Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Teamwork

Karakter: 4.6/5
Visninger: 8383

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Trekant
Teamwork
(Brothers)


Person: Lasse 19 år. (fortælleren)
Person: Laurids (Dot cum) 18 år. Lasses lillebror
Person: Danni: Lasses kammerat.


Kap. 1
Det var sommer, der var varmt og vi kedede os. Vi det vil sige mig og Daniel. Min lillebror kedede sig med os af solidaritet. Der er kun 14 måneder i mellem os. På mange måder er vi ret ens, min bror er lige så høj og drøj som jeg selv og vi har gennem årene altid haft et godt forhold til hinanden. Hvor jeg er - der er min bror som oftest også. Da han var yngre udviklede han en vane med at "hænge" lidt på mig dvs. han er som oftest skulder ved skulder og når han vil have min opmærksomhed så lader han sin pande dumpe ned på min skulder eller lægger en arm om mig. I bund og grund vil jeg ikke have det anderledes, jeg ved at mange misunder os vores tætte bånd.
Jeg plejer at kalde ham "dot cum" som en lille ordleg. Mine forældre forstår det ikke, men det gør Laurids. Han har rekord i at spille pik og man skulle tro at han kunne sælge af sin sperm.

Kap.2
Vi tager sgu da en last-minute til Bulgarien - Drenge ! udbrød jeg. Vi slagter sparegrisen og af sted til sprut, sol, sex og hangovers - yes - hvad siger I ?
Den var de med på. Vi fortalte forældrene om vores planer - de var ikke just begejstrede, men da vi jo sådan set kunne bestemme selv, nøjedes de med de velkendte formaninger: Kondomer, solcreme - pas på din lillebror og hele sangen en gang til.
Ja mor, ja far, Jeg passer på Laurids bla bla bla - Laurids holdt klogelig lav profil og lod mig snakke - han viste godt at jeg skulle spille lidt big-bro for at mor og far ville være beroligede, og han havde ikke noget i mod det.

Danni du hænger dig i telefonen for at få nogle tickets. Dot-cum du kommer med mig - Jeg havde bare styr på det pis ! og nu skulle der ske noget. Vi gik i gang med at finde kufferter frem og planlægge indholdet.
Danni kom og smilede over hele 5-øret: Hvis vi nøjes med 1 værelse på et 2 stjernet hotel - så kan vi faktisk få en 10 dages tur fra i morgen tidlig.
den var fin med os, vi sendte Danni hjem for at pakke og komme igen næste morgen tidlig. Vi fik travlt med det sidste vasketøj og pakkeriet.

Kap. 3
Godt trætte fandt vi op på vores hotel-værelse. Det bestod stort set kun af en dobbeltseng, en enkeltseng og et lille sminkebord eller sådan noget. Men hvad vi skulle jo kun sove rusen ud her, så hvordan her så ud var for så vidt ligegyldigt. vi fordelte os sådan at vi brødre overtog dobbeltsengen og Danni fik en for sig selv.
For sjov formanede jeg min bror: Hvis der er noget der stikker mig i ryggen i nat, eller jeg kommer til at ligge i en våd plet - så sover du på gulvet resten af ferien, OK ?
Ja ja griner Laurids - det kan jo smutte, ved du.
Du smutter aldeles ikke noget - din lille gris ! ler jeg og trækker ham forsigtigt i det ene øre.
Laurids knaldede panden ind i brystet på mig og jamrede - åh du er så hård og ond ved mig buhuuu !
Jeg strøg ham over hans karseklippede hoved og tilføjede: Åh hvor har du det bare hård bassemand - nu får du et stort vådt kys og så er du glad igen - ikke ?
Laurids dunkede mig i maven og lo.
Danni betragtede os, med rynket pande, men sagde ikke noget. Åh rend mig, tænkte jeg.
Vi låste efter os for at gå ned og sondere området, og finde de så velkendte diskoteker.

