Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fortsættelse fra Risby

(Dejligt sommermøde for seniorklubben)

Karakter: 4.2/6
Visninger: 9404

Af: petersex.

Læs flere noveller af:
» petersex.

Skriv til:
» petersex
Tags: Gamle, Urin, Rimming, Oralsex og Analsex
Jeg stoppede foran huset og bilen bag mig kørte resolut ind i indkørslen, som hørte den til her.
Manden gik ud af bilen og hilste - hej mit navn er Arne - stille gengældte jeg med mit navn er Peter.
Jeg gik mod hoveddøren og åbnede op og Arne gik ind med raske skridt.
Jeg smed nøglerne i kurven i entreen og spurgte ham om han ønskede noget - masser replicerede han, men kan vi ikke starte med en kop kaffe og et glas vand.
Jo - jeg gik mod køkkenet og satte vand over til kaffe - jeg hørte at nøglerne blev taget op og døren låst.
Han spurgte om han måtte låne toilettet og jeg sagde - der er et ovenpå.
Jeg tog et par kopper med ind i stuen og et pas glas vand - nogle print fra morgenens undersøgelse af frække steder og chat lå stadigvæk på bordet og jeg lod dem ligge.
Jeg var faktisk mere afslappet end jeg havde regnet med.
Kort tid efter kom Arne ned - frisk og glad og meget talende

