Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit hemmelige crush

Karakter: 4.8/8
Visninger: 8671

Af: Fox15.

Læs flere noveller af:
» Fox15.

Skriv til:
» Fox15
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Skolesex
Det er en normal sommereftermiddag. Solen skinner, det er varmt og vi har lige haft en dejlig ferie på halvanden måned til at blive brune. Jeg sidder i klassen og har matematik. Det er et af mine yndlingsfag, og jeg er ret god til det. Jeg er en klog dreng på 15 år og ser ret så godt ud. Jeg er lidt mørk, høj, mørkhåret, går i noget fedt street tøj, er normalt bygget, måske en smule muskuløs og så har jeg smukke brungrønne øjne. De fleste piger synes jeg ser godt ud, og jeg har også haft en masse useriøse forhold. Men noget som ingen ved er, at jeg også godt kan lide drenge. Og en af de drenge jeg især godt kan lide, er en dreng fra min klasse der hedder Christian. Cristian er 14 år, og han ser også ekstremt godt ud. Han er på højde med mig, lyshåret, har krøller, har også en fed street stil, er tynd, har en ekstremt god røv og har det sødeste smil i verden. Og det bedste af det hele er, at han altid smiler. Jeg kunne godt tænke mig at prøve, at forføre en af mine venner til at jeg måtte sutte dem, og det er især let når de er fulde, men jeg er alt for genert, og jeg er bekymret for om de vil kunne huske det dagen efter. Men desværre drikker Christian sig aldrig fuld mens jeg er i nærheden, og jeg vil ikke udnytte ham på den måde. Han fortjener bedre.

Jeg har tit tænk på om Christian kunne være til drenge også, fordi jeg var engang sammen med ham, hvor jeg var så liderlig, at jeg måtte vende ham om, og give ham finger uden på bukserne, og han gjorde ikke andet ved det end at skrige. Til sidst stoppede han med at skrige, og jeg tænkte at det var fordi, han ikke havde noget imod det jeg gjorde. Og det tog jeg som en invitation til at tage det næste skridt, men et lille et. Så jeg trak hans bukser ned og masserede hans hul gennem hans underbukser, og han sagde stadigvæk ingenting. Så efter noget tid, træk jeg hans underbukser ned og begyndte at massere hans baller. Han havde en enormt god røv, og jeg begyndte at få stiv pik. Jeg spredte hans baller og stirrede ned til hans lille røvhul.
Han havde kun en lille smule lyst hår dernede, og jeg havde mere en noget andet lyst til, at stikke en finger helt ind i ham, og føle hans varme indre. Men for ikke at skræmme ham væk, så han ville fortælle klassen hvad der skete, eller værre, aldrig ville tale med mig igen, så masserede jeg bare hans baller og pustede et par gange ned i hans revne, bare så han kunne mærke noget dernede. Det lykkedes mig også at få min hånd ned om hans nosser og begynde at massere dem. De føltes dejligt varme og bløde i min hånd, og jeg prøvede derefter at få hånden længere ned til hans pik, som jeg utallige gange havde forestillet mig i mit hoved, og drømt om at mærke og smage. Jeg forestillede mig at han havde lysebrunt pikhår og at det var kort, og at hans pik var måske omkring 15-18 cm og perfekt formet, at den var ca. 2,5-3 cm bred og smagte dejligt salt, og at den havde to dejlige nosser hængenosser hængende fra den. En perfekt pik efter min smag.
Men desværre kunne jeg ikke nå ned til hans pik fordi han lå oven på den, men jeg kunne fornemme på hans piks rod, at den var stiv, og det må have betydet at jeg kunne lide, det jeg gjorde ved ham. Og jeg elskede hvad jeg gjorde ved ham.

Jeg har også søgt på google omkring hvilke tegn der er på om man er til mænd, og google siger at bøsser går i fedt tøj og går op i deres udseende, og han gør begge ting, men det er bare ikke bevis nok for mig, og jeg er løbet tør for ideer, så jeg går ud fra at jeg bare må lade det ligge.

