Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nicks fantasis.

Karakter: 2.5/6
Visninger: 8567

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani og Natursex
Nick var ude at lufte sin hund, for det var en aftale han havde med sine forældre, da han fik den for snart fem år siden, da han var 10 år gammel.
Nick bor et sted på Fyn sammen med sine forældre, det sted hvor de boet var en kønt sted med masse af småskove og grønne områder.

Da Nick havde gået lidt rundt på det grønne område, fik han øje på to indvandre drenge kom slæbende med en anden indvandre dreng. De forsvandt ind i en af de småskove der var på de grønne områder, Nick bliv nysgerrig og vil hen og så hvad de ville gøre ved den dreng.

Så Nick skyndte sig hjem med sin hund, heldig var det ikke så langt til hans hjem. Han får hurtigt hunden indenfor, og så var han på vej hen til den skov de tre indvandre drenge forsvandt ind i.

Da han nærmer sig skoven kunne han høre dem snakke højt på deres sprog, det fatte Nick ikke en skid af. Han var kommet så tæt på at han kunne se dem, så han ham de slæbte med var helt nøgen. Det var første godt Nick så en indvandre dreng nøgen, og det var ikke en lille pik han havde ham indvandredrengen.

Han må sikkert være over de 15, da der var en dusk oven over hans pik, tænkte Nick og kunne mærke hans pik begyndte at rør på sig.

Han så på de to andre drenge som sikkert var ældre, for de så større og mere muskuløs ud. De skulle ikke opdage Nick, da han ikke var særlig høj og muskuløs dem de to.

Men Nick havde glemt en ting, det var hans mobil. Den var ikke lydløs, da han fik en besked. Skyndte han sig at få mobilen op af lommen, men det var forsendt for de to store indvandre drenge hade set Nick. Hvor den ene begynder at løbe efter Nick, hvor Nick så også begynder at løbe. Men Nick opdaget ikke lige med det samme, at en af dem var begyndt at løbe efter ham, da han hade travl med at få slukket sin mobil. Så indvandredrengen fik fat i Nick, fik ham med tilbage ind i skoven. Hvor han bliv sat lige foran ham den nøgne indvandre dreng, så hans pik lige var udenforan Nicks ansigt.

Sut den, kom det var en anden indvandredreng, som var blevet hos ham den nøgne dreng.

Nick viste ikke hvad han skulle gøre, skulle han gøre det eller stikke af. Men hvis han stikke af, hvad vil de så gøre ved ham? Nick var jo til fyre, men han har aldrig prøvet at var sammen med en. Nu har han da chancen for at smage på en pik, så en af de store af dem.

Fyren som havde løbet efter ham, tog fat i pikken som var slap. Den anden indvandredreng som stod bagved, skubbet Nicks hoved hen til pikken.

Åben munden og sut hans pik, sagde fyren bagved Nick.

Nick turde ikke gøre andet, for han viste ikke hvad de kunne finde på. Så Nick åbnet munden og begyndte at sutte, så godt han nu kunne, når han ikke har prøvet det før.

Indvandredrengen pik begyndte at vokse og den bliv godt stiv, så fyren som holdte den gav slip fra den. Han bad Nick og at tag fat i den, stoppe med at sutte og spille den af på ham.

Nick gjorde som der bliv sagt, begyndte at spille pik på en indvandredreng. Han kunne se i reven at der bliv ved med at sive presperm ud, så Nick tænkte at han måtte var godt liderlige. For det var Nick, for han kunne mærke hans pik banke med hans underbukser og bukser. Det var også underligt at spille pik på ham, for der var ikke noget forhud som der var, når Nick spillet pik.

Lidt efter bad de igen Nick at sutte hans pik, og igen havde Nick pikken i munden. Lidt efter kunne Nick mærke indvandredrengen, lave små kneppebevægelse med underlivet. Han begyndte også at trække vejret dybere, han kom også med nogle små stønnelyde.

Nu skal du spille den af på ham til han kommer, sagde indvandrefyren bagved Nick.

Igen spillet Nick pik på indvandredrengen, den gang skulle han ikke spille så langtid. Før der kom et højt stønnende fra drengen, og ud kom der bare sperm flyvernede mod Nicks ansigt. Nick stoppet med at spille pik på ham, men det hjalp ikke. For spermen fortsatte med at sprøjte ud, i ansigtet på Nick. Nick blev med at fjerne sperm fra sit ansigt, men det hjalp ikke for der kom mere og mere synes Nick.

Da Nick fjerner sine hænder, ser han ind i hans vens ansigt.

Hvad sker der lige for dig, Nick, kom det fra hans ven Patrick.

Nick så helt forbavset ud, han viste ikke hvad han skulle sige til Patrick.

Det lignet du fik noget i hovedet, grinet Patrick.

Jeg må ha siddet og drømt, smilet Nick.

Det gør du tit, Nick, smilet Patrick.

Nick så sig ned på sine bukser, han kunne se en våd plet. Han så op og rundt i klassen, hvor hans lære stod og forklaret et eller andet, som Nick ikke har hørt en skid af.

Bare han ikke spørg mig om noget, tænkte Nick.

Nick! Kom det fra hans lære.
Kommentar