Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Far

Karakter: 3.8/10
Visninger: 16484

Af: underdognoveller.

Læs flere noveller af:
» underdognoveller.

Skriv til:
» underdognoveller
Tags: Bareback, Urin, Voldtægt, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Ris/ros/kommentar modtages på: underdognoveller@live.dk
Sand histoire - skrevet bagefter så kan ikke huske alle de ting der blev sagt - men det er meget tæt på:)
Min far

Jeg havde skrevet med en fyr på BF. Han var en hel del ældre end mig – men han virkede enorm sød og sympatisk. Efter at have skrevet frem og tilbage blev vi enige om, at vi skulle ses til en sex træf. Men vi skrev mere og mere sammen og det endte med at vi lavede et rollespil. Jeg havde stadig min tvivl om vi skulle ses – men da vi begyndte på rollespil, hvor han skulle være min far så var jeg max klar. Jeg havde tænkt på at have en bollefar – og det var da en fræk tanke – men efter at have talt i tlf med ham, hvor han kaldte mig for ”min søn, knægt, dreng” vidste jeg, at jeg tændte rigtig meget på det.
Vi aftalte, at han skulle besøge mig – men jeg giver aldrig min adresse på nettet så vi skulle mødes på en parkeringsplads meget tæt på min lejlighed. Jeg gik hen for at hente ham, da jeg nåede frem ringede jeg til ham og han steg ud af bilen og vinkede til mig. Jeg gik hen og hilste på ham og gav ham et knus. ”Skal vi gå over til mig far” spurgte jeg. ”Ja, lad os det min dreng” svarede han. Vi gik hen til mig. Og jeg bød ham velkommen. Han satte sig op sofaen og jeg hentede noget at drikke, Vi sludrede i et stykke tid om alt muligt. Vi vidste egentlig godt hvad vi nogenlunde tændte på , men alligevel talte vi lidt mere om det. Jeg fortalte ham hvor meget jeg tændte på, at han ville lege min far og han fortalte hvor meget han tændte på, at jeg ville lege hans søn. I al den tid var rollespillet lidt på pause.
”Når min dreng, hvordan går det med din fremtidsplaner” spurgte far
”Ikke så godt far – jeg synes ikke jeg duer til noget – der er ikke én ting jeg er rigtig god til” svarede jeg
”Det må vi jo hellere lave om på knægt, kom og sut fars pik – og far skal nok lære dig hvordan man gør – Hører du ordentlig efter så bliver du den bedste pikslikker der findes”. Jeg blev mega tændt af det han sagde og derfor gik jeg straks ned på knæ foran ham. Jeg kiggede op på ham mens jeg lynede hans bukser op så jeg kunne komme til hans pik. Den var allerede lidt halv stiv kunne jeg se på bulen i hans boxer. Jeg knappede hans bukser op og trak i den, mens han løftede sin numse så jeg kunne trække den helt ned. Jeg masserede hans bule ovenpå boxeren og den blev mere og mere stiv. Han tog sin boxer ned og hans pik svirpede op i mit ansigt. ”wow…Den er godt nok stor” udbrød jeg og tog den i min mund med det samme – og kunne høre fars støn. Samtidig begyndte pikken at vokse endnu mere. Jeg begyndte at gå hårdt og voldsomt til det og prøvede at tage den ned til roden. ”Wow, wow!” sagde han, ”ikke så hurtigt min dreng…tag den med ro.” Han instruerede mig i hvordan og hvad jeg skulle gøre. Selvom jeg sagtens kunne finde ud af at sutte pik – så var det ret frækt, at lade som om jeg ikke kunne finde ud af det så far kunne lære mig det. “Du skal bevæge dit hoved frem og tilbage og fra side til side og med masser af spyt .Fugtighed er meget vigtigt hvis man vil give et godt blowjob, desuden må du aldrig spytte spermen ud. Du skal vente til jeg er færdig med at komme før du synker. Lad din mund blive fyldt med min sperm og vis indholdet til mig også synker du det hele på en gang” forklarede han. Jeg nikkede bare mens jeg havde hans pik i min mund.
