Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På stranden!

Karakter: 3.8/5
Visninger: 9861

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Natursex
Det var en sommermorgen og jeg besluttede at jeg ville gå en tur til stranden. Da jeg ankom var der ikke andre på stranden så jeg smed alt tøjet og sprang i vandet. Jeg nød at at svømme rundt derude helt alene. Efter et kvarters tid så jeg at der kom en ung fyr ned mod det sted hvor mine ting lå. Jeg holdt øje med ham. Han lagde sit håndklæde og sine øvrige ting ca. 1 meter fra mig. Derpå tog han også alt tøjet af og hoppede i vandet. Han svømmede lidt frem og tilbage og ud forbi mig og hilste med et "Godmorgen"! Jeg svarede ham naturligvis på tilsvarende vis!Jeg svømmede mod land og gik op og lagde mig på maven på mit håndklæde - stadig uden tøj på.
Efter 5 minutter kom han op. Han lagde sig på sit håndklæde også på maven. Han spurgte om jeg var lokal eller turist. Jeg svarede at jeg var lokal og at jeg ofte var på stranden meget tidligt. Han sagde at han var elev på en nærliggende efterskole. Han kunne ikke sove længere og var derfor taget til standen. Efter vi havde småsludret i ca. 20 min. vendte jeg mig om. Han var utrolig flot: 16 år, veltrænet, muskuløs, meget solbrændt og mørkt hår og brune øjne - ren Adonis!!!
Min ungpikhungrende 40-årige mund begyndte nærmest at savle. Jeg skyndte mig at kigge udover vandet for at få tankerne renset. Jeg lagde mig ned og nød solens stråler. Efter 5 minutter vendte han sig også om. Han havde en megaflot, tyk og stor pik. Jeg spurgte om der ikke var mange "kærsterier" på skolen. Det var der sagde han og kom ikke nærmere ind på det. Jeg fortsatte" Der må jo være mange lækre unge piger derude?".
"Det er der også, men dem er jeg ikke interesseret i" sagde han! "Du har måske en hjemme" spurgte jeg. Det havde han ikke fortalte han, men der var da et par stykker på skolen han havde kig på. Jeg svarede bolt ok og tænkte ikke nærmere over hans svar indtil han sagde at det var 2 andre drenge fra skolen. Så blev jeg pludselig MEGET interessseret og spurgte "Hvad hedder de og hvor gamle er de osv." Han svarede på alle mine spørgsmål. Jeg spurgte om han kun var til de unge så? Han kiggede på mig og sagde at han var til alle fyre og om jeg måske var til fyre af hans slags? Det måtte jeg bekræfte. Så rejste jeg mig op og gik over til ham, sate mig ved siden af ham og tog hans pik i min hånd. Han sagde" Værsågod. God fornøjelse" Jeg sagde "Mange tak" og legede lidt med hans pik. Trak hans forhud tilbage og kyssede hans pikhoved. så spillede jeg ham lidt og tog så hans pik i munden. Det viste sig hurtigt at hans pik var af meget flot dimension. Han var 16 og havde en megalækker tyk voksen pik på 19 cm. Jeg suttede ham og slikkede hans nosser og da han skulle til at sprøjte tog jeg den i munden og slugte hans lækre sperm. Han spurgte "Må jeg sutte din" og tog fat i min pik som jo var meget stiv nu. Det måtte han meget gerne. Det ikke uvant for ham at sutte pik og han gjorde et meget godt arbejde som snart lod sig vise. Jeg sagde at jeg skulle til at sprøjte så lagde han sig ned og spurgte om jeg ville sprøjte på hans mave. Som sgat så gjort. Vi løb dernæst ud i vandet igen. Jeg foreslog ham at vi kunne tage hjemtil mig. Boede ret tæt på vandet. Det var jo weekend og vi havde begge to fri. Det var intet dumt forslag. Både han og jeg nød og han besøgte mig mange gange. Sidst på året havde han fået fat i Henrik som var den ene af dem han havde kig på. Han var også med et par gange. Skønne knægte. Min "Adonis" (Claus) kom efterfølgende på ferie herovre igennem flere år og kommer her stadig. Han er i dag 26 år.
Kommentar

Navn:hanso
Dato:19/02 2013
Flott fortelling, hvordan ble fortsettelsen?