Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet

Karakter: 4.9/22
Visninger: 11341

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Mogens bliver trænet
Kap. 1
I mund og røv

Her kommer første kapitel af historien om 15 årige Mogens, der gikmtil svømning, men en træningsaften blev der vendt grundigt op og ned på arten af træningen. Man kunne måske sige, at Mogens fik bunden vendt i vejret, og inden længe kom han til at synes meget bedre om den form for træning, også selv om den kunne være hård. Som sædvanlig, når jeg er begyndt på en ny historie, ved jeg ikke, hvor den fører hen, hvem kan for alvor spå om fremtiden, men det ser ud til, at den vil slutte efter 11 kapitler. Så hvis I har lyst, så hæng på, de vil komme her på homonoveller med korte mellemrum, for det er kun det sidste kapitel, der ikke er færdigt i skrivende stund.
Hav nogle gode træningsaftner!
Hilsen oleole13

Personer: Mogens, Jan, Brian og to mænd.

De sad på gulvet i det fjerneste hjørne i forrummet til dampbadet.
Jeg skulle til træningsaften, men var kommet så tidligt, at jeg kunne nå at tage et varmt dampbad inden træningen begyndte.

Der sad to nøgne drenge i et hjørne i forrummet.

Se her, sagde den yngste, og prøvede at presse den lidt ældre drengs ben ned, så jeg kunne se.

Det kunne han ikke, og jeg kunne ikke se, hvad han ville have, jeg skulle se. Jeg havde dog en god fornemmelse, der var ikke så meget forskelligt, man kunne se mellem to nøgne ben.
Altså gik jeg de få skridt derhen, og nu kunne jeg se, at han sad lige der i forrummet med en rigtig stivert.

Straks begyndte blodet af løbe til min egen pik. Jeg ville trække mig tilbage, men ham med den stive rakte hurtigt en hånd op og greb fat om mine nosser.

Hov! Udbrød jeg, og ville trække mig væk, men han holdt fast og klemte om dem.

Aaaa! sagde jeg, hvad fanden gør du?

Kan du lide synet grinede han? Jeg tror sørme, der sker noget med fyren her, sagde han og tog med den anden hånd om min hurtigt voksende pik.

Fanneme kan du lide synet, grinede han, og du kan også lide det her, sagde han og gned min nu næsten stive pik. Og flot pik, du har. Det her må vi fejre.
Ved du hvad, glem den der svømmetræning og mød os udenfor så hurtigt som muligt.
Så slap han, hvad han havde i hænderne, rejste sig, tog håndklædet omkring sig og gik ud af døren med den yngre efter sig.

Jeg stod lidt og prøvede at tænke, men det var ikke let, for det dunkede i pikken, og det var første gang en anden dreng havde taget mig på pik og nosser.
Jeg havde ikke taget håndklæde med ind i dampbadet, og pikken ville ikke falde til ro. Jeg åbnede døren på klem og kiggede ud. Der stod tre fyre fra holdet under bruserne og snakkede ivrigt. Jeg prøvede at liste ud på en lidt akavet måde, så jeg hele tiden vendte røven til dem, og kom på den måde frelst ind i omklædningen. Heldigvis havde jeg valgt et skab i den bageste række, så jeg kom også frelst derhen.

Udenfor ventede de to allerede med deres cykler. Ham den ældre, vel kun et år ældre end mig, hed Jan, jeg kendte ham godt fra træningen. Ja, godt passer ikke, han havde kun været med i kort tid, og havde ikke trænet meget – i hvert fald ikke i vandet – men jeg vidste altså, at han hed Jan. Ham den anden kendte jeg på samme måde, han havde været med noget længere, men jeg vidste ikke, hvad han hed.

Er du på cykel?
Det var jeg selvfølgelig. De virkede ikke spor overraskede over, at jeg faktisk kom.

Vi cykler lige ned i mosen, sagde Jan. Og jeg efter dem.

Der var ikke mere end fem minutter derned, og der ved mosen, som ikke længere var nogen mose, men et anlæg med mange buske og træer, lå et offentligt lokum. Jan stillede sin cykel udenfor, og det samme gjorde så vi to andre. Jeg satte min om bag huset, så stod den mere sikkert, tænkte jeg.

Jeg kendte godt stedet. Det var et perfekt sted til at hakke den af. På alle vægge og på døren var der indskrifter og tegninger, der handlede om sex, om at sutte pik og om at få pik i røven.

