Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Popularitetens pris

Karakter: 4.0/9
Visninger: 11591

Af: Godnathistorier.

Læs flere noveller af:
» Godnathistorier.

Skriv til:
» Godnathistorier
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Skolesex, Sport og Natursex
Historien foregår på en efterskole:

John blæste i fløjten, og kampen var forbi. Bogruppe Øst vandt igen – det var tredje gang i træk. Alle eleverne styrtede mod skolen, for at komme først til bruserne. Der var en tryggende tordenluft, så alle havde svedt meget. Mads skimtede ud af øjenkrogen, at Simon gik for sig selv ovre bag det ene mål. Simon var en lidt genert type, så han blev drillet en del, og var ikke særligt populær. Mads derimod var en af de meget populære fyre på skolen, hvilket han elskede at udnytte, og det var også hans plan, da alle de andre elever styrtede mod bygningerne.

Mads sneg sig ind på Simon, som var opslugt af sine egne tanker, og da Mads til sidst stod lige bag ham, sprang han på ham, og væltede ham omkuld, så Mads lå oven på Simon.
”Slip mig!” skreg Simon, og kæmpede for sin frihed, men Mads var for stærk.
”Det tror jeg ikke du skal regne med.” Mads holdt et papir frem for Simon. Det var en kopi af en side i Simons dagbog, hvor han skrev om sin forelskelse i Sandra – en af skolens populære piger. ”Jeg har printet mange, så alle eleverne kan få et eksemplar. Det gør dig ikke ligefrem mere populær.”
”Det gør du ikke! Please, vil du ikke nok lade være?” Mads grinede i rusen over sin egen magt.
”Tjo… Det kunne jeg måske nok… Men tjenester koster jo.” Mads kunne mærke sin pik dunke voldsomt, mens hans bule blev presset mod Simon bagdel. Hold kæft hvor havde han ønsket at kneppe den røv længe. ”Hvis du gør som jeg siger, så skal jeg nok destruere de kopier.”
”Hvad vil du have?” spurgte Simon med en bævende stemme. Mads vendte ham om, for at kunnese de bange øjne. Det tændte ham for vildt. I et snuptag flåede han fodboldshortsene og underbukserne af Simon. Den lille slappe pik havde klistret sig til nosserne. Mads klemte den lidt, og grinede. Simon forsøgte at slippe væk, men Mads skubbede ham voldsomt tilbage på jorden, og lagde sin arm mod hans strube.

”Sagde jeg ikke, at du skal gøre som jeg siger?” Det begyndte at regne – en ordentlig tordenbye virkede det til. På kort tid var de gennemblødte. Mads blev liggende med armen for Simons strube, og kiggede ham ind i øjnene med et hånende blik. Simon var bange og græd vist, men Mads kunne også se opgivelse i Simons øjne. Simon vidste, at han aldrig kunne slippe væk fra Mads og hans styrke.

Mads vendte igen Simon om, så den lille runde bagdel struttede op imod ham. Han trak sine egne shorts af, så hans fede og stive pik sprang frem som en angribende hugorm. Han lagde den i sprækken mellem de bløde baller, og kørte den frem og tilbage nogle gange. Hold kæft hvor var han liderlig og tændt. De våde baller, den våde pik og vandet der løb ned over hans ophidsede krop var lækkert – et drømmescenarie endelig at have en røv til sin pik. Han slikkede lidt på det lille stramme hul, og kørte sine fingre ind og ud. Simon lå lidt uroligt, og spændte i hele kroppen. Det var pisse irriterende, men kunne vel ikke undgås. Mads lagde sig hen over Simon, og styrede sin pik ned mod hullet. Der var ikke noget creme, og det var selvfølgelig et utrænet hul, så der var vel ikke andet at gøre, end at presse til. Simon skreg, og Mads greb ham hurtigt for munden, mens han pressede alt hvad han kunne, og det stive lem langsomt gled ind i hulen. Det føltes vidunderligt, og Mads spændte i hele sin krop, ved den himmelske følelse.

Til sidst ramte hans underliv de bløde baller, og pikken var helt i bund. Han kørte langsomt frem og tilbage nogle gange – det var virkelig svært med det stramme hul, men det var skønt at mærke noget stramme så meget om pikken. Simon hulkede og lå helt livløst, han havde virkelig givet op nu – det var lige som Mads ville have det. Hullet begyndte at vænne sig lidt mere til det, og pikken begyndte at glide lidt bedre. Så Mads satte tempoet op, og kørte næsten helt ud, før han igen huggede sit lem ind i hullet. Han lagde sig nu helt op ad Simon, så hans hoved lå lige ved siden af Simons, og så begyndte han for alvor at øge tempoet og kneppe den unge jomfrurøv, mens han stønnede liderligt ind i Simons øre. Han fjernede hånden fra Simons mund, så han for alvor kunne høre de små hulk.

