Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kidnappet.

Karakter: 3.0/5
Visninger: 8842

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani og Skolesex
(Der kan være stavefejl i denne novelle.)

- Omklædningsrummet.

Nick bliver smidt ind i en bil, bilen køre fra stedet og mod byens skole.

Forenden sad Nick hjemme og spillet på sin computer, hvor der pludselig kom to fyre ind på hans værelse. Han kunne ikke se hvem det var, for De havde huer med hul til øjne. Nick bliv bange og skred op, men det hjælp ikke så meget, for han var alene hjemme. Og en af fyrene skyndte sig også sætter en hånd for munden på Nick, hvor han bar ham med ud til en kørende bil.

Mens de kørte af sted sad Nick og rystet, han var bange, bange for hvad de ville gøre. Nick viste at han ikke har gjort nogle noget, så han kunne ikke forstå der var nogen som kunne finde på at kidnappe ham. Han kunne se de kom til den skole han gik på, bilen kørte bagom skolen, så bilen ikke kunne ses fra vejen.

Lidt efter bliv Nick næsten hivet ud af bilen, som han ikke kunne genkende. De to fyre tog Nick med hen til døren til skolens gymnastiksal, en af fyrene låste op og Nick bliver skrubbet ind, så han næsten er ved at falde.

Mens De gik hen mod omklædningsrummet, tænkte Nick på hvem der kunne ha nøglerne til hallen. Alle lærerne have nøgler, men Nick troede ikke det var en lære der stod bag det her.

De kommer ind i omklædningsrummet, der fik Nick besked om at smide alt tøjet. Nick stod lidt og tøvet, men begyndte at tage sin T-shirts af. Nick var kun iført T-shirts, bukser og sine underbukser, da han bliv taget med af de to fyre, så der skulle ikke så meget af. Så lidt efter stod lille Nick helt nøgen foran de to fyre, som stod og så på lille Nicks hvide krop.

Nick bliv lidt opstemt at der stod to og så på ham, så hans pik begyndte at røre på sig. Og med to, tre ryg stod den godt stiv op af hans tynde mave. De to fyre begyndte at gå rundt om ham, og da den ene fyre stod bagved ham, begyndte han at køre sin hånd henover hans lille runde numse. Og den anden fyr, stod foran Nick og stod og kørte sin hånd henover Nicks lille hårdusk, mens hans stive pik rullet på fyrens håndryg.

Nick stod og nød den dejlige berøring på hans numse og hans liderlige pik, som var begyndt at spytte presperm ud af reven. Nick så på fyren som stod foran ham, at han havde noget af en bule ved skridtet. Nick rakte hånden ud og vil mærke på bulen, men så langt noget han ikke, da han mærke et smæk på sin ene balle. Nick kommer med et skrig fra sig, og vil tag sine hænder om til sin numse. Men fyren som stod foran ham, tog hurtigt fat i hans arme og et til smæk rammet så den anden balle. Og et til skrig fra Nick, gav genlyd i omklædningsrummet.

Nick bliv sat ned på bænken og de to fyre begyndte at tage tøjet af, og der gik heller ikke langtid før de to stod nøgne og med noget af en stiv pik havde de begge to. En af fyrene, ham som havde smækket Nick i numsen. Hans pik var rimelige lang og tynd, så var der ingen hår oven over hans mega stive pik som stod vandret ud i luften. Den andens fyrs pik var også tynd, men den var ikke så lang som ham den andens var. Og han have heller ikke noget hår oven over hans pik, og hans pikhoved blotte han og det var meget vådt af piksaft.
Sut! Sagde fyren med den lille pik.

Nick har aldrig før suttet en pik, men han har tit tænkt på hvordan det var at suttet en pik, mens han spillet pik hjemme på værelset. Nu har han chancens for at prøve det virkeligt og smage en andens fyrs pik.

Nick tog hovedet hen imod pikken mens fyren gik tættere på Nick, mens stak Nick sin tunge ud og tungespidsen rammet reven på pikhovedet, hvor Nick lod sin tunge glide rundt på pikhovedet. Lidt efter tog han pikken ind i munden, suttet så godt han nu kunne som en nybegynde.

Mens han sad og suttet fyres pik, kunne han mærke den anden fyr, begyndte at køre forhuden frem og tilbage. Nicks pik bliv ved med at spyttet piksaft ud, så hans pik bliv godt våd, det samme bliv fyrens hånd også. Hvis han ikke var stoppet, var Nick kommet.

Nu byttet De plads, så den lange tynde stive pik var foran hans mund, og med et var den også kommet en tur ind i Nicks våde mund. Hans tunge kørte rundt på hans pikhoved, som om det var et vildfarende dyr.

Fyren med den lange tynde pik kunne ikke holde til så meget, for han træk sig hurtigt ud af Nicks mund. Han tog fat om den og begyndte at spille foran Nicks ansigt, så Nick på tætteste hold kunne se forhuden glide frem og tilbage over hans våde pikhoved. Og med et bliv Nick skudt, skudt med noget at en ladning sperm, lige på den ene kind, så det sprøjte ud til alle sider da det rammet Nicks kind. Og det var ikke bare det ene sprøjt Nick bliv ramt af, der bliv godt skudt på hans ansigt, som nu næsten var tildækket af sperm. Så da han ikke havde flere skud i bøssen, tog den anden fyr over. Og det var heller ikke lidt sperm han fik skudt i ansigtet på Lille Nick, Som nu var hvide i ansigtet end resten af hans hvide unge drenge krop.

Stønnende fra de tog fyre lagde sig i omklædningsrummet, fyren med den længste pik, kastet Nicks T-shirts hen til Nick, men han kunne ikke se noget, for hans ansigt var tildækket med sperm. Det meste var nu dråbe ned på Nicks lår og gulvet, så Nick samlet sin T-shirts op og begyndte at tørre sit ansigt.

Han når lige og får sine øjne op, da de to fyre lægge ham ned på den klode bænk. Begge tager om Nicks omkring 14 – 15 cm stive pik, begge kunne ikke få fat i den, så fyren med den lille pik, holdet om Nicks pik, og den anden fyr holdet rundt om fyrens hånd. De begyndte at hive frem og tilbage i Nicks liderlige pik, der gik heller ikke langtid før det sprøjtet ud fra hans pik. Fyrene bliver ramt på deres hænder og arme, og det meste lander på Nicks mave. Og igen bliver da stille i omklædningsrummet.

Nick får besked at tage sit tøj på igen, det samme gjorde de to fyre også. Og enden længe sad de igen i bilen, nu på vej hjem mod Nick. Nick blive næsten smidt af uden foran sit hus, skynder sig ind i huset. OG det var heldigt at hans forældre ikke var kommet hjem, så havde de opdaget at der ikke var blevet låst. Og det var også heldigt der ikke bliv hugget noget fra huset, mens han var over på skolen.

Nick går ind på sit værelse, hvor han tog sine bukser af, der finde han ud af, at han ikke sine underbukser på. Han tog sig til sine lommer, der lå noget i den ene lomme. Det var et stykke papir, han folde det ud og ser, at det er en besked fra de to fyre.

Fortsætter måske … hvis Du synes.
Kommentar