Aften og natten blev kort, vi havde jo været ret tidlig på benene så spiritussen dræbte ret mange hjerneceller på relativ kort tid. Vi dinglede hjem i mod hotellet i en ret stejl slingrekurs ved midnat.
Jeg kom tilbage til værelset, efter et lynvisit på toilettet for at belønne min blære for godt samarbejde, da jeg bemærkede en tung snorken. Laurids var faldet omkuld og sov udstrakt på dobbeltsengen. Han havde formået at flå T-shirten af og hale bukserne ned til anklerne, så var han gået hindsides i slumreland.
Danni lå på sin seng og betragtede Laurids, dvs. en bestemt legemsdel af Laurids - som var skjult i hans tights. Danni trak skyndsomst blikket til sig, da han bemærkede mig.
Jeg fik halet bukserne, det sidste stykke, af den snorkene Laurids og klædte mig selv af og lagde mig i dobbeltsengen. På en eller anden måde registrerede Laurids mig, for han rullede sig over og lagde sit hoved på min mave og snorkede lystigt og højlydt videre hele resten af natten.

Kap. 4.
Jeg vågnede ved 11 tiden, næste formiddag, Laurids snorkede endnu i samme position som natten før. Han havde fået dynen smidt af og lå og præsenterede sig selv i næsten bar figur og med morgenboner. Jeg bemærkede at Daniel var vågen og hvor hans blik endnu engang var rettet i mod.
Jeg manøvrerede mig op i siddende stilling, smed min dyne over Laurids, og sagde: Godmorgen Danni. Han rettede blikket i mod mig og sagde også godmorgen, Han stod op og småløb ud i badeværelset - Danni havde monster boner - nå ja det er vel ok når han lige er stået op, tænkte jeg, men hvorfor kigger han sådan på Laurids ? Jeg forstod det ikke. Jeg benyttede Dannis fravær til at vække min bror og bad ham om at trække et par bukser på, Han forstod ikke hvorfor men søvnig som han var gjorde han det.

Efter Danni, gik jeg i bad, trængte til en afskylning efter en nat med høje temperaturer og Laurids liggende så tæt op af mig.
Jeg stod i badeværelset, nøgen, og var ved at tørre mig da Laurids brasede ind: Er der plads til mig ? Han spottede det tomme brusehjørne, smed bukserne og tændte for vandet. Laurids skrålede sine falske toner for fuld hals og nød vandet - Nå ja - han er lidt småskør, men det er jeg jo vandt til.

vi besluttede os for at gå ned til stranden for at se lidt på aktiviteterne. Jeg rodede lidt rundt i kufferterne og rakte Laurids hans boardshorts og noget til nedenunder.
Vi fumlede lidt med båndene i svømme-jocken og fik til sidst boardshortsene op over. T-shirten kækt over skulderen, solbrillerne oppe på hovedet og vi var bare strand-klar.

Jeg vendte mig mod Danni, og fangede hans blik igen, han var hverken helt eller halvt klar til stranden. Er du faldet i søvn Danni ? Danni samlede sine ting og flygtede ud i badeværelset for at klæde om.
Har han boner igen ? Nej det må jeg have set forkert. Danni fart på nu, ellers tørster Dot-cum ihjel.
Laurids bifaldt.
På stranden fandt vi da også hurtigt et sted hvor vi kunne få noget afskydigt men billigt sprut.
Det løftede stemningen adskillige grader. Danni, som indtil nu ikke har sagt så meget, fandt mælet igen og plaprede i mit ene øre og Laurids i det andet. Om det var sprutten eller de to plaprehoveder ved jeg ikke men jeg blev lidt ør i hovedet. Vi fik lidt mere sprut og Laurids pjattede og pjankede som han nu er bedst til, og dunkede gentagende gange sit hoved ned i min skulder og lo.
Danni begyndte lidt på det samme. At min lillebror nærmest sidder lårene af mig er jeg vant til og det har jeg det fint med, men nu befandt Dannis hånd sig lidt tit på mit lår - Jeg viste ikke helt hvad jeg skulle aflede af det - Danni var straight så vidt jeg viste.
Efterfølgende gang Danni lagde sin hånd på mit lår, lagde jeg min hånd ovenpå hans. Danni blussede og tog sin hånd til sig.

