Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dildoen kap.11

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 5.0/5
Visninger: 10018

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Skolesex
Ron og perkerdrengene
Kap 11, Dildoen

Personer: Ron, perkerdrengene Adib, Achmed, Hassan, Mehmed, Mehmed, Rons ven Mark og den unge engelsklærerinde, Alice Lusty

Det ringede ind til time. Adib og Achmed fik hurtigt bukserne op. Ron rejste sig også, hvilket medførte, at spermen på hans pik og nosser og den på bagdelen dryppede ned i bukserne, som han havde om anklerne. Han kiggede lidt fortabt derned, hvordan skulle han få det af, og også den sperm, som nu dryppede fra hans ansigt og ned på fronten af T-shirten. Han rakte ud efter papirservietterne ved siden af vasken, men da han bukkede sig ned, for at forsøge at tørre det værste af indersiden af bukserne, slog Adib hans hænder væk og trak med et snuptag bukserne op over Rons røv og hev dem så kraftigt opad, at spermen i bukserne blev smurt ud over både Rons for og bagside. Så gav han ham et hårdt klask i røven, som fik noget af spermen til at sive ud gennem stoffet. Sådan, så må du selv finde ud af, hvordan du vil klare det, uden at hele din klasse opdager, hvad der er sket, og det skal nok få dig til at huske på Adibs pik, så du kan drømme om, hvordan det er at få den op i røven. Mon ikke det kan holde din pik stiv i det meste af de næste to timer.

Så sivede perkerdrengene ud og lod Ron være tilbage. Hassan var ligeglad med at låse, enten kom der nogen, eller også kom der ikke nogen, og så var døren åben til det næste frikvarter.
Ron så sig i spejlet og tørrede spermen af ansigtet og så meget af T-shirten, som han kunne få væk. Så trak han bukserne ned og tørrede både sig selv og bukserne, men bukserne var godt søbet ind, så der var store våde pletter både foran og bagved. Han sukkede, men begav sig så af sted.
De skulle have engelsk, og han var sen på den, så det var mest sandsynligt, at både lærerinden og alle de andre eleverne allerede var på plads. Det var det værste, for så ville alle kigge på ham, når han kom ind. Og hvad ville de tænke? Det afhang nok af, hvilken fantasi hver enkelt havde.

Har du pisset i bukserne, var den første kommentar fra en af de to drenge ved det forreste bord..
Selvfølgelig var alle de andre på plads, og den unge engelsklærerinde, Alice Lusty, var også kommet, og stod bag katederet.
Da Ron gik forbi bordet snusede den anden dreng lydeligt ind, nej, det er sgu da sperm, mand, kan du ikke lugte det. Hvad fanden Ron, hakker du den af uden at hive den frem først, grinede han, kun lige så højt, at de nærmeste kunne høre det, og de fnisede, men også engelsklæreren Alice, havde hørt det.

Nu sad Ron sådan lidt skiftevis ved siden af sin gamle ven, Hassan, og sin nye ven Mark. Han satte sig ved siden af Mark.
Hvordan var det? Hviskede Mark lidt efter, han vidste jo en del om, hvad Ron var udsat for i frikvartererne.
Var det godt? Er det din eller deres sperm?
Ron blev rød i hovedet, men hviskede alligevel tilbage, at det var lidt af hvert.
Så tyssede lærerinden på dem, og lidt efter puffede Mark et papir over til Ron.
Hvor mange gange kom du? stod der.
2 x, skrev Ron, og Mark smilede vidende.

Alice Lusty var ung, sidst i tyverne, og single, altså sådan, at hun ikke havde noget fast. Hun var middelhøj, slank og velskabt, havde fyldige bryster, som ikke hver dag var snøret inde i en bh. Det afhang sådan lidt efter, hvad hun havde på. En tynd bluse, så bh, en strikker trøje fx, så ingen, og de vuggende meloner blev flugt af mange drengeøjne – og det vidste hun. Hun var selv ikke upåvirket af den sex, de unge fyre i hendes 10. klasse udstrålede, og hun var flere gange gået fra klassen mere våd i bukserne end da hun kom ind.