Mads tog kvælertag på Simon, som begyndte at sprælle helt vildt, men Mads holdt godt fast i den spinkle krop, som ikke besad den samme styrke som Mads. Da Mads havde fjernet sin arm fra Simon strube, begyndte han at kneppe ham endnu voldsommere, mens han slikkede Simon i øret. Mads satte sig på knæ, og fik trukket Simon op på alle fire, før han tog ham som den tæve han var. Det var skønt at kunne se sin pik svuppe ind og ud mellem de fine runde baller. Han var nærmest helt beruset af den magt han følte. Han lod sine hænder kærtegne Simons frække, opskudte ryg, mens han hamrede sit underliv mod Simons baller, så det gav et ordentligt klask.

Efter noget tid trak han sig ud, og fik Simon op på knæ. Simon havde røde øjne, og han hulkede stadigvæk. ”Gab op!” kommanderede Mads.
”Please. Ikke det. Det er ulækkert.” Mads blev arrig, og greb hårdt fat i Simons hår. Han satte sit ansigt helt hen til Simons ansigt, og kiggede ham vredt ind i øjnene. Simon var rædselsslagen.
”Skal du kalde mig ulækker?” Simon rystede på hovedet, og åbnede munden. ”Sådan skal det være.”

Mads tog fat om kæben på Simon, og pressede brutalt sin pik ind i kæften på den skræmte dreng. Han kørte den helt ind, og Simon gik i vild panik og prøvede at komme fri, men igen var Mads for stærk. Han holdt godt fast i Simons hoved, og nød synet at læberne der kyssede hans pikrod. Han nød tanken om at hele hans lem var ind i kæften på Simon. Han trak sig ud igen, og Simon spyttede og prustede. Mads tog hårdt fat i Simon ører, da han kørte den ind igen, og med et godt tag i Simons hoved, begyndte han af mundkneppe ham for vildt. Pikken susede ind og ud med en vidunderlig svuppende lyd, og der løb en blanding af præsperm og savl ned ad Simons hage. Mads’ nosser hang og dinglede, og klaskede konstant ind på Simons hage – Mads elskede det. ”Se på mig luder!” kommanderede han ophidset. Simon kiggede på Mads med et blik der tiggede og bad om, at det måtte stoppe. Men det gjorde det ikke, for blikket tændte bare Mads, og opfordrede ham til at fortsætte. Det kildede vidunderligt i Mads’ pik, mens den susede ind og ud, og han var tæt på at komme. Han trak pikke ud lidt. Der hang et savlstreng fra pikken til Simons mund – frækt tænkte han! Han begyndte at klaske pikken hårdt ind i ansigtet på Simon, der tydeligvis syntes det var klamt at få en anden fyrs lem i hovedet. Mads fiskede sin mobil frem, og tog et billede at Simon med pikken i hovedet.
”Hvad laver du?” spurgte Simon febrilsk.
”Sikrer mig at jeg har dig hvor jeg vil i fremtiden.”

Mads tvang Simon mund åben igen, og begyndte igen at facerape ham – denne gang endnu voldsommere. Mads begyndte at stønne højlydt, og til sidst kom han i et stort støn. Pikken dunkede voldsomt og sprøjtede de cremede safter ned i halsen på Simon. Mads fortsatte med at mundkneppe Simon. Der var stjerner for hans øjne og det hele snurrede i hans rus. Til sidst trak han den spermindsmurte pik ud, og en skummet blanding af sperm og savl løb ud af kæften på Simon, og ned på hans fodboldtrøje. Han lignede en der var ved at kaste op. Mads trak sine shorts på, og gik hen imod bygningerne. Simon sad hjælpeløst tilbage.

Simon og Mads delte værelse på efterskolen, så der var en akavet stilhed den aften. Da læreren havde sagt godnat og slukket lyset, kravlede Mads over i Simons seng. Simon lå og græd. Mads omfavnede Simon, der først virkede skræmt, men efter lidt tid gik Simon med til at kramme Mads.
”Jeg er ikke bøsse.” sagde Simon med bævende stemme.
”Nej, det ved jeg godt. Men jeg er besat af din røv, og jeg vil have den.”
”Jeg har ikke lyst.”
”Men Simon. Har du slet ikke overvejet hvor god jeg kan være som ven? Jeg kan gøre dig populær, og så vil Sandra sikkert få øjnene op for dig.”
”Det kan du jo ikke.”
”Jo jeg kan. Man kan utrolig meget, når man er så populær som jeg er. Men det koster... Jeg skal have lov til at kneppe dig, når jeg har lyst. Men hvad gør det? Du giver din krop til mig i et kvarters tid, og til gengæld holder folk op med at drille dig, og du får en god dag… Det er da en god forretning.”
”Måske…”

De slukkede lys, og lagde sig til ro. Simon kunne ikke sove, for han tænkte som en sindssyge. Han var pisse bange for Mads, og han syntes bøssesex var klamt, men på den anden side, så var han træt af altid at blive drillet. Han ville så gerne være en folk kunne lide. Måske måtte han bare prostituere sig til Mads – det er vel popularitetens pris?
Kommentar

Navn:Godnathistorier
Dato:17/06 2013
Hvis folk har nogle kommentarer til novellen, må I meget gerne skrive det. Det er første gang, jeg prøver at lægge en novelle ud :-)