Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Konfirmationen i Spanien 4

Karakter: 4.9/7
Visninger: 8076

Af: the_croww.

Læs flere noveller af:
» the_croww.

Skriv til:
» the_croww
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Analsex, Onani og Natursex
Her er fortsættelsen til Konfirmationen i Spanien fra min gamle profil. God Fornøgelse

Jeg havde ligget vågen lidt, før jeg tog mig sammen til at åbne øjnene. Jeg havde ligget og følt solen på min bare overkrop, og madrassen mod min ryg og numse. Jeg mærkede også en tynd, nøgen krop der holdt mig i et favntag. Jeg huskede på hvad vi havde lavet aftnen før, hvor jeg havde været sammen med både Sebastian og Oliver. Jeg gættede på at den der holdt om mig måtte være Oliver, for Sebastian var større og den pik, jeg kunne mærke var presset mod min hofte, var både lille og hårløs, hvorimod Sebastians var større end min, og havde hår. Jeg kunne også mærke hvor tør og klistret jeg var mellem ballerne, og andre stæder så som min mave, sad limet fast til dynen med spermen fra i går. Jeg åbnede øjnene, den klistrede fornemmelse var ubehagelig. Oliver lå ganske rigtigt op ad mig, og sov stadigvæk, med min dyne, lagt over os begge, så den kun dækkede os fra hoften og nedefter. Sebastian lå på den anden side af Oliver med åbne øjne, nøgen og uden sin dyne, med hænderne bag nakken, og sin slappe tissemand liggende op af den ene hofte, så undersiden var synlig. det var usædvanligt, for han plejede altid at sove længe. Jeg kiggede over på uret og opdagede at klokken var 11, det var mig der havde sovet længe, ikke ham der var vågnet tidligt. "God morgen" Sagde jeg med morgen træt stemme. "God morgen" Svarede Sebastian med et lille smil. Han Lænede sig hen over Olivers hoved og gav mig et kys. "Har du været vågen længe?" Spurte jeg, mens jeg forsøgte at sætte mig op, selvom det var umuligt, når Oliver holdt om mig. "Nej, jeg vågnede for 10 min siden." Svarede Sebastian og kyssede mig igen. Han havde hvide striber af indtørret sperm på maven, og jeg havde på fornemmelsen at jeg så lige sådan ud. "Du var fantastisk i går." Sagde Sebastian med lav stemme, som om han frygtede at nogen stod uden for og lyttede. "Det var helt vidunderligt at blive bollet af dig, det vil jeg ha du gør igen" Sagde han. Han begyndte at gnubbe sin pik, som var ved at vokse sig stiv, men jeg svarede. "Det var også fantastisk at kneppe dig, det er en helt ny følelse, men det bliver ikke lige nu, desuden vil jeg også kneppes af dig, selvom ham her er udmærket." Jeg gav den sovende Oliver et lille klem. Sebastian så ud til at have forventet det svar, men han så ikke desto mindre lidt skuffet ud. Han begyndte at klatre over mig, og ud af sengen. Han havde stiv pik nu, og den hoppede op og ned, for hver bevægelse han lavede. Han gik hen imod vinduet og lænede sig op ad karmen med den ene hånd, så han lignede et kunstmotiv nogen skulle til at male, han var skøn at se på.

Oliver begyndte at røre på sig ved siden af mig, jeg så ned på ham, og han slog øjnene op og så mig ind i øjnene. Først så han forskrækket ud med så smilede han. "Go morgen" Sagde han muntert. Han rev sig løs fra mig, jeg kunne mærke vi havde klistret lidt sammen, og satte sig op i sengen. "Jeg har sovet fantastisk, hvor er min pyjamas?" Spurte han, mens han kravlede hen over mig. Han stod lidt foran os og så spørgende ud. Hans lille tissemand, sad klistret op imod hans mave, af spermen fra i går og det så sjovt ud. Jeg kom til at fnise og pegede på Olivers skidt. Oliver så ned af sig selv og begyndte at grine. Sebastian vente sig om, for at se hvad det var vi grinte af, og kunne heller ikke lade være. Han gik hen til Oliver, tog fat i spidsen og rev den langsomt fri. "Av!" Udbrød Oliver og tog fat om sin ømme pik, "Det gjord ondt." Sebastian lo bare, "Undskyld." sagde han og kysse Oliver på panden. "Jeg tror dit nattøj ligger i skabet hvor du tog det af." Sagde han, mens han tog sine badeshorts fra en stol, hvis ryglæn de havde ligget henover. Jeg rejste mig fra sengen og gik hen til Sebastian, som jeg omfavnede og begyndte at kysse. Hans stive pik, prikkede til min der omgående begyndte at svulme, selvom vi var blevet enige om ikke at gøre noget ved det nu. Oliver havde åbnet skabet, og var kravlet ind, så han dejlige numse, stak ud, og hans nosser hang foran hans pik, mellem hans ben. Jeg kyssede videre på Sebastian, selvom jeg ikke kunne lade være med at holde øje med Olivers numse. Han fandt sin pyjamas og begyndte at tage den på startende med skjorten, så hans tissemand stadig var synlig under kanten, hvorefter han tog pyjamasbukserne på uden at tage underbukser på. Han smilede til os begge og sagde. "Jeg går ned og vasker mig, vi ses til morgenmaden.