Havde min pik ikke været hård på hele den korte tur, så blev den nu brædthård i bukserne.

Det her, er et meget bedre sted, sagde Jan, nu må du se grundigt på den. Læg dig ned på knæ og tag den ud.

Jeg forstod ikke, hvad han mente, og så nok noget dum ud.

OK, er det første gang, det her med dig?

Jo, det var bestemt første gang, jeg var sammen med andre her på toilettet.

Så vis os din først, sagde han, tag bukserne af.

Det dunkede både i pik og hoved, så jeg knappede op, og lod de korte bukser falde ned.

Helt af, sagde han også underbukserne.

Så stod jeg der kun i en t-shirt og med hamrende og stiv pik.

Han greb om den og gav den nogle hiv op og ned, så jeg stønnede. Så tog han med den anden hånd om mine nosser, klemte dem let og gav endnu et par tag op og ned i pikken. Aldrig havde jeg følt noget så dejligt.

Så slap han.

Så lægger du dig ned på knæ og lukker mine bukser op, ellers kan du jo ikke se kalorius, som du så gerne ville, grinede han.

Så var jeg med, lagde mig på knæ og skulle til at spænde hans livrem op.

Det er ikke nødvendigt sagde han, bare knap op og fisk den ud.

Det gjorde jeg så, og det var lettere, end jeg havde tænkt, for han havde ikke taget underbukser på.

Tag fat om den, sagde han, da det ikke virkede, som om jeg vidste, hvad jeg skulle gøre.

Jeg tog om den. Det var en dejlig fornemmelse, hård og blød på samme tid, så jeg begyndte helt mekanisk at gnide den.

Jah, det er godt, stønnede Jan, det er du god til. Tag også nosserne ud og masser dem lidt.

Det gjorde jeg, og han stønnede: Jah, bliv ved.

Nu viste der sig en dråbe precum i pikrevnen. Den blev større og begyndte at dale mod gulvet med en lang streng efter.

Nej, da, sagde han, det skal ikke gå til spilde, slik det af. Ud med tungen og slik på mit pikhoved. Du vil da vel ikke sige, at du ikke har smagt sperm før?

Øh, stammede jeg, jeg havde jo smagt på min egen både sperm og presperm, så jeg vidste godt, at det ikke var farligt. Jeg tror, jeg var holdt helt op med at tænke, jeg var helt ør i hovedet af sexrus, så jeg stak tungen ud og slikkede precummet af. Strengen med den første dråbe blev hængende på mine læber, så jeg sugede ind, og fik den på den måde ind i munden. Der var kommet en ny dråbe, så jeg slikkede igen, og Jan sukkede, åh, det er godt.

Ved du hvad, sagde han, det er lettere, hvis du tager pikhovedet ind i munden. Prøv det. Det gjorde jeg, mens jeg stadig gned op og ned ad hans pikskaft, og precummet begyndte at flyde ud på min tunge og af sig selv videre ned i halsen.

Hold læberne fast omkring pikken, sagde han, men hold tænderne væk, så skal jeg lære dig en ny ting mere.

Det gjorde jeg, og han begyndte at bevæge pikken frem og tilbage i min mund.

Pludselig var den så langt inde, at den ramte begyndelsen til svælget. Det var for meget, og jeg forsøgte at trække hovedet væk, men nu havde han fået fat med begge hænde om mit baghoved og holdt mig fast. Han trak sig dog lidt tilbage.

Tag det roligt og slap af, sagde han, det bliver først rigtig sjovt, når du får den helt ned i halsen. Bare slap af og prøv at synke, når den nu kommer tilbage. Brian kan godt tage den, så kan du også, du er jo noget ældre.

Og så kom han igen, denne gang med et hårdt stød frem, samtidig med, at han trak mit hoved hårdt ind mod sig. Og ned i halsen kom den.

Jeg fik gylpe og opkastningsfornemmelser, men han holdt fast og pikken stille, og så gik det over.

Der kan du se, sagde han, bare slap af, og så begyndte han igen med små bevægelser samtidig med, at han holdt pikken nede i min hals.

Jeg fornemmede godt, at døren gik op og i et par gange, men var alt for optaget af det nye med en stiv pik ikke bare i munden, men helt ned i halsen.

Så begynder vi rigtigt, sagde Jan. Han trak pikken op, så kun pikhovedet var inde i munden, så stødte han frem, så det gled ned i halsen, og sådan fortsatte han. Lange og hårde bevægelser, ind og ud af halsen. Og hver gang, han brød igennem svælget gav han et tilfreds grynt.

