Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sikken en ferie

Karakter: 4.3/4
Visninger: 8309

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex og Onani
Denne her gang skal vi tilbage til dengang jeg kun var en knægt, det var en supersommer, og vi var 3 venner der altid svømmede længere og længere ud end vi havde kræfter til. Vi skulle jo vise hvor meget man turde og i den alder tror man jo man er verdens mester.

Det var sommer og vi havde ferie, og for os fordi vores forældre havde sommer huse i nærheden af hinanden, så vi kunne være sammen i ugevis fra morgen til aften, vi sov i telt eller på værelserne hos hinanden. Året før havde vi spillet pik sammen men jeg var den eneste der kunne få pikken til at sperme og de andre gad ikke være med så tit som jeg havde lyst til, men i år sprøjtede vi alle 3 igen og igen.

Carsten havde fået en masse hår omkring pikken og han havde nu den største pik godt 20 cm vil jeg tro, en lang pik der var glat og skøn at gnide på. Jeg var den ældste af os, så kom Lasse (navne opdigtet) var den mindste og mest drengede, han havde mørke krøller og den dejlig sportstrænet krop.

Som det måtte gå blev Lasse den første der lagde røv til, og jeg var den første der fik lov til at prøve, det var en lys sommernat, vi lå i mørket i teltet og kælede for hinanden, det blev jo ret hurtigt kedeligt kun at spille pikkene til udløsning, nu gjorde vi det på hinanden imens vi lirede på alle mulige måder, på en eller anden måde var min finger kommet på afveje, op mellem hans lækre runde baller pludselig sagde det svup og jeg vrikkede med langfingeren i hans stramme lukkemuskel, Lasse stønnede og jeg skyndte mig at trække fingeren til mig igen, men Lasse hviskede du må godt.
Det varede lidt inden jeg forstod hvad han havde hvisket, og da det gik op for mig var jeg helt mærkelig til mode, så jeg næsten ikke kunne sige noget af bare liderlighed, jeg havde jo aldrig bollet nogle før, mit hjerte dunkede og jeg måtte tage Lasses hånd væk fra min pik for at den ikke skulle sprøjte med det samme, det ville være spild af god sperm, når jeg nu kunne få lov til at gøre det oppe i ham.

Enhver der kan huske hvordan det var at bolle en sød kammerat første gang ved også hvad jeg følte da min stive drenge pik fandt vej op i Lasses dejlige stramme røv, vi havde smurt med lidt sololie først og det gik nemmere end jeg havde regnet med, Lasse vrikkede godt med røven, jeg hoppede son en kanin oven på ham, imens han spillede sig selv af, det endte alt for hurtigt, og jeg bed ham let i nakken, ragede ham mellem benene for at mærke hans udløsning samtidig med min egen, så kom jeg med et brøl i Lasses stramme røv, jeg svedte af anstrengelse og det sortnede for øjnene af mig, da jeg stødte pikken i bund og sendte mit sperm langt op i den dejlig drenge numse.

Der blev chance for at gøre det om næste aften, og det var Carsten der fik tilbuddet, han blev lettere chokeret da jeg fortalte hvad Lasse og jeg havde lavet aftenen før, jeg kunne se at Carstens ansigt skiftede udtryk, men så smilede han og da jeg kiggede ned mellem hans ben kunne jeg se han havde jern på i de små shorts, hurtigt tog jeg fat i den stive pik, han gjorde det sammen ved min kanon stive pik, hurtigt fik vi tøjet af hinanden, og inden længe lå vi og spillede pik på hinanden, men jeg ville mere så jeg fik mig vendt, så jeg lå med ansigtet lige ud for hans store pik, jeg fik mod til at slikke på hans pikhoved og få pikken ind i min mund, det var en underlig fornemmelse, men langsomt begyndte jeg at bevæge mit hoved frem og tilbage og jeg fik mere og mere af Carstens store pik ind i min mund, han stønnede mere og mere og hviskede at det var dejligt og at jeg skulle blive ved, og uden yderlig varsel skød han sin varme sperm ind i min mund og langt ned i halsen på mig, jeg ville ikke lade noget gå til spilde så jeg slugte så godt jeg nu kunne, men noget af det løb ud af munden på mig og ned af halsen på mig, Carsten spillede samtidig min pik, jeg skød næsten mit sperm af samtidig som Carsten, vi lå lidt og stønnede, og Carsten lænede sig frem og begyndte at slikke det sperm i sig der løb ned af min hals, og han sluttede med at kysse mig og lade mig få det sidste af hans sperm ind i min mund, og som jeg begærligt sluger i mig, bagefter lagde vi os nøgne tæt sammen og faldt i søvn med armene om hinanden.

