Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung trans voldtages

Karakter: 4.3/9
Visninger: 10831

Af: Boi_vil_udnyttes.

Læs flere noveller af:
» Boi_vil_udnyttes.

Skriv til:
» Boi_vil_udnyttes
Jeg gik hen af vejen I en helvedes hede. Det var midt i juli, så jeg havde valgt kun at tage et (meget) kort, sort skørt på, og en hvid T-shirt. Indenunder, T-shirten havde jeg to puder som fik det til at se ud som om jeg havde en C-skål. Jeg havde ingen g-streng på under skørtet, eller bokser shorts, det var en fantastisk følelse når vinden blæste og ramte min friskbarberede pik og mit ligeså hårløse røvhul. Mit korte hård var sat op så jeg lignede en rigtig 15-åring pige, og mit makeup var stilfuldt nok til at dække over mit køn, men samtidig ikke for overdrevet.
Jeg gik i siden af vejen, på vej hjem. Jeg havde været inde i byen og shoppe (havde dog ikke fundet noget af interesse), og der var ikke så langt ud til den lille landsby jeg boede i, der var dog langt nok til at jeg ikke gad og gå hele vejen, så hver gang der kom en bil forbi, stak jeg tommelfingeren i vejret for at se om jeg kunne blaffe mig vej hjem.
Da en grøn bil nærmer sig bagfra stikker jeg igen tommelfingeren i vejret, og du stopper et par meter fra mig. Du ruller vinduet ned i højre side af bilen, læner dig hen til vinduet og siger kækt. Hejsa, hvor er du så på vej hen?
Jeg læner mig forover og smiler let. Jeg kan se at du overbeglor det som du tror, er mine c-skåls patter, og et lille telt begynder at vokse i dine bukser. Hjem,?svarer jeg.
Og hvor er det så?
Jeg peger ned af vejen, Et par kilometer længere nede.
Du ser ud som om du lige tænker dig om, så svarer du. Der kan?jeg da godt køre dig hen unge dame. Hop ind!
Jeg stiger ind i bilen per dine instrukser, og du begynder at køre. Du rækker dig ind over mig, og leder efter noget i handskerummet. Da du finder det, smider du det hen til mig og siger med hård stemme ?Tag det på.? Jeg ser at det er et blindfold, og bliver straks urolig. Jeg kigger over på dig, og bliver lidt urolig for hvad du vil gøre ved mig hvis jeg nægter, så jeg tager det på.
Næsten med det samme hører jeg en lynlås. Mærker så din hånd på bagsiden af mit hoved, bliver endnu mere urolig. ?Ved du hvad? Jeg kunne faktisk godt trænge til at få lettet trykket, er sådan en ludertøs som dig ikke klar på at hjælpe mig?? Jeg mangler ord. Jeg er utrolig bange for hvad du har tænkt dig at gøre ved mig. ?Har katten spist din tunge din lille luder-bitch?? og med et fører du hurtigt min åbne mund ned imod dit skød, og ind kommer din pik. Hold kæft den er stor! Jeg kan mærke at jeg får brækfornemmelser. Jeg har aldrig suttet pik før, og havde bestemt heller ikke planlagt at gøre det! ?Sut nu tøs! Du er daddys lille bolledukke nu, jeg tror endda at jeg skal kneppe noget af den ungpigefisse som du render rundt med i nedre etage!? Du griner og jeg tør næsten ikke tænke på hvad der sker når du opdager at der ikke er nogen fisse dernede.
Jeg sutter det bedste jeg kan af frygt for hvad der sker ved mig hvis jeg nægter, og imens du kører, præsser du jævnligt min nakke længere ned imod din pik så den ryger ned i halsen, og hver gang tror jeg at jeg skal brække mig, og hver gang pikken glider ud af halsen kommer der en stor mængde spyt op samtidig.
Du må kunne mærke min modvilje, for du siger ting som ?Har du aldrig haft sådan i munden? Er der aldrig en dreng som har haft sin pik inde i din frække teen-mund? Hva tøs??
Det får mig af en eller anden grund til at sutte mere, og du siger ?Sådan daddys lille slavetøs, nu sutter du jo rigtigt!? og du stønner heftigt.
Efter noget tid kan jeg mærke at bilen holder stille. Du tager nu fadt i mine hænder, du rasler med et eller andet, og pludselig fører du mine hænder om på ryggen og lægger dem i håndjern. Så tar du fat i mit hoved med begge hænder, og kører det op og ned af din stang: næsten helt ud, så helt ned i halsen, så næsten helt ud, og ned i halsen igen. Rytmen går hurtigere og hurtigere, og du stønder mere og mere. Et sekund tror jeg at du har tænkt dig at komme i min mund, men så fjerner du mit hoved fra din pik og sætter mig op. Din dør åbnes, og lukkes så hurtigt efter.
