Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Værelse med udsigt.

Karakter: 4.6/14
Visninger: 12350

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Unge, Offentligt, Rimming, Analsex og Incest
Jeg elsker min nye lejlighed. Efter alle disse år med SU og kollegieværelser og lejede værelser på stribe er det vidunderligt at kunne stå i en lejlighed, der ene og alene har mit navn på døren - og mit navn og telefonnummer i telefonbogen og på nettet registreret i forbindelse med adressen.

Jeg har fået styr på de store møbler, men ellers står flyttekasserne og danner et pixeleret bjerglandskab omkring mig. Jeg skal snart til at tage mig sammen og få paket dem ud, men lige nu skal jeg bare nyde, at disse rum er mine, og det er her, jeg uanset hvad i hvert fald bestemmer alt.

Det er en karré af ret nybyggede lejligheder, som består af to blokke, der er bygget relativt tæt op og ned ad hinanden. Nogle ville måske ikke bryde sig så meget om de store åbne vinduespartier, der gør det muligt at kigge ret direkte over til hinanden gennem vinduerne på aftener som disse. Men jeg må nu indrømme, jeg synes, det er ret fantastisk. Jeg kan ikke rigtig præcis sætte ord på hvorfor, men der er et eller andet, der faktisk er meget spændende ved, at jeg faktisk ikke rigtig ved, om der er nogle der følger med, når jeg går rundt, kommer ud af badet, laver mad osv.

Jeg betragter den anden bygning. Lader mine øjne vandre rundt mellem vinduerne derovre. Etagebyggeriet bliver i mørket forvandlet til en levende collage af de oplyste vinduer. I et rum er en dame ved at vaske op og i et andet er der fest. Som i et meget stort dukkehus kan man fuldstændig se, hvad der sker i alle de forskellige rum - se en masse, som ikke engang beboerne derovre ved om hinanden. Eller familiemedlemmerne ved om hinanden.

I en stue sidder et midaldrende ægtepar og ser fjernsyn. Der er noget interessant ved dem, selv om det ikke er så fedt at se. Selv om han burde slappe af og være neutral, så virker han anspændt og vredt stirrende ind i skærmen. Og hun ser ud, som om hun har meget svært ved at koncentrere som om tv'et, men i stedet bruger en del af sin opmærksomhed på at holde øje med, hvilket humør hendes mand er i. Jeg lader blikket glide forbi deres væg ind i rummet ved siden af stuen i deres lejlighed. Det er et værelse, men det er forholdsvist mørkt og lidt svært for mig at se derind, men jeg kan tydeligvis se, der er gang i noget spændende.

Jeg løber over og roder i et par kasser, før jeg endelig finder det, jeg leder efter. En teaterkikkert jeg stjal fra et teater i London for nogle år siden. Jeg løber tilbage og retter kikkerten mod det dunkle vindue.

Nu er det klart - og præcis som jeg fornemmede. Der står en ung fyr - sikkert deres søn. Han må være i den sidste ende af teenageårene, og ser faktastisk ud. Han har overrkroppen bar, og hans trods hans spinkle bygning er der alligevel markerede muskler at spore på hans overkrop. Hans hofter virker så smalle, at jeg næste ikke kan forstå, han kan have plads der til de kropsdele, der er nødvendige. Det mest fantastiske er hans hud. Den er helt gylden, og skinner næsten herover som en aftensol. Og han er ikke alene. Han er i armene på en lidt højere fyr af mere atletisk bygning.

De bevæger sig omkring hinanden med katteagtig forsigtighed. Det er meget tydeligt, at de ikke må høre det inde ved siden af.

De er et ufatteligt syn - og hvilken bonus at få min første nat i lejligheden. Mens de piller tøjet af hinanden knapper jeg bukserne op for at forbedre de nu trange vilkår, der er opstået dernede. Jeg slipper min pik ud og lader den ene hånd lege med den, mens jeg stadig kan bruge kikkerten med den anden, så jeg kan holde øje med dem. Jeg glemmer helt at trække vejret, da den gudeagtige søn derovre smider resten af tøjet og afslører den mest smidige, spinkelt harmoniske samling af lemmer, jeg endnu har set. Hans pik er vidunderligt stiv og står som en tyk stolpe plantet dybt i en mørk samling hår ved roden.

I samme øjeblik den sidste sok er faldet, begynder han at kravle rundt på aleten og hive beklædningsstykker af ham, til han står nøgen midt i værelset. Han er også imponerende, men væsentlig mere muskuløs end den anden. Især hans pik er utrolig, og min yndling derovre er heller ikke sen til at anerkende det. Min pik vokser betragteligt i min hånd, mens jeg ser hele atletens tykke pik forsvinde ned i halsen på ham.