Jeg slap Sebastian. "Vi må også hellere vaske os, jeg er stadig helt klistret." Sagde jeg. Sebastian nikkede og vi fandt begge et par shorts og en T-shirt. Så gik vi ned i et af bade rummene hvor vi bade sammen, vaskede hinanden og kyssede med vores stive pikke imod hinanden. Da vi kom ud gik vi ned for at få noget morgenmad, sad Oliver der allerede iført åben skjorte og shorts. "Jeg vil i vandet." sagde jeg da vi var færdige med at spidse. "Ok, men der ligger en flod længere bag huset i den retning, der kan vi også bade, vandet er godt og der er mere privat." Sagde Sebastian. "Jeg viste godt hvad privat betød, men vi var omgivet af Sebastians familie, så jeg kunne ikke gøre andet end at smile smørret. "Jeg går med." Sagde Oliver glad. Jeg smilede til ham, det havde jeg ikke noget imod, og det troede jeg heller ikke Sebastian havde. Men så brød Sebastians mor ind. "Kan i så ikke tage Kasper med? Han går og keder sig." Sagde hun. Det var ikke nogen opmuntrende nyhed, men der var ikke rigtig noget jeg kunne sige for at afslå. Julian var en anden af Sebastians fætre, han var 15 og meget mørkere end Sebastian var, med sort hår og nogle meget brune øjne. Han var bredskuldre, men ikke veltrænet. Sebastians mor kaldte på ham, og vi aftalte at gå ned til floden, når vi havde hentet vores ting.

"Hej." Sagde Kasper da vi 5 minutter senere, ved husets bagdør. Han havde bar overkrop, og havde et par grønne bade shorts på. Han så ud som om han kedede sig helt vildt, og at gå ud for at bade med os, ikke ville gøre den store forskel i hans elendige tilværelse. "Hej." Svarede vi alle tre, og vi begyndte at gå imod en sti, imellem de tætte buske der ville føre os ned til floden. I alt den tid vi gik, gik Kasper forrest, uden at tale til os andre, og uden at se på os. Oliver gik og snakkede, han havde også smidt sin T-shirt og var kun iført sine bade shorts.
Vi nåede floden, der ikke var bred men til gengæld var den dyb. Der var klipper og store sten på hver bred. Sebastian, Oliver og jeg så på hinanden, Julian bredte det store håndklæde han havde haft med, ud på en bred sten og lagde sig på det. Oliver og Sebastian begyndte at tage deres badebukser af. "Hvad laver i? Kasper er her." Sagde jeg så lavt at jeg var sikker på Kasper ikke kunne høre det. Det var temmelig lige meget, for Kasper havde, mens jeg ikke så det, taget et par hovedtelefoner på, og hørte noget musik så højt at jeg kunne høre melodien. "Og hvad så?" Svarede Oliver. "Han kan glo alt hvad han vil, jeg vil bade nøgen og det skal han ikke forhindre mig i." Sebastian nikkede bekræftende. Jeg begyndte selv at snøre mine badebukser op. Vi smed alle vores badebukser og hoppede i vandet. Det var meget anderledes at bade nøgen. Det kølige vand mod min numse og pik var enormt behageligt, og solen der skinnede på hele kroppen, en helt ny følelse af frihed.