Så åbnes min dør, og dine stærke hænder hiver mig ud på hvad jeg tror er asfalt, en rasteplads måske?
Du fører mig om forand bilen, og bøjer mig ned over kølerhjelmen af bilen. Med mine hænder låst fast på ryggen ligger jeg bare på bilen uden at kunne flytte mig. ?Så lille ludertøs, nu skal farmand have ungpigefisse, og du skal give det til mig, ellers tar jeg det!? Jeg svarer ikke, er hunderæd så er næsten helt lammet. Du tar det som at du skal tage det, og du begynder at gramse helt vildt på min røv. Nu kommer det øjeblik jeg havde frygtet: du løfter mit lille skørt op, og så stopper du. ?Hvad fanden!?
Et par sekunder går mens jeg bider mig selv i læben., så vender du mig om og løfter op i min t-shirt. ?Det var satans, her troede jeg at jeg havde en ludertøs, men så har daddy i virkeligheden fundet en trækkerdreng.? Du holdte nogle sekunder pause, så vendte du dig om og begyndte at gramse på min røv, og på mine kugler. ?Så må farmand her vel bare gennemkneppe din glatte drengenumse knægt? og så stikker du brutalt tre fingre op i mig. Jeg klynker, men du siger bare ?Hold kæft knægt, du klær dig som en tøs, så skal du fandme også tage min pikkemand som en tøs!? og så stikker du en finger til op.
Jeg kan mærke smerten ved hver finger som du udvider mit jomfru huld med. Så trækker du fingrene ud, og mit huld trækker sig sammen til en stjerne igen.
Så mærker jeg noget koldt og klæbrigt lige midt i stjernen, ?Jeg skal vist bruge creme til det her huld tøs? og du griner igen.
Jeg gisper da du pludselig sætter dit pikhoved imod mit huld. Du kører den lidt rundt, glider glidecremen lidt rundt. ?Jeg vil vædde med at der er varmt derinde, lad os finde ud af det tøs!? Og så støder du til! Den går helt ind første gang. Fuck hvor gjorde det ondt! Jeg nærmest skriger, og du griner bare, vi er tydeligvis helt alene.
Du trækker dig langsomt ud, og jeg kan mærke hver enkel detalje på din pik. Da dit pikhoved er næsten ude siger du ?Det gik jo fint nok, men nu sætter vi farten op din lille homodreng,? og så banker du pikken helt i igen, trækker den ud, og banker den i igen. Jeg skriger endnu mere imens du bare voldboller min stakkels numse.
Du voldknepper mig i en time, eller også var det kun nogle minutter, for imellem dine støn, mine skrig og smerten for hver gang din store pik går igennem min røv, mister jeg min fornemmelse for tid.
På et tidspunkt begynder du at støde ekstra voldsomt til og din pik begynder at blive en anelse større; du kommer snart.
?Er du så snart klar til at ta klatten din lille ludertøs?!? spørger du, jeg har lyst til at skrige nej, men stønner svagt ?ja? for ik at gøre dig sur.
?Her kommer det så!? og lige da du siger det, støder du ekstra kraftigt til, og jeg kan mærke at dit sperm vælter ud og fylder min røv op, sprøjt efter sprøjt, og først efter ca. to minutter stopper du, og trækker dig ud med et svurp. Jeg mærker hvordan min stjerne langsomt trækker sig sammen i smerte, og den varme sæd løber ned af begge mine ben. Du fører mig hårdt tilbage på passager sædet og lukker min dør.
Da du sætter dig tilbage i venstre side af bilen, tager du igen hånden om på min nakke, og fører mit hoved ned imod dit skrit. Denne gang er der næsten ingen modstand, men den der er, irriterer dig, ?Hva faen? Tror du at den her rengører sig selv? Sut tøs!? og igen tør jeg ikke at gøre andet.
På trods af alt den sæd du sprøjtede op i min numse, så er nærmest hele din næsten stive pik indsmurt i din varme sperm. Din pik smager meget mere af salt nu end den gjorde før. Jeg slikker over det hele med tungen, og får efterhånden slugt det meste af den sæd som er på dit lem.
Efter noget kørsel holder vi stille igen, ?Hva er dit mobil nummer, tøs?? spørg du, og efter at jeg har fremstammet de otte cifre, hører jeg en blyant skrive på en blok. ?Jeg ringer til dig?? Derefter vender du mig, låser håndjernene op, tager blindfoldet af og skubber mig ud af bilen, lukker den og kører din vej.
Jeg er tilbage hvor jeg startede.
Kommentar