Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Come Closer

Karakter: 4.0/12
Visninger: 12134

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge og Onani
Come closer
(I want you to)

Person: Esben - 17 år.
Person: Rud - 17 år. Bedste ven.


Esben og Rud fulgtes ad hjem fra gymnasiet, de boede dør om dør og Esben sagde: Hej vi ses, ved Ruds havelåge og gik videre til det næste hus. Esben var glad for lidt alene-tid, hele formiddagen havde han haft uro i bukserne. Uroen skyldtes Rud, han var kommet i skole i en meget tæt siddende hvid t-shirt. Esben havde hele formiddagen set på Ruds stive brystvorter der fik T-shirten til at danne to små buler. Esben kunne næsten ane det brune omrids gennem det tynde stof og så strittede de tillige med. Esben havde haft stå pik flere gange allerede.

Esben og Rud kendte hinanden godt, de var vokset op sammen og havde været bedste venner siden de var ganske små, sammen havde de gennemlevet deres pubertet og lige siden har Esben haft et stort crush på Rud.
Rud var den dominante og Esben den mere eftergivende men sammen var de et uadskilleligt makkerpar. Esben beundrede i al stilhed Rud fordi han var i besiddelse af det som Esben gerne ville have selv. Rud havde selvtillid og så godt ud, deres fælles venner havde de kun på grund af Rud det var Esben sikker på.

Esben gik ind på sit værelse, trak sine jeans af, og satte sig til computeren i sine boxershorts og t-shirt. Han loggede på computeren med sit specielle login som kun han kendte. Computeren loggede ham på og maskinen var klar til brug. baggrundsbilledet på computeren var et nøgenbillede af Rud med stiv pik.
Esben lukkede nogle videoarkiver op og startede afspilningen. Esben havde filmet Rud, gennem hans vindue, når han lå i sin seng og onanerede. Esben havde også i det skjulte haft held til at filme Rud når han bare stod op nøgen og med slapt hængende pik.
Esben havde et større udvalg og han lod dem afspille en efter en, han lænede sig tilbage i stolen og trak sin stenhårde pik ud af boxershortsene for at få trykket lettet i den.

Esben hørte yderdøren gå i med et brag og på den tid af dagen kunne det kun være Rud der kom lidt tidligere end normalt. Esben trykkede på en genvejstaste og straks stod skærmbilledet på Google.com.

Rud kom ind og sagde: Hej, der var kedeligt der hjemme så her er jeg igen. Drengene lagde sig tilrette, side om side, og tændte for fjernsynet. Der var ikke en skid der var værd at se på sådan en kedelig torsdag eftermiddag, så Rud sagde: Smid en Porno i DVDen Esben, dine forældre er jo ikke hjemme alligevel.
Esben fandt en DVD frem og satte den i afspilleren. De havde set den adskillige gange og kendte hvert et forløb.
Fuck for en stor pik ham fyren har, Rud var vildt imponeret og gned sig i skridtet. Esben tilføjede: og tøsens nødder er bare for vildt store, lige straks kører fyren pikken af i mellem nødderne !
Det vidste Rud godt fordi han havde jo set filmen mange gange, og nikkede bare og gned sig i skridtet: Fuck jeg får sgu stiv på nu.
Esbens opmærksomhed vendte sig nu i mod Rud, Esben trak sig lidt baglæns på sengen så Rud ikke lige med det samme kunne se hvor Esben havde sit blik. Han sagde så: Ja for fanden det begynder sgu at rykke i bukserne. Esben vidste hvad der ville ske nu, og han ventede bare på det. Rud stak sin hånd ned i sine bukser og på hans arms bevægelser kunne Esben se at Rud onanerede.
Esben foregav at gøre det samme, han stak hånden ned i sine boxershorts og bevægede hånden frem og tilbage, men han rørte ikke sin pik.
Rud var helt opslugt af filmen at han overhovedet ikke så tilbage over på Esben, han tog Esbens skuespil for gode vare. Rud trak sin hånd ud af bukserne for at kunne trække sin hvide t-shirt over hovedet og smide den på gulvet, hvorefter han straks fortsatte med at onanere i sine bukser.
Esben så betaget på Ruds krop, samtidig med at han foregøglede at spille pik. Han så på Ruds mørke brystvorter og ned på hans glatte hårløse mave.
Ruds armbevægelse blev hurtigere og han sukkede og smaskede svagt, Esben vidste at nu ville det ikke vare længe.
Ruds armbevægelse tog endnu til i fart og med venstre hånd knappede han sine bukser op og slog dem til side, Esben havde frit udsyn til Ruds glatte og hårløse pikområde - en stor pik syntes Esben men han havde jo også kun sin egen til sammenligning.
Rud sukkede dybt et par gange og så sprøjtede han sin udløsning, han pumpede løs og spermen regnede ned over hans brystkasse og mave. Rud slap sin pik og lagde forpustet hovedet tilbage på puden, hans pik hoppede op og ned i takt med hans hjerteslag.
Esben blev siddende helt stille nogle minutter og beundrede Rud, Esben var anspændt men vidste ikke rigtig hvorfor, Rud havde onaneret foran ham mange gange, men anspændtheden blev værre og værre.
Esben rakte efter en æske Cleenex og gav den til Rud, han var lige ved at spørge om han skulle hjælpe men fik sig stoppet i det.
Rud så på Esben: Kan du ikke sprøjte i dag ?
Nej ikke rigtigt, svarede Esben og løj, Har lige spillet den før du kom.
Enhver kunne se at Esben havde en stenhård pik i sine boxershorts men Rud var for optaget af sit tilsølede bryst til at lægge mærke til noget. Han begyndte at tørre sin egen sperm af kroppen og så ikke at Esben fulgte nøje med i hvad han lavede. Rud tørrede sin, nu slappe, pik af i et Cleenex og han trak forhuden helt tilbage og tørrede forsigtigt. Han skubbede forhuden på plads igen og trak den tilbage endnu et par gange for at få de sidste dråber med ud.
Det gav et voldsomt ryk i Esben, hans fantasi var ved at løbe af med ham.
Rud vendte hovedet og så indgående på Esben som rejste sig og tog et par baggy streetshorts fra klædeskabet.