Og så stiller han sig op i vindueskarmen. Sikkert fordi højden på karmen, der skiller to vinduer, er god at læse sig op mod og holde fast i - men det giver mig et vidunderligt udsyn til hele forsiden af hans spændstige, tindrende krop. Atleten vokser frem bag ham, og lægger hele sin krop ind over ham og omfavner ham bagfra. Det ser fuldstændig ud som om han skriger, da atleten trænger op i ham, men at hurtigt kig ind i stuen, hvor der ikke er tegn til nogen form for ændring, afslører, at det var et fuldstændigt stumt skrig.

Først tålmodigt men meget hurtigt i et eskalerende tempo og brutalitet arbejder han sig selv op i ham derovre, og jeg stiger fikseret på dem gennem kikkerten. Jeg kigger fascineret med kikkerten hvordan yndlingens pik derovre ligesom vokser og løfter sig, hver gang atleten støder til. Så vandrer jeg kikkerten op over hans svedigt glinsende og gyldne vaskebræt og hans små knapagtige brystvorter.

Først da jeg flytter kikkerten op på hans ansigt opdager jeg, at hans øjne kigger direkte ind i kikkerten. Jeg slipper den forskrækket og gemmer mig bag gardinet, hvor jeg prøver at skubbe min pik ned i bukserne igen. Jeg kaster et flygtigt blik derover - og ser, at intet er forandret. De har ikke gemt sig, flyttet sig, ullet gardinet for. De knepper heftigt videre, og hans øjne er fortsat rettet direkte op mod mit vindue.

Et eller andet driver mig tilbage ud midt i vinduet, og jeg samler igen kikkerten op og ser på dem. Er fastlåst af øjnene, som borer sig hypnotiserende ind i mine, mens tyren bagved har lukket sine i koncentret nydelse.

Helt langsomt i min trance løfter jeg min benhårde pik frem fra buksekanten igen og gnider på den på en helt ny måde, det er nærmest som om, der slet ikke er afstand i mellem os - som om jeg er derovre, eller i virkeligheden slet ikke selv findes, men er dem begge to på en gang - bliver forvandlet til pikken, der sender bølgerne af vellyst gennem hans krop lige nu derovre bag glasset. Indtil nu har han været bukket forover, men nu ændrer de på hastigheden. Den kneppende tyr ser ud, som om han er ved at krakelere, og uden at bryde vores øjenkontakt, så løfter sønnen sin gyldne krop op og løfter sin arm op og holder en hånd på atletens nakke, så deres kroppe er klinet op mod hinanden. De har meget hurtigt sat tempoet op, og mens den stærke atlet nærmest ser ud til at være midt i en nedsmeltning, så er min gyldne yndling forbløffende kølig. Pludselig ser det ud til, at han tager en beslutning. Mens hans øjne stadig er fikseret på mig, så tager han selv fat i sin smukke pik - og han skal kun stryge sig selv ganske få gange, før han endelig kaster hovedet tilbage og bryder forbindelsen mellem os. Jeg får igen lov til at mærke min egen krop igen, og med det samme skyder jeg en utrolig mængde sperm ud over dem i det præcis samme øjeblik, han klasker sin egen hvide mængde ud over vinduet derovre. I stuen i baggrunden skifter forældrene kanal.

Telefonen ringer. Det tager mig noget tid at forstå, om det er en drøm eller vækkeuret eller telefonen, der skærer sig ind i mit kranie på den måde. Jeg er i forvejen ikke engang klar over, om jeg sover eller ej, for oplevelsen i vinduet har virket så urealistisk. Jeg får taget mobilen og mumlet et uforståeligt navn.
Der er først helt stille. Og lige inden jeg tror, der ikke er nogen, så hører jeg hans stemme. Jeg ved med det samme, at det er ham. Det kan kun være hans stemme, der lyder sådan.

"...er det dig...der bor overfor på tredje?"

Pause. Jeg hoster og prøver at købe et sekund mere at tænke i. Det er lidt pinligt.

"Ehm...ja." Der er ikke rigtig andet, jeg kan sige.

"Kunne du lide det, du så?"

Jeg hoster igen.

"Æh...ja, det...hæ ja, det må jeg sige..."

Der er en pause igen. Han trækker lidt på det, men så siger han:

"Jeg kunne også godt lide det...altså at du så det...det er den fedeste orgasme, jeg nogensinde har fået."

