Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Besøg

Karakter: 4.4/8
Visninger: 10154

Af: Miguel.

Læs flere noveller af:
» Miguel.

Skriv til:
» Miguel
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
”Besøg”

Jeg var nu blevet 17 år og havde længe drømt at lave noget frækt med en fyr. Jeg havde set adskillige bøsse-pornofilm, som jeg var blevet voldsomt tændt af at se på. Jeg havde også leget med min krop og også med mit hul. Det tændte mig, men jeg havde ikke prøvet noget i virkeligheden med en fyr.
Nu måtte der snart ske noget! Jeg havde oprettet en profil på nettet på en side, der henvendte sig til bøsser. Jeg havde lavet en lille profiltekst og uploadet to gode billeder til profilen. Et af min - synes jeg selv - flotte glatte røv og et af min mave hvor jeg spændte godt, så man kunne se, hvor veltrænet jeg var. Jeg havde ikke uploadet nogle billeder af min ellers flotte og glatte 17 cm lange pik. Det syntes jeg alligevel var noget, som ikke skulle ind på profilen.
Jeg havde fået mange tilbud - og havde også sagt ja til en del, men var så hoppet fra til sidst. Det ærgrede mig nu en del nu…

Jeg var alene hjemme og nu sad jeg så i chatrummet på siden og blev liderlig af at kigge på diverse profiler på siden. Jeg besluttede mig for at nu skulle det være.
Der var mange forskellige muligheder i chatten. Nogle søgte knep, andre søgte blow, nogle søgte transer og nogle søgte S/M. Så dukkede der et indlæg op, der var interessant. ”Kom og sut mig - mørkt og lige på”. Jeg tænkte, at det måske var noget. Ingen øjenkontakt og så videre - bare give et dejligt blow… Jeg gik ind på hans profil. Han var 21, og der var et billede af en flot og trænet krop. Der var intet facepic og heller ikke noget billede af pik, men der stod, at den var 17 cm. En god størrelse tænkte jeg.

Jeg skrev en besked til ham, og han svarede hurtigt efter, at han havde set på min profil. Han boede ikke langt væk. Op på cyklen og så ville jeg være der. Han var frisk og jeg forhørte mig lidt om forholdene. Døren åben, hen til sengen og så sutte. Til sidst skrev jeg, at jeg ville være der om 20 minutter.

Jeg gjorde mig lidt til og røg op på cyklen og cyklede hen til ham. Jeg ringede på til lejligheden, og døren til opgangen gik op. Jeg gik op af trapperne til 2.sal, og ganske rigtigt var døren åben. Jeg gik ind. Der duftede lidt af røg, men det gjorde mig ikke noget.
Der var mørkt men til højre inde i soveværelset kunne jeg skimte en skikkelse. Jeg gik derind. Han lå på ryggen i sengen iført nogle jogginbukser og en t-shirt.
Straks tog liderligheden over mig, og jeg begyndte at kysse hans lækre trænede mave. Han tog fat i min nakke, og jeg kunne ikke lade være med at føre min hånd op til hans bryst. Jeg nulrede hans brystvorter som var meget stive.

Jeg løftede lidt op i kanten af bukserne, og min tunge gled ind under kanten. Jeg fik lige rørt hans pik på det yderste af hovedet. Det var dejligt - og det samme syntes han, for han stønnede lidt da jeg gjorde det. Jeg tog ham på hans stive pik uden på bukserne, og kort efter trak han både jogginbukser og underbukser ned. Frem kom hans lækre slanke pik. Det tog mig ikke længe at tage pikken i munden. Åh, det var en dejlig fornemmelse endelig at sutte en dejlig pik! Jeg suttede længe på hovedet, slikkede skaftet, suttede hans boller og igen pikhovedet. Jeg kunne smage en lidt saltet smag - det måtte være hans presperm….

Jeg prøvede at tage pikken så langt ind i munden som muligt - jeg kunne næsten tage den helt ned til roden. Dejligt. Da jeg skulle til at trække mig tilbage, holdt han fast i mit hoved, så jeg havde hans pik dybt nede i min hals. Så begyndte han at lave kneppebevægelser så min hals blev kneppet. Det var frækt for jeg kunne mærke, at han virkelig nød det. Han stoppede og jeg suttede hele vejen op over hans pikhoved. Han stønnede, og jeg kunne mærke noget vådt i min mund. Nu prespermede han en del men det var vildt frækt. Han tog igen fat i mit hoved, og jeg vidste, hvad han ville så jeg tog pikken i munden igen. Han mundkneppede mig igen - denne gang lidt vildere. Det var fantastisk. Han stønnede højere og højere og til sidst fjernede han mit hoved. Pikken var lige ud foran mit ansigt, da han stønnede højt og hans sperm fløj ud i ansigtet på mig. Det drev ned af mine kinder. Jeg kunne ikke lade være med at tørre lidt af det af og smage på det. Det smagte som prespermen - saltet. Frækt var det!

