Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Solstrålehistorie.

Karakter: 3.5/6
Visninger: 6111

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Analsex
Festen er endt som en forulykket ørkenkaravane, hvor folk én efter én er bukket under for trætheden og den store tørst. Overalt i lejligheden ligger der udmattede kroppe, sovende, mens solens første stråler sniger sig tøvende ind gennem vinduet. Forsigtigt glider den hen over gulvet bræt for bræt, til den endelig næsten forskrækket når dit lyse ansigt, som den langsomt indtager og breder sig lykkeligt ud over. Varmen, du må mærke, deler jeg. Den flyder fra mit mellemgulv og ud i hele kroppen, mens jeg stirrer på dig.

Kun en armslængde fra dig på et kradsende tæppe under en åben sovepose med en ødelagt lynlås. Selv om du ligger på gulvet bare med et tæppe over dig, ser du veltilfreds ud og smiler i søvne, mens solen masserer dit ansigts runde former. Kilder dine små ører og slikker dine bløde læber. Du vender dig velvilligt en smule, så lyset kan fortsætte sin behandling. Tættere på mig. Din lyse skulder er næsten ud for mit ansigt, og jeg kan dufte din hud.

Da dit tæppe glider helt ned, ser jeg, hvordan solen grådigt æder sig ind og bemægtiger sig din krop. Omfavner din hals, lægger sig tungt på dit bryst og holder om dine brystvorter. Rutscher ned i din navle, hvorfra den listigt erobrer dine stramme shorts, som den begærligt forsøger at gennemtrænge, mens den brændende kærtegner den tydeligt markerede bule. Om kap med mine øjne.

Hvorfor må solen fuldstændigt befamle dig, når jeg ikke engang kan lægge min dirrende hånd på din skulder?

Jeg lukker mine øjne og ser dig for mig. Du sætter dig roligt op og ser smilende på mig. Nu er du helt nøgen, og mellem dine ben ligger din bløde pik dovent langs dit ene lår. Du lægger dig op ad mig, hviler dit hoved på min skulder. Din hånd undersøger nysgerrigt mit ansigt, læberne, hagen, struben. Glider mellem mine skægstubbe hen over halsen og fortsætter mellem de mange bløde hår på mit bryst. Du nulrer dem blidt i cirkler, der langsomt glider nedad på min mave, rundt om min navle og ind under elastikken på mine boksershorts. Her møder du min dunkende pik, der pulserer i takt med mit hjerte og min vejrtrækning, og du lader en blid finger glide hele vejen ned langs siden og begraves i hårene. Hånden griber forsigtigt rundt om og hiver let - over til dig. Jeg følger med, og mens jeg tager boksershortsene af, lægger jeg mig oven på dig og glider ind i dine arme.

Vore underliv gnider sig rytmisk mod hinanden og jeg mærker din varme pik mod min mave. Jeg løfter mig op. Din hånd griber igen rundt om skaftet, glider frem og tilbage, mens jeg følger bevægelsen og sitrer. Ekstatisk. Jeg tager om dine hofter og løfter dig rundt. Holder dig fast så dine baller er lige foran mig og lægger mig over dig, så mit bryst presser mod din ryg, og min næse begraves i din nakke. Den ene hånd holder fast rundt om livet på dig, mens den anden lader to fingre presse sig op i dig. Du sukker og jeg presser mere, frem og tilbage. Nu gør jeg klar, sætter min pik til og presser, så jeg glider op i dig. Langsomt skubber jeg mig hele vejen, mens du lukker dig om mig og med din muskel dér mærker mig i dig. Du stønner. Jeg presser mig helt frem i dig, presser dig ned i gulvet og gennemborer dig igen og igen.

Du stønner, jeg råber, du brøler, jeg maser dig hårdt ned og eksploderer inde i dig, mens hele min krop flyder ud og smelter sammen med dig.

Jeg åbner mine øjne. Trækker soveposen op om mig. Du ligger der, befamlet og omsluttet af solen og hele din smukke krop stråler under den. Og mens duften af din hud hiver i mine næsebor, bliver jeg bare liggende her som én krop mellem de mange segnede omkring os, for du er for evigt urørlig for mig.

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst.
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:29/07 2013
Kære renegardo! Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: du er en fantastisk skribent. En smuk og poetisk novelle, men hvor er den også sørgerlig. Hvorfor er det smukke forhold helt forbi? Jeg lider med "jeg-personen"!
 
Navn:ibbermand
Dato:07/12 2014
Oleole13: Det kunne jo være at der vil komme en efterfølgende novelle hvor der sjer noget mere ig de er vågne begge to.