Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung knægt

Karakter: 2.2/6
Visninger: 8245

Af: Nordjyden.

Læs flere noveller af:
» Nordjyden.

Skriv til:
» Nordjyden
Det var en varm sommerdag i Frederikshavn, så jeg gik en tur ned til stranden for at se ud over havet. Der var ca. 27 grader, så jeg smed det meste af mit tøj og tog solbad på en gammel sokkel. Der lå jeg, uden der var nogen, der kunne se mig. Så smed jeg også bukserne for at få lidt farve.
Men så var det, som om der var en, der kikkede på mig. Jeg for op, og ganske rigtigt, der stod der tre helt unge knægte kun i tanga badebukser og kikkede på mig og min godt stive pik. De stod og hviskede sammen. Så spurgte de, om de måtte sætte sig ved siden af mig og nyde solen. Det fik de så lov til.
De satte sig på hver side af mig og smed deres bade bukser. Sikken et frækt syn! De var blevet godt liderlige af at se min stive pik. Den ene af dem rakte en øl over til sin ven hen over mig, så han kom til at strejfe min pik. Det gav et helt sæt i den. Han kikkede mig i øjnene og tog fat i min pik. Så tog han den i munden. Det var bare helt kanon.
Med et var de alle tre med i legen. Den ene satte sig over mit hoved og blev slikket længe. Så satte han sig ned over min pik. Det hade han sgu prøvet før, kunne jeg mærke. Så var det hans ven, der ville prøve at ride. Han var jomfru på det punkt, så det tog lidt tid, inden den var på plads. Men da den så var der, blev han helt vild. Hold da helt kæft, hvor han red godt. Så var det nr. tre, der ville til, men han ville sgu kneppe mig, så det fik han så lov til.
Da de var kommet alle sammen, blev vi enige om at tage hjem til mig og få et bad. De blev enige om at blive i en uges tid, da de lå i telt uden at de gamle var med. Så den uge havde vi stort set ikke noget tøj på. Sådan kan en dag på stranden gå her i Frederikshavn PS De kommer igen i uge 27 09. Glæder mig. Hæhæ!!
Kommentar