Det er en ret syret samtale. Men nu ændrer han tonen i sin stemme, som om livet alligevel ikke er så nemt, at han kan tillade sig at nyde tanken om det, der giver ham nydelse. Det frække i hans fine stemme bliver pludselig afløst af sørgmodighed.

"Men du må love mig en ting - fortæl det aldrig til mine forældre. De ved ikke noget. Min far ville slå mig ihjel."

Så lægger han på.

Den næste tid indeholder en perlerække af de mest saftige og liderlige oplevelser, jeg nogensinde har oplevet. Ikke at det betyder, at jeg selv får sex - men jeg er et aldeles trofast vidne.

Fx:

Der tikker en sms ind.

"Prøv at kigge over nu. Det er min fætter - hvad fanden skal man gøre ved det?"

Jeg griber kikkerten og tuner ind på vinduet. I stuen sidder forældrene til middag med et par - og inde på værelset sidder mit smukke nye bekendtskab og kigger i sin mobiltelefon. På gulvet sidder en anden fyr og bladrer i nogle blade. Han er lidt yngre - og helt tåbeligt, irriterende charmerende på sådan en lidt akavet gadedrengeagtig måde. Jeg griber min telefon med det samme og skriver tilbage: "Knep ham!"

Han tager sig næsten umærkeligt i skridtet, da min besked tikker ind derovre. Så tænker han sig lidt om og rejser sig op. Han henter et blad og sætter sig til at læse det med forsiden vendt ud mod rummet. Det går op for mig - det er et pornoblad, kun med fyre. Jeg holder skarpt øje med fætteren, og jeg kan se, at han har opdaget det, men prøver at lade som ingenting. På sengen bladrer han og lægger samtidig en hånd i sit skød, hvor han ret tydeligt masserer sin pik gennem jeansstoffet. Jeg kan se, han begynder at tale til sin fætter - sådan helt normalt og hverdagsagtigt, mens han stadig masserer. Han gør tegn til, at fætteren skal komme op på sengen. Han lægger sig på maven med hovedet i retning af mig - og får bladet. Min ven derovre begynder at pege og fortælle med den ene hånd, mens den anden hånd lige tilfældigt lægger sig til hvile på fætterens ryg. Det går langsomt og umærkeligt, men det rykker sig hele tiden frem ad. Snart nusser han ham i håret. Så begynder han at massere hans skuldre. Så får han ham til at smide blusen, så han bedre kan komme til, og åbne jeansne, så han lige kan løfte dem lidt ned over numsen, så de ikke kommer i vejen. Hans massage er avanceret, i en grad så han endda masserer hans brystmuskler ved at tage rundt om ham - fætterens ben begynder ligesom at spjætte, og jeg gætter på, at brystvorterne har fået sig en omgang også. Han bevæger sig selvfølgelig ned mod ballerne, hvor han løfter ned i underbuksekanten og begynder at ælte igennem. På utrolig maner lader fætteren til fuldstændig at have accepteret behandlingens karakter.

Jeg følger åndeløst med i behandlingen, og har naturligvis godt fat i min egen pik. Han fortsætter med at strippe ham helt for tøj. Jeg zoomer ind på fætterens ansigt, da han bliver løftet op og for første gang mærker en anden fyrs hånd på hans pik - det er tydeligvis et helt særligt øjeblik for ham. Og derefter kan han godt finde ud af initiativer. Min nye ven derovre tager sit eget tøj af, og straks er fætterens læber nede over hans strittende pik. Da han har fået et par ordentlige mundfulde pik bliver han stoppet - og sat i hundeposition på sengen. Først bliver han slikket, rigtig grundigt. Så sætter han pikkens spids til hullet - men til at starte med bliver der ikke skubbet på. Min ven derovre finder i stedet sin telefon, trykker - og min telefon ringer. Jeg trykker febrilsk på knappen og lytter bare. Så ser jeg, at han både sætter sin egen hånd foran fætterens mund, for at stoppe lyde - og med den anden hånd holder han telefonen derover. Og SÅ presser han pikken hele vejen op i ham. Alene lyden af hans tilbageholdte, undertrykte skrig får spermen fra min pik til at klaske mod ruden på en måde som var det en havevander, der gik amok.

Og der er andre eksempler. Min ven derovre er umættelig. Og han er kinky. Jeg ser ham tage en stor sort dildo helt i bund. Jeg ser ham kneppe en Lolitadukke bagfra med overbevisende styrke. En weekend, hvor forældrene ikke er hjemme, vender atleten tilbage med en ven, og jeg er på medhør hele den nat, hvor de skiftes til at kneppe ham, og jeg til sidst begynder at frygte, om min pik risikerer at falde af, hvis jeg kommer til at hive mere i den.