I dag er cirka et år siden det skete, og jeg hører at klokken ringer og vi har fri. Jeg pakker mine skoleting og jeg går ud på gangen for at tage tøj på. Mens jeg tager min overtrøje på, hører jeg en stemme bag mig sige:”Adam?” Jeg vender mig om, og der står han så. Mit kæmpe crush. Christian. Han står og smiler til mig med det glimt i øjet, som han altid har. Det er et sødt, drenget og lidt kækt smil, og det passer perfekt til hans smukke ansigt og hans lækre krop. ”Ja?”,siger jeg helt normalt til ham. Det kan godt være at jeg er helt skudt i ham, men vi er gode venner, og jeg kan sagtens snakke normalt med ham, selvom jeg nu for det meste bare har lyst til, at gå hen og kysse og kramme ham, og tage ham med hjem og se en romantisk film i sofaen, mens vi sidder oppe af hinanden. Og tilsidst gå i seng og ligge og nysse og sove i ske til dagen efter, hvor det starter forfra igen. Mine følelser for ham er tydeligvis blandede, for det ene øjeblik har jeg lyst til nysse og høre hvordan hans dag har været, og det næste har jeg lyst til at gå hen og slikke ham og bore min pik i bund på ham, mens jeg gnider på hans våde pikhoved, indtil jeg ender med at pumpe min varme sperm op i røven på ham, hvorefter jeg går ned og sutter hans stive lem, indtil han kommer i munden på mig, og jeg sluger og nyder hver af hans dyrebare, varme og salte dråber.

Mens jeg står og er faret vild i hans smukke skindene øjne, hører jeg at han siger noget til mig. ”Øh.. Undskyld, hvad?”, sagde jeg. ”Jeg tænkte bare om du havde lyst til at være sammen her efter skole?” Jeg kan ikke tro det. Altså vi er gode venner og det hele, men vi plejer aldrig nogensinde at være sammen efter skoletid, og især ikke alene, ikke siden dengang. ”J-j-ja”, formår jeg at svare. I starten tænker jeg, at han måske ikke fik nok, og nu kommer efter mere, at han vil have en runde to, men jeg ryster hurtigt tanken ud af hovedet og tænker:”Nej!! Nej Adam!! Du må ikke jage ham bort på grund af dine lyster. Denne gang må du bare lade som om du aldrig har haft en homoseksuel tanke i mit liv, og bare spille rollen som endnu en af Christians helt normale heterovenner”. ”Okay så, så lad os gå”, svarer Christian, og jeg bliver lidt rød i kinderne af, at jeg er blevet spurgt.

Christian bor heldigvis ikke særlig langt fra skolen. Kun cirka 300 meter bag skolen. Da vi kommer hjem til ham, stiller vi cyklerne og går ned i kælderen, hvor hans værelse åbenbart ligger. Da vi kommer ind og har lagt vores tasker, spørger Christian mig om jeg har lyst til et bad. ”Ja jeg kunne vel godt trænge til et bad”, siger jeg og vi går på skift ud for at tage et bad. Christian først. Da han kommer tilbage fra badet, har han ikke andet end underbukser og en t-shirt på, og jeg kan se formen på Christians perfekte røv. Så er det min tur. Jeg tager mig et kort, men grundigt bad, og da jeg kommer tilbage, sidder Christian og spiller Fifa. Christian smiler til mig, og spørger:”Har du ikke lyst til at spille Fifa?”. Jo jo, vi kan da godt spille Fifa”, siger jeg, selvom jeg hverken kan lide Fifa, eller er særlig god til det. Men jeg ved at han elsker Fifa, og spiller det hele tiden udover fodbold, som vi begge to spiller, og jeg har ikke lyst til at gøre ham mindre glad for mig. Så vi begynder at spille Fifa, og efter bare fem minutter, er jeg træt af at spille det, og scoreren står allerede 5-0 til ham. Han kigger på mig, men det enormt charmerende smil og spørger mig:” Er du tørstig?” ”Ja, meget”, svarer jeg. ”Okay, så lad os gå op i køkkenet, så laver jeg noget hyldeblomst saftevand”, siger han og sætter spillet på pause.