Da vi havde badet i ca. et kvarter, svømmede vi alle tre stadig rundt. Jeg hørte nogen gabe bag mig og så, at Kasper havde rejst sig op. Han sad lidt og så på os, mens vi svømmede rundt. "Hej Kasper kommer du ikke i?" Råbte Oliver til ham. "Nej, jeg gider ikke." Svarede han pessimistisk. Han sad bare og så på os. Så så han ud til at få øje på noget på klippen, hvorefter han kiggede på os, og kneb øjnene sammen. "Hvorfor ligger jeres badeshorts der?" Spurte han, og pegede. "Bader i uden?" "Ja." Svarede Sebastian, og kravlede op på en klippe for at vise Kasper at han var nøgen. "Det er vildt dejligt, vil du ikke være med?" Kasper så misfornøjet ud "Nej, jeg gider ikke." Sagde han usikkert. "Er du bange for nogen ser dig?" Sagde Sebastian, og så teatralsk omkring sig. Det eneste der var at se i nærheden var buske og klipper. Man kunne ikke engang se det enorme hus vi boede i herfra. "Ok jeg ser din pointe, men jeg vil altså ikke." Sebastian kravlede videre op på en anden sten så han stod fuldt synlig for Kasper, mens Oliver og jeg fik et fantastisk udsyn til hans dejlige numse. Uden varsel sprang Sebastian frem og greb fat i Kaspers arm og begyndte at brydes med ham. "Så smider jeg dig i" råbte han. Oliver reagerede med det samme og klatrede ud af vandet for at deltage i slagsmålet, men Sebastian havde allerede Kasper i et sikkert greb. Selvom Kasper var større end Sebastian, så var han varm og sløv, hvorimod Sebastian var kølig og klar i hovedet. Desuden var han våd og ikke til at holde fast på. "Av for helvede, slip mig din fucking homo." Råbte Kasper. "Jeg tager disse her, sagde Oliver og hev i en hurtig bevægelse, badeshortsene af Kasper. "Grib!" Råbte han og kastede de tørre badeshorts til mig. Jeg havde dog får travlt med at glo på Kaspers skridt til at ligge mærke til det, så resultatet var at jeg fik dem i hovedet. Kaspers diller hoppede op og ned i takt med hans kamp for at slippe fri. Hans pik var en smugle større end Sebastians og havde en lille smugle mørkt hår oven over. Han havde et par søde, runde drenge-nosser, der fik blodet til at løbe direkte ned til mit skridt. Da jeg fik flået Kaspers badetøj af mit ansigt nåede jeg lige at se begge de nøgne drenge falde i vandet med et plask. Så snart Kasper kom op over overfladen igen, svømmede han øjeblikkeligt hen imod mig for at tilbage erobre sine badeshorts. Men jeg skyndte mig at kaste dem videre til Oliver som kastede dem videre til Sebastian, til vi til sidst spillede smørklat, med en bandende Kasper som hovedperson.

Vi holdt legen kørende i en hel time, indtil vi ikke gad mere. Jeg kastede Kaspers badebukser tilbage til ham. "Glem det, det kan være lige meget nu." Sagde han træt og kastede dem op på sit håndklæde. Jeg klatrede ud af vandet og lagde mig op på mit håndklæde for at få lidt sol på kroppen og for at slappe lidt af. Jeg kunne høre at de andre pjaskede og rumsterede, efter et stykke tid, hørte jeg Sebastian ligge sig ved siden af mig. Jeg modstod fristelsen til at ligge mig tæt ind imod ham, Kasper måtte helst ikke vide noget, men Sebastian tog initiativet og lagde sig op af mig så jeg kunne føle hans nøgne krop mod min. Hans pik var hård som jern imod mit lår. Jeg vente hovedet og så ham ind i hans brune øjne, inden han kyssede mig på munden. Jeg gengældte hans kys og spurte ikke om de andre to var gået, jeg gik ikke ud fra at de var her, ellers ville han vel ikke gå så langt. "Skal vi gøre det her?" hviskede jeg spørgende til ham. "De andre er kun lidt længere nede af floden" sagde Sebastian. "Hvis ikke vi larmer for meget" Sagde jeg udfordrende. Jeg viste, at han ikke ville kunne stå for en udfordring. "Fint, men så vil jeg ha' din røv." Sagde han frækt. Jeg svarede ikke men tog fat om hans baghoved og kyssede ham igen. Vi satte os op og kyssede videre. Jeg havde allerede haft Olivers pik oppe i mig, men Sebastian var en del større end ham, så det ville nok blive sværere. I mangel på bedre tog jeg tuben med solcreme og trykkede en klat ud i hånden, mens jeg satte mig overskrævs over hans lår. Sebastian lænede sig tilbage og bed sig i læben mens jeg strøg op og ned af hans pik med den kolde solcreme, mens jeg smurte den ind. Så satte jeg mig i stilling, satte hans pik mod mit hul, og lod mig langsomt synke, ned over ham. Sebastian kunne ikke tilbage holde nogle støn af fryd, mens jeg langsomt sænkede mig ned. Det gik lettere end jeg havde troet. Sebastians pik føltes fantastisk, den fyldte min røv helt ud og små bølger af nydelse strøg gennem min krop med hver bevægelse. Jeg begyndte langsomt at bevæge mit underliv frem og tilbage, mens jeg knugede Sebastian ind til mig. Hver gang Sebastian stødte til op i mig snurrede hele min krop af velbehag. Pludselig kom orgasmen som et lyn og jeg var lige ved at skrige af nydelse, men jeg begravede det ved at trygge min åbne mund mod Sebastians skulder. Til gengæld skød jeg hidtil største spermladning af ud over Sebastians mave og bryst. Sebastian kom en kort tid efter mig. Det lykkedes ham ikke at undertrykke flere høje støn i takt med at jeg kunne mærke ham sprøjte sin sæd op i mig. I modsætning til Oliver der ikke formåede mere end en lille klat ad gangen, var Sebastians ladning enorm. Jeg rullede omgående af ham og lagde mig ned på ryggen den varme sten, med armene ud til siden og en tilfreds dunken i pikken. Jeg kunne mærke Sebastians sperm der løb ud af mig, men jeg var ligeglad.