Aftalen var at det skulle være det. Så han gav mig et stykke papir, så jeg kunne fjerne spermen. Jeg gjorde det og gik ud af lejligheden. Jeg kunne mærke at min egen pik var meget våd - det var tæt på at jeg selv var kommet bare ved at sutte. Jeg måtte have mere.

Jeg cyklede hjem. Hurtigt var jeg havnet foran computeren igen - og var røget ind på den samme side. Jeg tænkte, at jeg kunne lave det samme som ham jeg lige havde været ude hos. Men igen det ville måske bare blive for kedeligt så. Kunne virkelig godt tænke mig at blive kneppet og mærke en dejlig pik oppe i mig.
Jeg tænkte, at jeg bare kunne ligge på maven og blive kneppet bagfra. Ingen øjenkontakt og så videre igen - bare sex…

Jeg lavede et indlæg i chatten. ”Kom og knep mig - jeg ligger klar, du kommer ind og knepper mig”. Efter indlægget blev jeg belejret med beskeder. Mange skrev til mig. Der var en del gamle mænd men for mange af dem var trods alt for gamle. Kunne være fedt med en der havde en pæn krop, flot pik og som var lidt erfaren.

Jeg fandt en fyr på 32, der så rimelig godt ud med en pik på 18 cm. Han var temmelig begejstret da jeg skrev til ham, at jeg lå klar og gav ham adressen. Han ville komme inden for 20 minutter.
Jeg var temmelig spændt men da der var gået et kvarter låste jeg døren op, klædte mig af og lagde mig på maven i min seng. Liderlig og tændt.

Der gik ikke længe før jeg kunne høre døren gå op og fodtrin nærmede sig. Han kom ind på mit værelse. Han duftede godt syntes jeg. Jeg kunne høre ham sige et lille ”wow”, da han så hvad der lå på sengen. Jeg kunne høre han rørte ved sit bælte, og at han lukkede sine bukser op.
”Jeg har lidt creme”, hviskede han. Glidecreme - det havde jeg ikke tænkt på. Jeg kunne høre ham åbne en form for tube og kort efter mærkede jeg noget koldt mod mit hul. Det var fantastisk. Han masserede mit hul kort - han stak ikke noget ind. Jeg lå bare og ventede på at blive kneppet for første gang.

Så kunne jeg mærke, at han lagde sin pik mod min røv, og han kørte den frem og tilbage i min revne. Men inden længe stoppede han, og så løftede han let op i mig så min røv strittede lidt, og jeg kunne mærke mit hul blive blottet. Jeg kunne mærke han satte sin pik mod mit hul. Han pressede til - det gjorde ondt men jeg sagde ikke noget. Han kom længere og længere ind i mig. Det blev bedre og bedre. Havde han egentlig kondom på…?

Efter lidt tid hvor han langsomt havde kørt pikken frem og tilbage, begyndte han at gøre det hurtigere og hurtigere. Det var fantastisk. Jeg blev nødt til at stønne af nydelse hver gang han stødte sin pik langt ind i mig. Han nød det også for han pustede og stønnede med.

Han hev mig op på alle fire, så jeg stod på mine knæ. Nu kunne han virkelig kneppe mig. Og det gjorde han. Jeg troede ikke han kunne trænge længere op i mig end før, men det kunne han. Han pressede sin pik langt ind i mig og kneppede til. Det var om muligt endnu bedre end før.
Jeg kiggede ned af min mave og kunne se ham stå på knæ og banke sin underkrop frem og tilbage. Så kiggede jeg på min egen pik. Det var bankende stiv og fra den dryppede temmelig meget presperm. Det her var fantastisk.

Han begyndte at kneppe lidt mere til og jeg kunne mærke på ham, at han var ved at komme. Men inden tog han sin hånd rundt om mig og tog fat i min pik. Mens han kneppede mig, rev han lidt i min pik. Det her kunne jeg ikke klare længe - det var for lækkert. Mens han kneppede mig kunne jeg mærke, at jeg kom. Mit røvhul strammede sig om hans pik, da spermen stod ud i hans hånd da jeg kom i store sprøjt. Jeg nærmest skreg af ren nydelse. Han stønnede og råbte også højt - især da mit røvhul strammedes. Så kunne jeg pludselig mærke en varm fornemmelse i min røv. Han kom. Og han havde åbenbart ikke kondom på. Hans varme sperm skød op i mig. Det var rå-liderligt syntes jeg, og min egen pik spermede endnu. Han trak sin pik ud af mig, og jeg kunne mærke hvordan hans sperm gled langsomt ud af mit hul. Jeg stønnede af ren liderlighed. Det blev for meget for ham, og han sendte sin pik ind i mig igen og pressede den i bund et par gange med nogle høje støn fra både ham og mig.

Så tog han den ud igen og trak sig væk. Jeg kunne høre han tog sine bukser på, mens jeg lå badet i sperm på maven i min seng. Han forlod rummet og jeg kunne høre døren gå i.
Jeg vendte mig om og smilede. Der lå jeg med sperm på egen pik og i min røv. Det havde været fantastisk. Sikken en dag. Blow og knep inden for en time. Nu manglede jeg bare selv at køre min pik op i en dejlig røv. Det måtte ikke vare længe….
Kommentar