Vi går op og får os noget hyldeblomstsaftevand, min yndlings saft, og vi snakker om hvor meget han tævede mig i Fifa, og han siger med en sød sarkasme:”Nej nej, du er da mega god. Du tævede mig jo for sygt dernede” Vi griner begge to, og jeg er ved at besvime over hans latter, som altid. Han har den sødeste latter i verden. Den er mørkere end hans egentlige stemme, og så er den lidt kluntet og fjollet på en mega charmerende og drenget måde. Efter ti-tyve minutters hyggesnak, går vi ned igen, og Christian siger til mig:”Skal vi ikke bare slukke for PS3en?” ”Jo lad os gøre det”, siger jeg, ”Vi ved jo allerede hvem der vinder”, siger jeg, og prøver at kopiere hans kække smil, men ingen gør det så godt som ham. Han smiler igen, men mere på en venlig måde. Vi sætter os i hans dobbeltseng.

Efter et halvt minuts pinlig tavshed, spørger Christian:”Kan du huske dengang vi var sammen, hvor du nærmest voldtog mig med fingrene?” Det løber mig koldt ned ad ryggen ved de ord, og jeg er bange for at han vil spørge om jeg er bøsse, eller noget. Hvor jeg dernæst spørger om han er, og han så siger nej, og jeg er totalt til grin. ”Ja, hvad syntes du om det?”, spørger jeg, og jeg prøver at få det til at lyde som om det hele er normalt, og at det på en måde bare var for sjov. ”Det var vel fint nok”,siger han og bliver en smule mere seriøs i ansigtet da han siger til mig:”Jeg har bare ikke kunne lade være med at tænke på det” Jeg sidder bare og er rød i hovedet. ”Jeg kunne rigtig godt lide det, men jeg tænker bare hele tiden på, hvorfor du gjorde det, og om du kunne lide det”. Han stirrer på mig, og er nu også helt rød i hovedet. Jeg er blevet til sten, og kan ikke sige et ord. Jeg tænker tilbage på den dag, og jeg kan mærke hvordan min pik begynder at presse sig op ad mine joggingbukser. Han kigger ned på min pik i et halvt sekund, og smiler let. Så kigger han op på mig igen. Han kigger mig dybt i øjnene og giver mig et blik som nærmest fortæller, at det hele er okay og, at han har det på samme måde som mig. Det beroliger mig faktisk en lille smule, og jeg kigger ned og ser at han også har en bule i sine joggingbukser. ”Nåh?”, spørger han mig. ”Kunne du så godt lide at røre ved mig?”. ”D-d-det ku' jeg vel godt, går jeg ud fra”. Jeg kigger ned i sengen. Han sætter sig helt tæt på mig og lægger sin arm rundt om mig. Jeg kigger op, meget genert, og jeg møder hans smukke glimtrende øjne. Vi holder øjenkontakt i cirka fem sekunder. Hans ansigt er måske omkring tredive centimeter fra mit ansigt, og han begynder at rykke tættere på.

Min pik er nu helt hård, og den stritter op så den er så synlig som muligt. Han flakker ned i en hunderedel af et sekund, og smiler til mig. Så rykker han tættere på og kigger ned på mine læber, og jeg kigger ned på hans. De ser dejlige og bløde ud. De kommer tættere på, og jeg kan mærke hans åndedræt i mit ansigt. Han kigger hurtigt op, inden han hurtigt rykker helt op til mig, og vores læber mødes. De føles lige så dejlige og bløde som de ser ud, og jeg nyder hvert et øjeblik vores læber er i dyb, passioneret kontakt. Han trækker sig lidt væk, og vi smiler til hinanden. Det er som en drøm der er gået i opfyldelse. Der sad vi og kyssede for to sekunder side, og jeg kan umuligt være lykkeligere. Han nærmer sig igen, men med mere fart denne gang, og da vores læber mødes, kan jeg mærke at hans tunge gennemtrænger mine let sammenlukkede læber, og den går ind og spørger om min tunge vil lege, ved at den blidt kører sig rundt i min mund, og en gang imellem snitter den min tunge. Jeg lægger armene rundt om hans liv, og jeg fører min tunge ind i hans mund. De kører lidt rundt om hinanden og rundt i hinandens mund. Vi lægger os ned på sengen og holder om hinanden, mens vi ligger og kysser, og jeg kan ikke finde på noget bedre i hele verden, end det vi ligger og laver lige nu.

