Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Showtime 1.

Karakter: 4.0/5
Visninger: 8095

Af: NylonBoy.

Læs flere noveller af:
» NylonBoy.

Skriv til:
» NylonBoy
Tags: Unge, Voldtægt og Analsex
I julegave havde Mads fået et webcam, som han brugte flittigt sammen med vennerne fra skolen. En aften hvor han var alene hjemme, gik han ind i et chatforum på nettet for folk med webcam. Der var et hav af tilbud som måtte siges at have sexuel karakter. Mads tænkte at det kunne da være frækt nok at prøve. Han havde lyst til at se en fyr som tilfredstillede sig ved at kigge på ham. Han gjorde sig lidt i stand og satte sit cam til. Efter nogen tid kom der en profil ind i hatten. Profilen hed “Mand Søger Tøsedreng”. Tøsedreng - tænkte Mads. Han skrev til profilen, som straks svarede. Mads spurgte hvad der lå i ordet tøsedreng. Profilen svarede at han ville ha en dreng som var klædt som en tøs. Mads tænkte sig lidt om, og sagde at det kunne han godt klare. Profilen bad om Mads’ MSN og kort efter var der kontakt i Messenger. Mads sagde at det lige varede et øjeblik. Han gik ind i sin søsters værelse og fandt en tynd, hvide og halvgennemsigtig natkjole. Han fandt også nogle tynde, hvide, selvsiddende nylonstrømper og i sine egen skuffe, fandt han sine tynde hvide nylontrusser frem. Han iførte sig tøjet og gik tilbage til sin MSN, hvor Manden havde siddet og ventet utålmodigt, men så tændte Mads for sit cam. Det var noget der kunne få liv i manden, som var 45 år. Han fremviste et jern på størelse med en kanon. Mads posserede og vred sig foran sit cam. Manden sad og spillede og det tændte Mads, at en mand sad og tilfredstillede sig ved at se på ham i tyndt nylon. Han satte sig på sin stol foran sit cam og spredte benene. Han kælede for sig selv gennem det tynde stof. Manden spillede hurtigere og hurtigere for til sidst at eksplodere ud over det hele. Han takkede og skyndte sig at logge ud af Messenger.

Mads var blevet ophidset af at se manden og prøvede at finde en ny profil. Han fandt en fyr på 18 år, som synes at det kunne være frækt at lege med en anden fyr. Fyren på den anden side af skærmen viste ikke ansigt, men Mads havde allerede vist ansigt og fortsatte sit show for den unge fyr. Fyren var tatoveret på hånden. Det var et tegn med Peace. Pludselig holdt fyren op med at spille, og spurgte hvor Mads kom fra. Mads fortalte hvor han var fra, og pudsigt nok, kom de fra samme by. De blev enige om at de skulle mødes på det lokale værtshus. Fyren som hed Thomas, sagde at Mads skulle have tøjet på inden under sit almindelige tøj. Det lovede Mads.

Efter en halv times tid var Mads klar til at gå. Han havde sine tynde hvide trusser op og natkjolen havde han stoppet ned i sine Adidas joggingbukser. De selvsiddende, hvide nylonstrømper, havde han på indenunder. Det var mørkt udenfor og rimelig koldt. Et stykke henne ad vejen kom der en bil. Det måtte være nogle unge, for han kunne høre høj tecno-disco, og bassen buldrede gennem bilen. Da bilen var lige ud for Mads, standsede den hårdt op, og ud sprang to knægte på 17-18 år. De greb fat i Mads, og før end han vidste af det, var han i bilen som satte af med hvinende hjul. Mads kiggede sig rundt, og så 5 unge fyre mellem 17 og 20 år. Han nærmest lå ind over de tre som sad på bagsædet. Musikken var øredøvende og før han nåede at sige noget, fik han bind for øjnene.

Fortsættes.....
Kommentar