Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mandeleg

Karakter: 4.6/5
Visninger: 7212

Af: Skriveren.

Læs flere noveller af:
» Skriveren.

Skriv til:
» Skriveren
Tags: Bareback og Analsex
Mandeleg
Samtalen er blevet lang, maden god og vinen flyder godt. Polle er ved at være godt bedugget og ser ret så træt ud. Han har fortalt mange dårlige historier om sit ægteskab, bl.a. om deres meget forskellige seksuelle behov. Hvor han meget mere havde lyst til, at det skulle dreje sig om kønsorganerne og alt deromkring, ville hans kone meget hellere noget helt andet, og kønsorganerne var mere et næsten nødvendigt onde, de skulle omkring, for at få situationen forløst. Han er meget træt, usikker på benene og vil gerne i seng.
- kan vi sove sammen i dobbeltsengen eller vil du heller lige på den lille sofa? Vi har jo før sovet sammen - siger han med hvad jeg opfatter som et glimt i øjet.
Måske tager jeg fejl. Polle vakler ind i soveværelset, og jeg skynder mig at rydde nødtørftigt op efter den lange gang aftensmad. Jeg havde forestillet mig, aftenen skulle forløbe helt anderledes. Men jeg er faktisk også ved at være godt træt. Jeg åbner døren ind i soveværelset, og han ligger med ryggen til i dobbeltsengen - overvejer lige situationen, men trækker af tøjet og lister ned under min dyne. Nu er situationen der, som jeg har drømt om i 25 år, og jeg er spilvågen, da adrenalinen pumper rundt. Polle begynder at snorke som en elefant. Pis han er åbenbart døddrukken. Så får jeg nok ikke udlevet min fantasi. Jeg ligger og overvejer, hvad jeg skal gøre, liste ind på sofaen eller begynde mit projekt på trods af vin og træthed. Jeg beslutter mig for det sidste, nu eller aldrig. Jeg lister forsigtig en hånd ind under Polles dyne millimeter for millimeter. Afstanden virker meget lang. Pludselig støder jeg på hans krop. Hvad er det? Hans hofte - men hvad han har ingen underbukser på. Hvorfor har han trukket af dem? Plejer han altid at sove sådan? Eller har han også tænkt noget, inden han lagde sig? Meget forsigtigt for ikke at vække ham, (det lyder ikke som om det er særlig nemt at vække ham med den spiritussnorken han leverer), bevæger jeg hånden meget forsigtig om foran ham. Mærker kønsbehåringen og pludselig – endelig mærker jeg en svedig anden mands pik. Den er lidt halvblød- halvstiv. Meget forsigtigt lukker jeg hånden og begynder at føre huden lidt frem og tilbage. Jeg fornemmer at stivheden tager til. Jeg er i en rus. Blodet banker, både inde bag mine ører så jeg kan høre det, og nede i min pik så jeg kan mærke hvert hjerteslag dernede.
Næste projekt er forsigtigt at komme ind under hans dyne. Godt at han sover så tungt. Jeg får også forsigtigt mine underbukser ned omkring lårene, og jeg mærker min pik støde imod hans baller. Jeg stopper op, men han sover stadig meget tungt (lyder det til). Min pik, der er hård som en træstamme, fører jeg ind imellem hans baller og jeg skiller forsigtigt dem ad med min venstre hånd. Der er virkelig varmt. Jeg bevæger den op og ned. Pludselig giver han sig og stopper snorkenen og jeg fornemmer jeg er ved hans bagerste hul. Meget forsigtigt stiger mit pres, og pludselig giver ringmusklen sig, og min pik kommer inden for. Jeg ligger stille og mærker det kraftige pres og den infernalske varme, jeg oplever. Hans dybe vejrtrækning starter igen (havde den været helt væk?) og jeg begynder at bevæge mig ganske forsigtigt ind og ud ad ham. Nej hvor er det varmt og ophidsende. Pludselig vågner han med et sæt og lander sin hånd tilbage og griber om min ene balde (så for helvede - nu er der nok ballade). Jeg mærker til min overraskelse at hånden presser bag på mig, og han vender sit hoved om mod mig og stønner
-så giv mig dog alt hvad du kan, mas dig op i mig!!!
Jeg klemmer på - alt hvad jeg kan. Han vender sit ansigt om mod mit tager bagom mit hoved og vores tunger mødes og snor sig om hinanden. Mens jeg stadig pumper løs og han stritter med bagdelen fører jeg hånden ned til hans pik, der nu er stenhård og gnubber voldsom på den. Han løfter sit venstre ben op og bag ved mine, så jeg rigtig kan komme til både hans pik og nosser.
