Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dropping defence afsnit 5

(Dropping defence)

Karakter: 4.3/3
Visninger: 5093

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Dropping defence
(who s)

Person: Frederik - fortælleren (jeg) fra afsnit 1.
Person: Steffen - Frederiks nye kæreste på 24.
Person: Benjamin - Frederiks lillebror på 24.

Kap.1 afsnit 5
Far var kørt og jeg stod og så ned af vejen efter ham. Hans sidste bemærkning gjorde mig varm indeni og jeg tænkte lidt over hvad jeg skulle bruge den til. Far havde sagt det sådan at jeg egentlig selv kunne afgøre om Steffen skulle have det at vide eller ej.
Jeg besluttede mig for ikke at starte vores forhold på endnu en løgn, den ene jeg havde været nød til fordi jeg havde lovet far det, var nok.
Jeg sansede duften af fyrrenåle og viste med det samme at det var Steffen. Hvad står du her for, er du faldet i staver ? spurgte han.
Jeg vendte mig for at gå tilbage til sommerhuset sammen med Steffen, inden jeg svarede ham.
Far har leget "kirsten giftekniv - der er ingen utæthed i taget" sagde jeg forsigtigt, og så prøvende på Steffens ansigt.
Steffen smilede bredt: Jeg har længe haft det på fornemmelsen sagde han så. Han er en lurendrejer din gamle far, fortsatte han, det har jeg længe vist.
Hvordan har du det med det ? spurgte jeg.
Han så lidt skælmsk på mig og svarede: Åh, det ser da ud til at din far har en god smag i fyre, han undertrykte et fnis.
Jeg satte mig, lidt lettet over situationens udfald, ned i sofaen og kunne ikke finde på noget at sige, jeg var bare lykkelig. Steffen trak sin Poloshirt over hovedet og stillede sig foran mig. Jeg lænede mig lidt frem og kyssede hans maveskind og lagde min kind ind mod ham. Steffen blev stående og kærtegnede mig - det han kunne nå. Steffen lagde sine hænder om mit hoved og holdt om det, jeg kyssede hans navle - Steffen sukkede og holdt mig fortsat fast. Stille og roligt trak jeg hans shorts ned, Steffen slap sit greb, og jeg tog hans slappe lem i munden og begyndte at suge ham blidt.
Efter kort tid stod hans rejsning hård og pegede lige opad, Steffen greb efter mig igen og trak mig med ind i soveværelset..
Steffen var en besindig elsker og jeg nød at mærke ham dybt inde i mig, mærke når han gik i ekstase, mærke når han var udtømt og træt.
Steffen elskede mig fire gange den eftermiddag og hans duft af fyrrenåle og drengesved hang tungt i rummet. Hen ved klokken 18 faldt han i dyb søvn, han lå tæt ind til mig og jeg kunne høre hans regelmæssige åndedræt og betragte hans fredfyldte ansigt.

Kap.2
En time var gået, klokken var 19, og jeg vågnede af mit blund. Det var stadig meget varmt så vi lå fortsat bare nøgne på sengen. Min vandstive diller stod lige op af maven og forlangte på forløsning.
Forsigtig gjorde jeg mig fri af Steffen og lod ham sove.
Jeg gik ud på badeværelset og forløste mig for et stort vandtryk, det var dog ikke helt nemt - dilleren stod lige i vejret. Trykket var lettet men den stod endnu, en sød pine bankede løs i mit lem som nægtede at falde til ro.
Jeg gik tilbage til den sovende Steffen i soveværelset. Han havde vendt sig om på den anden side men sov fortsat trygt.
Jeg lagde mig på sengen igen og betragtede Steffens ryg, hans flotte tatovering, lod blikket gå nedefter på hans let solbrune runde baller. Det dunkede som vanvittigt i mit lem og jeg fik en voldsom lyst til at røre ved disse baller og kærtegne dem - Mit stenhårde lem fortalte mig dog noget andet.
Jeg greb ud efter en tube army-glider og smurte et pænt lag på min stivert, forsigtigt meget forsigtigt, et for hårdt greb og jeg havde skudt hele ladningen af i hovedet på mig selv.
Stille krøb jeg tættere på den sovende Steffen og lagde mit bryst i mod hans ryg. Steffen sukkede lidt i søvne men sov endnu.
Steffen lå med let bøjede ben så positionen var mere end gunstig, forsigtig lagde jeg mit stive bankende lem tilrette og pressede forsigtigt i mod hans bløde indgang.
Steffen sukkede lidt og smaskede for sig selv, jeg lagde min arm på hans hofte og lår og øgede trykket en smule.
Der var næsten ingen modstand, Steffen lagde sin arm ovenpå min og sukkede igen - Sov han endnu ? Jeg kørte hele dilleren på anslag og blev liggende stille, mit lem dunkede og smertede sødt som aldrig før.
Gudhjælpemig om ikke Steffen snorkede svagt og samtidig begyndte at rotere uroligt med hofterne !
Jeg bollede ham i pinefulde langsomme bevægelser, meget forsigtigt, men nærmest uudholdeligt langsomt. Jeg greb om hans forhud og kælede for den indtil han blev hård - hvilket ikke tog lang tid.
Steffen sukkede lidt igen og stønnede svagt. Jeg smurte lidt army-glider på hånden og masserede ham blidt direkte på hans sarte rosa knop.
Der gik elektriske stød igennem Steffen og han vågnede langsomt: Åh sikken et vækkeur her i huset, udbrød han, bliv ved det er kolossalt dejligt det du gør.
Efter nogle minutter blev det for meget for Steffen og han jamrede og stønnede samtidig med at han fik flere og flere spasmer i kroppen. Jeg kunne mærke spasmerne i min hårde rejsning dybt inde i ham og da han endelig fik udløsning klemte han så hård sammen at jeg så måner og stjerner da jeg samtidig hulkede min udløsning ud af mit hårdpressede lem.