Jeg foreslog at vi skulle prøve den speedbåds trukne kæmpebanan. Det så sjovt ud og jeg kunne komme ud af min kramme-situation på en god måde.
De 2 andre var med på ideen og vi prajede bådejeren og aftalte prisen og fik udleveret redningsveste.
Jeg satte mig forrest, lidt chicken, og regnede med at det er den bedste plads for ikke at ryge af alt for hurtigt. Laurids kravlede over og satte sig bag ved mig, Danni til sidst.
Idet båden begyndte at sejle lagde Laurids armene om livet på mig. Det var et af de vedholdende små tegn som afslørede ham når han var lidt nervøs. Han burde jo holde sig fast i håndtaget foran sig, men foldede i stedet sine hænder sammen og stak sine tommelfingre ned i linningen på mine boardies. Det gjorde ham tryg, det var bare sådan.

Vi havde en helvedes tur, og var gennemblødte. Skipper satte os af ved lavvande, vi formåede at holde os på bananen hele turen, og travede ind mod stranden. Laurids havde igen sin hånd på min ene skulder: Hans måde at sige "tak" på, og han plaprede løs.
Danni indskød: Er I ikke lidt gay en gang i mellem ?
Laurids stoppede sin plapren, vi så begge forundret på Danni: Hvad fanden mener du med det Danni ?
Danni sagde så: sådan som I sidder på den banantur, sådan som I bare stripper løs på værelset og nærmest sover i bunker oven på hinanden, bruser sammen. Danni havde noget på hjertet kunne jeg konstatere.
Jeg var lige ved at miste fatningen og blive vred, der er ingen der skal kommentere på hvordan Laurids og jeg har det med hinanden - Vi er sgu da brødre, proppen var ved at ryge ovenud for mig !
Laurids redede faktisk Danni. Laurids sagde tørt: Gay siger du, nu skal jeg vise dig hvad gay er: Laurids satte et ben for Danni som væltede omkuld i det lave vand, med Laurids ovenpå sig blev han snavet synder og sammen. Laurids rejste sig og lo: Det er gay Danni, det andet er min bror - klaphat. Dannis ansigtskulør var stærkt rødlig og han hev noget efter vejret da han rejste sig op af vandet, han forsøgte fortvivlet på at få de våde speedo shorts til at dække for hans monster boner.
Forundret så jeg på min bror: Hvad sker der for dig, dot-cum ? Han grinede og viskede til mig: Danni havde en hånd på min røv, på en del af turen.

Det tog nogle timer og nogle liter billig sprut, før jeg gad snakke med Danni igen - men i løbet af aftenen, efter drabet af nogle tusinde hjerneceller, fandt vi da sammen igen.

Kap. 5
hen på natten fik jeg kontakt med nogle søde fyre og begyndte at hælde sprut på dem, en efter en. Der skulle da være gode chancer for et blowjob eller mere. Jeg begyndte at regne på oddsene for et blowjob. Jeg var bestemt ikke ædru og kom derfor til sige regnestykket højt: Mængden af spiritus, målt i centiliter, ganget med antallet af fyre er lig med procentsatsen for et sandsynligt blowjob. Knægtene syntes det var sjovt og bestilte noget mere at drikke - på min regning.
Laurids skjorte hang ude af bukserne og var knappet helt op - en 100 procent sikker indikator for at Laurids var fyldt godt op og ville give den max gas. Danni var ligeledes nået faretruende nær sit højvandsmærke, jeg lagde mærke til at han havde sin hånd placeret på min brors lår - noget højt oppe af låret faktisk. Jeg lænede mig over i mod Danni og sagde: Nå Danni, rart med lidt fast kød i hånden ? Hans blik flakkede lidt hvorefter han replicerede: fanden mener du med det - han havde fjernet sin hånd igen.
Laurids var ved at falde i søvn, Danni rejste sig og sagde: Jeg tror ham her er fyldt helt godt op, jeg kan godt bringe ham hjem i seng, så kan du jo blive så længe du vil.
Jeg var ikke helt keen på forslaget. Danni havde været lidt mærkelig hernede, hans stirren på Laurids, hans udbrud om os i eftermiddag - Laurids tog selv beslutningen og fulgte villigt med
Danni.