Nu kommer det snart stønnede han, er du klar til at få min sperm i munden og lige ned i halsen. Når det sker, er du blevet min slave, ligesom Brian, og du skal være klar til at sutte min pik og sluge min sperm, lige når jeg ønsker det. Er du med?

Mmmm, Mmmm var alt, hvad jeg kunne sige, og mere fornuftigt kunne jeg heller ikke tænke. Og så kom han. Først nede i halsen, så trak han sig tilbage, så de næste, jeg tror fire ladninger gik i munden på mig. Så trak han sig ud, men der var endnu et par skud i bøssen, som ramte mig i håret og ansigtet.

Åh, det var godt sagde han. Kunne du lide det! Jo, fanme kunne du, grinede han, du har sgu spermet selv. Se der på gulvet. Og det havde jeg. Der lå en pæn lille sø på gulvet. Det kunne kun være mig, selv om jeg ikke havde registreret det, og min pik var stadig stiv.

Han stoppede sin pik ind.

Vi ses på torsdag. Vi mødes bare her til træningstid, så får vi lidt længere tid sammen. Men lad underbukserne blive hjemme. Så var de begge ude af døren. Han åbnede den straks igen. Dine bukser ligger ude på din cykel. Hej med dig.

Jeg var helt udmattet af denne oplevelse. Blev liggende lidt på knæene. Så rejste jeg mig og tog fat om den endnu stive pik og begyndte at gnide den.

Pludselig gik døren op. Jeg stivnede med hånden om pikken. Kiggede mig så febrilsk omkring. Der stod to mænd i døren, begge sådan ca. i trediverne. Jeg havde ikke fået låst døren, da de to drenge gik.


Hvad fanden har vi her? sagde den ene.

Jeg tror sgu, det er jackpot, grinede den anden. En ung liderlig ludderknægt. Kan man ønske sig det bedre?

Og så er han helt klar til at plukke. Og hvad fanden dreng, har du spermet dig selv i håret, eller var det de to knægte, der lige kørte forbi?

Jeg tror sgu, han har givet dem en suttetur. Har du lige suttet pik på de to drenge?

Det kom bare sådan lige ud af mig i al min nervøsitet og forvirrethed: Nej kun den ene.

Nå, grinede den første, kun den ene, det var sgu da synd for dig, så trænger du nok til et par stykke til, ikke?

Nej, øh nej, jeg er ik … Jeg gør ik …

Hvad gør du ikke? Og hvad er du ikke? Har du ikke lige suttet pik, og stod du ikke der og hakkede pik, da vi kom ind? Og hvor er dine bukser, eller er du kommet herned uden bukser? Næh min ven, en rigtig lille bøsse ludderknægt, og nu skal du nok få al den pik, du kan tage. Ned på knæ. Og du kan passende ligge på knæ i den spermsø der, det er vel din egen sperm, ikke?

Det er din egen sperm, ikke, spurgte jeg?

Jo, øh, det …

Ja, tænkte jeg det ikke nok. Du har vel spermet, mens du suttede hans pik ikke? Det var vel ham den store ikke?

Øhh, jo, men …

Har han en stor pik, eller hvad? Kunne du lide det?

Øhhh …

Nå, nok om det, kom så ned på knæ, så du kan smage min pik, den er ved at sprænges.

Det var ikke nødvendigt at få mig til at tage hans pik ud af bukserne, den var allerede ude, og han holdt den i hånden, mens han gned den til fuld hårdhed.

Kan du lide den? spurgte han. Er den større end ham fyrens fra før.

Det var den. Både længere og tykkere.

Kys den på spidsen, sagde han.

Jeg sagde kys den på spidsen, gentog han, og kom i gang i en fart, ellers kan vi godt blive grove, og det vil du ikke synes om.

Altså kyssede jeg hans pikhoved.

Det var bedre. Godt, du kom til fornuft. Nu igen, og en gang til. Og så begynder du at slikke pikhovedet. Ja, sådan, du kan jo godt. Hvorfor gøre det besværligt og lade som om, du ikke er vild efter at slikke pik. Hvor mange har du slikket indtil nu?

Kun Jans, stønnede jeg, og kun denne her ene gang.

Og den skal vi tro på? Men skidt med det, nu går vi i gang. Luk munden op. Og hold tænderne væk, hvis du vil dit eget bedste.

