Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Første gang med dominans

Karakter: 3.8/5
Visninger: 8613

Af: travelkingdk.

Læs flere noveller af:
» travelkingdk.

Skriv til:
» travelkingdk
Tags: S/M & Fetish og Onani
Jeg havde som 45 årig bifyr prøvet ganske almindelig sex med at par fyre før. Kysset, kælet, slikket og havde prøvet at blive bollet en enkelt gang. Var altså ikke specielt erfaren, men erfaren nok til at vide jeg tændte på mænd. Jeg havde også konstateret, at jeg tændte mest på mænd der var en del ældre en mig. Helst mere end 10 år ældre.

Efter at have tænkt lidt over hvorfor jeg tændte mest på modne fyre, var jeg nået frem til at jeg nok i virkeligheden tændte på at være lidt underlegen. At jeg tændte på at blive styret og domineret.

Efter at det var gået op for mig, tænkte jeg mere og mere over det, og fik en stigende lyst til at prøve det af for alvor. At finde en moden, erfaren, dominerende herre der kunne indvie mig i dominans.

Efter at have søgt lidt rundt på Boyfriend.dk fik jeg kontakt til en moden kraftig fyr på 58. Vi fik skrevet lidt frem og tilbage, og fik afklaret mine grænser. For mig handlede det om dominans, og ikke ydmygelse, og kun omkring det sexuelle. Tænder ikke på egentlig smerte, og var ikke interesseret i noget der efterlod mærker.

Han indvilgede heldigvis i at oplærer mig som hans nye slave. På en betingelse. Jeg skulle bestå en lille prøve.

Han forlangte at jeg straks begyndte at tiltale ham Master, og at jeg med det samme smed alt tøjet.

Jeg smed selvfølgelig med det samme tøjet. Det var jo helt ufarligt, og der var jo kun mig hjemme.

Derefter fik jeg ordre om at gå på Skype, og oprette forbindelse til Master. Jeg havde aldrig vist mig nøgen for nogen via cam før, men tanken alene tændte mig. Fik oprettet forbindelsen til Master. Han kunne nu se mig, mens jeg ikke kunne se ham, da han ikke havde tændt sit kamera. Frækt at vise sig frem for nogen man ikke selv kan se.

Master forlangte nu at jeg begyndte at spille pik. Jeg var allerede næsten helt stiv fordi situationen var så fræk. Fik ordre om at vise min røv og mit hul frem til Master. Det tændte mig meget at vise alt frem, og blive kommanderet af Master.

Master forlangte nu, at når jeg kom, skulle jeg komme i min hånd. Han ville ikke bare se mig komme, men se min sperm, og hvor meget jeg spermede. Jeg satte tempoet på mit spilleri op, mens jeg blev lidt nervøs for om jeg kunne have alt spermen i min hule hånd. Havde ikke spermet i 3 dage, og der kommer normalt ret meget.

Jeg fik stønnet til Master at nu kom jeg. Fik ordre på at komme helt tæt på kameraet, og så skyde det hele ud i hånden så Master kunne se det.

Da jeg kom lykkedes det at få fanget det meste i hånden. Der var ret meget. Jeg viste det stolt frem til Master, så han kunne se hvor meget jeg havde spermet. Fint, sagde Master. Dejligt meget sperm. Nu skal du slikke det hele op og sluge det!

Blev noget overrasket over den ordre. Den havde jeg ikke lige overvejet, og havde aldrig slugt sperm før. Hverken min egen eller andres.

Kom så i gang, beordre Master, ellers har du ikke bestået prøven.

Der var ikke nogen vej uden om. Jeg førte hånden op til munden, stak tungen ud og begyndte at slikke min egen sperm i mig. Smagen var lidt salt, men ikke ubehageligt. Det var superfrækt at sluge min egen sperm fordi en endnu fremmed Master havde beordret mig til det. Tændte mig meget.

Dygtig dreng, kom det fra Master. Du har bestået prøven, men inden vi mødes skal du lige have barberet alt det hår af pik og nosser. Det er en ordre.

Javel Master, svarede jeg.

Læs med når næste afsnit kommer hvor jeg mødes med Master for første gang.

Dette er en fantasi, som jeg endnu ikke har udlevet, men savner den rigtige Master til at gøre en til virkelighed.
Kommentarer er velkomne på: mand_til_mand2@hotmail.com
Kommentar