Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jonas og scooterdrengene.

Karakter: 4.0/6
Visninger: 7980

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Onani og Natursex
Kapitel 1.: Jonases’ nye scooter.

Jonas sad sammen med sin familie ved morgenbordet i køkkenet, hvor de sad og hyggede sig med rundstykker. Men det var også en særlig dag for Jonas, for han har fødselsdag og fylder 16 år. Hvor så hans far smed nogle nøgler på bordet, så de gled hen til Jonas, som var ved at tage en bid af sit rundstykke.

Er det hvad jeg tror det er, sagde Jonas med rundstykke i munden.
Du kan jo gå ud og se efter, kom det fra hans mor.
Hvor er det snyd! Kom det fra Jonas’ lillebror. Jeg vil også ha en scooter.
Du er ikke gammel nok endnu, sagde hans far. Du er jo kun 14.
Fylder snart 15, kom det lidt surt fra Jonas’ lillebror, Mads.

Jonas fór ud for at se sin nye scooter, den holdt lige bag ved deres bil. Jonas gik hen til den, gik rundt om den og satte sig op på den. Fik den startet og fik en lille tur ude på vejen.

En uge senere måtte Jonas rigtigt komme ud at køre på sin scooter, for han har lige bestået og har nu sit kort. Nu kunne han rigtigt komme ud at køre på sin nye scooter, ikke barre ude foran sit hus hvor han kørte frem og tilbage. Han har også fået den ordnet, så den kunne køre omkring de 50 – 60 km i timen.

Det var lørdag morgen, eller næsten formiddag, før Jonas vågnede på sommerferiens første dag. Solen stod og bagte gennem hans vindue, han kunne se lige ud til sin nye scooter. Jonas vil ud og køre langt i dag, for rigtigt at komme ud at køre på scooteren.

Først tog han sig et bad, fik hurtigt noget tøj på der passede til vejret. Derefter fik køkkenet et besøg, hvor hans mor sad og drak kaffe, som hun plejede. når han kom ud i køkkenet.

Jonas fik hurtigt noget af spise, hvor han så gik ud til sin nye scooter. Satte sig på den og fik den startet, hvor først turen gik ned til tanken for at få fyldt scooteren op.
Og det var der, det hele startede.

Da Jonas kom ud fra butikken på tanken, kunne han ikke finde sin scooter. Der var nogen som havde taget den, hvor Jonas så kommer i tanke om, at han have ladet sin nøgle sidde i scooteren. Jonas vidste ikke, hvad han skulle gøre, nogen havde hugget hans nye scooter.

Mens han gik rundt og tænkte på, hvad han skulle gøre, kom Nick fra hans klasse kørende på sin scooter ind på tanken. Han ser Jonas gå rundt, ligesom om han ledte efter noget. Nick stopper sin scooter, går hen til Jonas, som får et chok af at blive prikket på skulderen.

Hvad leder du efter, Jonas? Spurgte Nick.
Jeg har fået hugget min scooter, sagde Jonas, som næsten var ved at græde.
Skal jeg hjælpe dig med at lede efter den Jonas? sagde Nick.

Jonas undre sig over. hvorfor Nick var så hjælpsom. vidste han. hvem der hade taget hans scooter? Det lignede ikke Nick at hjælpe andre, især ikke Jonas, for ham drillede han altid. Men det kunne være, Nick var blevet klogere, at det ikke kan betale sig at drille andre.

Men Jonas bliver selv klogere senere, da han finde ud af, hvorfor Nick var så hjælpsom.

Hvordan ser den ud? Spurgte Nick.

Den er hvid med blå striber langs siden, sagde Jonas.

Så var det den jeg så lige før, sagde Nick. som have lidt svært ved at holde masken. Det lignede Felix, ham som kørte på den.

Nej! Nej! Kom det fra Jonas. Ikke ham.

Felix var den værste, Jonas kunne komme i nærheden af, for han kunne finde på hvad som helst. Der gik også et rygte om ham, at han boller andre drenge, især dem på 15 – 16 år.

Hvad gør jeg, kom det fra Jonas. Nu får jeg den aldrig igen.

Slap af, Jonas, sagde Nick. Jeg kender ham. Skal nok hjælpe dig. Kom! Lad os køre hjem til ham.

Jonas var skide bange for Felix, og hvad han kunne finde på, men han var lidt mere rolig ved, at Nick ville hjælpe ham, med at få sin scooter tilbage.

Jonas hoppede bag på Nicks scooter og de kørte af sted, hvor de lidt efter var ved Felix’ hus.

Han er ikke hjemme, kan jeg se, sagde Nick. Men så ved jeg, hvor vi skal finde ham.

Så kørte de videre og kom til noget af et gammelt hus. Jonas har tit kørt forbi det på cykel, når han skulle i skole. Som barn var han pisse bange for huset, for der gik mange rygter om huset. Men det blev vist kun brugt af unge, når de skulle skjule noget for deres forældre.

Nick stoppede og slukkede for sin scooter, satte den på stødeben og gik om på den anden side. Jonas blev stående ude på vejen, for hvis Felix var der, ville han ikke møde ham. Nick kom tilbage til Jonas, og bad ham om at komme med.