Der ligger vi i omkring fem minutter, da Christian pludselig slipper sit tag om mig, med sin ene arm, og fører den ned til mit stive lem. Han tager fat om den uden på bukserne og kører hånden frem og tilbage og spiller den ad på mig i slow-motion. Jeg giver et lavt støn fra mig, og rækker også ned efter Christians pik. Jeg får fat om den, og den føles omkring lige så stor som min (Omkring 18-19 centimeter) og også lige så tyk som min (Omkring 3-4 centimeter). Han giver også et lille støn fra sig, og jeg kan høre at han kan lide at jeg rører ved hans pik.

Christian holder en pause med at kysse mig, og slipper taget om min pik, og jeg føler en lav bølge af skuffelse, og jeg frygter at han har tænkt sig, at sige at han ikke gider mere. Men bølgen af skuffelse bliver hurtigt skiftet ud med en endnu større bølge af spænding, da han tager fat i det nederste at hans bluse, trækker den af og kaster den væk, så den ender med at ligge på gulvet på vrangen. Han smiler til mig, og griner let. Jeg kigger ned på hans enormt passende overkrop. Han er ikke så brun og er heller ikke så muskuløs, mere bare tynd, men hans krop passer perfekt til ham. Jeg giver ham et hurtigt smaskkys og begynder at kysse ham ned ad nakken og ned på brystet, og jeg ender med at ligge og kysse og slikke på hans brystvorter. Det ser ud som om han kan lide det, for han ligger og stønner meget lavt, så jeg bliver ved med at slikke dem, mens jeg rækker ned og rager ham på pikken. Han begynder at stønne endnu højere, jeg sætter mig op tysser på ham. ”Shh.. Hvad hvis der er nogen hjemme og de hører os?”. ”Bare rolig”, siger han til mig, mens han også sætter sig op. Han smiler til mig igen. ”Der kommer ikke nogen hjem før i morgen aften”, siger han, og jeg bliver både glad, lettet og rolig. Jeg tænker:”Fedt... Så er der ikke noget der kan komme i vejen for hvad end det her udvikler sig til”.

”Nåh okay, så lad os da i det mindste trække gardinet for, så alle og enhver ikke bare kan komme og kigge på”, siger jeg, mens jeg går hen og trækker det lille rullegardin for det vindue, som ligger ret langt oppe som kældervinduer nu en gang gør. Jeg går tilbage i sengen med en pik der nu er slap, og det kan jeg se at hans også er. Jeg sætter mig foran ham, og vi giver hinanden ét langt kys med tungen. Vi står på vores knæ og holder om hinanden, med tungerne dybt begravet i hinandens halse. Jeg placerer mine hænder på hans perfekt formede baller, og han placerer sine hænder på min røv. Vi står der på knæ og snaver og rager i højst to minutter, da Christian pludselig skubber mig bagover og sætter sig på mig.

Han river først min t-shirt af, og så slikker han mig lidt på brystvorterne. Jeg stønner, og han giver et lille et af sine enormt charmerende grin fra sig. Han begynder at give mig små kys på brystet, så maven og så helt nede ved der hvor mine bukser starter. Han rager mig lidt på min pik, som nu næsten er helt stiv, og han river så mine bukser af, og begynder at sutte og gumle på min pik igennem mine hvide underbukser, som bliver en smule gennemsigtige af hans spyt, så man kan skimte min pik igennem dem. Han spiller den nu langsomt af mens han sutter på den, og han tager så fat i mine underbukser og trækker nu også dem af. Min nu fuldkommen stive drengepik med mørkt kort hår omkring den springer nu frem fra dens skjul til fuldt udsyn. Christian kigger sultent på den, så på mig og så på den igen. Jeg ved hvad han skal til at gøre.