”Rejs dig op min dreng og sæt dig ved siden af mig” sagde han. Jeg gjorde som ham sagde. Han førte sin mund hen til min og begyndte at kysse mig, jeg kysse igen. Hans tunge voldtog nærmest min mund. vi kyssede, slikkede hinandens mund og han bed mig i min læbe engang i mellem. ”læg dig ned min dreng” og jeg lagde mig ned på sofaen. Han lagde sig oven på mig og vi fortsatte med at kysse – Han kyssede mig op og ned af min nakke og slikkede mig – jeg begyndte at stønne meget højt, for jeg elsker at blive slikket der. Det tændte han på så han blev bare ved – mens han vrikkede sine hofter frem og tilbage mod min nu spredte ben. Jeg tager ham lidt på pikken og han stønner. “Årh…. nu skal far se dig mellem benene min dreng” Han satte sig på sofaen igen og begyndte at trække mine bukser ned. Han så at jeg havde sorte nylonstrømper på. ”Uhmm… min dreng dog – hvad er det du har på” spurgte han grinende. ”Har taget det på for din skyld farmand” svarede jeg mens jeg kiggede liderligt i hans øjne. Jeg kunne se at det tændte ham, at jeg havde tøse undertøj på. Han gik straks i gang med, at røre mig over alt på mine ben, lår og begyndte at slikke mig uden på nylonstrømperne. Han tog min nu stive pik ud tog hårdt fat om den og kiggede på mig. ”Det er da en sød tøsepik du har knægt” sagde han og tog min stive pik i munden. Han suttede og slikkede min pik og boller i temmelig langt tid, Jeg var så liderlig og tændt nu –. ”Århhh farmand” skreg jeg nærmest af liderlighed. Han stoppede med at sutte min pik og kom op og lagde sig oven på mig igen – endnu engang spredte jeg mine ben og nu gned han sin mande pik op af min pik, mens han kyssede mig. Jeg holdt fast om ham mens stødene blev hårdere og hårdere. ”Du er min lille tøsedreng” sagde han og bed mig i øreflippen.
Han rejste sig op mens jeg stadig lå på sofaen og han satte sig oven på mig med sine knæ på hver side af mit hoved. Jeg lå på sofaen med mit hoved mellem hans ben og kunne se hans store lem stod lige foran mit ansigt. ”Slik fars pik tøs” sagde han. Jeg gik straks i gang med at sutte på hans lækre pik. Men nu var det ikke ligesom før – nu pressede han pikken ret langt ned i min hals. Jeg begyndte at få svært ved at trække vejret Jeg gjorde modstand og prøvede at få hans pik ud af min mund ”Hold op med at skabe dig tøs…du vil jo gerne have fars pik.. du skal jo blive en dygtig pikslikker..ikke?” sagde han bestemt. Han fortsatte med at mund kneppe mig. Jeg lavede mange underlige lyde og der kom rigtig meget spyt ud af min hals. ”Du skal lære at trække vejret mens pikken kører ud af kæften på dig tøs” sagde han Jeg gjorde som han sagde og det hjalp lidt. Pludseligt holdt han mig for næsen og pressede sin stive pik ned i halsen på mig så jeg var ved at kaste op. “Åhh jaaaa luder tøs – det kan far godt lide” Jeg gentog vejrtrækningen en del gange og hver gang kom fars pik længere ned i halsen på mig. Det var helt vildt stor forskel på ham fra den blide far, der kyssede mig dybt og intens til denne mere brutale mand der voldtog min hals. “Vi bliver ved med det her til du har den helt til roden knægt” Jeg kunne ikke andet en at nikke svagt for min mund var fyldt af fars store pik. Tror jeg suttede 20 min på den. Min kæber var godt trætte og ville ikke mere. Dog havde jeg mega jern på så jeg tændte max på det han havde gang i.
Han rejste sig og gik hen til sin jakke og rodede rundt i sin lomme. Han vendte sig om og havde en snor i sin hånd. ”Kom her og lig dig på alle fire foran mig” Jeg rejste mig op ”Ned igen!!!! Råbte han. ”Kravl herhenne” Sagde han. Jeg gjorde selvfølgelig som han bad mig om. Han satte sig på hug og gav mig en halsbånd på og satte en snor til den. ”Du er min lille møghund…og dit plads er på gulvet” sagde han meget bestemt. Jeg blev også bedt om at kravle rundt på gulvet. ”Kravl dit møghvalp” ”Hurtigere” og gav mig nogle rap med hunderemen. Jeg sad på gulvet i et stykke tid mens han sad på sofaen og drak øl. ”Jeg skal have endnu en øl” Og jeg rejste mig op for at hente endnu en øl, men han trak i snoren hårdt –”Kravl din snothvalp” jeg kravlede og hentede en øl til ham.