Jeg åndede tungt og dybt, Steffens var nu blevet slap i min hånd. Hans bløde lem lå indsmurt i hans egen udløsning, ikke så mange dråber - det var dog den 5 udløsning, men på Steffens åndedræt kunne jeg dog høre at han var godt tilfreds.

Steffen drejede hovedet lidt og sagde så: Hvilken herlig måde at blive vækket på, hvorfor er du så smadret over lidt håndarbejde ?
Jeg var også i mellemtiden blevet slap men var fortsat forankret i Steffen: Du tager livet af mig en dag, jamrede jeg som svar og lod mit mishandlede lem smutte ud.

Steffen fik et overrasket ansigtsudtryk og vendte sig om i mod mig: Har du bollet mig mens jeg sov ? Han smilede skævt: Har du mishandlet en forsvarsløs sovende på det groveste.

Det er vist en definitionssag hvem der har mishandlet hvem her, svarede jeg og kyssede ham, jeg strøg min klistrede hånd omkring hans boller og klemte blidt.

Kap.3
Søndag formiddag vågnede vi klokken 10. Vi stod op, satte kaffe over, og tog et hurtigt brusebad til kaffen var færdig.
Først nu bemærkede vi at terrassedøren stod åben, med hver sit krus kaffe gik vi ud på terrassen og opdagede at Benjamin lå og solede sig der.
Benjamin lukkede øjnene op: Godmorgen sovebøsser, nå er der endelig kaffe på kanden ?
Hej Benni, dit ækle lille kryb svarede Steffen smilende, ligger du her og udstiller hele din elendighed ? Benjamin smilede: Jeg kunne jo ikke vide at huset var besat af et par vilde horeunger - hit så med det kaffe. Benni rejste sig og tog kruset ud af hænderne på mig og satte det til munden - åhhh bedre end sex - mumlede han.
Steffen rakte mig sit krus, og tilføjede: tjahhh - købmandens det billigste så vidt jeg husker, hvorpå han gik ind for at hente et krus til. Jeg havde nær tabt kruset af latter.
Benni, sagde jeg lidt lavt: Du har ingen bukser på, måske du skulle gøre dig lidt mere tilpas ?
Benjamin lagde armen om min skulder: Det har I heller ikke brormand, og jeg er skam meget tilpas med mig selv. I øvrigt, tilføjede han: Mine badebukser ligger ikke i skabet så en eller anden må have fjernet dem, så jeg fik ikke den dukkert jeg egentlig kom for.
Det var da før sket at Benni havde drukket morgenkaffe, hos mig, uden en trævl på kroppen men dette var dog lidt anderledes - vi var 3.
Undskyld Benni, sagde jeg så: jeg har brugt dem og vist glemt at få dem med igen nede fra stranden. Jeg skal lige en lille tur til byen i dag så skal jeg købe dig nogle andre.
Benjamin smilede bredt: Det syn ville jeg sgu godt have set, dig løbe rundt i mine nylon-speedos ! Oh my lord.
Steffen var kommet tilbage til terrassen og tilføjede: Ja det var faktisk lidt af et syn, i hvert fald udsyn.
Jeg rødmede dybt: Så snerpet er jeg nu heller ikke, forsvarede jeg mig. De hørte mig ikke for bare latter.

