Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fræk, frækker, Jordan

Karakter: 4.7/6
Visninger: 10427

Af: cosmocratic.

Læs flere noveller af:
» cosmocratic.

Skriv til:
» cosmocratic
Tags: Unge, Offentligt og Onani
Hvad gør man første gang man ser en god venindes 16 årige søn på chatubate.com med stiv pik og i gang med et liveshow der slår de fleste? Først troede jeg ikke mine egne øjne, var det virkelig Jordan? …eller var det bare en der lignede ham fantastisk godt. Jeg blev lidt snydt af, at han havde sat sit land til USA, men meget naturligt han har en amerikansk far.

475 viewers og klar nr. 1 lige der, over 300 followers. En heftig wish-list på amazon.com får brikkerne til at falde på plads og jeg forstår nu hvor han får alle de ting fra hans mor ved han ikke har råd til. Hans token beholdning er på næsten 1.500 da jeg kommer til.

Jordan’s passion er fodbold. Hans 177 cm slanke lysebrune krop, er sportstrænet med en let markeret 6pack og den lækre v-shape. Hans er næsten hårløs på kroppen bortset fra en dusk over den flotte stive pik – gætter på den er mindst 19-20 cm. Den ser voldsom ud på hans spinkle krop. Det ligger sikkert til familien med den store pik. Hans far er 2 meter neger med en ordenlig pik, hvis man skal tro hans kone. Hun er min veninde og vi taler ret åben om tingene.

Tilbage til hans live show – han styrer tingene med hård hånd og det stakkels homo’er får kun små godbidder af hans lækre drengede krop. Tip mig med tokens hvis I vil se mig spille min stive pik …jeg ved I elsker den. Jeg kommer for jer, sprøjter ud over min bare mave hvis en af jer opfylder et af mine ønsker på Amazon.com. Han sidder i stolen foran skrivebordet med let spredte ben – han har en hvid jock-strap på.

Han rejser sig, vender ryggen til sit publikum, bøjer sig forover, så ballerne skilles let og han kærtegner dem med hænderne, trækker til siden og afslører sin lidt mørkere stjerne. Han er helt glat mellem ballerne. Han sutter på en finger og presser den let mod musklen, masserer sit hul. Den iver langsomt efter og det yderste af hans langemand glider ind. Han masser hullet lidt. Stønner og kommentarerne bliver flere og flere. Hans hænder trækker langsomt jock strappen hed midt på låret. Han står stadig foroverbøjet og vi ser tydeligt de tunge nosser der hænger mellem benene. Hans ene hånd arbejder koncentreret på forsiden, det er tydeligt at han er i gang med at gøre sin pik helt stiv inden han igen præsenterer den for sit publikum – han vil ikke skuffe.

Der kommer gang i token strømmen – tre fyre byder over hind anden for at blive Token King. Jordan ved at man skal sørge for at tilfredsstille de søde givere, så de får lyst til at give mere. Han krænger jock strappen helt ned og træder ud af den. Den frie hånd kærtegner igen hans lækre røv og kører op og ned i revnen, inden han langsomt drejer rundt og den store stive pik kommer til syne. Han står i profil, hånden glider langsomt op og ned af skaftet, han trækker forhuden helt tilbage, spytter på hoveden, hånden arbejder minutiøst med pikhovedet, han går tættere på sit cam. Det store glinsende, mørke pikhoved er i fokus. Precum siver ud af revnen, den ene finder kører rundt i det. Hans anden hånd arbejder på de tunge nosser. Det giver resultat, mere og mere precum, nu nærmes bare drypper den ud af den stive pik. Flere tokens, endnu flere tokens. Han er nu oppe på næsten 5.000. Han forsvinder kort fra skærmen. Kommer tilbage, nu i et par tæt siddende røde tights, der er skin tight til kroppen, de outliner virklig hans store stive pik. Precum fortsætter åbenbart med at dryppe fra hans pik for den våde plet i stoffet bliver større og større.

En hånd ned i underbukserne, han spiller pik, den anden skriver en besked, der får homo’erne op på mærkerne. Hvem gir en gave fra hans wishlist? …den næste får tilsendt de røde tights fyldt med hans sperm. Han virker meget liderlig nu. Han lader på intet tidspunkt pikken hvile. Underbukserne glider længe ned, de hænger midt på låret og den stive pik presser hårdt mod elastikkanten. Pludselig skrive han: Peter Sams du har vundet, du får mine tilspermede underbukser. Hvordan skal jeg komme for dig. Han skriver tilbage: Vil se dig i sidde i profil så jeg kan se dig over sperme din sexede krop, så tørrer du den af i underbukserne.

Jordan trækker en stol ind i billedet, han stepper helt ud af underbukserne, sætter sig ned og masserer kroppen med dem, nærmest som om han afmærker sit territorium på dem. De bliver kørt rundt i skridtet og til sidst grundigt omkring nosserne. Han lader precum dryppe ned på dem og tørrer piken af med dem inden han lader dem falde på bordet og hans fokus igen er den stive pik.

En flaske massage olie kommer på bordet, han starter med at massere sin pik og nosser i den glinsende olie. Det får den bare til at se endnu større ud. Den er stivere end på noget tidspunkt før. Han masserer pikken med begge hænder – Jordan stønner og det er tydeligt for enhver at han er stang liderlig, virklig trænger til at sprøjte. Nosserne har langsomt trukket sig sammen og sidder tæt til kroppen. Det ser nærmest surrealistisk ud med de 2 store æg, i en helt tight pung. Han drejer lidt i profil, sidder skråt for sit cam, vinkelen er super, man ser både overkroppen, det nederste af hans ansigt, og hånden der arbejder på pikken. Den anden hånd kærtegner hans overkrop, leger med hans brystvorter, niver dem, han stønner,
de bliver helt stive.

Jeg er selv helt liderlig af at kikke på den lækre drenge krop og den store stive pik. Bukserne er åbne og neden om lårene. Min pik tænder klar på ham og jeg spiller mens jeg nyder synet af min venindes liderlige søn.

Jordan stønner pludselig højlydt, ryggen strækkes, og sperm sprøjter ud over hans brystkasse, de første to sprøjt lander næsten helt oppe ved ansigtet. Der er virklig kraft på og den næste 3 lander på maven, inden det sidst løber ud af pikken, ned af hånden der spiller den. Det er et ekstremt frækt syn, han tager den ene finger, og på opfordring af sin sponsor, smager ham på spermen, slikker fingeren ren på en meget sexet måde.

De røde underbukser bliver brugt til at tørre op. Han viser dem til skærmen, godt gennem vædede af sperm, og kommentarerne er mange, sponsoren er tilfreds. Jordan tager fat i en gennemsigtig plastpost og det sidste vi ser inden han slukker sit cam, er at han putter de røde, våde tights ned i posen. Han skriver på skærmen de bliver sendt i morgen – takker og slukker.


Fortsættelse følger…
Kommentar

Navn:The Scariet
Dato:08/11 2012
Virkelig godt skrevet! Glæder mig til fortsættelsen...
 
Navn:Key
Dato:04/12 2012
Aw, den er god! :3