Efter at min bar regning havde noget et anseeligt niveau, og procentsatsen stadig ikke var til min gunst opgav jeg mit forehavende og luntede hjemad i mod hotellet.
Jeg listede ind på værelset, der var mørkt og jeg klædte mig af og gik i seng. Laurids blev hvor han var - troede jeg da.

Kap. 6
Jeg vågnede lidt ør i hovedet, nattesøvnen føltes kort, men jeg blev vågen ved Laurids sædvanlige skrålen ude under bruseren. Men hvem fanden lå så i sengen ? da jeg fik set rigtigt efter så jeg at det var Daniel der lå og sov ved siden af mig. Lidt forundret stod jeg op og gik ud i badeværelset - jeg følte mig svedig og klæbrig.
Ude på badeværelset stoppede Laurids sin skrålen og sagde: Godmorgen Lazy ! - det var hans drilleri til mig - Sovet godt ? våde drømme ?
Jeg smed mine tights og stillede mig ved siden af ham under bruseren: Giv plads skrålhals.
Hvorfor sover Danni i vores seng ? spurgte jeg. Det ved jeg faktisk ikke, jeg gik ud som et lys da vi kom hjem, jeg vågnede fuldt påklædt endnu for en halv time siden, svarede min lillebror.
Fortsatte så: Havde du ellers en sjov aften og nat ? Jeg fortalte ham om fyrene og mit håb om i det mindste at få et blowjob - Men nej det blev det sgu ikke engang til,
Jo det gjorde, sagde Laurids. Nej det gjorde ikke, replicerede jeg igen.
Jo det gjorde, Laurids smilede skævt og fortsatte: Havde du en god drøm da du sov, Lasse ?
Jeg kom i tanker om hvad jeg havde drømt, og fik en begyndende boner.
Ja svarede jeg så, den var skam fin nok, men hvad har det med sagen at gøre ?
Laurids klukkede lidt: Lazy - det var ikke nogen drøm.
Jeg blev blussende rød, Du mener da ikke - Laurids - det er ikke sjovt - du mener da ikke at du i din kæmpe brandert .... ?
Nej nej i guder nej, svarede han fornøjet - Men Danni.
Min lillebror fortsatte fornøjet: Jeg blev kortvarigt vågen på et tidspunkt i nat - han trak i et kæmpe smil - og det lød faktisk som om du nød det - selvom jeg godt kunne fornemme at du sov tungt, det gør du altid.
Laurids forlod brusehjørnet og rakte efter et håndklæde: Jeg klaskede ham en i røven med flad hånd og sagde: wow - bare glad for at det ikke var dig brormand.
Sure thing Lasse. svarede han.
Vi blev enige om ikke at sige eller gøre noget, før vi havde gennemtænkt det. Især havde jeg behov for at tænke. At Danni havde blowet mig, jeg viste ikke helt hvad jeg skulle mene om det, jovist var Danni i mine tanker når jeg snuppede en spiller, men jeg var da sikker på at han var straight, og havde derfor ikke rigtigt overvejet at gå all-in på ham. Danni var en mægtig sød fyr, som regel, og han så skam godt ud i speedos. Men hvad skulle det der gramseri på låret betyde ? Jeg fik en begyndende boner igen, og slog tanken ud af hovedet.

Kap.7
Det var blevet sen aften igen, og vi var igen havnet på et stort larmende diskotek. Vi sad for os selv og fik noget at drikke. Laurids gik mere eller mindre i fast rutefart, fra bordet til baren og tilbage igen.
Danni var begyndt at synge og pjatte igen, han virkede faktisk ret beruset. Laurids blinkede til mig og gjorde tegn til hvilket drinksglas jeg skulle vælge. Nu forstod jeg, dot-cum var ved at drikke Danni under bordet - glimrende ide !
Hen på natten, men dog tidligt, var det ved at være lukketid for Danni, han talte usammenhængende, fniste det meste af tiden og havde det meste af tiden sin hånd liggende på mit lår, og den lå ikke stille...
På et tidspunkt sagde Laurids: Jeg tror jeg smider Danni hjem i seng, du kan bare drikke ud, eller blive endnu hvis du vil.
Jeg havde lige fået øje på en fyr jeg kendte hjemmefra, han ville jeg lige hilse på. Måske der var noget at hente der. Jeg nikkede til min bror som svar.
Det viste sig dog hurtigt at fyren var så beruset at han ikke engang ville genkende sin egen mor, så jeg tog lige en tur igennem diskoteket og vendte så også næsen hjem i mod hotellet.