Han nærmer sig mit skridt og tager fat i min pik og trækker forhuden tilbage, så mit pikhoved viser sig. Den dunker efter opmærksomhed. Opmærksomhed som Christian nu vil give den. Han rykker lidt frem og tilbage i den og sænker sit hoved, jeg bliver fuld af spænding, lige inden han åbner sin mund, og lukker den igen omkring min pik. Jeg føler et pludseligt jag af varme og nydelse, lige da det sker, og jeg giver et højt støn fra mig. Han begynder at køre sit hoved frem og tilbage på min pik, og jeg stønner nu endnu højere. ”Åh.. Åh.. Arh.. Oh.. Yeah... Fuck hvor er det godt”, stønner jeg højt, mens jeg tager fat i hans lyse krøllede hår, læner mit hoved tilbage og kører hans hoved op og ned endnu hurtigere end før. Jeg bruger ham som en af de der pocket pussy'er og det tænder mig vildt meget. Han placerer sin ene hånd på mine nosser og begynder nu også at massere dem, og jeg stønner nu endnu højere end før.

Jeg kigger ned og får øjenkontakt med Christian. Jeg kan se at han smiler let til mig, mens han får kørt min pik rundt i munden. Hans blik fortæller mig, at han også godt kan lide at sutte min pik. Jeg kan høre et lavt støn komme fra den samme mund som har næsten hele min pik i sig. Det tænder mig helt vildt at få bekræftet at han også nyder det her, og jeg kan mærke at jeg er på grænsen til at komme i munden på Christian. Men jeg vil ikke være færdig nu. Jeg vil udskyde nydelsen, og jeg vil også gerne give lidt igen. Jeg vil ser hans pik og endelig få svar på dens udseende. Jeg vil smage den og endelig finde ud af hvordan den smager, jeg vil holdes i håret og bruges som en pocket pussy, ligesom jeg havde brugt ham som en, men mest af alt vil jeg gerne give Christian lige så meget nydelse som han lige har givet mig.

Så jeg skubber blidt hans hoved væk fra min, nu våde og dunkende pik og sætter mig op for at snave ham og få en smagsprøve af hvordan en pik smager. Vi sidder igen og snaver lidt, for at min pik skal falde til ro. Da min pik kun er halvstiv, går jeg ud af sengen og siger:”Sæt dig på kanten”. Han sætter sig og jeg læner mig ned for at give ham endnu et kys og vi smiler til hinanden. Jeg stiller mig ned på knæene og rager på hans bule, mens jeg kysser hans lækre mave.

Så rejser jeg mig op igen og løfter Christians ben i vejret for at kunne rive hans bukser af. Da jeg har revet dem af helt uden besvær, skipper jeg underbuksdelen og river også dem af med det samme. Hans halvstive pik kommer nu til syne. Den er på størrelse med min, og er præcis som jeg regnede med, men bedre nu hvor jeg har fået bekræftet min forestilling omkring hans pik. Den er cirka 18 centimeter lang og omkring 3 centimeter bred. Den har lysebrunt kort pikhår og har nogle dejlige hængenosser hængende fra den.

Jeg faldt straks på knæ og tog den i hånden. Jeg trak forhuden tilbage og slikkede lidt på hans pikhoved. Det smagte dejlig let af salt og måske lidt af tis, men det havde jeg ikke noget problem med. Hans pikhoved smagte enormt lækkert. Der kommer nogle små støn fra Christian og han ser ud til at nyde det. Da jeg har gjort hans pik våd ved, at slikke op og ned ad den, spiller jeg lidt på den. Kun indtil den er blevet stiv. Så kigger jeg op og får øjenkontakt med ham, og uden at bryde øjenkontakten, sænker jeg mit hoved og lukker min mund om hans pik. Han lukker øjnene i et par sekunder, og jeg ved at han får den samme varme nydelse som jeg fik, da vi var i de modsatte positioner. Da han åbner den igen, begynder jeg at køre mit hoved op og ned på hans pik. Han begynder at stønne svagt men vi holder øjenkontakten. Jeg ved, efter at have set en del POV porno, at jeg tænder på at man har øjenkontakt. Så vi bliver ved med, at holde øjenkontakt, mens jeg sutter Christians dejlige, store pik, og jeg rækker hånden ned for at lege med hans nosser og han ser ud til at nyde dét endnu mere. Han begynder nu at stønne højere og min anden hånd fører jeg op for at røre ved hans mave og hans bryst, og jeg massere nu både hans nosser og hans stive brystvorter.

