Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min tid som bybud

Karakter: 4.4/5
Visninger: 10356

Af: baldur.

Læs flere noveller af:
» baldur.

Skriv til:
» baldur
Tags: Aldersforskel
Min historie foregår i 50'erne. Jeg var enebarn, og ofte overladt til mig selv på grund af min mors arbejde. Som 12 årig fik en budplads hos den lokale købmand. Jeg vil gætte på, at han var sidst i trediverne, men jeg syntes han var flink. Jeg var glad for mit arbejde, og købmanden, han hed Knud, var tilfreds med min indsats.
Ofte tog han mig om skulderen, og gav mig et klem, eller lagde hånden på min nakke, og ruskede mig blidt. En dag hvor vi gik og satte varer på plads spurgte han om jeg havde en kæreste. Dette svarede jeg nej til.
"Kan du ikke li' piger?" spurgte han.
"Ikke rigtigt" svarede jeg.
Så blev der ikke snakket mere om det, men efter den dag skete det oftere og oftere at han tog om mig, og jeg opdagede at jeg nød når han gjorde det. En dag i foråret, hvor vi sad og nød en sodavand lagde han en hånd på mit knæ. På grund af årstiden var jeg iført korte bukser, og hans berøring sendte varme ilinger op i mit underliv. Han lod hånden blive liggende, og da jeg ikke flyttede mig gled hans hånd op ad mit lår indtil den nåede buksekanten.
Jeg havde hørt de andre drenge i klassen snakke om bøsser, og hvad de kunne finde på at gøre ved drenge, men jeg var ligeglad med de historier, for jeg nød hans berøring.
"Kan du lide det?" spurgte Knud, og jeg nikkede.
"Rejs dig op" sagde han, og jeg gjorde som han sagde.
Hans hånd gled op i mit bukseben, og kærtegnede min pik uden på underbukserne.
Det var vildt dejligt, og jeg spredte min ben for at give ham bedre plads. Jeg ville gerne have ham til at fortsætte, for det kildede så dejligt i pikken.
Endelig gled hans hånd ind under mine underbukser og tog fat om min pik. Han gned forsigtigt på den, og legede med mine kugler, så det var en fryd.
"Er det dejligt?" spurgte han, og jeg kunne kun svare ja. Hans hånd fjernede sig fra min pik, og gled om bagi, og kærtegnede mine balder - gled ind imellem dem og kærtegne mit numsehul. Det blev for meget for mig, og jeg fik min første udløsning.
Efter den dag skete det tit at Knud legede med min pik, og jeg glædede mig til at han gjorde det. En dag spurgte han om jeg ville prøve noget nyt. Da jeg i forvejen kunne li' at han kælede for mig, svarede jeg med det samme ja. Han sagde så om jeg ikke kunne spørge min mor om jeg måtte hjælpe ham med at lave status i forretningen, og han ville selvfølgelig betale overtid. Jeg havde ikke svært ved at overtale min mor, for pengene kunne vi sagtens bruge.
Da kom til dagen for status, havde Knud sørget for at der var aftensmad i privaten.
Under måltidet sad jeg tilhøjre for ham, og hans hånd forvildede sig ofte over på mit ben, og aede det. Jeg sørgede for at sidde med spredte ben så hans hånd også kunne finde min pik og kugler.
Efter måltidet, hvor vi havde ryddet af bordet, sagde han at jeg skulle stille mig mellem hans ben. Jeg var spændt på hvad der skulle ske. Hans hænder gled op af mine lår, og kærtegnede min pik, og gled så om til mine balder, som han æltede og skilte fra hinanden så han kunne komme til mit numsehul.
Efter at have kælet for mig et stykke tid åbnede han mine bukser og trak dem ned så min lille pik kom ud i det fri og strittede lige op i luften. Hans hænder gled rundt om pikken, og gned langsomt på den, og hvor var det dejligt. Så løftede han mig op så jeg sad på bordet. Han spredte min ben, lænede sig forover og tog min pik i munden. Jeg gispede af fryd da jeg mærkede hvordan hans tunge gled rundt om min pik, og hans hoved gyngede op og ned over min pik. Et forsigtigt tryk på brystkassen fortalte mig at jeg skulle lægge mig ned. Da jeg lå ned løftede han mine ben op så jeg lå blotlagt for ham. Hans hænder gled ned og kærtegnede mine balder og mit hul. Jeg lå med lukkede øjne og nød hans behandling. Så forsvandt hans mund fra min pik, og en hånd begyndt at gnide på den. I stedet for mærkede jeg hans tunge mod mit numsehul. Han slikkede mig i mit hul, og prøvede at bore tungen i i numsen. Efter at have slikket et stykke tid, tog han igen min pik i munden, men nu mærkede jeg hans finger trænge langsomt ind i min numse. Det var så dejigt at jeg fik en voldsom udløsning, og Knud slugte det hele og slikkede min pik ren.
Jeg fik min overtidsbetaling og gik hjem til min mor. Hun spurgte hvordan det var gået, og jeg sagde at det var gået fint, og at vi var blevet færdig tidligere en forventet, men at jeg havde fået løn for den aftalte tid.
Efter den tid suttede Knud ofte pik på mig. En dag hvor han sad og suttede min pik, tog han min hånd og lagde den på hans pik, som han havde taget frem uden at jeg havde bemærket det. "Gnid på den så er du sød" sagde han, og hans stive pik føltes dejlig varm og blød at røre ved. Jeg begyndte at gnide den, og i takt med at jeg gned hans pik, suttede og sugede han løs på min, til vi begge kom. Min hånd var smurt ind i hans sperm, og han fik mig til at smage på den. Jeg tænkte på hvor tit han havde slugt min sperm, så det kunne ikke være så slemt. Den dag fik jeg smag for sperm.


Kommentar

Navn:Bijens
Dato:13/11 2012
lækker beretning, den gå lige i pikken, som sovser helt vildt lige nu - jeg glæder mig til fortsættelsen