Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung i sommerferien

Karakter: 3.3/4
Visninger: 6544

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Jeg var 10 år gammel og havde fået sommerferie fra skolen. Jeg gik normalt i SFO, men det gad jeg egentlig ikke rigtig, ville hellere bare være derhjemme helt alene. Så det fik jeg lov til af mine forældre.
Der var en anden dreng på vejen også, hvor jeg boede, han var godt nok 15 år, men han havde også sommerferie. Så det var da en oplagt mulighed til at være sammen med ham. Jeg så meget op til ham. Så han synes det var skægt nok at være sammen med mig.
Jeg gik over til ham kl. 10 om formiddagen ca. og bankede på. Han kom ud i sine stramme bjørn borg underbukser, jeg synes det var pinligt - kan ærlig talt ikke lide at snakke om pik, patter og alt det der. Synes også det er flovt, at se andre i underbukser, samt vise mig i underbukser, hader bare til idræt at skulle bade med de andre drenge. Måske fordi jeg ikke rigtig ved, hvor jeg skal kigge.. Men min nabo Markus åbnede døren op.

Jeg spurgte om han kunne være sammen, hvor han så svarede, at han ikke var stået op endnu, men jeg kunne da bare komme med ind. Vi gik ind på hans værelse, jeg satte mig på hans seng og han lå sig under dynen.

På bordet lå der en rød massage dims, med en gul knap på, jeg spurgte, hvad han brugte den til, hvor han svarede af det var massage til ryggen.. Okay svarede jeg bare, han sagde så, jamen nu du har fat i den, så kan du jo lige så godt give mig noget massage. Han lagde sig om på maven, og jeg begyndte at køre den rundt på hans nøgne ryg. Jeg tryggede på knappen, så vibratoren begyndte.

Efter lidt tid, spurgte jeg, om han ikke vil give mig noget massage, hvilket han godt ville. Så jeg lagde mig på maven, han kørte den rundt og det var rigtig afslappende. Han spurgte, og jeg ville prøve noget sjovt, jeg svarede ja, og han kørte så vibratoren rundt på min baller og i mellem, han kørte den også ned i mellem mellemkødet.. sådan skiftede med at give hinanden massage dernede.

Lige pludselig spurgte han om jeg spillede pik, jeg svarede bare nej. Han sagde bare okay, og sagde jeg nu skulle lægge mig på ryggen, så kørte han vibratoren rundt på maven af mig, han snittede indimellem min lille pik med den, hvilket gjorde mig lidt forbavset.. Han sagde så jeg skulle prøve noget..

Fortsætter.
Kommentar