Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Glade dage i CGC i Istedgade

Karakter: 4.8/9
Visninger: 9142

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Bareback, Gruppesex og Analsex
En del herinde kan nok huske CGC i Istedgade - en bøssesauna som var ret velbesøgt - ikke mindst på onsdage og søndage hvor de havde såkaldte nøgendage. Det betød at besøgende på disse dage intet måtte have på - ikke engang det udleverede håndklæde måtte man slå om livet. Det var 100% au naturel. Det medførte to ting: kvaliteten på de besøgende var lidt bedre disse to dage fordi de lidt mindre velholdte eller selvkritiske typer blev afskrækkede af udsigten til ikke at kunne gemme sig bag tøj og den anden ting, nøgenkonceptet medførte var, at stemningen blev vildere og langt mere løssluppen. Der gik lidt tid fra konceptet blev introduceret til det blev en success men da først rygterne spredte sig og folk begyndte at få nogen fede oplevelser skete der noget og disse to dage endte med at være langt de mest interessante. Der gik 4-5 måneder inden jeg besøgte sauanen på en nøgendag - det var en søndag og det endte med at blive en af de mere vilde oplevelser jeg har haft.

Jeg startede med smide tøjet, gå op på toilettet og skylle røven klar til party og så tilbage til bruseren for at få et bad. Mens jeg stod under bruseren mærkede jeg pludseligt en varm krop tæt på min og en tyk halvfed pik blev presset ind mellem mine baller. Jeg drejede hovedet og så en fyr jeg tidligere havde knaldet med stå og grine gennem vandet. Det var frækt at mærke hans store pik blive mere og mere stiv mellem mine baller og på et tidspunkt bøjede han lidt ned i knæene så den svuppede helt ind og lagde sig vandret under mit skræv - mine nosser hvilede nu på hans pikhoved. Han kørte den lidt frem og tilbage mellem mine lår og pludseligt mærkede jeg at han tog fat om mine hofter bøjede lidt mere i knæ så hans pikhoved nu gled tilbage og lagde sig mod mit hul. Jeg bøjede mig lidt forover og spredte ballerne med fingrene og med vandet fossende ned imellem os pressede han sin våde pik op i mit hul. Han pressede pikken helt i bund og begyndte så langsomt at kneppe mig mens han bøjede sig forover og hviskede "jeg var ellers på vej hjem men du skal da lige have en ladning som du plejer". Der var kommet en 3. fyr ud i bruseren og han stod allerede med stenhård pik og betragtede os - jeg bøjede mig længere forover og tog hans hårde pik i munden. Han var lige ankommet og hans pik duftede svagt af hans varme skridt - han stønnede og lod en hånd glide ned over min ryg og ned så han kunne mærke hvor knepperens pik gled ud og ind. Knepperen satte farten op og jeg kunne høre på hans vejrtrækning at han nærmede sig. Den nyankomne tog nu fat i mit hoved og kneppede min mund men passede på ikke komme - han trak sig ind i mellem ud og ventede lidt før han lod sin pik glide tilbage i min mund. Pludseligt kom der nogen høje grynt fra knepperen og jeg mærkede hans store pik spjætte oppe i mig og han kom nu i en række hårde stød. Han trak sig ud og skyllede pikken inden han gik ud fra bruseren. Den nyankomne trak sin pik ud af min mund og gik over på den anden side af mig hvor han stak sin langfinger op i mit åbne, våde hul. Han satte så sin pik mod mit hul og lod den glide op i mig og begyndte så at kneppe mig i den første kneppers sperm - den fornemmelse, og så det forarbejde jeg havde gjort med munden, fik ham ret hurtigt over kanten og han pumpede sin ladning langt op i mig. Da han var færdig trak han sig ud og vi skyllede os begge to færdige og gik ud og tørrede os.

Jeg gik op på 1. sal hvor der var et TV-rum med to sofaer. I den ene sofa sad en bolleven, Christian, som jeg tit har knaldet med - han har en ordentlig pik og en fræk, pornoagtig måde at kneppe på med masser af dirty talk osv. så han kan altid få mig op og køre. Jeg satte mig i sofaen ved siden af ham og sagde hej og vi udvekslede lidt banaliteter før han spurgte om jeg havde lyst til at knalde. Jeg smilede og sagde at jeg faktisk allerede havde to ladninger i røven fra min bruseoplevelse og det gjorde ham totalt vild. Han rykkede helt hen til mig og begyndte at kysse mig dybt mens han kørte sin venstre langfinger op mellem mine ben og op i hullet som han kunne mærke var nykneppet og sjaskvådt af de to ladninger.

