Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sidste sommer i New York

Karakter: 4.3/6
Visninger: 6467

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge
Jeg vil fortælle om den mest fantastiske ferie jeg havde her sidste sommer. Jeg kom lige til at tænke på det igen, nu hvor sommeren endelig er vendt tilbage til Danmark. Men vi skal dog langt væk fra Danmark. Hen over Atlanterhavet til New York.

Jeg havde drømt om at komme til New York i så mange år, og så skete det endelig. Mine forældre og vores naboer havde sparet sammen i nogle år, og sidste år skulle det så endelig være. Mine forældre er bedste venner med vores naboer, og jeg har været venner med deres ældste dreng lige siden vi var helt små. Han hedder Lars og er to år ældre end mig. Sidste sommer var han 19, og jeg var så 17. Vi hang altid ud sammen, og havde mange af de samme venner. Vi har det bare så sjovt når vi er sammen. Men det bedste var, at vi fik lov til at få vores eget værelse, og de ville også give os meget fri til at tosse rund tog gøre det vi havde lyst til. Desværre var ingen af os jo gamle nok til at drikke i USA, men derfor kunne vi jo godt have det sjovt.

En aften havde vi købt en masse chips og sodavand i en kiosk, og så skulle vi bare hygge med film på Lars’ computer. Vi lå utrolig tæt for at se på den lille skærm, og det tændte mig foruroligende meget. Jeg havde nemlig været forelsket i Lars lige siden jeg havde opdaget min seksualitet, men det plejede ikke at være et problem, for vi er jo drenge, og så har man ikke helt så tæt fysisk kontakt. Oven i det vidste han ikke noget, så det var noget værre lort. Det blev ikke bedre, da han syntes det blev for varmt, og han smed t-shirten. En flot six-pack smilede ondt til mig, og min pik voksede faretruende. Og til sidst skete det da også. Han bemærkede det.

Han kiggede bare undrende på mig, og jeg vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, så jeg flygtede ud på toilettet. Ret idiotisk, for jeg skulle jo ud igen på et tidspunkt, men det havde jeg selvfølgelig ikke tænkt på der. Lars bankede på, og spurgte om jeg ikke nok ville komme ud. Efter lang tid låste jeg op, og han kom ud på badeværelset. Jeg begyndte at tude. Jeg aner ikke hvorfor, men det var bare sådan en dum måde at han skulle finde ud af det på.

Vi sad længe og snakkede, og til min overraskelse, havde han været sammen med en fyr… Ja, og så nogle piger. Han var åbenbart lidt til begge dele. Vi snakkede videre i lang tid, og så kyssede han mig lige pludselig. Det snurrede i hele min krop. Det var helt underligt at kysse ham, men egentlig også super magisk.

Efter lidt tid rejste han sig, og trak i mig, så jeg lå på maven, men hovedet henne ved sengekanten. Han førte mine hænder op til sin buksekant, og jeg knappede op og trak ned. En fantastisk og lækker fed pik var nu ud for mit ansigt, og jeg slikkede på den, og kunne for første gang i mit liv nyde den vidunderlige smag af præsperm. Jeg lod mine læber om slutte den, og jeg smagte på han vidunderlige pik, og det var vidunderligt. Jeg kunne mærke at min mund var skabt til pik og ikke fisse. Efter lidt tid smed han sig på sengen omvendt af mig, trak mine bukser ned og så lavede vi en 69’er. Hold kæft hvor var det godt at få suttet pik. Jeg havde aldrig troet at det ville være så fantastisk, og Lars suttede virkelig som havde han ikke lavet andet hele sit liv. Eller det ved jeg selvfølgelig ikke, for jeg har aldrig prøvet andre end ham, men det var godt nok skønt. Og jeg suttede på livet løs og slikkede hans bløde nosser, der lå ned over hans lår. Store og tunge var de.

Efter noget tid fik han mig vendt om, og han begyndte at slikke min røv. Han spyttede og kørte sin langefinger ud og ind og snurrede den rundt derinde, så jeg rutsjede rundt i sengen af nydelse. Og tungen søgte konstant længere og længere ind i hullet.

Til sidst rejste han mig op, og trak mig hen til vinduet. Hotellet var en høj bygning, og vi boede langt over gadeplan. Jeg smed det sidste tøj, mens Lars slukkede lyset, så det eneste lys var det ude fra storbyen. Han pressede mig op af det kølige glas, spurgte om det var i orden, jeg nikkede, og så trængte hans fede pik op i mig. Hold kæft hvor gjorde det ondt, men hold kæft hvor var det også fantastisk. Jeg kom til at skrige, så han holdt mig for munden. Vi skulle nødigt have hotelfolk rendende. Men det var også lidt frækt at blive holdt for munden, mens han dunkede sin pik hårdt op i mig. Og han begyndte at køre ud og så ind igen, og kneppe mig hårdt, som jeg så længe havde drømt om. Jeg kunne mærke hans nosser banke mod mit mellemkød og det var vidunderligt.

Lars kørte sin finger rundt i munden på mig, og jeg suttede på den, mens han spillede min pik med sin anden hånd. Jeg holdt ikke selv ret længe – jeg var for ophidset. Så jeg kom i de vildeste sprøjt jeg nogensinde har lavet ud over glasset. Gaden med de mange billygter langt nede under os snurrede, og jeg lænede mig lidt ekstra op ad ruden. Lars tordnede videre deromme bagi.

Endelig nåede han også bristepunktet. Han fik mig vendt om og ned på knæ, og med sin ene hånd holdt han min mund åben. Han kom helt vildt meget ud i mit ansigt, over mit bryst, ud på vinduet og ind i min mund. Dejlige lune stråler, som smagte helt vidunderligt, og jeg var så lykkelig, at jeg begyndte at grine, og det gjorde han også.

Vi tog et bad sammen, og sov nøgne sammen i den samme seng. Han holdt rundt om mig. Det var det mest romantiske ever.

Jeg tror ikke at Lars var forelsket i mig – han havde måske ikke tænkt sådan på mig. Men det blev han. Eller det er i hvert fald det han påstår, og vi blev kærester og er det endnu, men vores forældre ved det ikke, for jeg har ikke følt mig helt klar på at fortælle det endnu. Men jeg tror vi tager i sommerhus til sommer bare ham og mig, og det bliver godt!

Håber I kunne lide min historie, for jeg er ikke vant til at skrive sådan noget. Men det hjalp da, at jeg ikke selv skulle finde på historien ;-)

God sommer drenge!
Kommentar