Næste morgen mødtes vi alle tre for at ta en tur til stranden, og efter flere drukne ulykker året før var der nu ansat en livredder, der sad i et lille tårn med en kikkert og så godt ud, han hed Jonas (navn opdigtet) at kunne sige hej til Jonas og få et nik fra ham var nok toppen af hvad vi knægte kunne opnå den sommer. Når Jonas kom ned fra tårnet kunne man se hans store pik i de blå bikinitrusser som en krum tyk pølse han havde lagt derned, hvordan han fik plads til hans kugler forstod jeg ikke.

Som jeg fortalte først svømmede vi altid længere og længere ud, og bagefter plaskede vi altid langsomt tilbage med mange pauser , hvor vi lå og flød på ryggen med hagen, næsen og den våde pikbule lige over vandskorpen, det gik fint nok når vind og strøm hjalp med af få vores drenge legemer tilbage til den sikre kyst.
Men den dag vi for alvor lærte Jonas at kende blæste en frisk vind fra land, vi tænkte ikke nærmere over det og sprang i vandet og svømmede ud, der var fart på Carsten lå i spidsen og jeg var lige bagefter, bagved mig kunne jeg høre Lasse pruste og stønne for at kunne følge med, jeg kunne ikke følge med Carsten og råbte at han skulle stoppe det hørte han heldigvis, vi kiggede efter Lasse og kunne se han var 25-30 meter bagefter os, og så fik vi et chok vi kunne næsten ikke se kysten, vi gik ikke i panik lige med det samme , men vi kunne mærke at fralandsvinden betød meget vores arme og ben blev tunge og vi kom knap ud af stedet, Lasse var den første der begyndte at råbe om hjælp, og i det samme forsvandt hans hoved under vandet, det gentog sig nogle gange og vi fik fat i Lasse og fik holdt han oven vande, vi begyndte også at råbe om hjælp og ude i det fjerne kunne vi se en båd på vej mod os, det var livredder båden der kom mod os.

Sådan nogle forbandede drønnerter, I havde sku fortjent at gå til bunds og blive ædt af fiskene, vores redningsmand var ikke ligefrem nogen Florence Nightingale , han fik halet Lasse om bord og fik lagt ham over en af bådens tofter og dunkede ham i ryggen, og arbejdede med hans skuldre for at få ham til at spytte det vand ud han havde slugt.
Jeg har lagt mærke til jer sagde Jonas, hverdag lidt længere og længere ud ikke sandt? Han gav Lasse et klask i den våde røv de våde badebukser sad så man kunne se røvspalten mellem hans brune balder. Jonas øjne dvælede et øjeblik ved synet og ansigtet skiftede kulør.

Jonas startede båden og satte kursen mod land, lige inden vi kom til stranden sagde Jonas at vi skulle komme ned på stranden samme aften klokken 20 så ville han lære os noget om svømning.

Vi kom som aftalt ned på stranden klokken 20 der var ikke mange mennesker, Jonas stillede os an på en række, og så skulle vi løbe efter ham en kilometer vestpå, derud hvor vi var helt alene med sandet og bølgerne, Jonas var i shorts og t-shirt, så går vi i baljen sagde han og begyndte at smide tøjet, jeg gloede på han og på Carsten og Lasse, jeg kunne se Lasse tænkte det samme som mig, Jonas havde ingen underbukser på ingen badebukser, ingenting , hans tunge pik hans tunge pik daskede mellem hans lår da han løb ud i vandet. Okay sagde jeg til Lasse, vi rev begge tøjet at og spurtede ud i vandet, hans pik var stivere end min, og vi havde travlt med at komme ud hvor vandet skjulte vores tilstand, Carsten stod og trippede så kom han sidelæns og med hænderne over noget stort og stift.
Vi var ikke kommet langt ud førend Jonas kaldte mig over til sig, nu skal du lære de rigtige svømmetag sagde han og tog fat i mig, det vil sige under hagen og op mellem mine ben hvor han fik godt fat i min stive drenge pik, jeg sprællede som en fisk, men det var jo nok også meningen.
Lasse og Carsten svømmede rundt om os, og deres øjne var som limet til Jonas underkrop, hans pik stod som et spyd op over vandskorpen, jeg vil tro den var godt 25 cm lang, noget som overtræf mine vildeste drømme var ved at blive til virkelighed, Jonas fik mig vendt i vandet og et øjeblik efter havde jeg den pragt pik i min mund, jeg havde stor besvær med at ha ret meget andet end hans store pikhoved i min mund, men Jonas fik nu alligevel noget mere af kæmpe pikken ind i min mund, ud af øjenkrogene kunne jeg se Lasse og Carsten stod og spillede pik på hinanden, men Lasse ville også ha mere så han fik hovedet ned til Carstens pik og fik den hurtigt ind i sin mund, og suttede på den som havde han aldrig lavet andet.
Jeg kunne høre og mærke på Jonas at mit sutten på pikken, at han var ved at komme, det fik mig mare til at sutte endnu mere grådigt på den kæmpe pølse, og uden yderlig varsel skød Jonas sin varme sperm ind i min mund, og samtidigt holdte han fast i mit hoved så jeg ikke kunne få pikken ud af min mund, jeg var tvunget til at sluge alt den sperm han sendte ind i min mund.
I det samme kunne jeg se at Carsten trak sin pik ud af Lasses mund, og sendte kaskader at sperm ud over Lasses ansigt og åbne mund, Lasse fik nu pikken ind i munden igen og de sidste sperm sprøjt fik han ned i halsen, jeg spillede min pik som en gal og sendte min sperm id i det salte vand.

