vil tilfredsstille mig sådan her knægt! Og pis så ud af mit kontor inden der er nogen der opdager dig din lille luder"
Kommentar