Kap.4
Kort efter frokost kørte jeg til byen. Nu ikke gøre noget som jeg ikke ville gøre, formanede jeg dem, inden jeg kørte. Benni smilede bare og mente jeg ville være bange for lidt konkurrence.

Første stop var hos slagteren, jeg ville have nogle gode steaks med, nu når Benjamin var der, så kunne vi jo hygge lidt om aftenen.
Ude foran slagteren stod en blå VW-transporter med åben sidedør. En fyr på min alder sad i døråbningen og fodrede to meget store hunde med pølser, Hundene sad pænt og ventede til de fik et stykke og smaskede højlydt og lystigt på pølserne.
Fyren hilste på mig og forsikrede mig om at hans hunde ikke ville hoppe ud og gøre mig noget, de var alt for optaget af pølserne.
Jeg smilede tilbage og kiggede lidt ind i transporteren, den var udstyret med blødt betræk overalt, brunt fløjl så vidt jeg kunne se - fedt nok.
Fyren gættede hvad jeg kiggede på og sagde så: Når ikke lige mine hunde ligger og snorker her, så bruger jeg bilen til fritidsbrug, f.eks. strandture, eller weekendture ud i det blå. Den er Ok at sove i eller hvad man nu ellers har lyst til.
Jeg smilede og nikkede anerkendende og fortsatte så ind til slagteren.

Turen gik videre til nærmeste tøjforretning, jeg måtte jo se at få erstattet Benjamins badebukser. Lidt længere nede af gaden lå en forretning og jeg gik ind. En ung fyr på Bennis alder kom mig i møde og spurgte om han kunne hjælpe mig.
Lidt hakkende og vrøvlende fik jeg forklaret hvilke slags badebukser jeg var ude efter og hvorfor. Ekspedienten smilede stort: Jamen det er da med at vise hvad man har, selvom mange fyre er alt for generte, så er det jo det sted vi alle kigger. Han tilføjede: Jeg har selv et par af disse her i hvide, de er et hit når de bliver våde skal jeg garantere - Ekspedienten smilede endnu bredere og tog elevatorblikket på mig.
Under det meste af fremvisningen var jeg højrød i ansigtet og gjorde mit bedste for ikke at se direkte på fyren - ikke fordi han ikke var værd at kigge på for han var skam ret charmerende, men mere fordi jeg havde den fornemmelse af at han klædte mig af med øjnene.
Der kom en anden kunde ind i butikken, en meget høj fyr i hvid tanktop og camouflage bukser. Først genkendte jeg ham ikke, men så så jeg at det var ham den rødhårede fra VWen med hundene. I mit stille sind håbede jeg på at ekspedienten ville vende sin opmærksomhed på ham, så mine kinder kunne holde op med at brænde af rødme, men det gjorde han ikke.
Den store fyr kom lidt nærmere, lydløst, og med en finger over sine læber bad han mig om ikke at afsløre ham. Da han var helt tæt bag ved ekspedienten klaskede den store fyr sin flade hånd ind i røven på ekspedienten så denne nær var røget tværs over udvalgsbordet.
Den store fyr sagde så drillende: Du kan da ikke bage på alle dine kunder, din liderlige lille tøjte.
Lidt forfjamsket registrerede ekspedienten hvad der var sket: Åh dit lækre stykke mandfolk, jeg vil da ikke nøjes med din hånd når du nu har så meget mere, ekspedienten tog fyren på bollerne og lænede sig ind i mod ham. En ekspedient yderligere kom til syne, han lignede den anden på en prik, og med lidt tilløb hang han på ryggen af den store rødhårede fyr: Hej min dejlige hingst råbte han ivrigt.
Den ene ekspedient blev løftet op på disken og den anden slap sit tag i den store fyr igen og satte sig ved siden af den første. Uden tvivl var de tvillinger, og meget kønne.
Hør I små tøjter, har I glemt jeres kunde ? den store fyr smilede mildt til dem.
De kiggede begge to over på mig: Næ, han må da gerne være med hvis han vil. Jeg blussede endnu mere og den store fyr smilede igen. Jeg tror I skal lukke butikken i frokostpausen sagde han og tog sig på bollerne.
Jeg skyndte mig at betale, havde uden omtanke valgt de hvide badebukser, og skyndte mig ud af butikken.