Står min scooter deromme? spurgte Jonas, mens de var på vej om på den anden side af det gamle hus.

Ja. Og jeg kan ikke se Felix nogen steder, sagde Nick, som gik foran ham.

Lige inden de nåede det andet hjørne af huset, stoppede Nick og fik Jonas op foran ham. Jonas ser sin nye scooter stå mellem to andre scootere, og ved siden af dem står Felix og Marc, som går en klasse over Jonas. Som de nu ikke gør mere, da de er gået ud af 10. klasse her til sommerferien.

Jonas vendte sig om mod Nick, som stod og grinede, hvor han skubbede lidt til Jonas, så han kom tættere på Felix og Marc.

Du har vidst det hele tiden, kom det fra Jonas, som begyndte at græde lidt. Jeg har lært, at man ikke skal stole på nogen, som går og driller en.

Vi kan se, du har fået en ny scooter, sagde Felix. Den er du meget interesseret i at få igen, ikke Jonas? grinede Felix.

I kan ikke beholde den, sagde Jonas. Ellers melder jeg jer.

Høe ham lige, sagde Marc og gik hen til Jonas. Tror du vi er bange for det?

Jonas gik et skridt tilbage, da Marc stod tæt op af ham, han bakkede ind i Nick, som gav Jonas et klem på den ene balle.

God røv, kom det fra Nick.

Skal vi ikke se den? kom det ovre fra Felix, som stadig stod ved scooterne. Hvis du smider alt tøjet, så lover vi, du får din nye scooter tilbage, sagde Felix og kom tættere på de andre tre.

Jonas vidstet ikke, om han skulle gøre det. Han var bange for, hvad de ellers ville gøre, og at hans pik skulle blive stiv. For tiden har han svært ved at styre sin pik, og han tændte også lidt på, at andre skulle se ham spille pik. Men det vidste de tre: Nick, Felix og Marc ikke noget om, og hvis de vidste det, så kunne Jonas godt regne ud, hvad der ville ske.

Er der ikke andet, jeg kan gøre? spurgte Jonas og så på Felix.

Jeg har en pik, som ikke har sprøjtet et par dage, smilede Felix. Så den vil godt tømmes.

Jonas kunne mærke, at hans pik rørte på sig. Den skulle ikke blive stiv nu, for så kunne de se det i hans løstsiddende shorts, og det ville blive pinligt for Jonas. Men som sagt så kunne Jonas ikke styre sin egen pik, så den rejste sig i hans shorts. Felix og Marc så det med det samme, og begyndte at grine og peger på bulen. Nick kom om, så han også kunne se bulen, hvor han gav bulen et lille slag, så Jonas rykke sig lidt bagud.

Tror det tændte ham at høre. at min pik vil suttes, sagde Felix og tog fat om sit skridt. Nu må du tage en beslutning, hvis du vil ha din scooter, kom det fra Felix. Tøjet af eller sut min pik.

Hvis du skulle lade din pik bestemme, sagde Marc, så vil du gerne sutte Felixs’ pik.

Jonas vidste igen ikke, hvad han skulle gøre, da han pludselige mærkede, at hans shorts og underbukser blev rykket ned. Hans pik, som stadig er stiv, giver et par ryk mere og står godt lodret i luften. Jonas vil tage sine underbukser og shorts op igen, men kunne ikke, for Nick havde en sko på dem mellem hans ben. Men dækkede så i stedet for sin stive pik med sine hænder.

Så kan du lige så godt tage din T-shirts af også, sagde Felix.

Jonas tøvede lidt, men tog så T-shirten af. Så! Sagde Jonas. Nu vil jeg ha min scooter.

Du er ikke helt nøgen endnu, sagde Marc og pegede ned på shortsene. De skal også helt af, plus dine strømper og sko.

Nick fjernede sin sko igen, så Jonas kunne få det sidste tøj af, så han kunne får sin nye scooter igen.

Mens Jonas stod bøjet fremover, nød Nick synet af Jonas’ hvide runde faste baller. Når Jonas bøjede sig længere fremover, kunne Nick lige se hans hårfrie hul.

På den anden side af Jonas stod Felix og Marc og fik stiv pik af synet af Jonas’ stadig stive pik. Den var ikke ret stor, heller ikke ret tyk. En lille dusk ovenover pikken, håret var lidt mørkere end det, han havde på hovedet. Jonas var lyshåret med grønne øjne og slank, og så var hans arme, noget af hans ben, hals og ansigt solbrunt, men resten af kroppen var hvid.

Nu kan jeg vel få den nu, sagde Jonas, som stod helt nøgen, med en pik på omkring 14 cm i stiv tilstand.

En aftale er en aftale, kom det fra Felix. Du kan frit tage din scooter.

Jonas samlede sit tøj og sko sammen og gik over til sin scooter, så ned på tændingen, hvor nøglen skulle sidde.

Hvor er nøglen? Spurgte Jonas og vendte sig om mod de tre andre.

Den kan du få, hvis du leger med os, sagde Felix.

Nej! Nej! Kom det fra Jonas, mens han så de tre stå og grine.

Fortsættes…
Kommentar