Så der sidder jeg på knæ. Kan ikke huske hvorfor, hvor, eller hvornår vi gør det her. Jeg lever bare totalt i nuet, og nuet er mega fedt. Jeg sidder med en pik i munden, nosser og stive brystvorter i hver hånd og med øjenkontakt med mit crush. Jeg ved ikke hvordan jeg havnede i denne situation, men jeg er ligeglad. Jeg nyder det, Christian nyder det, og jeg kan ikke finde på noget sted jeg hellere vil være end lige her og nu. Christian tager fat i mit mørke glatte hår og begynder langsomt, at køre mit hoved hurtigere og hurtigere op og ned af sin dunkende pik. Han stønner nu ekstremt højt og er nødt til at lukke øjnene. Han laver bollebevægelser med hofterne ind og ud af min mund, mens han holder et fast greb i mit hår. Jeg ELSKER det. Og jeg elsker at der ikke er nogen hjemme, så vi ikke var tvunget til at have kedelig stille sex. Vi kan råbe og skrige og stønne lige så højt vi vil, og ingen kan høre os. Jeg har fjernet min hånd fra Christians lækre bryst, og har ført den ned til min egen pik. Jeg sidder nu og spiller på den mens jeg tilfredsstiller Christian. ”Åh.. Yeah... Arhh!!... FUCK... YES HVOR ER DET GOODTT!!!!!”, hører jeg Christian råbe. Jeg kan mærke Christians varme, våde, dunkende pik vokse en lille smule i min mund og den begynder at lave nogle små stød. ”JEG KOOOOMMEEEER!!!!!!!”, skriger Christian. Jeg mærker Christians varme salte sperm løbe ud af hans pik og rundt i min mund, og jeg sutter stadig hurtigt på hans pik. Jeg begynder også at spille hurtigere på mig egen pik, og jeg kommer i lange strømme af varm sperm. Det bliver skudt op på Christians mave og lidt ned på sengen.

”Ahhhhhh....”. Christian ånder lettet ud. ”Fuck hvor var det dejligt Adam”. Han smiler lige ud i luften. Han har stadigvæk lukkede øjne. Jeg har stadig hans opsvulmede pik i munden og kører langsomt min tunge rundt på den i forsøg på, at slikke den ren for sperm. Jeg vil ikke snydes. Jeg vil sluge hver en dråbe. Hold da kæft hvor smager Christians sperm bare godt.

Da jeg er færdig med at slikke Christians pik så ren som jeg kan, samler jeg min egen sæd op med tungen. Den sæd, som lå på Christians mave, og jeg sætter mig op på sengekanten og deler sæden mellem mig og ham i et kys. Vi sidder og snaver og smager på hinandens sperm mens vores pikke så langsomt vokser igen og vi bliver klar til endnu en tur. Vi begynder at stønne mens vi kysser, og vi rager igen på hinanden. Da vores pikke er helt stive igen, lægger jeg Christian ned og vender ham rundt på maven. ”Så Christian. Nu får du samme tur som den gang for omkring et år siden. Men denne gang, med forbedringer”, siger til ham, men han er bare helt stille. Der kommer kun to ord ud af munden på ham. ”Lyder godt”, siger han. Da han har lagt sig til rette, begynder jeg at massere og slikke hans lækre røvballer. Jeg slikker dem godt og grundigt, så de til sidst er helt våde. En gang imellem spreder jeg hans balder for, at få et lille smugkig på dagens dessert. Jeg begynder også at kysse ham på ryggen og i nakken og kærtegne hans lår, for at fortælle ham, at det her ikke kun handler om sex. Der er også følelser indblandet. Og hver gang jeg placerer et blidt kys i hans nakke, giver han et lille støn fra sig.

