Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mig og min ven

Karakter: 3.5/11
Visninger: 8120

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex og Onani
Det var engang mig og min ven var ude at hoppe på trampolin, på et tidspunkt kom jeg til at røre hans pik uden på bukserne bevidst, fordi jeg havde hørt nogle sig hans var stor, og det var den.

Jeg sagde bare undskyld sådan lidt hurtigt. Da vi så ikke gad hoppe på trampolin længere gik vi ind, vi surfede lidt rundt på nogle porno-sider, vi endte så inde på gayporn, og han sagde at han godt kunne tænke sig at sutte pik, og få den suttet af af en fyr.

Jeg tøvede lidt og sagde til at starte med, men lige pludselig låsede han døren og hurtigt træk han bukserne af mig, jeg fik et chok da han gjorde det, og automatisk satte jeg hænderne ned foran min pik så han ikke skulle se den, men han fjernede dem hurtigt og tog min pik i munden, det var mega dejligt.

Jeg sagde til ham at han skulle stoppe med at sutte ellers ville jeg komme, men han forsatte og jeg kom i munden på ham og det løb ud af min pik, min pik er lidt underlig, når jeg kommer kan jeg wanke på den og det bliver ved med at løbe ud med sperm. Da han fjernede sig, løb stadig ud af min pik og der lå sperm overalt, på væggen, computeren, sengen og det hang også i loftet. ;-)

Nå men han sagde jeg skulle sutte den af på ham og det gjorde jeg så, og han ville kneppe mig, men der sagde jeg stop med den størrelse hans pik havde, "den kommer nemt ind, det er kun 24 cm!" sagde " kun 24 cm, er du sindsyg?!?, men om ikke andet vi kan prøve" svarede jeg.

Han prøvede stikke den ind, men han kunne ikke, så jeg hentede noget vaseline som kunne gøre hans indtrængen nemmere, og det hjalp. Hans pikhoved er ret stort, så det var inde sagde det faktisk en lille lyd, det var de første 5 cm der var inde nu, så mangler vi bare 19, da han havde alle 24 inde, kneppede han mig hårdt, rigtigt, jeg føltes som om jeg var ved at springes, så lækkert var det. Da han skulle komme sagde jeg han skulle lave en såkaldt deep-throat, så kunne jeg mærke hans varme stråler når de ramte halsen. Men inden han skulle komme skulle jeg også kneppe ham, jeg kneppede ham i 10 min næsten, så skulle han kneppe mig igen, så skulle han komme bagefter. " je.. je.. jeg kom.. kommer" stønede han, og stak pikken langt ned i halsen på mig. Da han var kommet til sig selv, ville jeg prøve se hvorlang tid jeg kunne have hans pik nede i halsen, det blev cirka 1 minut.

Min ven han 1 år yngre end mig, han var 14 og jeg 15 da alt dette skete, og vi knepper jævnligt idag, og vores forældre har taget os i det. Der var nemlig engang vi var ved kneppe, kom hans mor midt i han stod med pikken dybt begravet i min røv..

Jeg håber i kunne lide min hirstorie ;-)
Kommentar