Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fisketuren del 1

Karakter: 4.2/9
Visninger: 9853

Af: fiskeren30.

Læs flere noveller af:
» fiskeren30.

Skriv til:
» fiskeren30
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Natursex
Møg!
Alt var aftalt og klar – nu stod jeg selv i lejligheden og kiggede ud over parkeringspladsen, hvor jeg lige kunne skimte min cyklen og cykeltraileren...

Det var en af de sommerdage jeg havde ventet på længe. Fiskegrejet, soveposen, maden og de gode øl var pakket. Nu ringede kammeraten så og aflyste!

Jeg var rigtig irriteret, men fik hurtigt andet at tænke på. To store drenge viste lidt for meget interesse for mit grej på parkeringspladsen. Kunne ikke se hvem de var, så skyndte mig at låse døren, og komme ned til dem.

Det viste sig at være 2 drenge fra opgangen. Mathias og Sebastian. Begge omkring de 15år. De var, som altid, i gang med at rode med knallerter og andre køretøjer.
De er lidt upopulære for dette i blokken. Det kan jo larme lidt. Mig har de dog aldrig generet, udover at drille mig lidt med min gamle cykeltrailer og cykel.
Da de så mig trådte de lidt væk fra mit udstyr, og forklarede at de havde store planer om at sætte en hjælpemotor på min trailer.

Fik afvist dem lidt hurtigt, stadig lidt irriteret over aflysningen. Sebastian, den største, og mest dominerende af drengene, opfangede hurtigt min irritation, og svarede igen ”Nå for helvede, sikke et humør”
Jeg skyndte mig at undskylde, og forklarede omkring aflysningen.
Mathias, en lidt mere tilbageholdende dreng, trådte frem bag Sebastian ”Så skal vi da med!” sagde han med et glimt i øjet. Sebastian stemte med.
Drengene har spurgt før, og altid fået samme svar; nej. Jeg havde egentlig planer om at pakke alt udstyret op af traileren igen, men efter et par sekunders overvejelser sagde jeg ok.

Jeg forsøgte at forklare at det jo var en fisketur, og hvad dette indebar, men tror ikke drengene hørte meget af hvad jeg sagde.

Efter at have pakket lidt ekstra var vi klar til at køre. De ville køre to på én scooter. Jeg droppede de moralske formaninger og forklarede dem hvor vi skulle hen. De havde ikke ro til at køre i mit cykeltempo, så de kørte i forvejen.
På vej derud rystede jeg på hovedet af min invitation. De to drenge havde ingen ro til at fiske.

Lige inden jeg ankom til den aftalte parkeringsplads kom der er scooter imod mig. Den passerede mig i høj fart, med Sebastian ved styret, men ingen bag på.

Jeg cyklede undrende ned til pladsen. Her sad Mathias på en sten med hovedet begravet i sine hænder. Han så bestemt ikke glad ud, og lignede en der kort overvejede at løbe væk da jeg kom helt hen til ham.
Jeg satte mig på stenen ved siden af Mathias og kiggede på ham. En spinkel og køn dreng. Kort pjusket mørkt hår og brune øjne. Han havde sår på det ene ben og en skramme på siden af hovedet. Det blødte fra skrammen på benet.
”Ville Sebastian hente hjælp?” spurgte jeg, dumt.
”Den fucking nar stak af” svarede Mathias surt. Jeg gættede først på at de to var styrtet på scooteren, men Mathias fik forklaret at de var kommet op at slås, og at skrammerne stammede fra denne kamp da Sebastian havde holdt ham mod gruset på parkeringspladsen.
Jeg har altid et lille førstehjælps sæt med på tur, så dette fandt jeg frem fra cykeltraileren. Mathias protesterede først, men lod mig kigge på såret på benet. Det var kun overfladiske skrammer, men så lidt voldsomt ud pga. blodet der var løbet ned af benet. Jeg gav ham et par vådservietter til at rense benet med. Herefter rensede jeg han sår på siden af hovedet. Det sved lidt, så jeg holdt om hans hage for at holde hovedet stille.
Herefter fandt jeg lidt ”medicin” i traileren. To iskolde øl. De fik et lille smil tilbage på Mathiases læber. ”Jeg siger ikke noget til din mor” sagde jeg med et smil da jeg rakte en øl til Mathias. ”Hun er sgu ligeglad” svarede Mathias, og forklarede at hun var i København hele weekenden, og havde efterladt ham et tomt køleskab og 100kr.

