Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Endelig, med din bedsteven!

Karakter: 4.0/8
Visninger: 11099

Af: Marque.

Læs flere noveller af:
» Marque.

Skriv til:
» Marque
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Skolesex, Sport og Trekant
En sen fredag aften sidder vi to, du og jeg, alene i toget mod dit hus – det er den tur vi har ventet på, og nu sker det endelig.
Vi er begge spændte og en smule nervøse, men den lange togtur er helt speciel, for vi ved at den planlagte første gang er lige rundt om hjørnet.

Vores ende af toget er menneskeforladt og helt tomt den sene fredag aften, så derfor vælger jeg at hviske dig frække ting blidt i dit øre, og lade mine hænder glide stille og roligt hen over dit ene lår. Mine hænder glider længere og længere op og du trækker lidt på smilebåndet, da du kan mærke blodet der strømmer mod dit dunkende lem, jeg overvejer om jeg bare skal gå på knæ og gøre dig tilfreds med det samme, men tænker at jeg alligevel hellere må vente til sengen, som aftalt.

Vi er endelig hjemme og skynder os smågrinende at smutte ind på dit værelse, for nu kan det endelig ske, i fred og ro – væk fra storbyens larm og forstyrrende blikke.
Jeg kaster dig på sengen og trækker dine bukser ned til anklerne, for nu skal det ske.

Jeg kan se din stive pik indenunder underbukserne, den er klar, så jeg sætter mig på den og begynder at gnide min pik mod din, du trækker dine underbukser ned og først der ser jeg hvor stor den faktisk var, selvom du faktisk havde blæret dig med det, hver gang vi er kommet ind på emnet.
Flere gange når vi kun er gået os to, har du presset min hånd ned mod det store lem, men indtil dette øjeblik har jeg modstået fristelsen om at gennemsutte den store bandit du render rundt med.
Jeg glider lige så stille ned på knæ og begynder at sutte din pik, de små støn begynder at komme hver gang jeg tager den til roden, eller jeg kilder dit pikhovede, blidt med min bløde tunge.
Selvom du kan se på mig at jeg får opkastfornemmelsen hver gang jeg tager den til roden, bliver du ved med at presse mit hoved helt ned mod den, fordi det er netop det der giver dig den største tilfredsstillelse og den største nydelse.
Du kan mærke at du er tæt på at komme, så du trækker mit hoved væk fra dig og siger jeg skal slikke dine klunker, jeg tager dem i munden og giver dig et blidt handjob, så jeg er sikker på du ikke når at komme, inden vores første gang er helt færdig.

Lige pludselig kan vi høre noget rasle ude foran døren, det er din bedste ven der lige er kommet hjem, han vil være med.
Så lige så stille trækker han sine fodbold shorts ned og du finder dit kondom frem, sætter på dit kæmpe lem og lige så stille begynder du at presse den ind, i mit stramme hul.
Din bedste ven lægger sig ned og du nyder synet af hans pik i min mund, og din egen pik der fylder mit stramme hul, stønnene vil ingen ende tage. Og selvom vi havde planlagt vores romantiske første gang kunne det ikke blive bedre at det var sammen med ham, din bedste ven.
Du er tæt på at ejakulere og vælger at smide kondomet på gulvet, selvom jeg har sagt jeg er imod anal uden kondom, men alligevel presser du din stive pik op i mig og efter et par ryk kommer du med en kæmpe stråle, dybt ind i mig, samtidig med at din svedige bedste ven ligger og vrider sig af nydelse imens mine store fyldige læber, og min dybe hals bliver oversprøjtet af hans sæd, som jeg slubrer i mig.


Ris/ros… Første gang jeg skriver en novelle med erotiske scener, så håber i vil læse flere af mine små opdigtede, og muligvis sande historier! ;)
Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:11/11 2013
Mega fræk fortælling,men du kunne godt bruge lidt mere tid på at gå lidt mere detaljer :) Personligt er jeg vild med noveller der bruger lidt tid på at uddybe hovedpersonernes forhold til hinanden, hvem er de, hvorfor gør de det de nu gør, er der noget der ligger forud for dette? Denne noveller virker meget "1-2-knep!"-agtig :P Men som sagt er det en mega fræk fortælling ;)
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:14/08 2020
Enig - pas på det ikke går for hurtigt. Beskrivelserne er en skøn del af en novelle og sætter fantasien igang - og liderligheden. Bare forsæt dit skriveri - det er fedt at læse.