uhm lækkert med kaffe og vand - sikke dog en varme - har du noget imod jeg tager lidt tøj af - nej svarede jeg -du er velkommen - der kommer ingen her i dag.
Mægtigt - og tog sin t-shirt over hovedet - flot krop havde han af en 6o årig at være.
Hvad laver du i det daglige - åh svarede han jeg er ved at forlade arbejdsmarkedet, men er revisor som er ved at være træt af tal kluklo han.
Jeg er blevet meget mere interesseret i dejlige modne fyre og alt hvad de indholder -i bogstavligste forstand.
Han skævede til bordet og så printene der lå ganske åbne - han kommenterede dem ikke, men så rundt i stuen - du bor rigtigt rart her - mange skønne ting har du - må jeg spørge dig hvorlænge har du været interesseret i mandesex.
Åh det ved jeg faktisk ikke - det er kommet sådan pø om pø - jeg har været ude i naturen her i sommer og fået en del tilbud som tænder mig meget, men jeg har faktisk ikke så megen erfaring. Men jeg er lærenem og det tænder mig meget.
Arne sad med den varme kop og sagde helt uimponeret, at han var ret erfaren og var hel vild med at have sex med en afklaret fyr, som ikke havde begrænsninger. Og han sagde ligefrem at han var meget interesseret i det sorte univers.
Uden at jeg dog vidste hvad det indebar, havde jeg en klar ide om hvad det var - jeg sagde ligefrem, at jeg havde et ønske i at blive indført i det også -
ok sagde Arne lidt ironisk - jeg var oppe på dit toilet eller nærmere badeværelse - det var må jeg sige relativ stort og jeg skulle pisse men det er jo synd hvis pisset skulle gå til spilde så jeg fandt en skål som jeg pissede i deroppe.
Jeg håber ikke du har noget imod det Peter.
nej det er da helt ok.
Jeg foreslår vi starter lidt langsomt - jeg tror vi begge er blevet ret liderlige -jeg er ihvertfald blevet opstemt af dine print der på bordet.
Arne rejste sig op og gik over mod mig og hans bare overkrop tændte mig - langsomt gav han mig et kys som blev heftigere og heftigere og jeg svarede igen.
Han havde nu sin hånd nede omkring min pik og forsøgte at få den op, men bukserne var stramme så han have behov for lidt hjælp - vi gik begge lidt tilbage og bukserne fløj af - det var første gang jeg så hans pik - den var utrolig stor med et mægtigt glanshoved og der var masser af safter som dryppede - han havde også fat om min pik som havde rejst sig mod himmelen og den var også liderlig med en masse presperm.
Arne bukkede sig ned og tog min pik i munden og suttede den hel ren og tør og så lidt grinende op mod mig - skal vi ikke gå ovenpå i dit badeværelse
Jo da sagde jeg.
På vej op ad trappen med Arne bagerst følte jeg en hånd og en fræk finger mod min røv/stjerne uhm
Da vi indtog badeværelset lagde vi to store badehåndklæder på gulvet og så lagde vi os i en 69er - uhm Arne slikkede vidunderlig min pik og mine nosser og hans tunge forsøgte hele tiden at finde mit røvhul og han slikkede mellemkødet. Jeg slikkede også Arnes pik, men gik lidt forsigtigt væk fra Arnes røvhul som jeg synes ikke var helt rent.
Arne fortsatte i et vildt ridt og bad mig om at vende sig og ligge på alle fire. Så mærkede jeg hans tunge vidunderlige tunge bearbejde mit hul og jeg blev kneppet af han tunge som jeg aldrig var blevet det før - og han fortsatte og jeg mærkede safter løbe ned ad mine ben og snart efter var hans tunge og slikkede og slikkede - der gik intet til spilde.
DET VAR HELT VIDUNDERLIGT - åh bliv ved fremstammede jeg - jeg nød det til fulde.
Han styrede “slagets” gang - han bad mig om at sætte min røv over hans hoved så han bedre kunne komme til - jeg satte mig forsigtigt og jeg mærkede hans tunge helt oppe - den arbejdede og arbejde - han sagde lidt forsigtigt du må gerne presse hvis du kan -
langsom pressede jeg - det var helt ubeskriveligt fornemmelse og kan slikkede, men der kom ikke noget - langsomt rejste jeg mig op og kyssede ham intenst - det have været en stor oplevelse.
Efter vi havde kysset hinanden rejste Arne sig op og hentede skålen som han før havde pisset i - han fyldte lidt mere vand i og drak så lidt af sit eget pis - herefter gik han resolut op i badekarret og bad mig følge med
Da vi begge stod i badekarret hældte han langsom sit pis ned over os begge -og vi gned det ind over være kroppe - herefter bøjede Arne sig ned og slikkede mig over alt - det var kanon liderligt at mærke en ivrig tunge som smagte på mig indhyllet i pis - det tændte mig virkerligt.
Arne var nu meget tændt og han sagde langsomt til mig - du behøver ikke at deltage i dette hvis du ikke vil, men det tænder mig - han gik op af badekarret og jeg blev tilbage mens jeg spillede heftig pik - Arne satte sig på toilettet og begyndte at presse og hurtig tog han sin højre hånd ind under røven - Arne sukkede og der kom en pæn lort ud i hånden på ham - han tog den frem og trykkede på den med fingrene - han lugtede lidt til den og rejste sig og lod mig lugte - mærkværdigt afskrækkede det mig ikke, men han gik tilbage og sagde da du aldrig har prøvet at lege med en lort går vi lidt stille til værks, ikke-
jeg nikkede og han smed sin lort tilbage i wcet og gik hen til vasken og vaskede hænderne ordentligt.
Når vi leger med dette skal vi altid bagefter være meget rene.
Arne så mit ansigtsudtryk da jeg var ved at komme og sagde du skal og må komme i munden på mig og jeg rejste mig og gik over mod ham og holdt lidt igen med spilleriet - Arne bukkede sig ned og tog min pik i munden og kort efter sendte jeg kaskader af sperm i hans liderlig mund - han blev ved og ved med at sutte pikken hel tom - da han ikke kunne få mere vendte han mig lidt om og slikkede min røv hel ren - jeg var nærmest i den syvende himmel - aldrig havde jeg prøvet noget så liderligt.
Vi stod nu og kyssede hinanden heftigt -kroppene var indsmurt i hinandens pis og nu manglede Arne bare sin udløsning - jeg vil prøve at slikke hans store pik, men han sagde nu skulle jeg mærke hans pik - hurtigt fik han gummi omkring den store stiv pik og han havde taget glidecreme med og jeg på alle fire mens Arne meget forsigtigt gled ind i mig - han gjorde det til en oplevelse for mig - dels var han stor, men samtidigt havde han en klar fornemmelse af at jeg ikke var vant til at have en pik i røven -
men men men hvilken oplevelse og det varede ikke længe før Arne fyrede pikken af i kondomet og rev kondomet af og puttede sin pik i munden på mig.
Mens dette foregik tømte Arne kondomet i sin mund og slugte al sin egen sperm.
Udmattede satte vi os på en badebænk og kyssede hinanden
jeg tror jeg trænger til lidt stækere sager at drikke nu - skal vi ikke blive rene igen og gå nedenunder
Begge gik vi i brusekabinen og stod længe under det varme vand og vaskede hinanden
og gik nedenunder og tog noget drikkeligt .. fortsætter, da dagen ikke er omme endnu
Kommentar