Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Morgen.

Karakter: 3.8/5
Visninger: 5764

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Bareback og Analsex
Jeg finder dig foran bunker med sammenlagt, tørt vasketøj. Jeg er stadig svimmel efter at være tumlet ud af sengen, balanceløs og kommet på fødderne før kroppen rigtig var klar til det. Men du manglede ved siden af mig, da jeg vågnede, og jeg blev nødt til at lokalisere dig igen. Især efter i går og den stemning, vi lagde os til at sove i. Jeg skal være sikker på, du ikke er forsvundet. Først nu opdager jeg, hvordan den kolde morgenluft bider mine brystvorter.

Du har ikke set mig endnu, eller du ønsker ikke at have set mig endnu. Du arbejder hurtigt med at hive et stykke tøj af stativet, vurdere dets art, folde det med hurtig og præcis rytme og placere det i den rette søjle af sammenlagt tøj - søjler der vokser op omkring dig som en city skyline.

Du er selv kommet direkte fra den lune luft under dynerne og herud og er gået direkte i gang med arbejdet. Du er omgivet af tøj og er ikke engang selv kommet i det endnu. Din lille krop er kun omgivet af de mørke hår, der krøller voldsomt i alle retninger på dit hoved, som springer frem overalt her om morgenen på dine kæber, og som duner din brystkasse og din slanke mave helt ned under dine underbukser, der er gledet en anelse ned, så kanten netop hviler en halv centimeter under hvor dine smukke baller starter og foran hvor hårene begynder at vokse kraftigere igen. Jeg står og kigger på, hvordan bulen, der er så smukt formet af underbuksernes gammeldags design, bevæger sig, når du går.

Jeg stiller mig lige bag dig, mens du vender vrangen ud på en sort sok, og du stivner, da du mærker varmen mellem min hud og din.

Jeg tager min arm rundt om dig og lægger min hånd på din mave. Du arbejder videre igen tilsyneladende uden at registrere, at jeg er der.

Jeg hiver dig tilbage med min arm om dig, så din ryg støder ind mod min mave. Jeg kan mærke dine skuldre udvide sig med din vejrtrækning mod mit bryst.

Jeg fornemmer, du skal til at sige et eller andet, men jeg skubber dig mere ind mod mig og lader min lufts udånding flyde mod dit øre, mens min ene hånd har grebet om den tillokkende underbuksebule, mens den anden hånd har fundet den ene hidsigt strittende brystvorte. Du prøver lidt vrantent at ryste dig løs, men jeg har dig. Den følelse får mig til at vokse ind mod dine baller, og jeg skubber dig ind over bordet med vasketøj. Jeg hiver hurtigt dine underbukser ned om anklerne, mens jeg går i knæ og straks efter skiller dine baller ad og placerer min tunge stor og varm lige mellem dem. Du vranter ikke mere, men jeg mærker spændingen i din krop. Jeg spidser tungen og lader den vandre rundt i kanten, bløder tungen op igen og slikker blødt, bruger masser af spyt.

Da jeg rejser mig op igen, vipper jeg kanten af mine egne underbukser ned og hiver min ømme, ivrige pik frem. Den er fedtet og slimet foran og blander sig med spyttet, da jeg sætter den ind mellem dine baller.

Så lægger jeg mig ind over dig på bordet og skubber mig langsomt ind. I bevægelsen skubber jeg dig ind i en stabel lagner, som vælter. Jeg kan mærke dig stramme rundt om mig helt sindsygt, så jeg skubber ekstra på. Jeg skubber dig ind i bunker af bluser og jeans, som vælter sammen i et kaotisk underlag under din lille krop, mens jeg støder mit underliv og min pik ind i dig rytmisk og hårdt. Utroligt hurtigt, langt hurtigere end normalt mærker jeg det komme. Og da det ruller ind over mig, igennem mig og al kraften tonser ind i dig gennem min pik hiver jeg dig tilbage, flår i din lille tykke pik, så din sperm klasker ud på gulvet.

Først efter flere stivnede sekunder slipper jeg dig. Du hiver dine underbukser, der endnu hænger om din ene fod, op igen og tørrer op på gulvet med en af håndklæderne fra den væltede bunke.

Så begynder vi begge at lægge tøjet sammen igen. Du siger intet og jeg har ikke tænkt mig at bryde stilheden. Når jeg betragter dig ud af øjenkrogen kan jeg se, du stadig prøver at holde den sure mine. Selv om et listigt smil trodsigt har hægtet sig fast på dine læber.

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst.

Kommentar