Jeg opfattede svagt, at der kom en 3. fyr ind og satte sig i den anden sofa men lige nu var jeg helt optaget af Christian's finger i hullet - jeg blev mere og mere liderlig og lod mig glide længere ned i sofaen så han bedre kunne komme til. Det fik Christian til at skubbe det ramponerede sofabord væk og kravle ned på gulvet og løfte mine ben i vejret så jeg gled endnu længere ned i sofaen og nu lå med røven helt ude på kanten. Jeg mærkede at hans finger nu var blevet erstattet af hans tunge og han slikkede sultent mit åbne, spermvåde hul mens han spillede sin pik som nu var vågnet helt op og stod stenhård lige op fra hans skridt. Da han havde tungekneppet mig et stykke tid rejste han sig op og stillede sig med vidtskrævende ben så hans dunkende pik kom ned i højde med mit åbne hul og jeg mærkede den kendte følelse af hans store pikhoved som gled indenfor og op i mig mens han stønnede "fuck hvor er det frækt at kneppe dig i de andres sperm mmmmm".

Han kneppede mig i lange, langsomme stød som om han bare nød fornemmelsen af hans hårde pik der gled frem og tilbage i mit spermvåde hul. Efter lidt tid trak han sig ud og bad mig vende mig om og stille mig på knæene i sofaen så han kunne tage mig bagfra. Den 3. fyr som var kommet ind tidligere rejste sig nu med en stiv pik strittende lige ud i luften - jeg smilede til ham og signalerede at han bare skulle komme nærmere. Han kravlede nu op i sofaen og satte sig på ryglænet så jeg havde hans stive pik lige ud for munden så jeg gik straks i gang med at sutte ham.
Pludseligt hørte jeg Christian spørge den 3. fyr om han havde lyst til at være med til at dobbeltkneppe mig - det spjæt hans pik gav i min mund besvarede det spørgsmål så da han hæst sagde ja, trak Christian sig ud og satte sig ved siden af mig i sofaen og bad mig sætte mig på ham. Jeg kravlede over og skrævede tværs over Christian og lod så hans våde pik glide op i mig igen. Den 3. fyr kravlede ned af sofaen og gik om bag mig og lidt efter mærkede jeg hans pikhoved mod mit hul lige over Christians pik. Han pressede lidt til og så mærkede jeg han smuttede indenfor - jeg var nu helt fyldt ud af to nøgne pikke og var helt væk i lir. Den 3. fyr begyndte nu at kneppe mig og hans bevægelser fik også Christians pik til at køre ud og ind i mit helt udspilede hul. Vi var nu alle 3 godt oppe at køre og en hel del andre fyre var nu kommet ind i rummet og stod rundt omkring og spillede deres stive pikke - hele rummet lugtede af pik, sperm og sex. Det var SÅ frækt.

Den 3. fyr var nu tæt på og pludseligt kunne jeg mærke han rystede og spjættede og han kom nu i en kæmpeorgasme oppe i mig og pumpede endnu en ladning op i mig og omkring Christians pik. Den 3. fyr trak sig ud og det fik Christian til at tage fat om mine hofter og støde hårdt til oppe i mig og så kom han også med et brøl - han huggede til 7-8 gange før han kom ned på jorden igen og jeg sad lidt og små-red ham for at tømme ham helt. Lidt efter gled hans pik ud af mit gennemkneppede hul og jeg rejste mig op og vente mig om for at gå men lige bag mig stod en meget høj, slank fyr med en kæmpepik stående lige ud i luften. Han stod og kørte på den og spurgte med et skævt grin om jeg skulle have mere. Når jeg får pik når jeg til et punkt, hvis jeg altså ikke selv er kommet, hvor jeg bare ikke kan få nok så jeg tog fat om skaftet på hans store varme svaber og sagde ja.