-----

Et par hundrede meter henne ad stien gennem mosen, nåede Brian op på siden af Jan.
Hej Jan, sæt dog farten lidt ned. Så du ikke de to mænd, som vi kørte forbi lige efter lokummet?

Jo, dem så jeg godt nok. Hvad med dem?

Jeg er sikker på, at de gik ind på lokummet.

Ja, det gjorde de sikkert. Det var nok et par bøssefyre, der skulle bolle hinanden.

Jamen, pustede Brian, Mogens var ikke kommet ud endnu.

Jan bremsede hårdt op, så Brian var lige ved at køre ind i ham.

Hov se dig for, inden du bremser så hårdt.

Se dig selv for, fjols, svarede Jan tilbage, men hvad var det, du sagde? Gik de ind på lokummet inden Mogens var kommet ud?

Ja, det tror jeg, det er jeg næsten sikker på, sagde Brian, og hvis han var kommet ud, havde de jo set ham helt nøgen.

Ja, fandeme, helt nøgen og inde på lokummet. For satan mand, det her kan godt blive rigtig sjovt.

De stillede cyklerne op ad et træ et stykke væk fra stien og lidt fra lokummet. Så listede de sig nærmere og om bag det lille hus. De vidste, at der altid lå en gammel ølkasse der, og når man stillede den på højkant, kunne man kigge ind ad det lille vindue og lige ind på en sådan måde, at man både kunne se det meste af forrummet og selve aflukket, hvor Jan lige havde fået Mogens til at sutte sin pik af.

Du først, hviskede Jan, så holder jeg dig.

Brian kom op på ølkassen, mens Jan støttede ham med hænderne på røven.

Nøjh, udbrød Brian, måske lidt for højt, så Jan hev ham ned af kassen.

For satan mand, du skal være stille, de skulle nødig opdage os. Nå, var de så derinde?

Bedre end det, grinede Brian. Ham Mogens ligger på knæ igen med en af mændenes pik i munden.
-------

Jah, du kan jo godt. Tag lidt mere af den. Sut videre på pikhovedet. Sådan rundt om kraven. Kom så rundt og rundt. Jah, det er fint. Så slikker du lige på spidsen. Kan du mærke den dejlige saft? Det er vist noget, du kan lide, ikke? Sådan en bøsseludderdreng elsker piksaft, ikke? Så, pres læberne sammen og pres tungen mod undersiden af pikken, så begynder vi.

Og så begyndte han at mundknæppe mig. Gik længere og længere ind ved hvert stød, og efter få stød ramte han svælget med det samme resultat, som da Jan gjorde det.

Ååååh Ja, det er godt, bliv bare ved med de bevægelser der i svælget, det er moms for pikhovedet, stønnede han, og holdt pikhovedet stille lige der, hvor det satte gylpebevægelserne ind med fuld kraft.

Hvad med dig, sagde han til sin kammerat, skal du ikke have noget? Hvad med at prøve hans røvhul? Hvis det er lige så godt, som det her, bliver du ikke snydt.

Ham den anden tog nu fat omkring mine hofter og trak dem opad.

Op og stå, kom så op, sagde han og fik mig op på fødderne, mens ham med pikken i min mund holdt mig bøjet frem med en hånd mellem skulderbladene.

Så spreder du benene, sagde ham den anden og sparkede samtidig let til mine fødder. Sådan, mer endnu, sagde han og gav mig samtidig et klask på den ene balle, der fik mig til at udstøde et halvkvalt avvv.

Du vil vel ikke sige, at du ikke ved, hvad det her går ud på, sagde han igen, og gav den anden balle et lidt hårde slag, eller er du en af dem, der helst skal have det med lidt disciplin? Er du en af de drenge, der elsker, når læreren bruger spanskrøret. Lad os se, sagde han, og gned hen over først den ene så den anden balle. Næh, der er ingen striber, så vi må hellere give dem nogle andre mærker. Og så slog han endnu hårdere en, to, tre gange på begge baller, mens jeg hylede omkring pikken, der nu arbejdede med dybe stød nede i min hals.

Nå, lad os så se, hvor udblokket det her ludderhul er, sagde han og lod nogle fingre glide hen over mit røvhul. Den nye fornemmelse sendte nogle spjæt gennem mig, og så grinede de begge to. Nå i hvert fald er det her noget, du kan lide, sagde han og gned lidt kraftigere, hvilket fik røvlæberne til at vibrere.

