Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Udlænding i byen

Karakter: 4.3/3
Visninger: 7725

Af: Sixten.

Læs flere noveller af:
» Sixten.

Skriv til:
» Sixten
Den første gang jeg så ham, var på sandwichbaren i byen, hvor jeg tit opholdte mig med nogle af mine venner. Ligesom med Central Perk i Friends, var der altid nogle at snakke med dér. Det var mest af alt stamkunder der viste sig dér, men få fremmede kom nogengange derind. Det var en dag i sommerferien, hvor jeg var kommet derind, og en fremmed sad ved ved "mit" bord, som den eneste i hele baren. Jeg bestilte hvad jeg plejede, og spurgte ham; "gør det noget jeg sætter mig?" Han svarer: "oh, sorry, in english please."
Okay, tænker jeg, vi tager den på engelsk; "may I sit here?" Man kunne høre på hans stemme, at han enten var homoseksuel eller meget, meget feminin hetero. Det førstnævnte skulle vise sig, at være tilfældet.
Vi havde en lang snak om alt mellem himmel og jord, da vi aftalte at mødes næste dag på byens bibliotek, hvorfra jeg skulle vise ham rundt i byen. Han skulle være her i 3 måneder, og havde så både brug for lidt baggrundsviden om byen, og nogle venner i byen.

Vi mødtes så næste dag på biblioteket, vi tog et bykort, så han kunne følge en smule med i, hvor vi var henne. Han mødte op i flot tøj. Semi-tætsiddende cowboybukser, traditionelle, hvid skjorte, sort habitjakke og lyserødt slips, og så selvfølgelig de røde briller. Han var en smule muskuløs, alligevel kunne man se at han faktisk spiste, og ellers var et sundt menneske. Hans ansigt var langt, og hans kæbeparti var meget tydeligt optegnet. Han var velplejet, men alligevel kunne man godt se, at han var et menneske.
Vi gik opad gågaden, og jeg fortalte ham om alle butikkerne, "this is the best café in town," "this is where one buys their fancy clothes," og hvad man nu siger. Vi kom til undertøjsforretningen, og jeg sagde "here is the underwear-boutique in the town. It really has sexy and nice underwear..." Han afbrød mig, "Oh, oh, I don't know nothing 'bout underwear, I oftenly don't wear any."
Jeg tænkte bare, wow, endnu mere sexet! Han har nok noget at vise frem.

Senere kom vi ud i skoven, til den gamle strand, som ingen bruger eller er ved, fordi vandet er lidt forurenet. No big deal. Det er egentligt ret rent, det er bare rygter der længe har floreret med noget kloakudløb dér, bla, bla, bla.
Det er hér, man slapper af, hvis man er homoseksuel, dér hvor man mødes og har det sjovt. Der kom bare aldrig nogen, undtagen hvis man havde en aftale.
Der var kun cirka to meter fra vandet til hvor træerne begyndte.

Det var varmt idag, dejligt at træerne kunne skygge lidt, men alligevel skyggede det ikke hele stranden. Vi sad længe og snakkede om musik, hvad vi bedst kunne lide, og det viste sig, at vi var til det samme musik. Han begyndte at nynne lidt af én af de sange, vi var fælles om at kunne lide. Jeg fortsatte, og vi brød ud i høj sang. Vi morede os, og sang højere og højere. Han sagde "ain't it starting getting hot in here, the sun really is much more effective than I expected." Han smed habitjakken, og knappede derefter hans skjorte op. Klart han har det varmt, med alle de lag tøj på. Han havde fandeme en T-shirt indenunder. Jeg havde også en t-shirt og en skjorte på, knappede også min skjorte op, og kunne kun give ham ret i, at det egentlig var lidt varmt at sidde dér på stranden.

Lidt efter lidt begyndte vi mere og mere at kunne nyde hinandens selskab, kunne være sammen om at være stille. En kvalitet i sigselv. Vi kiggede hinanden i øjnene i lang tid. Hans øjne var virkelig brune. Hans ansigt tydede på lidt italiensk påvirkning, og så alligevel ikke. Jeg kunne se hvad han tænkte. Det var ren forelskelse. Ikke kærlighed, endnu; en forelskelse. Han trak tættere på mig, og lagde an til et kys. Jeg gjorde det samme, og snart sad vi og kyssede. Hans tunge var meget trænet i at bevæge sig rundt, kunne jeg mærke. Vi mærkede begge, hvor det førede hen. Jeg førte mine hænder ned, og trak T-shirten af ham. Skjorten havde han for længst klaret. Jeg lagde ham ned i sandet, trak hans bukser af, og snart lå han nøgen. Han kiggede mig i øjnene, og sagde til mig, "take your clothes off, too".

