Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

hot fyrs første gang

Karakter: 3.3/4
Visninger: 9726

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Oralsex og Aldersforskel
Jeg vil fortælle jer om en jeg engang hade sex med.

Jeg ved ikke hvad han heder, men han var så lækker.

Jeg mødet ham på nettet, på det tidspunkt borde jeg i vejle og ham jeg borde med viste ikke jeg var til fyre ham hade jeg også haft nogle våde drømme om, med det må blive en anden gang jeg fortæller om dem.

Jeg valte at søge på fyre fra vejle amt og sex traf jeg fandt en fyr på 34, jeg var selv 18 så jeg hade først lidt usikker på om jeg ville det men han hade ikke været sammen med en fyr før og han var begyndt at syndens tanken om sex med en anden fyr var fræk. Han skarv at han gerne ville prøve det men kun lidt af gangen.

Vi bliv enige om at han skulle komme og hente mig lidt fra min lejlighed og køre et sted hæn jeg kendte til, det var også der hvor jeg første gang hade anal sex men igen er det en andet gang jeg må fortelle det.

Jeg skulle bage sutte hans pik og han skulle måske også bolle mig, men han var ikke helt sikker på om det skulle være den første gang han var med en fyr.

Da vi kørete der ud, var det halv mørke. Jeg kunne mærke på ham at han var nevøs da han så hvor tæt på en vej det var, man kunne stort set se bagenden af hans bil fra vejen og der hvor vi stod var det kun 3-4 rakker træer mellem os og vejle men det tændte mig lidt.

Jeg lynet hans jakke op og sagde til ham at han bage skulle slappe af og lade mig føre an. Jeg lage min hånd på hans pik uden på hans bukser. Jeg kælede for hans pik. Støj let hånden op over hans bukser og ned i buksen han hade ikke nogle underbukser på, noget jeg synes er vildt frækt.

Jeg stilte mig tæt op af ham mens jeg leje med hans pik den blev bage ved og ved med at vokse.

Jeg begynde at tag ham på han baller, de var faste og bage pokker. han stødene på en så fræk og liderlig måde at selv de fyr der ikke er til fyre ville få stiv pik af det.

Han tag sin ene hånd op under mig bluse og begynde at lege med mine nippel og anden hånd kom han ned til min halv stive pik.

Jeg kunne godt føle at han ikke hade laget med en anden fyrs pik før, men han fandt hurtig ud af hvordan det skulle gøres

Vi stod sådan i noget tid udforsket hinanden kroppe med hænder.

Det endte med at han liget med min balle mens jeg leget med hans nippel han begynde at flytte sin anden hånd om til min anden balle og så.....

I en hurtig ryk trak han mig helt ind til sig jeg kunne ikke andet end flytte min anden hånd op til hans anden nippel mens han tog på mine baller han tog godt fat sprede mine baller kælede for min hul .

Han tog sin finger op til sin mund og slikket på sin ene finger så den blev godt våd, han stak den ned i mine bukser igen og gjord mit hold godt våd, dette gjord han nogle gange.

Jeg tor han kunne mærke min hul var klar til hans finger for lige i det jeg tænkte at nu var min hold helt klar til han filger, lod han langsom la sin finger glide op i mit hil jeg stønnet som en vild det var så godt.

Han blev ved i noget tid han nød at stå der og bestemme over mit hul imens jeg ikke kunne gøre noget, jeg kunne kun køre mine hænder op ned af han så jeg kørte men ned til hans bukses kanten hvor det øverste at han pik stak op. Jeg lynet hans bukses op og hans pik falder over på min mave den var godt stor, jeg tor den var ca 22-23 cm lang og nok os mere også var den maget tyk.

Han tager sin finger ud af mit hul og tager den op til sin mund og slikker den ran meds han laver en nydels lyd, hvor efter han køre sin hænder ned af min krop op lyner mine bukser ned.

Jeg kørte min tunge ned af ham til jeg når hans pik. Jeg tog den ikke i munden med det samme, jeg starter med at tage hans kuler i munden hvor efter jeg vil lade min tunge glide på af hans pik hvor jeg så tog den i munden.

Jeg troede ikke at hans pik kunne blive støre med det begynde at vokse inde i munden han tog fat i mit hoved han mund knepper mig som en vild, hans pik kom længer og længer ind i min mund på mig. Da han stopper giver han ikke slip for mit hoved, men presser mig helt ned til roden af hans pik. Jeg valte ikke at prøve at få hans pik ud men heller hjælpe til med at få den helt ind i min mund.

Han begynder at ryste let mens han nærmest brøler " jeg kommer jeg kommer"

Han begynde at trække sin pik ud af mind mund. Men han nåde det ikke held og det første sæd for jeg i munden rasten i mit hoved.

Jeg rejser mig og slikker mig om munden og viser ham det sæd jeg fik i munden han stiler sig helt hen til mig og lugter til der sæd jeg fik i hovedet hvor efter han slikker hans egen sæd af mit hoved, hvor efter han begynder at kysse mig vildt mens hans hænder er begynd at leje med mine baller igen.

Da han er færdig vænner han mig om og stiller sig helt ind til mig, hans pik er stadig halv stil. Han begynder at spiller den af på mig mens han gnider sin pik mellem mine baller han bliver ved med at skifte mellem hurtig og langsomt ryk så jeg ikke ville komme med det samme

Jeg kan mærke at hans pik begynder at vokse igen den vokser sig så stor at den kommer om til min pik han tager fat om hanes og min på samme til og spiller dem af på samme tid med sin ene hånd.

Jeg sig at han skal knep mig han tager et kondom frem og begynder at rolle den på, men den springer, han prøver igen men det samme sker igen. Han siger at hans pik har vokset sig så stor at de kondomer han normal bruger med sig kone ikke er store nok.

Jeg spørg om han ikke bage kan gøre det uden men det vil han ikke, men han begynder at køre pikke mellem mine ben jeg samler mine ben lidt mere han køre hurtigere og hurtigere

På et tidspunkt stopper han op han tager fat om min pik og spiller den på livet løs han vænner mig om og jeg ser at han også spiller sin egen jeg begynder at stønne højere og højere til jeg stønner "jeg kommer".

Han trækker op i sin bluse og læner sig let bagover og får mig til at komme udover hans over krop. Han smager på mit sæd hvilket får ham til at spille sin engen pik endnu hurtigere.

Han læner sig op af hans bil jeg vænner mig rundt og presser min numse op mod ham så noget af hans pik er mellem mine baller han kommer ud over min ryg. Han lænder sig op af min ryk så våres sæd blandes. Han slikker min ryg ren og det samme gør med hans mave.

På vej tilbage til mig udvækster vi mobil nr. og bliver enig om at det må vi gøre igen men bage hvor han også knepper mig og han vil måske også prøve at smage på min pik.
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:15/08 2012
Jeg kan se, at to andre har bedømt novellen til 2. Det synes jeg er for lidt, for indholdet er til 4. Den anonyme har lidt svært ved at stave, men det er superflot, at han alligevel skriver så lang og hot en historie. Bliv endelig ved! Hilsen Oleole13
 
Navn:Bijens
Dato:03/10 2012
Jeg er enig med Olole13 - novellen er inspirerende, også selv om stavningnog ikke er skribentens hovedkompetence