Det bliver en vane at snakkes ved hver aften. Vi gør det, mens vi står i hver vores vindue og spiller pik. Men det er ikke telefonsex. Jeg kan høre hans pik klaske i baggrunden og hans åndedræt blive mere og mere stakåndet, men mens vi gør det, så taler vi om alt andet - hvordan vores dag har været, hvordan det er at have sin egen lejlighed. Og vi kommer altid ind på hans far. Han er meget bekymret for, hvad der skal ske, når han en dag må sige det. Han er bange for ham. Han er en frygtelig stærk og temperamentsfuld mand. Vi snakker om alt det - og når vi til sidst må komme, så ønsker vi altid godnat lige efter.

Jeg er lige kommet hjem. Jeg pakker mine dagligvarer ud, og overvejer, om min ven er hjemme. Jeg går over i vinduet og kigger. Og stivner. Han er ikke hjemme, men faren er på hans værelse. Han roder i hans ting og leder tydeligvis efter noget - og finder det hurtigt. Masser af blade med smukke fyre, der får pik i kilovis. Jeg kan se, at han er helt kogt op. Jeg griber min telefon for at advare ham - kom ikke hjem! Jeg fumler febrilsk med tastningen, fordi adrenalinen pludselig pumper i kroppen. Jeg skal lige til at trykke på Send, da jeg kigger op. Sønnen er lige kommet hjem - han står stivnet i døren ind til sit værelset. Der går et halvt sekund, som føles som en fastfrosset evighed. Men så eksploderer det hele. Sønnen har en impuls til at stikke af, men faren er over ham og vælter ham direkte i gulvet. Jeg er ude af mig selv - jeg vil løbe derover og stoppe det, jeg vil ringe til Politiet.

Jeg hader mig selv for, at jeg bare krysteragtigt bliver stående her og ikke kan beslutte mig for at være modig. Derovre får sønnen først et par veltilrettelagte knytnæver, og fordi han ligger ned, så går han hurtigt over til at sparke. Men pludselig stopper han igen. Det er som om, det er gået op for ham, hvad det er, han står og gør. Han er helt paralyseret, men hans brystkasses bevægelser afslører hans åndedræt. Sønnen samler langsomt sig selv op. Så bevæger han sig tavst ind på sit værelse, hvor han straks finder en taske og hurtigt men kontrolleret pakker noget tøj. Og straks derefter går han forbi sin far, ud af lejligheden, ned og henover gården, hen til min opgang og ringer på.

Det er mørkt derude, men her i vores lejlighed har vi alt lyset tændt. Vi skjuler os ikke for nogen. Min pik arbejder sig lykkeligt og lækkert op i ham og ud og gentager bevægelsen igen og igen, så følelsen strømmer fra spidsen og bølger rundt i min krop i en tilstand, der nu længe har hensat mig i vidunderlig, overstrømmende ekstase. Under mig, foran mig klynker han henrykt under behandlingen og vrider sig op ad min krop, så mine hænder samtidig kan nyde at forkæle hans pik og brystvorter. Vi bevæger os langsomt mod klimaks, men vi har ikke travlt med at nå derhen. Både hans og mine øjne er rettet mod vinduet. Dels fordi det er lækkert at nyde vores egen genspejling. Men også af en anden grund. Derovre på den anden side af gården i vinduet står hans far. Hans øjne har låst sig grundigt fast på vores vindue. Han står og ser tydeligvis oprørt ud, bygger ovenpå sit raseri. Men han bliver stående. Han stirrer stædigt på os og hans blik sender kæmpe dønninger af lyst gennem begge vore kroppe.

Så kommer det. Jeg skælver og forsvinder ind i en orange lyseksplosion. Og et sted inde i alt det hører jeg min smukke kæreste skrige sin lykkelige frihed ud.

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst.
Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:10/08 2013
Vidunderlig læsning, intet mindre! Det er langt bedre end mange af de videoer man kan finde rundt omkring!
 
Navn:kristian61
Dato:11/08 2013
Topkvalitet, som altid, fra din hånd. Du er beviset på at en homo-novelle ikke behøver at være plat. Håber du bliver ved med at skrive, jeg holder rigtig meget af din skrivestil.
 
Navn:Jack-A
Dato:02/02 2014
Dejlig Læsning, god fortælling beskriver meget godt hvad der ske ude i den virkelige verden! Der må godt komme flere gode noveller fra din hånd, det altid dejligt med nogle realistisk fortællinger.
 
Navn:renegado
Dato:02/10 2014
;o)
 
Navn:ibbermand
Dato:16/12 2014
Jeg nyder også læsninen af dine noveller, de er bare så dejlige.