Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Skaterboy

Karakter: 4.3/6
Visninger: 7284

Af: Godnathistorier.

Læs flere noveller af:
» Godnathistorier.

Skriv til:
» Godnathistorier
Tags: Oralsex, Aldersforskel og Onani
PERSONER:
Lukas a.k.a. ”Skaterboy”, hvid fyr på 16 år, slank med let markerede muskler og six-pack, pik på 17 cm., bærer altid kasket med skyggen i nakken og røde Converse, elsker rulleskøjter og skateboards.

Manden, hvid fyr – kommer formentlig fra Østeuropa, 30-40 år, stor og muskuløs, lidt hår over pikken, som er 22,5 centimeter.

HISTORIEN:
Lukas var kendt som Skaterboy blandt de fleste, eftersom han brugte det meste af sin fritid på sit skateboard eller på sine rulleskøjter. Han var virkelig dygtig til begge ting, og folk spurgte ofte i spøg, om han var født med skateboardet og rulleskøjterne på, for de virkede nærmest som en naturlig forlængelse af hans krop. Lukas havde pjusket brunt hår, brune øjne og fregner over næsen. Han bar altid en kasket med skyggen i nakken og røde Coverse. Ofte gik han også så lyseblå forvaskede cowboybukser – selv om sommeren.

Og vores historie begynder rent faktisk om sommer. Lukas var i sommerhus med sin forældre og sin lillebror, og der var en af de uger, hvor der rent faktisk var sol og sommer i Danmark. Lukas brugte det meste af sin tid på stranden eller på sine rulleskøjter, hvor han susede rundt i sommerhuskvarteret. Lukas savnede sine ramper fra derhjemme, men at suse rundt på fladt areal var bedre end slet ikke at skate.

Lukas tilbragte det meste af dagene i bar overkrop, for det fik ham til at føle sig mere fri. Han fik også altid mange blikke, for selvom han ikke var muskuløs, så havde han en flot veltrænet overkrop med six-pack og let markerede muskler. Lukas elskede når folk studerede ham, og han gjorde sig altid lidt ekstra til, når han bemærkede folks blikke – og det var lige meget køn. Egentlig var Lukas bøsse… Eller, han havde faktisk aldrig været sammen med nogen, men han tændte bare ikke på kvinder. Han glædede sig stadigvæk til endelig at få et pik op i røven, og han trænede sig selv til både anal og oral med sine dildoer og buttplugs. Men selvom det var mænd han drømte om, kunne man jo også gøre sig lidt til over for pigerne.

I løbet af dagene bemærkede Lukas især én person, der ofte kiggede længe på ham. Det var en meget muskuløs mand, som vel var et sted mellem de tredive og fyrre. Han havde en flot solkulør, en del tatoveringer og kort strithår. Men Lukas var så vant til at folk stirrede på ham, at han kun svagt bemærkede, at denne mand fattede ekstra interesse.

En ag dagene ville Lukas’ forældre og hans lillebror i en eller anden dyrepark, men det gad Lukas virkelig ikke, så han fik lov til at blive derhjemme, hvor han selvfølgelig brugte dagen på at suse frem og tilbage mellem sommerhusene på sit skateboard. Denne gang dog iført en hvid undertrøje. På et tidspunkt råbte en mand efter ham, og Lukas bremsede så en stor støvsky af grus stod op omkring ham. Han elskede at lave den slags opbremsninger, og han væltede aldrig. Det var manden fra stranden der stod inde i en have og lænede sig op af havelågen.
”You must be thirsty?” spurgte manden, og Lukas nikkede med sit charmerende og lidt kække smil, som havde fået mange pigehjerter til at smelte på den folkeskole han gik i.

Lukas kom med ind i sommerhuset, som var forholdsvist stort og ret moderne indrettet. Det var et virkelig lækkert sommerhus. Manden kom med et glas vand, som han rakte til Lukas. Lukas var mere tørstig end han lige havde regnet med, og han begyndte at tømme glasset så hurtigt, at han spildte en del på den hvide undertrøje. ”Ups” sagde han grinende, trak undertrøjen af og smed den over en stol. Manden studerede Lukas’ bare overkrop med et lummert smil. Efter lidt tid brød manden tavsheden:
”Would you like some massage? I’m a professional therapist.”
”That would be great!” sagde Lukas storsmilende.

Manden førte Lukas ind i et lille rum, hvor der stod konditionsapparater og en massagebriks. Lukas smed alt andet en den røde kasket og de røde converse – for de to ting smed han aldrig. Skoene i hvert fald kun når han skulle have sine rulleskøjter på. Lukas hoppede op på briksen, og Manden smurte ham ind i olie og gav ham den bedste massage han nogensinde havde fået. Lukas lå på maven hele tiden, og fik kun massage på ryggen. Selvom han ikke var blufærdig, ville det da virke mærkeligt at ligge med pikken op imod en professionel massør.

