Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Vi skal se hans pik Kap 2

(Vi skal se hans pik kap 1)

Karakter: 4.0/11
Visninger: 10086

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
VI SKAL SE HANS PIK
Kap. 2
Personer: Mikkel den lille skid, Allan Mikkels kammerat, storebror Mads, Patric Madses kammerat, Holger – lærer.

Der var gået en uge, uden at der var sket noget. Mikkel og Allan havde han ikke set eller hørt noget til på skolen, men de var jo heller ikke i hans afdeling, og han havde ikke problemer med at holde sig væk fra deres.
Han sad ved 21 nyhederne og en kop kaffe, da det ringede på døren. Han for sammen. På denne tid? Hvem kommer nu? Det må bare ikke være!
Udenfor stod en middelhøj og middelbygget ung fyr, vel en 17-18 år.
Hej Holger, mon ikke du har lyst til at snakke med mig?

Kunne det være?

Næh, det tror jeg ikke. Jeg plejer ikke lukke fremmede ind på den her tid af aftenen.

Så vil du måske lige se det her billede, sagde fyren med et frækt grin og rakte sin mobil frem.

Holger stirrede på det billede, den viste. Det var det! Det værste! Han lå på ryggen, bukserne nede om anklerne, pikken strittende lige op, og Mikkel på knæ ved siden af ham og med den ene hånd om hans pik. Han blegnede og hjertet sank i ham.
Du må hellere, hellere komme ind, fik han fremstammet, trådte til side og lod fyren komme ind. Så lukkede han døren.

Ja, det tænkte jeg nok, grinede fyren. Fantastisk sådan en virkning et billede kan have. Plot billede i øvrigt, ikke? Meget vellignende, så vidt jeg kan se, selv om du stadig har bukser på.

Uopfordret gik han ind i stuen og satte sig i Holgers læderlænestol. Han tog også remoten og skruede ned for lyden. Vi skal jo snakke, sagde han, så kan vi ikke have ham der til at forstyrre os.

Er du.. stammede Holger, er du Mikkels storebror?

Godt gættet, grinede han, jo jeg er Mads, Mikkels storebror, godt gættet.

Så er det altså dig, der misbruger ham?

Misbruger? Hvad fanden taler du om?

Jo, misbruger, stammede Holger, altså stikker din.. dit lem op i .. iii… hans numse.

Nåh, du mener røvpuler ham? Hvorfor siger du det så ikke? ”Misbruger”, ”lem”, ”numse” vrøvl. Røvpuler hedder det. Sig det, så man kan forstå det.

Jo, altså stammede Holger, er det rigtigt, at du røvpuler din lillebror?

Næh, fanme, siger han det? Det er sgu ikke mig, men sådan nogen som dig, der ”misbruger” ham. Og hvis jeg hører om nogen, der ”misbruger” ham eller er efter ham, så er det sgu dem, der bliver røvpulet – eller mere end det.

Han sad der lænet tilbage i stolen og med benene godt spredte. Cowboybukserne sad stramt på ham, og Holger kunne ikke lade være med hele tiden at lade blikket glide fra hans ansigt og ned til skridtet, hvor der var en tydelig bule.

Du kender mig nok slet ikke, og ikke så mærkeligt, sagde Mads. Allerede i anden klasse blev jeg flyttet til en specialskole. De sagde, jeg var umulig at have i en normal klasse. Det var sgu ikke mig, men lærerne, der var umulige. Nå de kunne heller ikke have mig på specialskolen, så efter et år der, blev jeg sendt på en slags kostskole, hvor kun de skrappeste fyre var anbragt. Det var helt fedt. Allerede den første aften blev jeg røvpulet af tre af de store drenge, og sådan fortsatte det, indtil det var mig, der pulede de nye og de mindre. Der var en lærer, der var dum nok til at blande sig i det. Vi var fem fyre, der tog sig af ham en aften i et mørkt hjørne af haven. Han brød sig mærkeligt nok ikke om af at få fem spermladninger i både mund og røv, samt at få røven gennembanket med nogle friske grene. Han rejste allerede dagen efter.

Kom lige her hen, sagde han. Hvis jeg ikke tager fejl. Nej helt herhen. Sådan, sagde han, rettede sig op med et sæt og jog hånden op i Holgers skridt. Næh, fandme, jeg tog ikke fejl. Den her lille beretning fra det virkelige liv gav dig stivpik. Eller var det synet af bulen i mine bukser? Du har jo gloet på den hele tiden. Ikke nogen dårlig begyndelse. Var det det med de små drenge, der blev bollet eller det med læreren, der fik fem pikke op i røven, der tændte dig. Nå det finder vi nok id af.

Ja, hvad var det, tænkte Holger, hvorfor reagerede hans pik nu igen på den måde? Han havde da virkelig aldrig bare tænkt på at have sex med små drenge, og heller ikke med større, for den sags skyld, så hvorfor? Og hvorfor følte han sig draget af den knægt og bulen i hans bukser?

Smid lige de bukser, så vi også kan se den. Jeg sagde af med bukserne, og det i en fart, eller skal jeg …. Og så tog han mobilen og begyndte at taste på den.

Holger var ikke i tvivl om, hvad han mente, så han begyndte at spænde sine bukser op og lod dem glide ned.

Læg dem over på den stol, kommanderede Mads.

Det gjorde Holger så.

Og så er det underhylerne, sagde Mads.

Jamen, du vil da ikke …

Underhylerne, og det er nu!

De kom af og hen på stolen, og pikken stod halvhård.

Så kommer du her hen igen, kommanderede Mads. Helt herhen.

Mads rettede sig op igen og tog om Holgers pik, hvilket fik Holger til at udstøde et gisp.

Mads holdt fast om den og kørte op og ned ad den. Først langsomt, så hurtigt, så langsomt igen, og på et øjeblik stod den vandret og helt stiv.

Nå, det er noget, du kan lide sagde Mads. Kan du også lide lidt nossermassage, sagde han, idet han slap pikken og i stedet greb fat om pungen. Holger udstødte et lille skrig, for Mads klemte godt om dem.

Så smider du skjorten og undertrøjen, sagde han idet han gav slip på pungen.

Øjeblikket efter stod Holger der i sin egen stue kun iført et par sokker.

Så skal vi se en lille film sammen, men først henter du lige en øl til mig.
Her tabte forfatteren tråden og inspirationen til at skrive historien færdig.
Planen var, at efter Mads havde vist Holger den lille videofilm, Allan havde optaget, fik han Holger til at kneppe sig selv med et stearinlys mens, Mads tog en ny film af det. Inden Mads var gået, havde han taget Holgers jomfrudom både i halsen og i røven.
Nogle dage efter erfarer Holger på den hårde måde og mens Mikkel og Allan kigger på, at det faktisk kan lade sig gøre at føre to pikke op i røven på en gang.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:01/03 2013
jeg kan se, at du ikke mangler fantasi til en fortsættelse - jeg venter spændt - dine historier er altid meget inspirerende