Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sex til et 12 tal

Karakter: 4.0/5
Visninger: 8393

Af: nightwatch.

Læs flere noveller af:
» nightwatch.

Skriv til:
» nightwatch
Tags: Oralsex og Aldersforskel
Klokken rungede helt ude i opgangen, i det jeg ringede på døren. Jeg kiggede på mit svage spejlbilled i vinduet ud til gaden. Jeg så fin nok ud, ihvertfald hvis jeg selv skulle sige det. Jeg havde et smalt ansigt, store grønne øjne, en lang tynd næse og en smal mund, det hele omgivet at mit halvlange lyse hår. Det eneste der egentlig var galt, var den frygt jeg så i mine egne øjne. Jeg var virkelig i tvivl, om det her var det rigtige at gøre. Jeg kunne høre ham rasle med en kædelås inde i lejligheden og blev endnu mere grebet af panik. Jeg fik mest af alt mest lyst til at spurte ned af trappen. Jeg tog endnu en dyb indånding og fokuserede på døren. Hvorfor var det lige jeg havde sat mig selv i den her situation?

Jeg havde endnu engang skændtes med min far og var endt med i protest mod ham, at lukke mig inde på mit værelse. Havde planlagt mega lang tid at skulle tage til Casper fra min parellelklasse's fest. Der havde min far andre planer. Jeg begyndte på det sædvanelige med at han ikke skulle bestemme over mig. Han sagde at han var min far, og idet jeg smækkede døren til mit værelse, råbte jeg, at så skulle han opfører sig som en. Min far var der stort set aldrig. Han efterlod mig og min mor derhjemme i det store hus, mens han selv tjente en helvedes masse penge ind på sit job som chef i et shipping firma. Tror efterhånden også at det er den eneste grund til min mor blir sammen med ham. Når man jeg lå og kedede mig i min seng med min bærbar, lige indtil jeg fik en besked på boyfriend fra enn fyr i slutningen af 20'erne. En meget nervøs og kluntet skrevet besked, men jeg forstod meningen. Han var på det sidste begyndt at tvivle på sin seksualitet og kunne godt tænke sig at prøve noget med en anden mand. Han syntes jeg så mega godt ud, men tænkte at han nok ikke var noget for mig. Han tilbød mig derfor 2000 kr for at komme til hans lejlighed, så han kunne prøve nogen ting. Jeg blev en smule fornærmet og skulle til at svine ham til men ombestemte mig. Jeg kiggede på hans profil og hans galleri, og han var sagtens en, jeg kunne havde fundet på at lave noget med, hvis jeg havde mødt ham i byen. kort brunt hår lagt hen over hovedt i lange bølge, store brune øjne og et meget stærkt ansigt. Hans krop var i den grad heller ikke noget at være trist over, og hans profil afslørede også, at han svømmede og styrketrænede 3 gange om ugen. Jeg tænkte lidt over det og skrev så tilbage, at han bare skulle give mig en addresse, og så ville jeg komme så hurtigt jeg kunne.

Det var så der jeg stod nu. Døren gik op, og fyren gjorde en bevægelse med hånden, og viste at jeg skulle skynde mig ind. Han kastede et hurtigt blik ud i opgangen idet, han lukkede døren i. Jeg havde stilt mig op af den ene væg og ventede på at se, hvad han havde tænkt sig. Han vendte sig rundt imod mig, men virkede som om han havde svært ved at se direkte på mig. Hmm okay det nyttede ikke noget bare at stå. Fyren skulle havde noget ud af det her. Jeg gik over til ham og han vendte sit ansigt ned mod gulvet. Han var ikke særlig højere end mig på trods af, han var 27 og jeg kun var 16. Jeg tog fat i hans hage med min hånd og løftede hans ansigt lidt op. Idet hans ansigt var ud for mit, lænede jeg mig ind og kyssede ham stille i cirka 10 sekunder. Jeg trak mit ansigt en smule væk fra hans, men den her gang fik jeg øjenkontakt med ham.

- hey, det skal nok gå. Du skal ikke være genert.-

Han smilede et lidt underligt smil, som om han ikke var helt overbevist, men ville overbevise mig om, at han var.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hvor langt er du villig til at gå? Jeg kunne næsten se spørgsmålet i hans øjne. Jeg spurgte mig selv om det samme.

"Er du seriøs?"

Han kiggede mig direkte i øjnene da hna spurgte. Jeg må indrømme, jeg var begyndt at blive nervøs. Jeg havde ikke forventet at han ville være så ligefrem. Derfor havde jeg skrevet til en så ung fyr som ham. Han måtte da selv være nervøs!

Jeg svarede ikke. Jeg kunne ikke finde ord. Jeg kiggede bare på ham, og han kiggede tilbage på mig i hvad der føltes som en evighed. Så lagde han sine hænder på mit bryst og skubbede mig tilbage mod væggen. Han begyndte langsomt at pille ved mit bælte.
Jeg rørte mig ikke, men stod helt stiv og så til. Jeg følte noget inden i. Ikke helt ophidselse, men mere nysgerrighed. Jeg var i fremmed territorium nu. Han hev langsomt bæltet ud at mine bukser og smed det så hen af gulvet. Igen han standsede for at kontrollere min reaktion. Denne gang nikkede jeg og gav ham et lille smil for at signalere min vilje.