”Nu skal du luftes din møghund” og trak i snoren mens han kig rundt i min lejlighed. Han gik op og ned af trapperne og til køkkenet og soveværelset og jeg skulle bare følge med. Det var rigtig svært at følge med – men han var ligeglad og trak bare i snoren.
”På plads” hørte jeg ham sige. Jeg vidste ikke helt hvad han mente med det. ”PÅ PLADS!!!” Råbte han igen – endnu engang anede jeg ikke hvad han mente. Han trak i hundesnoren rigtig hårdt og det gjorde rigtig ondt. Så jeg skyndte mig at kravle foran ham. ”Hvor tror du en ludertøs’ plads er henne?.....mellem sin fars ben” Jeg begyndte endnu engang med at sutte hans pik. Han rejste sig op og trak i snoren og sagde ”du følger bare med mig”. Endnu en gang var jeg ved at rejse mig op og hørte ham sige ”Bliv dernede din møghvalp… og fra nu af så husker du det for din egen skyld”
Han satte sig på sofaen igen og bad mig om at slikke hans pik igen. Jeg kravlede over til ham og suttede hans pik igen. Endnu engang rejste han sig og kneppede min mund. Jeg havde igen svært ved at trække vejret osv. Han begyndte at mundkneppe mig ved konstant at trække pikken næsten helt ud og så skyde den til bunds igen. ”Ud med tungen” Beordrede han og jeg gjorde som der blev sagt. Han tog om det stive skaft og dick slappede mig så prespermen fløj ud over det hele – han dickslappede også mit ansigt. Pludseligt hev han mig op fra gulvet og begyndte at kysse mig – virkelig inderligt. ”Du er en dygtig pik slikker tøs” sagde han mens han klappede mig på kinden. Han rev mig i håret og spyttede mig i ansigtet og gav mig et par små lussinger og tvang mit hoved ned til sit lem igen- Jeg var endnu engang ned ved hans pik for at betjene ham ret længe. Han tog et slurk af sin øl igen og jeg kiggede tiggende på ham – jeg var helt vildt tørstig og havde virkelig brug for noget vand.
”Haha…Kæft du ser godt nok ynkelig ud…lille ynkelige kælling….er du tørstig?” spurgte han hånende. Jeg nikkede.
”Nårhhh….så må ludertøsen jo heller få noget at drikke”, sagde han pludselig, og jeg glædede mig allerede til at få noget væske i min efterhånden tørre mund. ”Rejs dig og følg efter mig” jeg gik efter ham og vi var på vej til køkkenet – men han drejede til venstre til toilettet. Jeg gik bare videre mod køkkenet for at drikke en tår vand. ”Hvad fanden har du gang i din fucking luder!” råbte han. Jeg blev lidt forskrækket og kiggede tilbage. Han var på vej mod mig og tog hårdt fat i min arm og trak mig på badeværelset. ”Ned på knæ ludertøs” beordrede han mig – og jeg gjorde som han bad om. ”Så du troede du fik vand, hva? – næ nej – luderdrenge som dig fortjener kun pis” sagde han hånende og pissede på mig. Jeg mærkede en varm stråle på mit ansigt og det lugtede meget grimt af urin. Jeg prøvede at rejse mig men han holdt mig nede og åbnede min mund med tvang. ”Drik fars pis møgtøs” og jeg drak selvfølgelig som han bifaldede mig. “drik tøs det er en ære at du får lov til dette” Jeg blev lidt tændt af at blive ydmyget så meget. Og kiggede på ham med store hunde øjne og spurgte om jeg måtte slikke hans pik ren for rester. ”Hvad tror du selv? – tror sku ikke du slipper for at gøre min pik ren din luder”
”Nu går du i bad og kommer tilbage og ligner en ordentlig tøs – dvs du dufter godt, har fræk undertøj på og har luder make up på” sagde han mens han gik ind i stuen igen. Jeg skyndte mig at gå i bad og fjerne alt det urin lugt fra min krop. Da jeg blev færdig med at bade , fik jeg tørret mig op, og tog noget make up på og tog gstreng, nylon, bh oh nederdel på igen og gik hen til ham igen.