Efter fem-ti minutters nakkekysning og ballemassage, gør jeg noget pludseligt. Jeg tager Christians baller, spreder dem og begynder at slikke voldeligt rundt om hans røvhul og rundt på hans røvhul. Hans hul smager også fint nok. Heldigvis for mig, har vi begge to næsten lige været i bad, så vi er helt rene. Han begynder at stønne svagt og jeg kan mærke, at han kan lide det. Jeg prøver at presse min tunge så hårdt ned i hullet, som jeg kan. Jeg vil gerne tungekneppe ham, men hans hul er desværre for stramt og jeg beslutter mig for at løsne det lidt. Så jeg slutter på min pegefinger og stikker den langsomt op i hans stramme røvhul. Nu kommer der endelig en større reaktion fra Christians side. Han spænder ballerne sammen, og hans ringmuskel strammer sig om min finger. Det føles godt oppe i hans røv. Det er helt varmt og vådt deroppe. Jeg begynder at køre min finger helt ind og så ud igen. Christian ligger og stønner svagt og siger:”Det føles bedre end når jeg selv gør det”. Efter noget tid med fingerknepning, trækker jeg min finger ud af hans hul. Jeg spytter på hans røvhul og gnider det rundt. Så tager jeg to fingre og stikker dem op i ham. ”Arh...”, stønner Christian. ”Årh.. hvor føles det dejligt”. Jeg fingerknepper ham nu hurtigere og hurtigere og han stønner mere og mere højlydt. Min pik er helt hård, og dunker efter at komme derind som den næste. Men min pik må vente lidt, fordi nu er Christians røvhul blevet løsnet og er dejlig vådt. Så igen spreder jeg hans baller og begynder, at slikke hans røvhul. Nu kan jeg godt få min tunge ind i hans røvhul og jeg kører den rundt derinde og jeg sørger for at presse og bevæge min tunge hele tiden. Jeg slikker og jeg slikker, og jeg hører højlydte støn fra Christian. ”Arh.. åh.. ih.. oh.. fuck det godt”, stønner han. Efter ti-tyve minutter har min tunge fået nok, og jeg trækker den ud af ham, og jeg kan mærke at han slapper helt af.

Nu ligger Christian bare helt stille på sengen med sin dejlige røv struttende i vejret. ”Stil dig på alle fire”, siger jeg til ham, og han gør hvad jeg siger. Da han står på alle fire, går jeg hen til hans hoved løfter det og snaver ham lidt. Så stikker jeg min pik i munden på ham, og det lyder som om, han er ved at kvæles i den, og jeg tænder lidt på lyden. Christian er enormt god til at sutte pik.

Efter omkring fem minutter, trækker jeg min pik ud af Christians mund, og går om til hans røv. Jeg giver den et klask og et hurtigt slik på stjernen. Så spytter jeg på den og presser min slimede pik mod den. Christian skriger. ”Arh... Yeah..”. Det tager lidt tid at få mit pikhoved ind i ham, men efter det sluger hans røv min pik meget hurtigere og jeg får den helt i bund. Han skriger nu så højt han kan. Det er en helt anden følelse end Christians mund. Det er varmere, blødere og mere slimet, og så er der ingen tunge. Det er helt fantastisk at kneppe Christian.

Christian skriger videre, da jeg langsomt begynder at trække mig ud og så ind igen. ”Arhhh... Åhhh... FUCK.... Det godt!!!!”, skriger han højlydt. ”Åh yeah!”, stønner jeg. ”Fuck hvor har du en dejlig røv Christian”. Jeg begynder at pumpe min pik ind og ud af ham hurtigere og hurtigere. ”Århhh... Fuck... Arh.. Det gør ondt...”, skriger Christian. Men i løbet at fem minutter, hvor jeg knepper ham i normalt tempo, begynder hans lidelsesstøn mere, at blive til nydelsesstøn. Og han bliver også lettere at kneppe. ”Arh.. åh.. fuck.. jeg vidste ikke.. åh.. det føltes så godt at..arhhh... yeah.. blive kneppet..oh..oh.. fuck”, stønner han. ”Åh.. fuck ja Adam.. Knep mig Adam! Knep mig hårdere!”, skriger Christian. Jeg begynder at pule ham hårdere og hårdere, og han vil hele tiden have det hårdere. Det ender med at jeg bliver helt svedig og forpustet, og det er ret så hårdt at kneppe ham så hårdt. Jeg kigger ned på hans flotte glatte ryg, og føler mig lykkelig over at være i denne situation. Mig og Christian skal nok få en masse gode stunder sammen, nu hvor jeg ved, at han også kan lide mig.