Kap.5
På vej tilbage til sommerhuset tænkte jeg over hændelsen jeg havde handlet i den butik et par gange, men denne ekspedition har jeg dog aldrig oplevet før, det må være sommerhormonerne der løb af med fyrene derinde.
Men transporteren, den var fed, der var muligheder og sådan en ville jeg også have.
Da jeg nåede sommerhuset fandt jeg de to liggende på hver deres solvogn, med en kold øl, og ellers fortsat splitternøgen.
Jeg fortalte dem om mine oplevelser i tøjforretningen og Benjamin og Steffen klukkede af grin.
Jeg ville godt have betalt entre, for at se dig i den forretning, sagde Benjamin.
Ja ja den er go med dig, lad os nu se hvor kæphøj du er med disse her på, svarede jeg, og rakte ham posen med de nye badebukser.
Nice ! udbrød Benjamin, hvide nylon-speedos du har sandelig haft spenderbukserne på hva.
Jeg smilede lidt skævt: Brormand intet er for dyrt for at du skal blive et hit på stranden - det garanterede ekspedienten i hvert fald ! Jeg undlod at begrunde dette yderligere, men kunne se på Steffen at han i hvert fald godt viste hvad jeg mente, han klukkede af grin: Jeg vil have et par magen til !
Så må du købe dem selv, jeg går ikke ind i den forretning med mindre der er 20 minusgrader, eller en livvagt med, svarede jeg ham.
Jeg rakte ham en anden pose med hvide boardshorts, og tilføjede: Det har jeg haft fantasier om i flere dage.
Steffen blev glad for dem: 2 ens ? han så lidt spørgende på mig. Jeg huggede det ene par fra ham og svarede: Partnerlook, tumpe.
Benjamin forsvandt ind i sit soveværelse for at trække i de nye badebukser, på en eller anden måde følte han sig ikke helt tilpas ved at fumle rundt ved sin diller når vi var der.

Kap.6
Benjamin var gået ned til stranden for at få en dukkert, Steffen og jeg afprøvede vores partnerlook og var begge tilfredse med resultatet. De hvide boardies stod fantastisk godt til Steffens sorte tatovering og lyse hår, han mente da også at jeg var helt ok også uden tusch på huden.
Jeg greb ud efter et stort badehåndklæde og låste døren: Vil du ud og bade Frederik ? spurgte Steffen.
Nej, svarede jeg: Men Benjamin gik uden håndklæde og jeg gætter på at han efterhånden er godt våd - jeg fnisede lidt og Steffen skraldgrinede.
Så du mener vi skal rede ham fra den totale ydmygelse, eller hvad ? spurgte Steffen.
Noget i den retning svarede jeg og vi gik med armen om hinanden ned til stranden.

På afstand fik vi øje på Benjamin, han svømmede rundt ude i vandet og skelede hele tiden ind på land. Da han fik øje på os vinkede han til mig om at komme nærmere og jeg gik derfor ned i vandkanten sammen med Steffen for at vente på Benni.
Efter nogen tøven kom han da også nærmere og travede det sidste stykke på lavt vand. Da han kom nærmere kunne jeg se at ekspedienten, i tøjbutikken, ikke havde sagt mere end han kunne holde - Benjamin ville afgjort være et hit - på en bøssestrand.
Da Benni nåede helt hen til os skulede han lidt på mig og sagde: Hvis ikke du var kommet med det håndklæde havde jeg måtte svømme rundt indtil det blev mørkt - ondskabsfulde skiderik !
Jeg tog ham om skulderen og sagde uskyldigt: Du plejer da ikke at være snerpet, Benni, og du har da bestemt ikke noget at skamme dig over - Det skulle da lige være at du faktisk er på vej til at få fed på !
Benjamin havde lagt håndklædet om sine hofter: Vel er jeg ikke ved at få fed på !
Vel er du så, Drillede jeg ham, og trak lidt i håndklædet.
Vel er jeg ej protesterede Benni igen, lidt rød i hovedet
Benjamin begyndte at gå hjemad og vi fulgte efter ham, nogle meter bagved.
Steffen sagde højt: Må jeg låne dit håndklæde Benni ?
Liderlige svinehunde, var det eneste vi opfattede af svaret.

Kap.7
Jeg gjorde klar til at tænde grillen og skar lidt salat, Benni havde smidt håndklædet på en stol og kun iført sine nye, nu tørre, hvide speedos begyndte han at dække bordet. Han var ikke sur på mig. Vi kunne begge godt tåle lidt sjov og vi tilgav altid hinanden hurtigt igen, vores tætte bånd kunne ikke rives over og da slet ikke når der snart var mad i farvande.

-------------------------
Personerne og delvis indhold fra denne novelleserie genopstår i novellen "Just ordinary gay" som pt. (dec.2012) er ved at blive skrevet.

Kommentar