Kunne det være rigtigt, tænkte hun. Ham den kønne fyr Ron, havde han masturberet i sine bukser? Var det sperm, som bukserne havde våde pletter af? De var da for resten også våde bagpå, havde hus konstateret, da Ron havde vendt ryggen til hende for at gå ned til sin plads. Det sivede lidt mellem benene, og hun havde svært ved at koncentrere sig om det, en af eleverne var ved at læse op.
Hun måtte ned forbi Ron for at prøve selv at fornemme lugten.
Lidt efter satte hun klassen til at arbejde skriftligt, og så kunne hun tage et par ture rundt i klassen, uden at det virkede påfaldende.
Endelig var hun ved Rons plads, og hun lænede sig lidt frem som for at kigge på Rons arbejde.
Jo, han lugtede svagt af sperm, og hvad var det? Hvad var det, han havde i håret? Det lignede bestemt sperm. Hvordan havde han fået det i håret? Det kunne da ikke være kommet fra hans egen … egen … hun turde næsten ikke engang tænke navnet, hun mærkede, hvordan trusserne blev våde.

Adib havde haft ret. Rons pik var hurtigt blevet stiv igen, efter at han havde sat sig. Marks spørgsmål havde hjulpet med, og det havde også den våde fornemmelse på lår og skridt, og så den langsomme siven ud af røven.
Og den bule forbigik ikke Alices opmærksomme øjne, og den lille lap på bordet. ”Hvor mange gange kom du?” ”2x”, det havde vist ikke været meningen, at hun skulle se den. Hun rettede sig op og gik videre på lidt usikre ben, det dunkede i kussen.


Ugen efter har de forlangt, at Ron skulle stille i skolen i korte bukser, et par numre for store, men han måtte godt bruge livrem.

Efter han havde fået to ladninger sperm i røven i det store frikvarter, den sidste og største af Adib, som det var lykkedes, trods høje protester fra Ron, at få sin pik sænket helt i til nosserne. Og så havde han pumpet, så Rons tarme var blevet gnedet og presset af den kurvede pik, som han aldrig var blevet det før.
Da Adib trak sig ud, fik Ron besked på bare at blive bøjet over den pik, som lige havde sendt sin ladning ned i halsen på ham. Så havde Mehmed taget en nyindkøbt dildo op af sin medbragte plasticpose, og uden nogen advarsel eller smøren ind begravet den i et stød i Rons røv. 18 cm af hård gummi, og formet sådan, at den som en butplug sad fast, indtil man med vold trak den ud. Altså ingen fare for, at Ron skulle tabe den, når han bevægede sig.

Hej, så kan du godt rejse dig op. Denne gang bliver al den dejlige perkersperm inde i røven. Så får vi se, om dine tarme kan suge den op.
Nej stå stille, vi skal lige se, hvordan det her virker, sagde Mehmed, og så trykkede han på en knap på noget, der lignede en remote-control. Straks mærkede Ron en svag vibreren inde i tarmen, men lyden var så svag, at den næppe kunne høres. Så skruede Mehmed på en knap, og straks vibrerede den meget kraftigere, og en svag summen kunne høres. Det gik lige i pikken på Ron, på et øjeblik var den stiv som et bræt og klaskede mod hans maveskind.

Jah, jublede alle perkerne, den virker lige præcis, som det var meningen. Det skal nok blive skægt, det her.

Men, protesterede Ron, det er vel ikke meningen, at jeg skal gå rundt med den der tingest i røven, og da slet ikke at sidde med den i timen?

Jo, det er faktisk lige præcis det, der er meningen, grinede Mehmed, og jeg vil bare advare dig mod at forsøge på at tage den ud.

Mehmed trykkede igen på en knap, og vibrationerne hørte op, men Rons pik var ikke til sinds sådan bare at slappe af på en gang. Gummipikken trykkede stadig mod Rons sædblære, og den fornemmelse holdt blodet fast i pikken.

De andre havde fået tøjet på, og forlod grinende omklædningsrummet, mens Ron skyndte sig at tørre al den sæd af, som han kunne finde, for derefter at trække i tøjet. I tøjet, ja, det var jo ikke så meget, en bryder t-shirt, sådan kun med stropper og ingen ærmer, lidt løsthængende, så man hvert øjeblik kunne kigge ind til en af hans brystvorter, som nu efter et par ugers stadige bearbejdning, var blevet dobbelt så store, og så ømme og følsomme, at det gav et spjæt i ham, hver gang en bare kom til at strejfe dem. Og så de lidt for store shorts, som han forgæves søgte at anbringe den stadig stive stang i på en måde, så den ikke var alt for synlig. Så et par hvide sportssokker og træningsskoene.


