Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Happy 30.

Karakter: 4.1/10
Visninger: 8608

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Bareback, Offentligt, Analsex, Aldersforskel, Sport og Natursex
30. Tillykke med fødselsdagen. Fuck.

Jeg sidder her i omklædningsrummet i fitnesscentret, og hele min krop gør ondt. Måske trænede jeg også lidt hårdere end normalt, nærmest selvafstraffelsesagtigt. Eller fordi jeg skulle bevise noget. Eller også skal det bare føles sådan i kroppen, når man er blevet 30 og tror, man stadig kan gøre de samme ting, som man kunne, da man var 29. Hvordan skal jeg vide det - det er min fø rste dag omme på den anden side af den grænse, hvor livet tilsyneladende skulle slutte. Men nu er jeg så åbenbart blev fanget i et eller andet ondt efterliv.

Jeg rejser mig op med et gammelmandssuk og tager den gennemsvedte bluse af. Kigger på mig selv i spejlet. Det er jo egentlig ikke det - min krop er sådan set ok. Så god som den faktisk kan blive under mine omstændigheder, skulle jeg mene. Det er sgu' lykkedes at smide de der kilo, siden jeg pludselig sidste år gik i panik over, at denne dag nærmede sig, og at det var sidste chance for at have været lækker i 20'erne. Og med hård træning er min mave faktisk flad, og min brystmuskulatur markeret. Jeg kan endda se en muskelaftegning på skuldrene, og armene ligner nærmest en rigtig mands. Ja, en mand - tænker jeg bedrøveligt. Ikke en fyrs.

Alt det hårde arbejde, og nu er det for sent. Jeg mener - hvilken smuk fyr i denne verden vil af egen fri vilje have en 30-årig krop? Bare lyden af det. Og det er jo stadig ikke, fordi jeg rigtig kan gøre noget ved alt det andet. Hårene på brystet og maven har jo været der så længe, og med mindre jeg ville gå til virkelig smertefulde voksbehandlinger er der jo ikke så meget, jeg kan gøre. Jeg kigger på det korte, tætte skæg og overvejer, om jeg skal klemme lidt ungdom ud af mit ansigt og barbere det helt af. Men ved ikke rigtig, har prøvet både med og uden, og det er som om, det der skæg hører til i mit ansigt.

Faktisk er det lidt forkert - i virkeligheden har jeg jo aldrig rigtigt været i 20'erne. Det der skæg måtte jeg allerede begynde at barbere af i 7. klasse. Og jeg kan stadig huske i 9. klasse at måtte konstatere, at det altså kun var på mig, at det var helt normalt at have en hel skovbund af mørkebrune hår piblende frem på mit bryst og min mave. Skideirriterende, når man så desperat gerne vil være lækker og en sådan lidt sporty fyr.

Og det var vel derfor, jeg spiste lidt for meget. Det betød ikke så meget, om der sad et par kilo for meget. Der var vel ingen, der kiggede efter denne krop.

Jeg trasker deprimeret ud i badeområdet i det ellers forladte omklædningsrum. Trykker på knappen og lader det varme vand styrte perlende nedover min ophedede krop.

Jeg lukker øjnene og tænker på den fyr, jeg faktisk var sammen med her den anden dag. Han var lidt underlig. Han kiggede på mig med store beundrende øjne, og blev ved med at sige, jeg var fantastisk flot. Han ville så gerne mødes igen. Og har ringet og ringet og sendt mere og mere desperate sms'er. Men altså. Det var selvfølgelig dejligt at høre, men tydeligvis en form for smiger. Tydeligvis typen, der er gået over til at score de knap så lækre fyre, fordi han på den måde kan få mere og nemmere sex, han ikke skal knokle så meget for at få, hvis han bare fortæller os, det vi altid har drømt om at høre. Og han var egentlig heller ikke rigtig noget for mig. Havde lidt svært ved at blive stiv sammen med ham. Men det er jo sikkert helt naturligt i min alder. Er det for tidligt at overveje Viagra? Til...tja...til når jeg spiller den af.

Måske jeg alligevel skulle overveje at ringe til ham?

Jeg hører døren gå op ind til omkældningrummet. Åh, det hader jeg. Egentlig ville jeg typisk skynde mig at blive færdig og komme ud, men jeg er stadig helt kvæstet efter træningen og vandet føles som sodavandsbobler på min slidte hud. Jeg kan simpelthen ikke gå ud endnu. Hvem ved, måske skal han ikke i bad. Om ikke andet - han er jo nok en gammel mand, ligesom jeg.