Jo fanme kan han lide det. Hans røvhul nærmest tigger om at blive brugt, grinede han. Lad os så se, hvad det duer til, og så tog han en dåse vaseline of af lommen.

-----

Klask, klask, klask lød det ud gennem vinduet.

Jan, hvad sker der Jan?

Hold kæft mand, det er bare for vildt det her, stønnede Jan.

Jamen, hvad, hvad sker der? Kan du ikke lade mig se lidt?

Om et øjeblik, bare et øjeblik. Mogens er ved at få en ordentlig røvfuld af den ene af mændene, mens den anden pumper sin fed epik ned i halsen på ham. Det er derfor, han ikke kan skrige.

OK, kik så, men kun et øjeblik. Du har godt af at se, hvad der kan ske, hvis man ikke lystrer.

Gud, Jan, nu stoppede han med slagene og tager noget op af lommen.

Klask, klask!

Nej, nu er det ham, der har pikken i munden på Mogens, der giver ham røvfuld, samtidig med, at han pumper sin pik ind og ud. Vildt!

Hvad var det, han tog op?

Det ved jeg sgu ikke, en lille dåse.

Kom så ned, så jeg kan se.

Det er sgu vaseline! Jeg tror, han har tænkt sig at kenppe Mogens i røven.

Ja, nu tager han noget på en finger. Og nu stikker han den op i røven på ham. Mogens vrikker med røven, men han kan ikke komme fri. Og nu. Nu kører han fingeren ind og ud og ind og ud.

Hov, der trak han den ud, og nu dypper han to fingre i dåsen. Og nu prøver han at få begge fingre op i røvhullet. Det er nok lidt svært, ser det ud til.

-----

Klask, klask! Luk så det røvhul op, knægt. Det virker ganske vist, som om der ikke har været noget deroppe før, men det er nok bare, fordi I unge knægte kommer jer så hurtigt efter en god gang røvpul. Og så gav han ham igen nogle klask med den ene hånd, mens han samtidig pressede de to fingre på den anden hånd mod røvhullet. Og det hjalp. Fingrene gled ind. Lad os så se, hvad du siger til det her. Nu er der to fingre inde i din røv. Lidt ind, lidt ud og så dreje rundt og rundt, så hullet bliver større og blødere. Og så skal vi lige ind og prøve at finde kontakten

Han pressede de to fingre længere ind og følte med dem rundt inde i tarmen.

Pludselig gav det som et stød gennem mig. Han havde ramt et eller andet derinde.

Hej, der ramte du det! Giv den knop en ordentlig tur, grinede ham, der stadig pumpede ud og ind i min mund og ned i halsen, så den var ved at blive helt øm.

Ja, ja, det er godt med dig, du har jo din pik inde i varmen. Hvad med mig? Min pik er lige ved at sprænges.

Alligevel kørte han frem og tilbage over den kontakt, og jeg mærkede mellem alle de andre følelser, at min egen pik igen var helt stiv, og at jeg lækkede piksaft.

Så trak han de to fingre ud, dyppede igen i den lille dåse, men denne gang med tre fingre, og straks efter var de på vej ind.

-----

Nu er det min tur, tiggede Brian.

Men kun et kort øjeblik, sagde Jan og steg ned af kassen. Jeg vil se, når han første gang stikker pikken ind i det røvhul.

Har han de tre fingre inde?

Ja, gu har han, og han kører dem ud og ind og drejer rundt og rundt, og nu tager han dem ud.

Så er det ned i en fart, for så er han klar til at stikke pikken ind.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:09/03 2013
lækkert, det teger til at blive en dejlig liderlig serie, jeg glæder mig til næste afsnit
 
Navn:Oleole13
Dato:09/03 2013
Tak bijens, du er altid så venlig og positiv!
 
Navn:Mogens-h
Dato:25/03 2013
Dejlig, dejlig historie. Blodet fosser direkte nedad... Tak for dit store arbejde med at give alle os "En God Historie"!
 
Navn:tlid76
Dato:09/03 2014
Alle historierne i denne fortælling er super frække, velskrevet og handlingen er sammenhængende. Når man har hørt et kapitel, er man nød til at høre det næste og det næste, håber at der bliver ved med at være flere kapitler... Fuck, den fedeste novelle jeg har læst til data... OleOle13 flot skrevet (vil ha mere ) :-)