”Åh gud hvor er det dejligt at røvpule Christian”, tænker jeg. ”Hvis jeg bliver ved meget længere, så kommer jeg i ham, og det vil jeg ikke. Ikke endnu. Det er alt for dejligt”. Jeg trækker min pik ud af Christian, og hans overkrop falder ned på sengen, men hans røv står stadig op i luften, og jeg kan se hvor meget hans røvhul har åbnet sig og nu står åbent. Jeg lægger mig ned ved siden af ham og kysser ham. Jeg lader min tunge gå ind og lege med hans, ligesom da han kyssede mig. Vi ligger der i et par minutter, og jeg ligger og rører ved hans dejlige pik. Den er helt stiv og dunker af liderlighed. Han kigger på mig og siger:”Det er virkelig dejligt, når du knepper mig Adam”. Han smiler til mig og jeg svarer:”Tak Christian. Det er også helt fantastisk, at kneppe din dejlige røv, men nu er det din tur til at kneppe mig, og mig der skal mærke din store stive pik i min røv”. Christian griner til mig. Jeg kysser ham igen, og vi sætter os op. Jeg ligger mig på ryggen med benene i vejret, og jeg ligger dem på Christians skuldre. Han spytter på sine finger og fører hånden ned til mit røvhul. Han kører hans pege – og langefinger rundt på min stjerne og en gang imellem op i mit hul. Det føles helt fantastisk. Jeg har prøvet at give mig selv finger et par gange, men det er bedre når en anden gør det, ved jeg nu.

Christian begynder nu på kun, at give mig finger, og det føles helt vildt. Jeg begynder at stønne. ”Åh.. Ih..”, siger jeg en gang imellem.

Efter lidt tid med hans fingre, trækker han dem ud af min røv, og han efterlader et åbent hul. Han trækker så sin stive pik frem, og presser den mod min røv. Det glider med ikke så meget besvær ind, og jeg gisper efter luft. Det giver mig et stort chok, at blive penetreret på så kort tid, og hans pik går helt i bund. Det gør lidt ondt. Nu begynder han at trække sin pik ind og ud og jeg skriger. ”Arhh.. Uhhh.. Åhhhh...”, skriger jeg. Det svier lidt, og det gør ondt når hans pik når i bund. ”Fuck mand!”, stønner Christian. ”Arhh, det føles vildt godt Adam. Jeg elsker dit lille hul”, siger han, og jeg smiler af glæden af, at tilfredsstille ham.

Efter lidt tid hvor Christian boller mig langsomt, begynder det at gøre mindre ondt, og det føles pludselig mega rart. ”Arh arh arh arh ih oh årh....”, begynder jeg at stønne, og Christian sætter sin bollefart op til maksimal. Nu går det hurtigt. Jeg stønner så højt jeg kan. Praktisk talt skriger jeg af ren nydelse. Efter ikke så lang tid kan jeg mærke Christians pik voske lidt og blive stenhård, og han råber:”ÅRH::ÅRH:: JEG KOOOMEEERR!!!”. Han skriger og jeg kan mærke hans dejlige, varme drengesæd blive skudt op i min røv. Han kommer med 5-8 skud og så falder han over mig med et lettelses suk. ”Arhh...”, siger han helt afslappet. ”Det var dejligt”.

Efter lidt tid hvor vi bare har ligget der, trækker han sig ud af mig, og vi går ud og tager et bad sammen. Så ligger vi os nøgne ind i hans seng og lægger os under dynen. ”Åhh Christian. Jeg er forelsket i dig”, siger jeg. ”Jeg har længtes efter dig i så mange år”. Christian smiler til mig og giver mig et langt kys. ”Og nu har du mig Adam”.


Den dag fik jeg lov til at sove hos Christian, og det var starten på et fantastisk, passioneret men hemmeligt forhold.

Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:11/11 2013
Vidunderlig læsning, intet mindre end vidunderlig! <3