Jeg mente det var rigeligt madpenge til en weekend, men Mathias forklarede nu at Sebastian havde brugt næsten alle pengene på smøger og chips.
Jeg trøstede ham med at jeg havde rigeligt mad med, og at vi i øvrigt skulle have røget havørred til aftensmad.
Mathias smilte igen, denne gang nåede smilet også øjnene.

Jeg fixede to fiskestænger og vi kig ned til vandet. Alt det andet grej parkerede jeg ved en shelter hvor vi plejer at overnatte.

Mathias var ikke den store lystfisker. Han stod med vand til knæene, iført shorts. Jeg havde nogle korte waders på, så kunne gå væsentlig længere ud. Det mente Mathias var snyd. Jeg foreslog ham at tage shortsene af så han kunne gå længere ud.
Det var dejligt varmt, så jeg forsikrede ham at hans boksershorts ville tørre hurtigt. Han kiggede sig omkring, og tog derefter forsigtigt shortsene af. Jeg grinte af ham, og råbte ”Hvad er du bange for? Mågerne?”
Han kom hurtigt ud til mig, og jeg fik et sprøjt vand som straf for mine drillerier. Vi fiskede i ca. 30 minutter. Så kedede Mathias sig, igen.
Han ville hellere bade. Nu var hans boksershorts alligevel våde.
Mathias gik ind til stranden og smed fiskestangen og tog sin T-shirt af. Han var hurtigt ude ved mig igen, og plaskede rundt. Ikke just det bedste når jeg fiskede, men jeg lod drengen lege.
Han var flere gange henne og sprøjte vand efter mig. Til sidst lod jeg mig overtale, og gik ind til stranden hvor jeg også smed alt undtagen boksershorts.

Da jeg kom ud til Mathias igen fik han en ordentlig omgang vand. Han var lidt øm på benet, så jeg skånede ham for den helt store dukkert.

Længere ude i vandet lå en ponton bro. En lille kvadratisk bro som ligger for sig selv. ”Den skal vi da ud til” sagde jeg opmuntrende til Mathias. Han ville vide hvor dybt der var. Det anede jeg ikke og begyndte at gå ud mod broen. Mathias fulgte med.
Der blev hurtigt så dybt at vi måtte svømme. Mathias fulgte dog ikke med. Han stod med vandet gående til halsen.
Han forklarede at han ikke turde svømme derud. Han var ikke en særlig god svømmer.
Jeg svømmede tilbage til Mathias. Vendte ryggen til ham, og sagde han kunne holde i mine skuldre, så kunne jeg trække ham derud. Bare han hjalp lidt til med benene.
Vi afprøvede lige teknikken på lavere vand, det virkede fint, så jeg svømmede mod broen. Mathias virkede usikker, og klamrede sig længere op af min ryg. Jeg bemærkede at det føltes dejligt at mærke hans nøgne krop mod min hud. Hans mave og skridt strejfede af og til min røv/baglår.
Til min store overraskelse kunne jeg pludselig mærke hans pik når han strejfede mig. Det virkede bestemt som om den voksede. Mathias forsøgte ikke at ramme mig, men hans nervøsitet for at glide væk fra mig fik ham igen til at hive sig tættere ind imod mig. Nu var jeg ikke i tvivl. Hans pik var stiv, og den gned ofte mod mit baglår. Jeg kunne ikke få nye, og forbudte tanker ud af mit hoved. Min egen pik var også begyndt at røre på sig. Hvad gør jeg nu, tænkte jeg.
Ude ved broen, nu med to meget stive pikke, tog vi begge fat i kanten af broen. Det mest naturlige ville være at hive sig op på broen, og smide sig i solen. Men igen af os turde.
Her hang vi nu begge to. Der gik et par minutter hvor vi ikke rigtig sagde noget. Jeg forsøgte at tænke på helt andre ting for at få min pik til at lægge sig. Det virkede ikke efter hensigten.
Jeg dykkede nu under broen, og om på den anden side. Da jeg dykkede tilbage havde jeg frit udsyn til drengens boksershorts, og da jeg så ham i profil i sollyset kunne jeg tydeligt se teltet i hans boksershorts.
”Skal vi hoppe op?” spurgte jeg, lidt drillende. ”Ikke lige nu” svarede Mathias. Jeg tog mod til mig også sagde ”det er helt naturligt for drenge at få stiv pik, også på tidspunkter hvor de ikke har lyst til at få stiv pik” Mathias kiggede overrasket på mig, og fik farve i kinderne. Han skulle til at sige noget, men slugte ordene igen.
”Jeg har også stiv pik lige nu” sagde jeg nu. ”Har du?” spurgte Mathias overrasket, ”hvorfor?”

