Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Taget bareback i naturen

Karakter: 4.3/4
Visninger: 10382

Af: Brug mig.

Læs flere noveller af:
» Brug mig.

Skriv til:
» Brug mig
Tags: Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex og Natursex
Jeg er en fræk passiv/sub bifyr på 34 år. Her vil jeg fortælle om min seneste oplevelse med bareback. Dette er ikke en opdigtet historie, men noget som rent faktisk er sket. Det er ikke helt ufarligt at dyrke analsex uden gummi, så man skal tænke sig MEGET godt om, inden man kaster sig ud i det. Især hvis man gerne vil forblive sygdomsfri som jeg selv.

Egentlig er jeg mest til piger. Så jeg har holdt pause med fyre igennem et par år. Men nu var lysten til mere leg med fyre dukket op igen. Derfor søgte jeg på nettet efter en aktiv dominerende bolleven, som på sigt ville kneppe uden gummi. Der var mange som meldte sig. Heldigvis fandt jeg en seriøs fyr, som jeg stolede på, og nu har jeg haft mange frække møder sammen med ham, hjemme hos ham. Lad os kalde ham Gert.

Nu var tiden blevet moden til at vi ville smide de sidste hæmninger og prøve uden gummi. Dette skulle være en ekstra fræk og pirrende oplevelse, og vi snakkede en del sammen, om hvordan vi skulle gribe det an. Her kommer historien.

Da dagen endelig kom, var jeg meget spændt. Brugte god tid i badet, for ville være sikker på, at jeg var helt ren bag i. Vi havde aftalt at det skulle foregå udendørs i naturen, for at det skulle være lidt ekstra frækt. Lidt i klokken 16 gav jeg mig af sted imod Maribo, hvor der ligger en nedlagt rasteplads. Dette skulle være vores "hyggested", hvor vi kunne lege uforstyrret.

Med mig havde jeg taget mit nye legetøj, som skulle indvies ved denne lejlighed. En stål cockring og en stål buttplug med et lille smykke i enden. Jeg havde også købt en flaske glidecream med frugtsmag og en flaske poppers. For sammen med Gert har jeg oplevet, hvor fedt det er at sniffe poppers, i mens jeg bliver bollet.

Da jeg ankom til den nedlagte resteplads, skyndte jeg mig at montere min nye cockring og få sat buttpluggen på plads med hjælp af lidt glidecream. Så var det ud og lede efter Gert. Heldigvis fandt jeg ham hurtigt. Han stod ved en lille lysning i mellem nogle træer. Vi smilte frækt til hinanden. Det var lige som underforstået, at i dag ville det blive liderligt. Uden at sige en lyd pressede Gert mig ned i knæ. Jeg begyndte at pakke Gert pik ud af bukserne, og glædede mig til at smage den igen. Gert har en flot tyk pik på en 19-20 cm. Selv om den er stor er den dejlig blød, så jeg nemt kan tage den analt. Men nu skulle der suttes først. Kunne mærke at Gert var godt tændt. For inden længe var Gerts pik godt stiv. Gert fik hurtigt fat om min nakke og mundkneppede mig. En gang i mellem stak han den helt ned i halsen på mig, så jeg var ved at kværkes. I mens jeg suttede Gert, havde jeg taget mit eget tøj af. Nu ville han kneppe mig.

Gert fik mig ned på alle fire på jorden. Jeg kunne høre Gert begejstring over min nye buttplug og det lille smykke, som stak ud af min røv. Gert stillede sig på knæ bag mig og pillede forsigtigt min buttplug ud, i mens han fortalte hvor frækt det så ud, og hvor meget det tændte ham. Da den var ude kunne jeg mærke Gerts pikhoved ved mit hul. I et langsomt stød gled Gerts store pik helt i bund i mig. Uden gummi eller ekstra glidecream. Må sige at en pik godt nok kører nemmere i røven uden gummi. For har ikke kunne tage Gerts pik før uden ekstra glidecream og opvarmning.

Nu begyndte Gert at kneppe min røv. Stille og roligt kørte Gert den et par centimeter frem og tilbage. Jeg fandt min poppers flaske frem og sniffede. Efter ca en 4-5 snif kunne jeg mærke virkningen. Mit hoved var ved at eksplodere af liderlighed og mit hul nærmest skreg efter pik, på grund af virkningen fra min poppers flaske. Jeg stønnede kraftigt og sagde "knep mig så" til Gert. Det skulle jeg ikke sige to gange. I et hæsblæsende tempo bankede Gert nu sin pik ud og ind af min røv. Han kneppede mig hårdt og helt i bund. Lige som han ved jeg kan lide. Han trykkede min overkrop ned i jorden så min røv strittede ekstra meget, så han kunne kneppe igennem – og det gjorde ham! Jeg fandt poppers flasken frem og sniffede igen. Lod den blive fremme og blev ved med at sniffe. Min liderlighed tog mig længere og længere væk. Kunne ikke tænke på andet end hvor godt Gerts pik føltes uden gummi i min røv.

Tror ikke at der var gået meget mere end 3-4 min før end Gert sagde, at nu kunne han snart ikke holde sig mere. Til det kunne jeg kun komme med ét svar. "Så sprøjt i mig. Lad mig mærke din sperm!" Kort efter brølede Gert "Jeg kommer!" I et hårdt hug støtte Gert pikkene helt i bund i mig, og pressede mig fladt ned på jorden på maven. Gert lå oven på mig. Selv om Gert lå stille, kunne jeg mærke Gerts pik pumpe spermen ud i mig. Det var rigtig frækt. Sådanne lå vi et par minutter. Gert kørte sin pik lidt frem og tilbage i mens. Nu træk Gert sin pik ud af mig, og kravlede hen til mit ansigt. Jeg tog straks Gerts pik i munden, og suttede den helt ren for sperm. Sådanne forkælede jeg Gerts pik til den var helt slap.

Vi tog tøj på igen, smilte til hinanden og blev enige om, at det ikke var sidste gang vi mødtes til noget hurtigt i naturen. Derefter skyndte jeg mig hjem og ud på mit badeværelse. Her legede jeg med mit hul i mens Gerts sperm løb ud. Med poppers flasken i den ene hånd og Gerts sperm løbende ud af mit hul, kom jeg i en kæmpe orgasme. *sf*

Jeg hører gerne din kommentar til min oplevelse. Du kan skrive til mig på fuck-me@ofir.dk.
Kommentar