Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Håndbolddrengen får massage

Karakter: 3.8/6
Visninger: 13146

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Oralsex, Aldersforskel, Onani og Sport
Fiktiv historie

Det var onsdag eftermiddag, og de lokale håndbolddrenge skulle have en tur. Jeg er massør, og masserer alt fra kontorfolk til sportsudøvere, og her var det så håndboldspillere. Da jeg havde masseret et par stykker, kom en ung skønhed ind. Han tog helt pusten fra mig. Normalt er det let for mig at skille arbejde og nydelse, og jeg tænder da også mest på kvinder, men der var noget over denne unge mand. Han kunne ikke være ret meget over de 14. Blond hår. Blå øjne. Egentlig ret normal, men der var noget specielt ved ham.

Han smed tøjet, og stod nøgen og ung der, og spurgte om han bare skulle lægge sig op, og jeg sagde ja. Først masserede jeg ham på ryggen. Lækker blød hud. Flot gylden farve fra sommersolen. Lille rund numse. Jeg havde svært ved ikke at røre de fine baller.

Så vendte bad jeg ham vende sig. Jeg masserede lårene og nød synet af den stærke brystkasse og den flotte six-pack. Han lå med lukkede øjne og nød det. Hans hud glinsede af olien – han var lige til at spise. Jeg kunne ikke lade en så fristende krop være. Så jeg begyndte at smøre hans nosser ind i olie og masere dem. Han åbnede øjnene og kigge et øjeblik undrende på mig, men lagde sig så ned igen, og begyndte at trække vejret lidt mere højlydt. Langsomt rejste hans pik sig, og stod til sidst stiv og flot – en ung drengepik med lidt pubertetsfriske hår. Han tog fat i min hånd, og lukkede den om pikken. Jeg begyndte at spille den, og han stønnede tilfreds.

Da præspermen viste sig, slikkede jeg den i mig, og begyndte at massere hans pik med mine læber. Det var ikke en særligt stor pik, så jeg kunne sagtens tage den til roden, men den var sygt lækker – en super saftig drengepik. Jeg masserede hans nosser med en hånd, og kælede for hans små, strittende brystvorter med den anden. Han stønnede højt og kom i nogle gode, store skud i munden på ham. Smagen af den unge drengesperm var bedre end nogen anden sperm jeg har smagt, så jeg suttede og sugede løs for at få det hele.

Oprevet og liderlig trak jeg min egen pik frem, og gned på den. Drengen kiggede bare med store nysgerrige øjne. Han var åbenlyst ikke homo, men nysgerrig over min store pik. Jeg kom ud over hans flotte mave og brystkasse, og skød selvfølgelig meget større mængder sperm end ham. Beruset af ekstase smurte jeg ham ind i min sperm, til han glinsede af hvid sperm. Jeg stod lidt og nød synet, før han smuttede i bad, og vaskede sig ren. Han gik med et tilfreds smil.
Kommentar