”Det var du fandme længe om – men nu ligner du en rigtig luder” sagde han og smilte. Han greb fast i min arm og trak mig med ind på mit værelse og kyssede mine røde læber mens jeg kærtegnede mig på min stive pik. ”Hvad fanden..kan du ikke finde ud af at gå i bad tøs… du lugter stadig af pis!!”
Han vendte mig om og smed mig på sengen. Han tog min nederdel af og min nylon af mig så de var rullet ned til knæene og nu havde jeg kun min g-streng på. Derefter satte han sig på mig så mine ben lå under hans røv. Med fast hånd tog han på balderne og havde frit syntil mit numse hul. Jeg troede at nu skulle jeg kneppes – men nej – han gav mig et ordentlig klask i min røv. ”AV” råbte jeg – men han blev bare ved – jeg fik rigtig mange slag. I starten var de ikke så hårde, men de blev hårdere og hårdere. Hver gang jeg klynkede fik jeg bare en rigtig hård slag i røven og blev bedt om at holde min kæft. Men jeg blev bare ved med at klynke – hvor efter han rejste sig og åbnede en taske og tog noget gaffatape frem og gav mig det på. ”Nu gider jeg fandme ikke høre på dig mere” Han blev ved med at misbruge mine balder i et stykke tid. Så lagde han sig oven på mig og trak mit hoved til side – mens han begyndte at kysse mig helt vildt. ”Jeg håber du har lært at hvis du ikke gør tingene ordentligt så bliver du straffet ludertøs” hviskede han i min øre mens han kyssede mig endnu mere.
Han kyssede vej ned over min ryg. Da han nåede ned til trusserne løftede jeg selv numsen for at han kunne pille dem af mig. ”Du skal kneppes i din stramme røvfisse” sagde han. Han begyndte at lege med mit hul – han stak en finger i den – og jeg kunne mærke det med det samme. Det gjorde lidt ondt. Der efter spyttede han i mit hul og begyndte at slikke min røv. Han snavede min røv i et stykke tid mens han stak fingre op i den og prøvede at varme den op. Han trak mig op så jeg lå på alle fire og nu begyndte at presse sin pik mod mit hul. !AV, av, av stop! Råbte jeg. Pludseligt rejste han sig rodede rundt i tasken igen. Denne gang fandt han et par håndjern frem og lænkede mine hænder sammen bagved min ryg. Derefter bandt han mine fødder sammen med noget reb. Han beordrede mig til at stikke min røv i vejret og jeg gjorde som han ønskede. Han lagde en pude under min mave og endnu engang prøvede at stikke sin store stive pik op i min stramme drengehul.
“Slap nu bare af luder” Min røvhul pressede imod det store pikhoved og nægtede adgang. Men han var fast besluttet på at kneppe mig ”træk vejret dybt of slap af tøs . du slipper ikke for at blive kneppet….du kan lige så snart samarbejde for ellers bliver det bare slemt for dig selv”. Han stak den op i mig og nu var halvvejs oppe. Jeg blev ved med at klynke og prøvede at komme fri – men det var helt umuligt. Jeg var bundet og låst helt fast. Efter et par minutter hvor jeg kæmpede imod, men han pressede så var han helt oppe i mig. Jeg gjorde alt for at vænne sig til tykkelsen og smerten. Røvhullet gjorde alt for at skubbe pikken ud men farmand skubbede hårdere, “Far!” skreg jeg af smerte og prøvede at slippe væk. Men Han havde hårdt fat om mig og holdte mig nede. “Hold op med det klynken” sagde han og læaskede min røv endnu en gang. “Det gør kun ondt det første stykke tid”
Min røv vuggede let mens far fandt en god rytme. Han holdt om minehofter og trak og skubbede mig frem og tilbage. Hårdere og hårdere. Hurtigere og hurtigere. Min røv var ikke jomfru mere.
Kommentar