Jeg tøvede lidt, men tog chancen og svarede ”well, nok mest fordi jeg kunne mærke din stive pik mod mit lår på vej herud”.
Mathias fik nu endnu mere farve i kinderne. Jeg hoppede op på broen, tog hånden ned i mine boksershorts, og rettede på min stadig stive pik. Rakte hånden ned til Mathias, og sagde ”to stive pikke, og hva´ så – det har vi vel set før”.
Mathias lod mig hive ham op, men han satte sig hurtigt med armene om knæene for at skjule sin rejsning. Jeg satte mig skråt overfor ham, og spredte med vilje benene så meget at han kunne se mine stramme boksershorts.
”Er du bøsse?” spurgte Mathias nu. Jeg forklarede at jeg havde haft mange pigekærester, men at jeg siden efterskolen for 15år siden har haft mange fantasier omkring sex med andre mænd/drenge. Jeg fortalte om nogle af de seksuelle oplevelser jeg havde haft med andre drenge på efterskolen.
Mathias slappede mere af nu, og hænderne var kommet ned på broen.
Mine fortællinger fra efterskolen lod til at have interesse fra Mathias, der spurgte til flere detaljer.
Jeg spurgte nu til Mathiases erfaringer med sex. Det viste sig at han indtil nu kun havde prøvet at onanere. Sebastian fra blokken havde for nyligt spurgt om de skulle spille den af på hinanden, men Mathias var ikke klar over om det var alvor, og havde sagt nej.
”Havde du lyst?” spurgte jeg. ”Tjaa” svarede han forsigtigt. Jeg rykkede nærmere på drengen, og lagde en hånd på hans lår. Jeg aede ham med min tommelfinger, og lod hånden krybe nærmere kanten af hans boksershorts. Mathias spredte benene en anelse. Perfekt tænkte jeg, der er absolut interesse.
Jeg lod min tommelfinger snige ind under det våde stof, og mærkede snart hans nosser. På grund af havvandets temperatur var nosseren trukket godt op. Jeg satte mig endnu tættere på drengen, og begyndte at kæle for hans stive pik uden på boksershortsene. Mathias kom med flere veltilpasse støn. Jeg tog fat i kanten af boksershorts og ville trække dem af. ”Nej, ikke herude” protesterede Mathias, og kiggede mod land.
Trods området er meget øde kunne jeg godt forstå ham, så jeg rejste mig op hoppede i vandet. ”kom!” sagde jeg til Mathias. Han hoppede hurtigt i vandet, og hang nu som før med et fast greb i broen. Jeg stak hånden ned, og konstaterede at knægten stadig havde en ordentlig bule i sine boksershorts.
Jeg hjalp ham hen til en af de stålrør der holder broen på plads. ”Hold fast her” viste jeg Mathias. Han kiggede undrende på mig, men gjorde som jeg bad ham om. Jeg tog en dyb indånding, og dykkede ned og greb med benene fat om røret, så mit hoved var ud for drengens boksershorts. Jeg trak dem lidt ned, og frem sprang en dejlig stiv drengepik. Nok omkring de 11cm. En anelse hår op den stramme nosser. Jeg tog den hurtigt i munden, og holdt samtidig en hånd på hans stramme røv.

Ikke den nemmeste manøvre, men hurtigt begyndte Mathias at lave kneppe bevægelser, så jeg blot skulle holde hovedet stille.
Måtte hurtigt op at have luft. Mathias så lidt skuffet ud over afbrydelsen. ”Skal jeg fortsætte?” spurgte jeg. ”Ja for fanden” svarede Mathias, og tilføjede lidt tøvende ”men jeg kommer nok snart”.
”Helt fint” svarede jeg med smil, og dykkede ned igen. Mathias fandt hurtigt rytmen igen, så jeg kunne bare nyde fornemmelsen af drengepikken arbejde i min mund. Jeg måtte have luft to gange mere inden Mathias stivnede i hele kroppen, og jeg fik hele hans ladning drengesperm i munden. Pga. havvandet var det svært at skelne smagen mellem sperm og havvand, men en ting var sikkert. Mathias var i ekstase. ”Hold kæft det var godt” sagde han da jeg havde fået pusten igen.
Vi hang lidt tid ved pælen. Jeg spurgte om Mathias havde lyst til at mærke min pik. Han tøvede lidt, men da jeg rykkede nærmere kom hans ene hånd undersøgende ned mod kanten af mine boksershorts. Jeg fik krænget dem ned til knæene, vrikkede dem helt af, og fik til sidst kastet dem op på kanten af broen med den ene fod.
Mathias smilte, og hånden kom tilbage. Han tog forsigtigt fat i min pik, undersøgende, tog hånden ned til min nosser, og undersøgte også her. Fantastisk dejligt. Jeg havde samtidig en hånd på Mathiases ryg og røv som jeg kærtegnede.