Som han lå dér i sandet, så man ikke alt det grimme ved ham, for det eksisterede ikke. Hans overkrop var perfekt, med en smule optegnet vaskebræt, men ikke udstående muskler. Den var flot, og uden fejl. Hans lysbrune hus viste heller ingen fejl. Så perfekt, for ikke at tale om hans ben. Perfekt muskuløse, og ikke så tynde, så man troede, at knoglen var ved at briste. For heller ej at tale om hans skridt. En perfekt uerigeret penis. To flotte, store testikler. Min motorik brast bare ved tanken om den.

Jeg tog tøjet af, og stod snart nøgen foran ham. Han lå stadig i sandet. Han havde en smule mørk kropsbehåring ovenfor skridtet, og så det lille, tynde lag af brune hår på brystet. Jeg lagde mig ned ovenpå ham, og kyssede ham igen. Vores hud gnubbede sig imod hinanden, og vores peniser ligeså. Vi sagde ikke en lyd, det var bare et afslappet selskab.
Jeg slikkede på hans brystvorte, og kyssede også en smule på hans bryst. Det blev ikke bedre, end at kunne lære en så perfekt krop at kende.
Nu manglede det bedste kun, desserten efter mund og brystvorte, nemlig hans penis. Jeg lod undersiden af tungen glide fra hans bryst til penis. Lod den løbe fra roden og op til hovedet af den semi-erigerede penis. Ramte spidsen, og da ned ad undersiden. Han bevægede sig slangende, hver gang jeg nåede til et følsomt punkt. Jeg tog den stille og roligt i munden, suttede stille og roligt tilbage, og koncentrere tungearbejdet om hovedet. Han slangede sig meget nu.
Han gav lave nydelseslyde fra sig hele tiden nu, og hans krop slangede sig uafbrudt. Han hviskede "slooooow, dude, slooow." Jeg trak hovedet lidt tilbage, da han rejste sig på knæ, med armene frem for sig, så hans balder spredte sig en smule. Jeg begyndte at slikke en smule i hans røv, mens jeg nåede om og rørte hans pik. Stak tungen ind mens jeg bevægede den. Han sagde "your cock to my arsehole, now!"
Han var virkelig tændt nu, og det skulle jeg love for jeg også var. Jeg daskede min pik et par gange på hans balder, venstre, højre, venstre, højre, og lod så hovedet glide lidt op og ned ved hans røvhul. Jeg tog ham på balderne, han nød det.

Lidt efter lidt gled mit hoved ind i ham. Han pustede højlydt ud, og jeg lod resten af min pik glide helt op i ham. Han sagde "awww" og "uhhhh" hver gang jeg kom i bund. Der var noget helt specielt ved kærlighedssex, end onenightstands. En helt anden tilfredsstillelse.
Jeg kørte til, og jeg kunne mærke, jeg begyndte at komme. Jeg stønnede højere end jeg nogensinde havde gjort før. Min pik føltes som det eneste jeg levede for, og han som det eneste dén havde at leve for. Den kildrende fornemmelse startede i min ryg, og bevægede sig til underlivet. Jeg stønnede højt, i et roligt tempo, ligesom hans udbrud gjorde det samme. Jeg trak den hurtigt ud, og pludselig var hans ryg fyldt med min sperm. Hvide klatter over det hele.

Jeg vendte ham om igen, så han lå med ryggen i sandet, og hans stive pik liggende ovenpå hans mave. Jeg satte to fingre om den, og satte mig ned ovenpå ham. Min pik var allerede begyndt at blive slap, og lå ned på hans mave, da hans pik kom i bund i mig. Jeg stønnede allerede af smerte, aldrig havde jeg haft en sådan smerte. Dén pik føltes som noget, man kun kunne drømme om!

Hans stærke hænder lod mig hoppe op og ned på ham. Der gik ikke lang tid før han kom. Faktisk kom han, næsten idét jeg satte mig på ham. Han stønnede højere end mig, og kom op i mig. En masse sperm kom op, jeg kunne mærke den varme fornemmelse det gav, og som spredte sig til hele kroppen.

Vi snakkede bagefter, mens vi begge lå nøgne i sandet, indtil det blev mørkt.
Han skulle blive min ferie-ven, i min egen by.
Kommentar