De har fysik, og efter lidt fælles gennemgang har de laboratorieopgaver i små grupper. Det havde været en underlig fornemmelse for Ron at gå til fysiklokalet med den dildo i røven. Ved hver bevægelse gned den mod sædblæren og sendte impulser til pikken, som dermed nægtede at blive slap. Det lykkedes ham dog at komme på plads i lokalet, uden at nogen opdagede noget, ved at holde sine bøger foran skridtet, det vil selvfølgelig sige ingen andre end hans plageånder, som smilede vidende til hinanden, Endnu mærkeligere havde det været at sætte sig ned. Det var, som om dildoen blev presset endnu højere op i tarmen, og det gjorde den jo også, og bare han flyttede lidt på sig for at prøve at finde en sidestilling, hvor det ikke pressede så meget, ja så ændrede den også vinkel inde i han og pressede i en ny retning.
Han hørte ikke meget af, hvad læreren instruerede om, men da han gav besked om, at de kunne gå i gang med øvelsen, var hans pik dog blevet netop så slap, at den gled ned i det venstre bukseben, da han rejste sig.


De leger med vibratoren, og det får hver gang Rons pik til at rejse sig og spænde det venstre bukseben ud, så man tydeligt kan se pikryggen presse mod buksebenet med nakken af pikhovedet med den store vulst fuldt aftegnet nede for enden, ikke langt fra kanten af buksebenet. Der nede viser der sig også en våd plet. Det kunne jo være så mange ting, men nu er den altså lige der, hvor pikhovedet kører lidt frem og tilbage når den veksler mellem halvhård og fuld mast.

De arbejdede med nogle små dynamoer, som de betjente med håndsving, og så skulle de ved at flytte på ledninger forklare, hvordan spænding og strømstyrke ændrede sig, når strømmen blev ført gennem forskellige modstande og pærer. Nogle af ledningerne var forsynet med krokodillenæb, så man let kunne klemme dem om en eller anden kontakt. På et tidspunkt, så Ron over på Mehmed, som stod i en anden gruppe på den anden side af bordet. Mehmed stod med sådan en ledning med krokodillenæb og åbnede og lukkede det, mens han tilsyneladende var faldet i tanker. Han opdagede pludselig, at Ron så på ham. Han grinede og holdt næbbet lidt hen mod Ron, mens han igen åbnede og lukkede det. Det virkede som om, han havde fået en idé.

Sidste time er engelsk. Ron sidder som sædvanlig til venstre ved andet bord i midterrækken. Det betyder, at Alice, engelsklærerinden, har fint udsyn til Rons skridt under bordet, og ikke mindst til hans venstre bukseben. Der går ikke mange minutter inde i timen, før Mehmed sender det første signal til dildoen. Straks stimulerer vibrationerne Rons sædblære, og lige så hurtigt sender den signalet videre til pikken, som lynhurtigt bliver fyldt af dunkende blod. Ron tror, at rejsningen er skjult under bordet, men fra Alices synsvinkel, kan hun nu pludselig kigge lige op i det løftede bukseben. Hun kan tydeligt se det glinsende pikhoved, da det næsten er ude i lyset, og også fornemme det meste af skaftet, og kan hun ikke også se, i hvert fald lige som en skygge, noget af pungen. Og i hvert fald ser hun pikken i hele sin længde, hvor dens kontur er helt tydelig som den presser stoffet ud.

Hun går fuldstændig i stå og bare stirre på det uventede syn, mens hun føler varmen stige mellem benene og lidt væske sive ud. Så opdager hun, at nogle af perkerdrengene kigger på hende og smiler frækt, som om, de er klar over, hvad hun har kigget på. Hun farer sammen i et ryk, og går videre, men meget snart når de dertil, hvor eleverne igen arbejder alene eller to og to. Den dreng, den pik, den må hun have fat på. Røre ved den, sutte den, mærke den pumpe sin sæd ind i kussen. Ved slutningen af timen kalder hun Ron og en af pigerne op til katederet. Rons pik er slappet noget, men mens han står ved katederet, selvfølgelig yderst mod klassen og med venstre side til, sætte Mehmed igen gang i vibratoren. Ron sender et på en gang vredt og fortvivlet blik ned til Mehmed, som bare smiler frækt tilbage og skruer lidt mere op på styrken, så ikke bare Ron, men også Alice kan høre den svage summen. Og selvfølgelig reagerer pikken med det samme og løfter buksebenet ud og frem i en spændt bue. Alice kan ikke se det, men tænker, at det lyder da lige som .., nej, det kan det da ikke være? Eller kan det? Hun ser på Ron, som er stærkt rød i hovedet. Så får hun sagt, hvad hun ville, nemlig at hun vil have Ron og pigen til at forberede sig på et lille stykke, et lille optrin foran klassen den kommende onsdagstime.
Begge drenge på forreste midterbord og de to piger på forreste bord i vinduesrækken har set hvordan Rons pik voksede og voksede, mens han stod der ved katederet. De fnisede og hviskede til hinanden, om det nu var pigen eller Alice, der fik Ron til at tænde så voldsomt.


Fortsættes
Kommentar