Jeg åbnede døren til værelset og hørte Laurids tale, hørte Dannis stemme, men kunne ikke forstå hvad han sagde.
Jeg gik helt ind i værelset og så så Laurids sidde ovenpå Danni.
Danni var nøgen, Laurids havde smidt sine shorts og sad nu i T-shirt og tights ovenpå Danni.
Laurids så op: Hej brormand, lige i rette tid, Danniboy er bare vild med min diller !
Han havde krænget sine tights ned og havde proppet sin pik ned i munden på Danni, han var til gengæld ved at kvæles i den men suttede ivrigt.
Hvad sker der for dig, dot-cum ? Han smilede bare bredt og sagde så: Jeg er ved at lære Danniboy at fordele fornøjelserne ligeligt i mellem os, kan han blowe dig kan han sgu da også blowe mig - ik ? Han rakte hånden op og trak sin T-shirt af, men fortsatte med at mundkneppe Danni.
Jeg satte mig, lidt ør, på dobbeltsengen ved siden af og betragtede scenariet.
Danni lå på ryggen med en monster boner og med sine hænder overalt på min brors krop.
Laurids sad ovenpå ham, i så godt som ingenting, han knep og nulrede Dannis brystvorter så de var rødglødende.
Jeg fik boner, dette var dog bedre end de fantasier jeg hidtil havde haft om Danni.
Faktisk havde jeg aldrig set hams hammer på nært hold, endsige set ham så liderlig.
Mine bukser strammede gevaldigt og jeg forsøgte at rykke rundt på kronjuvelerne så godt jeg kunne, beholdt hånden i bukserne for at kæle lidt for min boner, og med den anden hånd vred jeg mig ud af T-shirten.
Laurids sagtnede sine kneppebevægelser han ville undgå at få udløsning alt for tidligt.
Danni havde fundet om til sin egen pik og filede løs det bedste han havde lært, hans pik drev i presperm og svuppelydene ophidsede mig faktisk ret meget.
Jeg knappede mine bukser op, og trak dem af, fanden stå i det jeg var fucking liderlig og ville sprøjte.
Laurids stoppede sit mundknep, og rejste sig op på benene. Han trak sine tights helt af og henvendt til mig sagde han: Vil du overtage oplæringen lidt ? min pik skal have en pause.
Uden et ord rejste jeg mig fra sengen, smed mine tights, og gik forbi Laurids for at sætte mig ovenpå Danni.
Han åbnede villigt munden og jeg stoppede min boner ned i halsen på ham og startede med at mundkneppe som jeg havde set Laurids gjorde det.
Laurids satte sig hvor jeg havde siddet kort forinden og betragtede os, han kælede forsigtigt for sin boner for at holde den kampklar.
Efter en tid rejste han sig op og bad mig hjælpe med at flytte Danni nedad, på madrassen, således at Dannis røv lå ude på kanten. Herefter kunne jeg fortsætte med at mundkneppe ham.
Laurids fandt noget sunblocker frem og satte sig på knæ ved Dannis ben.
Disse blev løftet op på hans skuldre hvorpå han smurte Dannis røv godt og rigeligt ind i sunblocker.
Danni anede hvad der skulle ske, han tog min boner ud af munden og sagde højt: Nejjjjjjj ! Laurids grinede og sagde bare: johhhhhhh ! og trykkede sin boner hårdt ind mod Dannis lille åbning.
Der lød et hyl fra Danni, Laurids var inde i den varme grotte og han gik på anslag i et stød.
Danni stønnede, Laurids stønnede, jeg stønnede.
Daniel blev pulet godt og grundigt, og han filede igen løs på sin egen pik.