Jeg fik en idé. Jeg krængede boksershortsene længere ned af drengens ben, og bad ham tage dem af. Han tøvede lidt, men tog dem af. Jeg bandt mine egne boksershorts samme med Mathiases, og bandt dem derefter fast til mit håndled.
”Vi tager dem på når vi kommer ind på lavere vand” forklarede jeg Mathias. Jeg rykkede helt tæt på drengen, og gav hans pik et klem. Den voksede hurtigt ved min behandling.
”Hop op” sagde jeg til Mathias, og vendte ryggen til ham. Han tog fat, og vi svømmede mod land.

Mathias var ikke længere bekymret for at lade mig mærke hans stive drengepik. Han nærmest klamrede sig til mig, og hev sig præcist så langt op at hans pik hele tiden gned mod mine baller. Hans stive pik kom ofte ind imellem mine baller, og jeg forsøgte at stramme mine muskler i ballerne, og derved ”fange” hans pik. Det lykkedes et par gange, og vi kunne ikke lade være med at grine lidt over denne ”leg”. Når han var fanget lavede han kneppebevægelser for at komme fri, men han gjorde det tydeligt ikke så voldsomt at han kom fri med det samme. Han nød det, og det gjorde jeg absolut også. Vi skævede af og til til stranden, der stadig var mennesketom.
Jeg svømmede langs stranden for at forlænge oplevelsen. Mathias var nu begyndt at tage den ene hånd til hjælp når han ville fanges mellem mine baller, og hans vejrtrækning ændrede sig til små støn. Vi hang nærmest lodret i vandet, så langsomt svømmede vi. Jeg svømmede lidt ind så jeg kunne stå på bunden. Var ret udmattet af at svømme for to. Selvom Mathias kunne bunde blev han hængende. Hans pik var nu konstant mellem mine baller, og han pumpede løs som en liderlig hanhund. Spidsen af pikken kærtegnede mit røvhul, uden at den dog kom indenfor i varmen.
Jeg spillede lystigt på min egen pik, og stønnede med på Mathiases støn. Han satte tempoet op, og lidt efter klamrede han sig til mig mens hans eksploderede i en lang krampeagtig orgasme.
Da han lidt efter gled ned af mig bemærkede jeg de røde mærker hans negle havde efterladt på mine skuldre og overarme.
Jeg spillede stadig på min egen pik, og spurgte nu om Mathias ville hjælpe. ”Hvad skal jeg gøre?” spurgte han. ”Du kan jo starte med at spille den af” svarede jeg igen, og gik helt tæt på ham igen.
Hans hånd fandt hurtigt omkring min pik, og han havde nu et mere hårdt og målrettet tag om min stang. Han gned min pik med den ene hånd, og masserede mine klunker med den anden. Skøn følelse, der betød at jeg hurtigt var nær en orgasme. Pludselig dykkede Mathias. Han tog fat om min røv, og tog kort mit pikhoved i munden. Han kom dog ligeså hurtigt op, hostende. ”Det er fandeme ikke let” grinede og hostede han. Han fortsatte med at spille min pik af i stedet, og ganske kort efter måtte jeg bukke under, og stønne min orgasme ud mens jeg klamrede mig til drengen.

”Det har fandeme været en god fisketur” sagde jeg lidt efter da vi var i færd med at tage vores boksershorts på igen. ”Yep” svarede Mathias retur med et smil.
Da vores pikke var helt slappe gik vi ind på stranden igen.
Mathias gik efter sin T-shirt og fiskestang. Jeg gik op til cykeltraileren efter 2 kolde øl.

Oppe ved traileren fik jeg et chok. Der havde været nogen. Der så ikke ud til at mangle noget, men oven på min store sportstaske lå min kikkert ude af sit etui.
Jeg nåede lige at få pakket den sammen, og smidt i tasken, inden Mathias kom nynnede op til mig.
Kommentar

Navn:The Scariet
Dato:29/12 2012
Super fræk og dejligt detaljeret historie. Håber på en fortsættelse! :-)