Dreng eller ej, et eller andet ved ham fascinerede mig. At han så var tiltrukket af mig spillede virkelig på min forfængelighed, og det faktum, at han var så tiltrækkende selv gjorde ikke tingende værre. Jeg følte mig mere og mere tiltrukket. Af ham. Af en dreng. Han var gået ned på knæ. Han lynede mine bukser ned og trak lidt ned. Vi kiggede begge på mine stramme underbukser og det tydelige omrids af min pik. Han elskede det her, kunne jeg se. Han tøvede inden, han gik videre, lidt ligesom når man river papiret af en gave. Langsomt og meget målrettet trak han mit undertøj ned mod ham. Min nye "ven" var tilfreds med hvad han så.

Så han lagde sin hånd om min slatne pik og begyndt langsomt at spille den af. Det var underligt, men jeg følte mig godt tilpas, med en dreng der rørte mig så intimt. Det var første gang, jeg havde følt en anden mands hånd og det føltes godt. Meget godt.
Hans berøring var blid, men fast, og med en fast rytme fik han langsomt min pik til at vokse sig stivere. Der var tålmodighed i hans rytme. Han var tilfreds med at lade det tage sin tid med mig.
Jeg trak vejret dybt. Der var ingen mening i at benægte min voksende liderlighed.

Min pik var nu fuldstændig stiv, men så stoppede han sine bevægelser. Han rejste sig op fra gulvet.

- Smid bukserne -

Der var noget kommanderende over hans stemme. Jeg gjorde hvad han sagde og stod nu kun i en sort skjorte.

- Hvor er stuen henne? -

Jeg nikkede over mod stuen. Han greb fat i min hånd og trak mig langsomt med ham. Inde i stuen førte han mig over til sofaen, hvor han skubbede mig ned.

- Ville du syntes om det, hvis jeg ... -

begyndte han alvorligt, men med ingen intentioner om at fuldføre sætningen. Måske var det så indlysende, hvad han mente, at han fandt de sidste par ord overflødige. Han flyttede sig tættere på mig, og satte sigknælende mellem mine ben tæt på min pik, der stadig dunkede insisterende. Jeg lukkede mine øjne stramt og ventede. Jeg følte igen varmen fra hans hånd rundt om mit skaft, mens han langsomt trak forhuden tilbage. Så mærkede jeg noget andet. Hans varme ånde på mit blottede pikhoved. Så på en gang følte jeg den varme, våde glathed af hans mund glide ned over min pik. Jeg skød mit underliv frem i sofaen og spredte benene noget mere så han nemmere kunne komme til. Hans mund var himlen. Jeg overgav mig komplet til nydelsen. Han tog sin tid, hans bevægelser var langsomme, men han forkælede mig med sin mund og tunge på måder, ingen pige nogensinde havde, så tempoet irritede mig ikke. jeg følte hans hånd kærtegne mine nosser. Han legede med dem i sin hånd og strammede nogen gnage grebet om dem. Han vidste præcis hvor grænsen mellem nydelse og smerte lå. Jeg var ligeglad. Den første fornemmelse blev erstattet af en anden, Idet en af hans fingre gled ned mellem min balder og begyndte at lege med mit hul. Jeg skød mig så langt ud som muligt i sofaen og han tog det som et hint. Med et langsom og fast tryk pressede han sin finger op i mig og begyndte at give mig finger. Han blev ved. Hans finger gled ind og ud af mit hul og hans tunge op og ned af min pik og rundt og mit pikhoved. Efter et stykke tid mærkede jeg en skarp men ikke ubehagelig smerte, da han pressede endnu en finger op. Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Jeg overgav mig og begyndte at sprøjte det ene skud sæd ud efter det andet direkte ind i hans fantastiske mund. Han slugte alt og suttede videre, indtil jeg var fuldstændig tom. Han rejste sig op. Han lænede sig ind over mig, placerede en hånd på min skulde og kyssede mig endnu engang. Denne her gang fandt vores tunge vej ind i hinanden mund. efter et stykke tid trak han sig væk fra mig. Han kiggede på mig med et seriøst blik.

- Hvad så? tilfreds? -

Hvordan kunne han overhovedt være i tvivl?

- Yeah! Du er fantastisk. Du kan bare tage dine penge. De ligger på kommoden i gangen. -

Jeg fik lidt dårlig samvittighed over at sige det sidste. Den her dreng var fantastisk og jeg havde gjort ham til en simpel luder.
Han smilede.

- Hey du.. Lad os sige det var gratis ik?-

Han begyndte at bevæge sig ud mod døren. Han vrikkede lidt med røven som om han ville tirrer mig. Fuck hvor var der meget andet jeg gerne ville have lavet med den dreng. Jeg måtte gøre noget.

- Hey kan vi ikke mødes igen?-

Hans grin lød udefra gangen.

- Skal du ikke regne med.-

Så smækkede hoveddøren mand. Havde lige fået mit livs bedste blowjob og så skulle jeg aldrig se drengen igen. Troede jeg.

Fortsættes...

Håber i kunne lide første del af min første historie ^^ Har en masse ideer i hovedet, så håber i vil læse videre også når historien udvikler sig. Navnet kommer til at give mening ^^ I kan skrive til mig med kommentarer og ideer her eller på BF på profilen "Love is blasphemy'"
Kommentar

Navn:Key
Dato:04/12 2012
Woah, Love It!~ :D Glæder mig til fortsættelsen ^.^