Jeg lukker øjnene igen. Synker mit hoved tilbage ind under det paradisiske vandfald, jeg bader under. Jeg kan ikke rigtig finde ud af det - hører jeg en lyd? Jeg skubber hovedet ud i luften igen, og tørrer øjnene.

Stik over for mig i bruseområdet står en af de fyre, der kan få mit i forvejen slidte hjerte til at glemme et par slag eller to. Det er frygteligt, at jeg har det sådan, for det går jo ikke. Hvor gammel er han? Max 20. Han er egentlig ikke specielt høj, men hans slanke lemmer får ham til at fortsætte for evigt i smukke, harmoniske linjer. Med hans korte mørke hår står han der og ligner alt det, jeg ville ønske, jeg selv havde været. Så smuk og så ung, at det er til at blive forpustet af.

Men det går jo ikke. Hvis jeg fortsætter på den her måde, så bliver jeg en af de der ældre herrer, som så desperat forsøger sig med de uendeligt unge fyre - er det virkelig mig?

Jeg prøver med at lukke øjnene igen. Måske er han forsvundet, når jeg åbner øjnene igen. Jeg har altid frygtet at stå der i badet og få stiv pik. Det er heldigvis knap så truende i min alder, gudskelov. Kontrollen er blevet bedre. Jeg prøver at skubbe ham helt ud af tankerne. Men det føles så sært, lidt uhyggeligt faktisk. Jeg føler mig betragtet.

Forsigtigt åbner jeg øjnene igen, og stirrer direkte ind i hans mørke øjne. Hurtigt og flovt slår jeg blikket ned. Men hvad var det for en måde, han kiggede på mig? Hans øjne gennemborede mig, naglede mig til fliserne bag mig. Jeg kan slet ikke få de øjne væk igen. Jeg går ud fra, han også har slået blikket ned - det var vel ikke meningen, jeg skulle se ham betragte mig. Var det det han gjorde - tjekkede han mig ud? Jeg prøver sådan naturligt at løfte blikket op i rummet igen, og bliver grebet af rædsel. Han stirrer fuldstændig roligt og uden nogen som helst form for diskretion på mig. Og nu er det ikke muligt at slå blikket ned igen. Jeg prøver at gengælde hans øjne, men det er umuligt. Hvad er det, jeg kan læse i dem - en rolig, nydende vurdering, som om han bare sætter pris på udsigten. Men det er jo helt fjollet.

Mens han ikke et øjeblik fjerner øjnene fra mig begynder han med den ene hånd at vaske sin pik. Løfter dem og tager om nosserne, så vandet kan skylle til. Og med den anden hånd skyller han sit bryst og lader dem glide hen over den ene brystvorte. Næsten for sent opdager jeg, hvordan det strammer i min pik. Den vil op. Jeg går i panik, og dækker den med den ene hånd - selv om den berøring ikke hjælper på tilstanden - og styrter ud af bruseområdet. Langt hurtigere end hvad der bare tilnærmelsesvist kan gøre mig tør flår jeg håndklædet hen over krop i nærmest i samme bevægelse forsøger jeg desperat at flå mine boxershorts op over lårene, hive trøjen ned over hovedet og bukserne og skoene på.

Som én stor rodet vasketøjskurv af krøllet tøj forlader jeg omklædningsrummet.

Ude foran centeret prøver jeg at lære at trække vejret igen, mens jeg må rette på tøjet. Hvad skete der derinde? Ville han have mig? Eller havde han bare en eller anden psykisk forstyrrelse, der gjorde, at han ikke forstod det upassende i at stirre på andre i badeområdet. Formodentlig var det det sidste. Men for helvede. Min pik er pinagtigt stiv, og jeg frygter seriøst for at chokere gamle damer, der skulle komme gående forbi på gaden.

Der kommer ingen damer. Men pludselig står han der igen. Han er kommet ud af centeret nogle meter væk, og kigger sig omkring. Ind til han får øje på mig. Jeg er fuldstændig ude af stand til at gøre andet end at stirre tilbage. Men så gør han et lille kast med hovedet og væk fra mig.

Hvad betød det? Betød det 'kom'? Eller var det bare et tilfældigt kast med hovedet, der slet ikke betød andet end at nu ville han gå sin vej? Væk fra det gamle fjols, der står her midt på gaden og stirrer efter ham.