Esben stod med ryggen til sit skrivebord og knappede sine shorts, med et gik computeren i screensaver-mode og der fremtonede endnu et nøgenbillede af Rud. Esben havde glemt at logge sin specielle brugerkonto af computeren igen.
Rud så over på computeren og udbrød: hvad fanden er det for et billede ?
Esben vente sig om og opdagede hvad der var sket, han var flov, ulykkelig, bange, og for alt andet ydmyget til sokkeholderne. Esben tog flugten ud af værelset og ud af huset, han blev ved med at løbe indtil han nåede skoven og indtil han ikke havde flere kræfter tilbage at løbe for.
Esben satte sig på en bænk, i den grønne bøgeskov, og græd stille for sig selv, venskabet med Rud kunne han vinke farvel til.
Han hørte ikke Ruds skridt før de var ganske tæt på og så var det for sent. Rud sagde: Tænkte nok jeg kunne finde dig her et eller andet sted.
Esben rejste sig og begyndte at løbe væk men Rud indhentede ham med det samme og holdt ham fast i den ene arm. Esben forsøgte at vride sig fri, samtidig med at han ikke kunne holde tårerne tilbage, Lad mig være Rud, undskyld jeg er en dårlig kammerat jeg ved det, lad mig bare gå !
Rud holdt stædigt fast i hans arm: Hvad er det for noget sludder med dig, Rud tog om Esben og trak ham ind til sig: Du bliver her, forstået, hvorfor løb du væk og hvorfor står du her og tuder ?
Esben så skamfuldt ned i jorden: Du så jo godt hvad der var på min computer, og hvis du har lyst til at slå mig så forstår jeg det godt.
Rud svarede: Og hvad så, jeg så nogle stykker af dine optagelser, og jeg blev faktisk lidt liderlig af at se mig selv - det må da være lidt sygt. I øvrigt har jeg også nogle filmoptagelser med dig på, tilføjede han.
Rud tog sin mobiltelefon ud af baglommen og startede afspilleren, den viste en optagelse hvor Esben lå splitternøgen på sin seng og pumpede på kødhammer.
Den fik jeg sidste nat, da du gik i seng, fuck jeg var liderlig da jeg hoppede tilbage over hækken igen, og jeg kan mærke at den virker endnu.
Liderlig over mig ? Esben kunne ikke helt tro det. Rud smilede over hele hovedet: Jeg vil i hvert fald ikke slå dig, kunne ikke falde mig ind, men jeg kunne tænke mig noget helt andet. Rud knappede sine jeans op og førte Esbens hånd ind i sine boxershorts. Rud klemte Esbens hånd sammen omkring sin stive pik og han mærkede for første gang Esbens hungrende hånd røre ved sig. Han knappede Esbens baggy-shorts op og fiskede hans halvslappe pik frem fra boxershortsene for at klemme den blidt i sin hule hånd.

Det har jeg ventet på i to år, Esben, men jeg anede jo ikke at du havde det på samme måde. Og så lader du mig, gud hjælpe mig, løbe den halve skov igennem først. Det fortjener faktisk en røvfuld, men den kan godt vente.
Kommentar