Med få sekunders interval, fik vi alle 3 udløsning.

Kap.8
Danni var helt smadret, lå bare og smilede for sig selv og forsøgte at få lidt liv tilbage i kroppen.
Laurids og jeg havde fundet tilbage til dobbeltsengen og lå og hvilede ud.
Nå Danni, sagde jeg: Hvad skal alt det pis være godt for, først siger du at jeg er gay med min lillebror og så blower du mig når jeg sover ? "Busted" indskød Laurids grinende.
Danni blev rød i hovedet men flyttede blikket over på os: Ja det lyder mærkeligt det kan jeg godt selv høre. Danni fortsatte: Jeg har jo altid vist at du var til fyre Lasse, men at Laurids havde samme interesse viste jeg nu ikke.
Hvad har det med sagen at gøre spurgte Laurids.
Dobbelte chancer - forstår du ? fortsatte Daniel: Lasse, jeg drømmer en gang i mellem om at røre ved dig sådan du ved nok. Danni blev lidt rød i hovedet men fortsatte så: Men så her på ferien at se jer to pjatte sammen og det fortrolige bånd i mellem jer gir mig altså boner. Det tænder mig vildt at se jer to røre hinanden på denne fortrolige måde, men jeg kan jo ikke gå med fed på hele ferien så derfor skældte jeg lidt ud. Desuden er det ikke nemt at fortælle at man er jomfru endnu.
Jamen Danni, indskød Laurids: Vi gør da ikke noget, du ved, med hinanden - og det kommer vi aldrig til.
Daniel begyndte at få lidt fed på igen kunne vi se.
Jeg rejste mig fra sengen, satte mig over på Dannis seng ved hovedgærdet, Danni ! du er en lille liderlig gris - kom så i gang med at sutte min pik.
Han lå nu på maven og skulle bare dreje hovedet en smule, så havde han min pik lige i den rigtige position til at sluge - hvilket han også gjorde.
Laurids lå stadig og betragtede scenariet og begyndte at onanere for sig selv.
Danni gjorde et forrygende stykke mundarbejde og jeg var igen tæt på at få udløsning: Rolig Danni, ellers kommer jeg om få sekunder. Han tog farten af og begyndte at slikke mine boller og skaftet.
Laurids var blevet godt hård, han rejste sig og greb efter sunblockeren og gav den til mig: Din tur brormand sagde han.
Jeg rejste mig og Laurids overtog min plads.
Danni var klar til at tilfredsstille ham også.
Jeg hældte en masse sunblocker ned i Daniels revne og smurte godt.
Nejjjjjj ikke igen jamrede han, jeg er øm endnu.
Johhhhh svarede jeg: Du bliver bare lidt mere øm - det er det hele.
Jeg lagde mig ovenpå ham og fik pikken i rette vinkel og stødte til. Danni jamrede sig, men Laurids proppede sin pik i munden på ham igen så han var nød til at fortsætte med at blowe ham.
Jeg pulede Daniel i lange seje stød liggende ovenpå ham, og han blowede Laurids det bedste han kunne - efterhånden nød han min pik og slappede af.
Danni stoppede med at blowe Laurids, han ville give ham det sidste med hånden. Jeg kunne se på ham at han syntes godt om den behandling hans pik og nosser fik.
Jeg nåede lige at trække mit hoved lidt væk da han skød sin ladning lige i vejret - første skud regnede ned over Dannis ene skulder tæt på mit ansigt, de efterfølgende lige i ansigtet på ham.
Kort tid efter fik han min ladning højt oppe i røven, Daniel sukkede dybt.
Laurids og jeg gav hinanden en "high five" og lagde os tilbage i dobbeltsengen, og så på Danni onanere sin monsterboner til udløsning, det måtte han klare selv, vi var trætte.

Resten af ferien gik og Danni nød at være 3. hjul. Hvordan jeg kunne tro at han var total straight forstår jeg stadig ikke selv.

Dot-cum og jeg skal snart på ferie igen.
Kommentar