Da manden var færdig satte Lukas sig op og takkede manden mange gange. Derefter samlede han sit tøj op og ville forlade rummet, men døren var låst. Han stod lidt og ruskede i den, i den tro at den bare bandt, men døren var helt og aldeles låst. Han vendte sig om igen, og fik et lille chok, for manden havde smidt alt tøjet og en enorm pik stod stiv og fast lige ud i luften. Under den hang to store nosser og dinglede.
”Hey bitchboy. Leaving without paying? I don’t think so! Suck that dick!” brummede han med en halvdyb og pludseligt dominerende stemme. Lukas’ hjerte begyndte at hamre en lille smule, og for første gang nogensinde følte han sig en smule utryg, men samtidig var den muskuløse mand og den enorme pik et lækkert syn, og ret hurtigt rejste Lukas’ blottede pik sig på samme måde ud i luften. Manden grinede ved synet. ”That’s it. Now suck my dick!”. Manden gik hen imod Lukas, til han stod så tæt på, at Lukas kunne føle mandens ånde på sit ansigt. Lukas smilede skævt. Han kunne lide den dominerende attitude. Det var frækt. Lukas faldt på knæ, så den enorme pik var lige ud for hans ansigt. Lukas’ mund løb i vand ved synet.

”Hey bitchboy. Suck that dick!” brummede manden med en halvdyb og dominerende stemme. Manden var virkelig øjenguf for Lukas, så han lod glad det store blottede rosa pikhoved glide ind mellem sine bløde læber. I starten styrede Lukas selv showet, og suttede kun den yderste del af pikken, for at vende sig til det store lem, som var jernhårdt. Lukas’ egen pik dunkede, og han blev nødt til at gribe fat om den med sin ene hånd, og gnubbe løs på sit stive skaft, som trods rejsningen var noget mindre end mandens.

Det var vidunderligt at mærke den store jernstang presse mod sin gane – at smage en rigtig mand i sin mund. En skarp duft af mandesved og en kraftige mandeparfume kildrede i Lukas’ næsebor, så han smilede indeni. Duften af mand tiltrak ham virkelig.
”That’s my bitchboy!” brummede manden, og begyndte at massere Lukas’ skuldre og nakke. Lukas kunne ikke rigtigt bestemme manden engelske dialekt – han kom nok fra Østeuropa eller noget i den stil. Lukas vidste ikke at mændene i de lande kunne være så lækre.

Efter lidt tid ville den dominerende mand selvfølgelig selv have styringen, og med den hånd der havde masseret Lukas’ skuldre, greb manden nu hårdt fat om Lukas’ hage – det var et godt og fast greb, som Lukas ikke ville kunne rive sig løs af, hvis han prøvede. Manden havde nu den fuldstændige kontrol over blowjobbet, og manden stødte godt til med pikken, så den pressede sig længere ned i Lukas’ hals, men stadigvæk kun halvt ned. Manden stønnede højlydt, og rykkede sit underliv frem og tilbage med hurtige ryk. Lukas improviserede ved at gøre det han havde set på pornofilm, så han greb fat i hver af mandens store spændte baller, og masserede dem hårdt, da det virkede til, at det var det hårde som denne mand tændte på.
”Ah yeah. Suck my cock!” stønnede manden, og lignede lidt en cowboy på en rodeotyr, mens han voldkneppede Lukas’ unge drengemund. Lukas placerede sin tunge i munden, så den gnubbede frem og tilbage på undersiden af den dunkende mandepik. Han slog fra tid til anden blikket ned, og fik et glimt at det store skaft, hvor blodårerne fint tegnede sig – den var spændt til det ypperste. Den glinsede af Lukas’ mundvand i lyset fra spotten.

”Take it deep!” beordrede manden, og stoppede med at kneppe, for endelig at tvinge det lange skaft helt ned i kæften på Lukas. Lukas fik tårer i øjnene, der løb ned af kinderne, og dryppede ned på hans flotte, veltrænede brystkasse. Men selvom Lukas ikke kunne få vejret og ikke var trænet til denne størrelse, var det alligevel skønt at blive domineret på den måde. Manden tog fat om Lukas’ nakke, for at presse den helt i bund, og til sidst blev Lukas’ næse mast flad mod mandens stærke og hårde underliv. Manden holdt Lukas’ hoved fast der en tid, så Lukas for alvor kunne dufte mandesveden. Hår over mandens skaft kildede Lukas i næsen.
”That’s it bitchboy!” stønnede manden højlydt, og lod sin pik glide ud af kæften på Lukas, der hostede lidt, og gispede efter vejret. ”You like it bitchboy?” Lukas nikkede med et kækt smil, og manden svarede ved at hamre sin pik ind mellem Lukas’ læber og helt i bund igen. Han aede provokerende Lukas’ udstrukne kinder, og grinede tilfreds.