Han skubbede mig så hen til sofabordet og bad mig stille mig på alle 4 på bordpladen og da jeg var kommet op og havde vendt røven til ham mærkede jeg næsten med det samme hans store dunkende pikhoved glide op i mit åbne, sjaskvåde hul. På det tidspunkt var jeg så åben han bare kunne køre den i bund og jeg strammede musklerne i røven for at give hans pik lidt modstand og det kunne han li. Han tog godt fat om mine hofter og så gik han ellers til den - jeg blev gennempulet så sofabordet vaklede faretruende og der gik ikke længe før han begyndte at stønne at han var tæt på og så kom han i nogen drøje, hårde stød og lyden af hans hofter der klaskede mod min røv overdøvede fjernsynet der stod i hjørnet og viste TV avisen. Han stod lidt og kørte pikken ud og ind mens han kom ned fra orgasmen og så trak han sig ud og gav min røv et klask inden han gik. Mens han kneppede mig var der 3-4 fyre der stod og sad rundt omkring. Nogen legede med hinanden og et par stykker lignede nogen der ventede på deres tur så da han havde trukket sig ud kiggede jeg han på den nærmeste og sagde med et smil "skal du også have en tur?" og det lod han sig ikke sige to gange han gik straks hen og høvlede pikken i bund og kneppede løs - det varede ikke ret længe så fyrede han endnu en ladning af oppe i mit hul som nu var så fuld af sperm at det skummede omkring kneppernes pikke og spermen løb ud af mit hul og ned ad nosserne før det dryppede ned på bordet. Mens han kneppede mig var en anden gammel kneppeven kommet ind i rummet og da han så hvad der foregik var han straks med. Han kunne dog se at jeg ikke kunne holde til at stå på alle 4 på sofabordet længe så da knepperen var kommet og havde trukket sig ud hjalp han mig ned af bordet - på det tidspunkt kunne jeg næsten ikke stå på benene - og trak mig med ind i den største af biograferne. I den stod der to store hjemmelavede sofaer hvor ryglænene var så brede at man kunne ligge på ryggen på dem uden af falde ned. Og når man lå her var ens hul i den perfekte højde til at blive pulet. Han skubbede mig op på ryglænet og jeg lagde mig villigt på ryggen og spredte benene og så fik jeg hans tykke, omskårede pik og der gik ikke lang tid før jeg også havde en pik i munden fra en fyr der kravlede op i sofaen og stillede sig ved mit ansigt. Min kneppeven kom ret hurtigt og blev så afløst af den næste i det halvmørke lokale.

De næste timer står som en døs for mig - jeg mistede fornemmelsen for tid og sted og kunne kun mærke pikkene fra de fyre der afløste hinanden mellem mine spredte ben og de pikke jeg fik i munden. Efter et godt stykke tid var jeg øm i kæberne og mine ben var helt følelsesløse så jeg signalerede at det var tid at stoppe. Jeg fik rejst mig og begyndte at begive mig ned mod bruserne. Der var en stor fyr på omkring de 50 som havde stået og ventet på tur og han så ret skuffet ud og da jeg gik forbi ham stak han lige en finger op i mit vidtåbne hul for at se om jeg alligevel ville give ham en tur men jeg kunne ikke mere så jeg gik blot videre. På vej ned til bruserne ville jeg gå ind på toilettet og få tømt hullet for noget af al den sperm der nu løb ud og ned af mine inderlår. jeg åbnede døren og gik ind i rummet hvor der var to toiletbåse og en tissekumme. Jeg var på vej ind i den bageste toiletbås da døren gik op og den store, skuffede fyr fra før kom ind og gik målrettet hen til mig. Han skubbede mig ind i toiletbåsen mens jeg protesterede og da vi var kommet derind vendte han mig rundt og skubbede mig ind over toilettet og så mærkede jeg hans stive pik blive hugget op i mit udkneppede hul jeg forsøgte at skubbe ham væk for nu var det faktisk ikke sjovt men han var som sagt meget stor og jeg havde ikke en chance - han holdt godt fast og havde klemt mig op i hjørnet så jeg kunne ikke bevæge mig fremad eller væk. Han huggede pikken op i mig 5-6 gange og kom så i nogen høje grynt og så snart han var kommet trak han sig ud og gik ud og lukkede døren efter sig. Jeg sank om på kummen og kunne mærke spermen løbe ud af mig og selvom den sidste oplevelse havde været lidt voldsom var det også lidt frækt så jeg tog fat om min pik og spillede den mens jeg kørte et par fingre op i mit helt slappe og drivvåde hul.

Det var ikke sidste gang jeg besøgte saunaen på nøgendage og jeg savner stadig alle de fyre og oplevelser jeg hvade derinde. I dag er der vist åbnet en burgerrestaurant i lokalerne og jeg griner tit ved tanken om at gæsterne skulle bare vide hvad der var foregået lige der hvor de i dag sidder og indtager mad og drikkevarer.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/11 2013
dejlig fræk beretning, jeg var i CGC én gang på en nøgendag - og enig det var en fantastisk oplevelse. Desværre bor jeg langt væk fra KBH, så jeg har ikke så ofte muligheden
 
Navn:M33
Dato:15/11 2013
LÆkker og saftig historie, gik åbenbart glip af noget godt dengang