- Hurtigere - brøler han, og jeg kører hans pik meget hurtigt frem og tilbage inden i min hånd. Jeg kan mærke, at der er ved at ske et voldsomt overtryk nede i mit underliv, og jeg maser rasende på. Vi hiver og flår i hinanden med en kraft som kun 2 mænd kan præstere. Polle begynder at sige mærkelig lyde, og jeg kan mærke i min hånd, at nu er der noget, der vil ud. Han brøler og skyder sin ladning ud på lagnet. Jeg kan ikke klare mere tager voldsomt fat om hans hofter og sender en ladning op i ham og jeg falder sammen over hans vådsvedige krop. Vores lunger arbejder som gale for at skaffe os nok ilt. Jeg glider ned af og ud af ham og triller om på ryggen.
- Hold kæft mand hvor var det fedt - hører jeg i halvmørket
Jeg kan slet ikke finde ord.
Næste dag vågner jeg og kigger over til siden. Der er ikke nogen. Jeg står op og kan høre, at han er i bad. Badeværelsesdøren er lidt på klem og jeg lister mig ind og sætter mig på toilettet. Han har åbenbart hørt mig og stikker et vådt hoved grinende frem bag forhænget.
- Hej
- Hold da op - siger jeg søvndrukken – det er en 25 års drøm, der gik i opfyldelse i går.
- Jah, jeg kan også godt huske episoden, og har også tænkt på det mange gange, tit i forbindelse med at jeg onanerede.
- Jeg blev så flov bagefter fordi du begyndte at snakke om homoseksualitet.
Det kan Polle ikke huske noget om, i hvert fald var det ikke nævnt negativt.
- Var du bange for at du var homoseksuel - spørger han.
- Nej jeg har egentlig aldrig følt mig som homoseksuel, men ved siden af kvinder har jeg også haft lyst til at prøve mandesex. Det er noget helt andet, som ikke kan sammenlignes. Det med at dele mennesker op i homoer og heteroer giver ikke mening, når man kommer helt ned i detaljen.
- Nej det gør det måske egentlig ikke. Men nu har vi da fået prøvet en gammel drøm af – lyder det inde fra bruseren
- Der er lige en enkelt ting mere, jeg godt kunne tænke mig at prøve –siger jeg og kigger ned i gulvet.
- Og det er? lyder det nysgerrigt inde under bruseren.
- At slikke en mand til udløsning!
Bruseren bliver slukket og forhænget langsomt trukket fra. Jeg vover næsten ikke at kigge.
- Nåh hvad siger du så til denne!!
Jeg drejer hovedet, går langsomt ned på knæ og lige foran mig hænger et halvdoven slasket mandepik. Jeg lukker øjnene og lægger næsen ind i lysken, og kan mærke de mørke kønshår mod min mund. Jeg flytter hovedet lidt og hans pik ligger op mod min kind. Min tunge kommer frem og langsomt slikker jeg behåringen og kommer hen til pikroden. Jeg åbner øjnene, trækker hovedet lidt tilbage, åbner munden og tager spidsen af hans pik ind. Min hånd finder hans nosser og roden af pikken, det bliver rigtig godt, da han beredvilligt spreder benene lidt, og så begynder jeg at køre munden frem og tilbage over pikken, der nu bliver hård og spændt. Jeg hører, at han begynder at stønne og efter lidt tid tager han fat om mit hoved med begge hænder. Nu pumper han selv underlivet frem og tilbage. Nå han bliver for ivrig rammer ham mig inderst i munden og jeg får gylpefornemmelse, men jeg prøver at slappe af. Han bliver virkelig voldsom og hugger sin pik frem og tilbage. Med læberne kan jeg mærke at blodårerne på siden af pikken står sprængfyldte af blod. Jeg sutter alt hvad jeg kan, laver et stort undertryk i munden, som kunne jeg suge spermen ud af ham. Han hugger og begynder at lave mærkelige lyde. Så kan jeg mærke at han stopper op med pikken langt inde samtidig med, at han kommer med lyde, som skulle han dejse om. Jeg kan mærke spermen rammer mig i mundhulen og jeg trækker pikken lidt ud og ser de sidste dråber fare ud og løbe ned af pikhovedet. Dovent tager jeg pikken i munden og renser den. Spermen smager ikke af så meget men har en lidt træls konsistens i munden, så jeg spytter den ud i wc-ét. Mør sætter jeg mig op igen.
- Hold da op, 25 års seksuelle fantasier udlevet på under 8 timer! Verden er da forunderlig.
Kommentar