Manden trak sin pik ud igen, og fortsatte med at køre den helt i bund nogle gange, inden han for alvor begyndte at mundkneppe Lukas i højt tempo, hvor han konstant hamrede den helt i bund og trak sig næsten helt ud igen. Nogle gange nøjedes han med at trække den få centimeter ud, før han igen kørte helt i bund, så han fik gennemkneppet Lukas’ hals.
”Oh yeah. It feels so good.” stønnede manden og kneppede voldsomt og hårdt. Mandens nosser var store, runde og faste, og de hamrede konstant mod Lukas’ hage og underlæbe. Lukas havde virkelig lyst til at smage på dem, men han kunne på ingen mulig måde slippe fri af mandens jerngreb.

En dejlig smag af præsperm blandede sig med sved og mundvand, og ramte Lukas’ smagsløg. Lukas’ mund og gane var øm af den hårde behandling, og hans læber gjorde en smule ondt, fordi han spændte så meget i dem, men Lukas havde alligevel lyst til aldrig at stoppe dette blow. Men efter lang tid kom det selvfølgelig til en ende. Manden trak sin pik ud, og begyndte at gnubbe den heftigt, mens han igen fik fat om Lukas’ hage.
”Take this load! Come on!” Manden nærmest brølede nu, og kiggede op i loftet. Lukas åbnede munden og lukkede sine fine øjenlåg i, så man rigtig kunne se de flotte, store øjenvipper han havde. Manden spillede den lidt af endnu, mens Lukas spændt ventede på at smage de kostbare safter fra denne maskuline og meget sexede mand.

”Take my cum your bitchboy!” råbte han, og lagde sit pikhoved på kanten af Lukas’ underlæbe og udstrakte tunge, og lod seks store portioner varmt mandesperm flyde ud af den lille sprække, og fordele sig på Lukas’ rosa tunge, hvor den skønne salte, skarpe og meget mandige spermsmag hurtigt nåede Lukas’ smagsløg, så han næsten fik gåsehud af fryd over den lækre smag. Manden skød ikke i store lange skud, men ladningen var så god og stor, at det kunne være lige meget. Og netop fordi mandens pik ikke skød, blev den flotte, hvide creme liggende på Lukas’ tunge, så han rigtig kunne smage den.
”Ah yeah. It’s so good.” stønnede manden i ren ekstase, og et par skud der var lidt mere kraft på, lagde sig som glinsende striber langs Lukas’ bløde kinder, og gled ned til hagen, hvorfra de dryppede ned på gulvet. Pikhovedet, der dansede frem og tilbage henover de fine læber, efterlod en fin ”læbestift” af sperm på Lukas’ læber, så de glinsede flot i sollyset, der strålede ind ad vinduet. Lukas’ mund var stadigvæk halvt åben, så manden havde fint udsyn til den store spermklat, der lå på Lukas’ tunge.
”Push it out, so I can see it.” beordrede manden, og Lukas skubbede en del af spermen ud af sin mund, så den hang som en stor hvid klat fra den ene mundvig. Spermen var godt skummet efter at være blevet blandet med mundvandet.

Manden kørte sin stadigt hårde pik gennem spermen, og kørte det rundt om munden på Lukas, så hele den underste del af hans ansigt glinsede af spermen. Noget lagde sig på hans næsebor, så han tydeligt kunne dufte den karakteristiske duft af en mands safter.
”Now look at me little bitch!” sagde manden med et stort smil, og Lukas slog øjenlågene op, og kiggede manden ind i øjnene med sine smukke brune øjne. ”Show me you’re my boy!” fortsatte manden. Lukas sendte ham sine nuttede dådyrøjne, som virkelig ramte alle, fordi han så så drenget ud, og dermed havde noget uskyldigt over sig, selvom Lukas på ingen måder kan betegnes som uskyldig, slet ikke i tiden der efterfulgte oplevelsen med manden.

Lukas skubbede lidt mere sperm ud af munden, og manden fortsatte med at køre sperm rundt i Lukas’ ansigt, mens han sagde:
”You love my cum on your face, huh? You like my hot cum all over your little bitchmouth?” Lukas nikkede med et skævt smil og tillod sig at sluge den sidste smule sperm han havde i munden. Det var en skøn følelse, da den cremede sperm løb ned igennem halsen, og en skøn eftersmag af mandesæd hang i Lukas’ mund.
”You’re my bitchboy!” sagde manden til sidst, og klaskede Lukas nogle gange i ansigtet med sin store tunge pik.

Fortsættes…

Der kommer selvfølgelig en fortsættelse til denne igangværende historie, og derefter håber jeg på at skrive flere historier om Skaterboy’s frække oplevelser, så hvid du har kommentarer eller idéer til specielle oplevelser eller locations Skaterboy skal udsættes for, må du meget gerne efterlade en kommentar.
Kommentar

Navn:Fyr93
Dato:25/11 2013
Frækt