"Hvad helvede..!" Lød en stemme, Det var Kaspers. Han stod og så med hvidt åbne øjne på os. Jeg satte mig op med et set. "Øhh.." Sagde Sebastian og hev nytteløst i sit håndklæde for at dække sin stadig stive pik og sin spermdækkede mave. "Ligger i her og…" Fortsatte Kasper, men lod til at være løbet tør for ord. Hverken Sebastian eller jeg kunne finde på noget at sige. Uden et ord mere tog Kasper sit håndklæde og sit badetøj og gik. Jeg kiggede usikkert på Sebastian, der bare gloede efter Kaspers bare numse der forsvandt inde imellem de tørre træer, op ad stien. Lidt efter, eller måske længe efter det var ikke så nemt at afgøre, kom Olivers nøgne krop halvvejs frem bag en kampesten. "Hey!" Råbte han "Er Kasper gået?" Sebastian der stadigvæk stirrede i den retning Kasper var forsvundet af, sagde intet men rettede bare sit blik imod Oliver i stedet. "Ja han gik lige. " Sagde jeg. "Godt." Sagde Oliver og kom helt frem. "Jeg tog mig lige en hurtig spiller." Han grinede og holdt sin håndflade op i luften, så vi kunne se en lille klat mælkehvid sæd der klistrede til den. Hans tissemand var også stadig halvstiv, ligesom både min og Sebastians pikke stadigvæk var. "I har også moret jeg, kan jeg se." Sagde Oliver smilene. "før jeg nåede at svare sagde Sebastian "Han så os..! Han så os!" Smilet forsvandt fra Oliver "Åhhh Hvad mener du?." Sagde han. "Han så mig, kneppe Anders i røven" Gentog Sebastian. "Nå... og hvad så? Det var da ikke så slemt da jeg så jer." Sagde Oliver. Sebastian rejste sig op så spermen dryppede fra hans nu slappe, men stadig let opsvulmede pik. "Fordi jeg viste at jeg i det mindste kunne skræmme dig til ikke at sige noget, selvom jeg er glad for at det ikke blev nødvendigt. Hvad nu hvis han siger noget?" Oliver kom helt hen til os, tog sit håndklæde og tørrede sin hånd og sin pik af i det. "Det tror jeg altså ikke han gør, jeg kender ham bedre end du gør, og jeg ved at han ikke er sådan." Jeg så på Sebastian og nikkede samtykkende, mest fordi jeg også gerne ville have det til at være sandt. "Jeg tror Oliver har ret, hvem siger til sine forældre at man har set to drenge bolle?" Sebastian havde tilsyneladende ikke noget at indvende, så han hoppede i vandet for at skylle sæden af kroppen. Det tog os en del tid, før vi følte os rene. Jeg følte mig stadig øm og klistret i røven, men havde en rar fornemmelse i kroppen, og en tilfreds dunken i tissemanden, da vi begyndte at gå tilbage. Vi gik nøgne tilbage så langt vi turde, og jeg gik med Sebastian i hånden, mens Oliver plukkede blomster i vejkanten, som han dog skjulte i sit håndklæde da vi tog vores badetøj på igen.
Kommentar

Navn:lime
Dato:01/07 2013
skide god, skriv gerne en fortsættelse. Men find lige ud af om han hedder Kasper eller Julian.
 
Navn:the_croww
Dato:02/07 2013
Tak. Han hedder Kasper, men jeg startede med at kalde ham Julian. Jeg brød mig ikke om navnet så jeg lavede det om, men må ha glemt et sted eller to.