På vej mod land udbrød Jonas I har reddet mig, hvad mener du spurgte vi ham da vi kom op i klitterne, jeg har død kedet mig lige indtil nu svarede han, imens han var i gang med at smøre vores røvhuller ind i creme så han kunne ta os efter tur.
Så pegede han på Carsten, og han knælede som den første for den kæmpe pik, som Jonas forsigtigt stak op i Carstens stramme røv, Jonas bollede Carsten i et stille og roligt tempo, og efter lidt tid blev det Lasses tur til at få den kæmpe pik op i sin røv, og til sidst var det min tur til at blive bollet af Jonas, Lasse stillede sig foran mig og jeg fik hans pik ind i min mund, nu blev jeg bollet i hoved og røv, Carsten ville også være med, så han lagde sig ind under mig og begyndte at sutte på min stenhårde pik, hvor længe Jonas bollede min røv husker jeg ikke, men jeg kan mærke at hans stød bliver hårdere og hårdere, og hans stønnen tager til i styrke, og så kommer han i nogle seje stød og jeg kan mærke hvordan min røv bliver fyldt at hans sperm, det får mig til at komme i munden på Carsten som bare sluger alt mit sperm jeg føler det vælter ud i kaskader, sekunder senere sender Lasse en kæmpe spermladning ind i munden på mig, og jeg sluger det sperm der er i min mund, Lasse trækker pikken ud af munden på mig og sender endnu et par sprøjt ud i hovedet på mig, Carsten sutter de sidste sperm dråber ud af min pik, og rejser sig op og nærmer sig Jonas der stadig har pikken begravet langt oppe i min røv, han sidder med åben mund og puster, Carsten stikker sin store pik ind i munden på Jonas der begærligt sutter Carsten til en udløsning i munden.

Udmattet lægger vi os i klitterne for at slappe af oven på denne oplevelse, jeg foreslår vi tager en hurtig dukkert inden vi går tilbage, for jeg vil gerne ha vasket spermen at mig, og jeg kan mærke spermen begynder at løbe ud at mit meget udvidet numsehul.

Da vi kommer tilbage til vores sommerhus område bliver vi tre enige om at sove sammen, Jonas er smuttet hjem til sig selv, og vi begynder at snakke om hvad der lige var sket, og vi bliver hurtigt liderlige igen, vi får smidt vores tøj, og vi ligger og kysser og kæler med hinanden, jeg får smurt Lasses røv og er hurtigt oppe i hans røv, Carsten smører nu min røv og får hurtigt sin pik op i min nu velsmurte røv, sådan ligger jeg i midten og boller Lasse imens Carsten ligger helt stille og lader mig om arbejdet, der går ikke langt tid førend Carsten sender sin varme sperm op i røven på mig, og det får mig til at komme i Lasses dejlige stramme røv, Lasse får gjort sig fri af min pik, og han sætter sig på knæ foran mit og Carstens ansigter og spiller sin pik, indtil han sender store mængder sperm ud over vores ansigter, Carsten og jeg kæmper om at få det sidste sperm ud af Lasses pik, og til sidst ender vi i nogle dejlige og heftige kys hvor spermen bliver slikket op og delt i kys imellem os.

Jonas stoppede nogle dage efter som livredder da han havde fundet andet job, vi så han ikke siden…
Kommentar