Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første gang

Karakter: 3.3/4
Visninger: 8197

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Onani
Min første gang med en fyr var i marts 2012. Han hed Silas, og havde engang gået i min klasse. I dag er vi kærester, og dyrker en masse sex!

Jeg havde i en konkurrence vundet en masse togbilletter til Aarhus, så der skulle jeg hen dagen efter. Silas spurgte, om han måtte komme med - og ja, selvfølgelig! Han kom hjem til mig, og sov hos mig.

Vi var 15 år, og ret overbeviste om vores seksualitet - vi var homoer! Det havde vi tilkendegivet over for hinanden, men ikke vores forældre.

Da vi havde lagt os i sengen, kun med boxershorts, sagde Silas, at han var jomfru. Well, det var jeg også, så vi snakkede lidt om det. Silas var ret sikker på, at han var passiv - og jeg var ret sikker på, at jeg var aktiv.

Vi begge blev lidt liderlige af snakken, og jeg 'kom til' at tage Silas på pikken. Han forstod hvad jeg ville, og lagde sig over mig - han ville have pik! Inden vi smed den sidste beklædning kyssede vi meget intimt - super frækt!

Jeg tog hans boxershorts af, og søgte med mine fingre efter hans hul. Begge vores pikke var enormt stive, og da jeg fandt hans hul, skreg han. Min pik kom langsomt ind, og for at sikre, at mine forældre ikke hørte noget, fortsatte vi med at kysse.

Silas var lettet, da min 16 centimeters pik var kommet helt ind. Jeg begyndte at støde, og selvom det nok havde været mere behageligt med glidecreme, så var det en fornøjelse! Silas onanerede sin pik, og efter nogle minutter kom vi begge.

Vi begge havde virkelig nydt det, og nu var der to jomfruer mindre i verden. Vi tog et bad - sammen, naturligvis, hvor vi beundrede hinanden. Jeg fik samlet nosser nok sammen til at spørge, hvad han ville sige til et forhold.

"Kun, hvis du giver et blowjob", var hans svar. Jeg gik direkte på knæ, rykkede i hans pik så den blev ordentlig stiv, og så i munden med den! Silas' pik var to centimeter længere end min, men den var også tyndere. Jeg synes, at hans pik var fantastisk. Blød. Rund. Dejlig. Og på en dejlig fyr! Han kom ret hurtigt, og jeg slugte! Smagen af drengesperm var dejlig.

"Er vi så kærester nu?", sagde han. Jeg kyssede ham, og vi gik i seng.
Kommentar