Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

mig og min fars ven ali

Karakter: 4.3/9
Visninger: 11025

Af: ungfyr16.

Læs flere noveller af:
» ungfyr16.

Skriv til:
» ungfyr16
Tags: Offentligt, Analsex, Aldersforskel, Sport og Natursex
Nu ville jeg fortælle en virkelig historie der skete for 2 år siden med min far og min onkel. Jeg bor i en lille by der hedder slangerup ude for københavn. Det er 2 år siden nu da jeg var 14 år. Jeg kunne allerede dengang godt mærke at jeg var lidt homoseksuel og jeg elskede at tage stramt tøj på når jeg skulle i fitness og kiggede rigtig meget på de store flotte mænd og gå ibad fitness centeret.

Nå men det var en helt normal varm lørdag sommer dag og jeg skulle over at træne med min far, jeg gik ind på mit værrelse og tog nogle små stramme shorts på og en t-shirt. Da vi kom der over begyndte mig far at bænkpresse og jeg gik bare og så på alle mændene, på et tidspunkt kigger jeg ned på min fars bukser og ser at han er ved at få stiv pik. Og det skal altså lige siges at min far har en okay stor en. Men jeg bliver helt fasineret af det og begynder at blive liderlig. Da vi havde været derinde i ca. 1 time spurgte min far om vi skulle gå ibad, jeg sagde ja og da vi kommer ind i om klædningsrummet ser jeg at min far trækker bukserne ned så springer min fars pik frem og kigger mig i øjene og smiler. Så går vi ind i badet og jeg begynder at blive liderlig så jeg skynder mig ud igen og tager mit tøj på. Når vi kommer ud i bilen siger min far at hans bedste ven ali kommer på besøg og ali er en høj tynd sort mand, og jeg tænker bare på hvor stor hans pik mon er. Men når vi kommer hjem sidder ali inde ved køkkenbordet og snakker med min mor. Jeg hilser på ali og han smiler bare og siger hej. Nå jeg ville gå på toilettet siger jeg, da jeg skal til at gå derud råber ali skynd dig for jeg skal derud.

Så jeg skynder mig men da jeg var derude tænkte jeg på ali’s pik og hvordan jeg kunne få den at se,, så kom jeg itanke om at jeg kunne gemme min mobil oppe på reolen på tolilettet og sætte den til at filme. Så det gjorde jeg.. jeg gik ud fra toilettet og sagde jeg var færdig så gik ali derud, så gik der ca. 15 minutter så kom han ud og gik hen og satte sig ved bordet. Jeg gik ind og hentede mobilen og spolede tilbage i videoen. Det er så hvad der sker- ali kommer ind og låser døren og så står han forand toilettet og begynder at tisse, så går der 20 sek så vender han sig om og slår wc brættet ned og sætter sig på det, idet han gør det så får jeg store øjne på, for så springer der en kæmpe neger pik frem i stiv tilstand jeg ville skyde på ca. 30 cm. Jeg bliver rigtig liderlig og ser nu at han begynder at spille den af. Pludslig banker det på døren ’’der er mad’’ så jeg går ud og spiser. Så snakker min far og ali om at de ville tage på stranden næste dag og jeg spørg om jeg må komme med. Det måtte jeg meget gerne. Da jeg har spist færdig ligger jeg mig op i seng og vogner ved at min far siger vi skal på stranden nu, så jeg skynder mig op og tager bade shorts på og så kørte mig og min far på stranden, da vi kommer derned står ali i nogle rigtig korte shorts og jeg tænker bare FEDTTTT!.

Vi ligger os på stranden og jeg ligger mig så jeg kan se lige ned på hans shorts, jeg bliver rigtig liderlig og siger at jeg går en tur hen i skoven (kun for at hygge mig med mig selv) okay siger de, så går jeg og finder et helt perfekt sted uden nogle mennesker. Jeg tager alt mit tøj af og ligger mig ned og tænker på ali, lige pludslig kommer ali og råber HVAD LAVER DU! Jeg skynder mig at dække min pik og ali kommer hen mod mig, jeg kan se at hans pik er blevet halv stiv og så tænker jeg åhh nej nu siger han det til min far, men NEJ han kommer hen uden at sige noget så trækker han sine shorts ned og BOING frem kommer hen kæmpe sort pik på størelse med en hestepik. Så siger han tag den og så begynder jeg bare med at give et blowjob og jeg kan næsten ikke have den i munden, så siger han vend dig om og stil dig på alle 4 det gør jeg og han begynder at slikke mit røvhul pludslig kan jeg mærke han pik mod min røv (han havde godt nok nogle problemer med at få den ind) jeg skriger fordi det gør ondt og så går han igang og det bliver mere og mere dejligt.. DET VAR SÅ HISTORIEN OM MIG OG MIN FARS VEN. JEG HAVDE TÆNKT PÅ AT SKRIVE DEN NED MEN JEG HAR ALDRIG ORKET MEN NU ER DEN HER. (UNDSKYLD VIS DER ER NOGLE STAVE FEJL)
Kommentar