Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bold!

Karakter: 4.0/14
Visninger: 15828

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Sport
Jeg har været træner for det lokale fodboldhold for store drenge - 12-15 år!

Ved træningen så jeg jo dem når de klædte om, når de trænede og når de gik i bad.
Det var et dejligt syn. Pikke i alle størrelser.
Efter træningen var der altid mindst en af dem som gerne ville have masseret deres dejlige lår- og lægmuskler.
Det nød de - og jeg - meget. På nogen af dem kunne jeg så se at de nød det mere end andre. En af dem spurgte om jeg ikke ville massere ham lidt mere efter vi var færdige i klubben.
Det ville jeg gerne - meget gerne.
Vi aftalte at han skulle komme hjem til mig en halv time senere. Jeg boede alene.
Han ankom som aftalt og jeg bød ham indenfor.
Vi gik ind i stuen hvor jeg havde gjort et underlag klart.
Jeg spurgte om han ville have sin trøje af så kunne jeg starte med at massere hans ryg. Det gjorde han hurtigt og lagde sig på maven. Jeg gik igang og fik masseret hans nakke, lænd og ryg. Så vente han sig om og jeg masserede hans arme, skuldre, hans brystkasse og hans mavemuskler. Jeg lagde mærke til at han havde fået en ret stor bule i bukserne, men sagde ikke noget.
Jeg foreslog ham så at tage bukserne af så jeg kunne massere hans ben, startende med bagsiden af benene. Så han smed bukserne med ryggen mod mig og lagde sig igen på maven.
Jeg fik så masseret bagsiden af hans lår- og lægmuskler samt hans arkillesscener. Jeg spurgte om han ville vende sig om. Det gik også godt nok. Jeg startede med hans fodled, derpå hans skinnebensmuskler, hans knæled og så hans lårmuskler. De var rigtig flotte. Han havde gået til fodbold i 8 år. Han var 14 nu og var en af de tidligt udviklede. Hans muskler på lårene var virkelig spændte og jeg masserede dem på toppen og begge sider. Da jeg var ved den øverste halvdel og masserede den indvendige side " kom jeg til" at støde mod hans pik med min håndryg og den gyngede voldsomt. "Nå-nå" sagde jeg og kiggede på ham. Han kiggede på mig og vidste ikke lige hvad han skulle sige. Jeg spurgte" Skal den også have massage"? Det ville han meget gerne have. Jeg spurgte om han helst ville have massage med hænderne eller læberne. Det kunne jeg selv bestemme sagde han!
Så jeg tog han spik frem og begyndte at massere den. Jeg tog den såi munden og fortsatte med at massere rundt om pikken og også hans nosser. Der gik ikke lang tid før den var megastiv. Den var flot og 17 cm. Jeg suttede hans pik og kyssede hans nosser. Da han var ved at komme tog jeg den i munden og slugte alt hans sperm. Holdt den i munden og sugede det sidste ud af den.
Han var totalt udmattet og afslappet. Jeg sagde at jeg havde hldt øje med ham og synes at han så ret godt ud - hvilket han rent faktisk gjorde.
Jeg spurgte ham om den kunne mere.
"Den kan hele tiden" lød svaret!
Det ville jeg have bekræftet og tog derfor piken i munden igen. Der gik ikke lang tid før den igen var stor og stiv.
Han sagde at han var lykkelig for at jeg ville sutte den.
Jeg sagde at det ville jeg altid. Han spurgte om jeg havde prøvet at tage den bagi. Jeg erkendte at jeg havde prøvet både at give og få den i røven. Han sgade at han drømte om det.
"Er du klar til det nu" spurgte jeg. Det var han.
Jeg smed mit tøj og jeg vendte ham om så han lå på alle 4 . Jeg slikkede ham i røven samtidig med at jeg gned lidt på min pik. Jeg tog så noget glidecreme og smurte ham i røven med det. Kørte en finger op i hans røv. Det kunne han lide. Så tog jeg to fingre og derpå 3. Han var stadig frisk og nu var min pik klar så jeg satte den mod hans hul. Jeg førte den langsom ind i ham og han stønnede og sagde at det gjorde ondt, men at det var dejigt. Jeg kneppede ham så og sprøjtede oppe i ham. Jeg spurgte om han også ville prøve som aktiv. Det ville han.
Når man tænker på at det var hans førte gang gjorde han det rigtig godt.

Han er efterfølgende kommet her en del gange og har fået massage + en del mere. Han har desuden haft nogen af de andre med heroppe efter aftale. De er altid meget velkomne.
Kommentar

Navn:Littledude
Dato:11/12 2023
Mere af det tak.