Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Træneren

Karakter: 2.8/13
Visninger: 10770

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Sport
Jeg var træner i en lille basketklub uden for en større by.
Havde drengene på (xx)-(xx) år, som trænede 2 gange om ugen mandag og onsdag. Der var 14 drenge på mit hold. Efter træningen gik alle drengene i bad og jeg gik da med sammen med dem som den største naturlighed. Det blev jul og vi skulle holde afslutning hjemme hos mig. Der skulle ses lidt film og basketball og en NBA finale. Plus der skulle hygges med chips og cola.

Når men dagen kom, men om morgen fik jeg en opringning, det var et af forældrene til en af mine drenge, han havde spurt om han måtte overnatte hos mig. Og forklarede at det måtte han da gerne hvis det var ok for dem. Og det var det. Super tænkte jeg, og tænkte ikke videre over det. Inden længe ringede mobilen igen. Det var en af de andre drenges forældre som også spurte om deres dreng gerne måtte overnatte hos mig. Fint hvis han må for jer så er det fint med mig, om jeg skulle have en eller 2 overnattende gæster det var jo lige meget.

Det blev aften og drengene kom som aftalt.

Forædlerne havde pizza og andet godt med. Vi så et par film og hyggede os.

Kl. var ved at blive 22 da de andre blev hentet. Men skulle jo have 2 gæster til overnatning. Da de andre var gået, ville de gerne i bad. Super jeg fandt håndklæder frem og de gik i bad. Der gik ikke lang tid før den ene råbte på mig at jeg skulle komme ud på badeværelset. Jeg gik der ud, og fandt 2 drenge med godt stive tissemænd ikke ret store de var (xx) år. Der var ingen hår på nogen af dem, men rigtig dejlige små stive tissemænd. Mums tænkte jeg.
Så vendte den ene sig så jeg kunne se hans lille dejlige numse, små kugle runde baller. Og lige efter vendte den anden sig også, så det kunne ikke blive bedre 2 stive tissemænd og små dejlige faste numser. Så begyndte den ene at fortælle mig at de havde haft en plan med at komme ned til mig for at sove. Jeg var jo lidt nysgerrig på hvad det handlede om. Så sagde de næsten i kor.

Vi kunne godt tænkt os at du skulle hjælpe til når vi skulle bolle for første gang.
Vil i da gerne bolle spurte jeg.
Ja sagde de. Fordi de synes det kunne være frækt at prøve.
Ok sagde jeg så. Ved i hvordan man gør.
De kiggede på hinanden, Næ sagde Frederik men du skal jo vise os det. Mads som den anden hed rystede på hovedet.

OK. så kom ud fra badet så i kan blive tørret.

Frederik kiggede på mig og sagde. Det skulle jeg gøre.

Fedt tænkte jeg så kunne jeg få lov til at røre og nusse den frække numse og lækre tissemand. Han steg ud af badet og kom hen til mig, hvor jeg begyndte at tørre hans hår og hoved, længere ned af kroppen og ned til hans stive tissemand, kyssede ham lige over den på hans mave, han nød det kunne man se. Så var turen kommet til hans ryg. Han vendte sig om så jeg kunne tørre ham. Da jeg skulle tørre numsen på ham spredte han ballerne, så jeg kunne tørre hans lille stjerne, og den var mega lækker.

Mads udbrød inde fra badet. Må jeg ikke slikke din numse Frederik.

Frederik kiggede lidt på ham og sagde. Jo.

Mads kom ud af badet og satte sig på hug og begyndte at slikke ham UMM det er dejligt sagde Frederik. Skal du ikke sutte på hans tissemand Coach, Det var det jeg blev kaldt.

Jo det kan jeg da godt. Så satte jeg mig foran og begyndte at sutte ham stille og roligt. Der gik ikke lang tid før han kom og hans krop rystede.

Hold da op sagde Mads. Det vil jeg også gerne prøve. Så byttede han og Frederik plads.

Så var det hans tur til at blive suttet og slikket. Der gik heller ikke lang tid før han kom.

Så skulle Mads tørres, det gik hurtigt. Så gik vi alle ind i sengen, de var jo allerede nøgne med slappe tissemænd. Men de blev hurtigt stive igen.

De lå og snakkede lidt inden jeg kom ind, de sagde at jeg også skulle være nøgen. Jeg tog tøjet af imens de grinede lidt. Min pik er ikke den største, så de synes det var lidt sjovt at min ikke var større. De hviskede lidt sammen, så kiggede Mads på mig.

Skal vi bolle Frederik?

Ja sagde han meget gerne. Frederik satte sig på alle 4 og kiggede spændt bagud. Mads førte hans stive pik ind i numsen. Den kom rigtigt hurtigt ind, og Mads begyndte at bolle ham. Umm han nød det og begyndte at stønne. Frederik kiggede på mig.

Coach må jeg sutte din pik?

Ja da, jeg satte mig på sengen, der gik ikke lang tid før han havde min pik i munden som var blevet stiv da jeg lå og nød at de lå og bollede. Mads tog hans pik ud af Frederik. Og sagde at jeg skulle ligge mig på ryggen. Han ville have min pik op i sig. Så han gled ned over min pik og han var rigtig stram og dejlig, han red mig godt og grundigt i mens Mads lå og spillede sin pik.
Så var det Mads tur til at få pik, han ville også ride mig. Han gled ned over min pik og begyndte at ride helt vildt.

Han sagde så at han havde prøvet at få pik af sin far og at han nød det. Han red mig så godt at jeg sprøjtede ham godt og grundigt til med sperm oppe i hans lækre numse. Han stod af og lagde sig på alle fire og Frederik skulle slikke ham ren i numsen. Han lagde sig til og slikkede hver i dråbe i sig.

Lækkert sagde han. Han ville også have sprøjtet sperm op i sig. Så kan du jo ride mads til han kommer. Men det ville han ikke. Han ville ride min. Den var blevet stiv igen. Så op på pikken sagde jeg, og gled min pik op igen, og det varede ikke lang tid før jeg kom igen. Også var det Mads tur til at slikke ham ren.

Bagefter faldt vi i søvnen. Dejlig aften med 2 dejlige drenge. Men det blev ikke sidste gang jeg havde dem til at overnatte. :-)
Kommentar