Jeg kan ikke styre min egen krop. Det her er vildt underligt, jeg ville normalt aldrig gøre det. Men jeg sætter efter ham, temmelig hurtigt endda. Da han en del meter foran mig når til hjørnet, stopper han kort op og kigger sig tilbage. Da han registrerer, jeg er der, fortsætter han rundt om hjørnet. Jeg nærmest løber for at nå hurtigt hen til hjørnet, men da jeg tonser rundt om det, er han væk.

Jeg står stille lidt, søgende med blikket, forvirret. Så fortsætter jeg et par skridt fremad. Stopper ud for en port. Inde i gården står han. Han står bare og kigger på mig. Jeg er overvejende et par sekunder, mens han står der ubevægelig. Men så sætter jeg mig i bevægelse. På de meter hen til ham føler jeg, jeg vokser en meter i højden og en meter over skuldrene. Jeg er som en løvehan, der helt uden omtanke eller nogen form for tøven går til angreb.

Jeg støder mod ham med så stor kraft, at vi begge fortsætter et par meter videre, til jeg støder ham ind med ryggen mod væggen under en vindeltrappe af metal. Min tunge har invaderet hans mund, og min ene hånd flår hans skjorte op, mens den anden allerede har åbnet hans bælte og er i gang med at åbne bukseknappen. Der er ingen modstand i ham, han tillader hele behandlingen, mens hans kigger tilfreds på mig med de nu venlige, lystfyldte øjne. Jeg kan mærke, at hans pik er meget stiv under toffet, da jeg hiver hans bukser ned. Så river jeg min egen bluse af igen endnu hurtigere end jeg tidligere prøvede at få den på i omkældningsrummet. Hans pupiller udvider sig, da han igen kigger på mit behårede bryst, og min overkrop, som nu muskuløst strammer hver eneste muskel i sig. Så kaster jeg mig ind mod ham. Skubber ham med hele min styrke ind mod væggen igen og vender ham rundt. Jeg ved ikke, hvordan det her lykkes i virkeligheden, for det er som jeg ikke rigtig er der selv, eller faktisk er så meget til stede nu, så alt det andet, tankerne og vurderingerne er blevet sprængt til atomer. Men jeg befrier min pik, der er mere hård og hardcore end jeg nogensinde kan huske den før. Den finder selv vej, jeg skubber mig bare ind mod ham, skubber ham op i væggen, mens jeg finder ind i ham.

For første gang hører jeg en lyd fra ham, et lille skrig af en form for smerte, mens han skubber sig tilbage ind mod mig, og på underlig vis får det mig ikke til at føle andet end en bizar glæde ved at være inde i ham i en grad, så min krop bare skubber hårdt på og min pik vokser derinde. Jeg begynder at pumpe ham hårdt som et stempel i en motor, og hele min krop er strammet benhårdt, mens hans bløde krop hengiver sig fuldstændig og nærmest smelter ned under mig på jorden. Jeg stønner dybt og dyreagtigt, mens mit underliv bare tordner mod ham, og når jeg kigger ned ad mig selv glider svedperlerne ned langs hårene på maven, og jeg ser min pik forsvinde imponerende stor og mægtig ind i ham.

Så brøler jeg fra det dybeste sted i mit mellemgulv.

Jeg finder mig selv igen nede på jorden, oven på ham. Langsomt glider ekstasen af igen, og pludselig går det bizarre ved situationen op for mig. Ligger her, og er endnu lidt stiv oppe i en helt ukendt fyr i fuldt dagslys i nogle ukendte menneskers baggård. Han vender sig rundt, og jeg glider ud af ham. Jeg kigger ind i hans tindrende mørke øjne og aner ikke hvad jeg skal sige. Et panisk pres for at sige noget, der er passende i den her situation, breder sig i mig.

"Ehm. Det...det er min fødselsdag," er det eneste, der kommer frem. Fjols.

Han kigger på mig. Det mest varme, tindrende smil breder sig fra den ene ende af hans ansigt til det andet. Så placerer han smilet på min mund med et stort og vådt kys.

"Tillykke"

Måske er der alligevel et liv efter de 30.

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:14/08 2020
Fed novelle - dejlig liderlig beskrivelse og lækker at fornemme detaljerne. Jeg blev tændt.