Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Opdragelse af dreng hos fyr i ferie...

Karakter: 4.1/16
Visninger: 12867

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish og Aldersforskel
Jeg er en ung "dreng" på 26år der har gået med en drøm om at blive opdraget af en moden og bestemt herre der kan få mig til, at være en lydig fyr, som får den opdragelse jeg aldrig har fået.

Jeg havde via nettet gennem et par måneder chattet med en fyr, som boede alene på et lille landsted på Midtsjælland, og som gerne ville have en ”dreng i huset”, som trængte til en gang opdragelse. Han havde fortalt at dovne, genstridige unge der ikke passer sine ting, skal afrettes som dyr på den hårde måde.

Vi aftalte at han skulle hente mig og køre mig til hans landsted, hvor vi skulle bo sammen i en uges tid. Jeg havde underskrevet en kontrakt hvoraf det fremgik at jeg ingen mening havde, og kun måtte gøre hvad min fyr befalede mig.

Når jeg blev hentet skulle jeg sidde på trappen med en sort sæk over hovedet, så jeg ikke kunne se hvem der hentede mig.

Jeg sad lydigt på trappen kl. 19.00 som aftalt. Pludselig standsede en bil i min indkørsel. En person kom og trykkede mig i hånden og sagde, så er det tid hvor du skal afsted. Jeg et håndjern smække om hænderne og jeg blev ført over i en bil hvor jeg blev lagt ind i bunden af én transporter.

Efter nogen tid standsede bilen og jeg blev lukket ud på gårdspladsen, hvorefter han førte mig ned i kælderen. Vi endte i et rum, hvor han tog sækken væk fra mit hoved, og jeg så vi stod i et tomt rum uden vinduer.

Han smed sækken foran mig, og gav mig anvisninger på hvordan han ønskede et par kroge og beslag gjort fast til vægen. Du får en halv time til at sætte de kroge og beslag op, og er du ikke færdig.. nå det opdager du nok sagde han og gik.

En halv time senere gik døren op og han kom ned til mig, han var tilfreds med mit arbejde. Jeg fik besked på at hente 2 sække halm i laden og strø dem ud på det kolde kældergulv.

Straks efter jeg havde hentet halmen og strøet den ud, smed han manchetterne foran mig og bad mig selv tage dem på. Da han lidt efter forlod mig, lå jeg lænket med hængelås, så jeg ikke kunne frigøre mig selv på halmgulvet.

Han slukkede lyset, og tog de 2 tomme sække med og herefter blev døren lukket. Jeg kunne ikke falde i søvn, idet jeg kunne høre lyde ovenpå. Jeg tror jeg havde ligget i et par timer, da døren blev lukket op, og lyset blev tændt, og jeg så han stod med de 2 sække som han satte på gulvet.

Han sagde du skal have lidt at hygge dig med i nat, og kælede for mig, og virkningen udeblev heller ikke. Min pik voksede og blev stiv. Han tog en lædersnor og bandt pikken og nosserne stramt op med en snor som han bandt op i loftet til en krog så dyret stod lige op i vejret.

Jeg lå meget liderlig, men var ude af stand til selv at spille den af, da mine arme var lænket så jeg ikke kunne onanere med mig selv, og gryntede højt.

Du skal sgu holde kæft sagde han og kom en kneble i munden, og så tog han den ene sæk og løsnede snøvsen og jeg så til min skræk en flok store rotter blev lukket ud af sækken.

Jeg forsøgte at skrige og rive mig løs af mit fangenskab, men kunne intet gøre. Den tomme sæk smed han over mit hoved så jeg ikke kunne se noget, og så sagde han nu skal du åbne begge hænder for jeg har en gave til dig som er i den anden sæk.

De rotter jeg har taget med er sultne og de vil nok begynde at bide dig i løbet af den tid du er i kælderen, men for at hjælpe dig har jeg taget et par store slanger med som lever af rotter.

Jeg mærkede en tung slange blev lagt i hver hånd, og selv om jeg forsøgte at skrige gennem kneblen kunne jeg intet gøre.Jeg hørte døren blev lukket og låst og min fyr sagde pas nu godt på Pyton slangerne og rotterne, for du får brug for dem senere.

Længe efter faldt jeg i søvn, og min søvn blev flere gange afbrudt på grund af den ubehagelige stilling, og jeg mærkede hvordan rotterne og slangerne kravlede rundt på gulvet og ind imellem også bed i mig.

Det blev en lang nat og jeg ved ikke hvad klokken var da døren gik op og han kom ind og fjernede sækken over mit hoved, og spurgte har du sovet godt. JA tak svarede jeg, og så skræmt rundt på gulvet hvor de 2 store Pyton slanger og et par rotter var.

Han befriede mig han mig fra lænkerne på gulvet og han trak mig op af kælderen i den stramme snor jeg havde om nosserne, og førte mig op i køkkenet hvor han bad mig lave morgenmad til ham.

Jeg gik straks i gang med at lave kaffe samt dække morgenbordet. Da jeg var færdig satte jeg mig lydigt på gulvet og så han gik i gang med at kontrollere mit arbejde.

Hvem har sagt du må sidde ned skreg han arrigt, et svin som dig skal sgu hænge i benene og ikke sidde og slappe af.

Han tog fat i snoren om mine nosser og jeg blev ført ned i et andet rum i kælderen. ”Har du det godt?” spurgte han hånligt. Jeg nikkede. ”Så skal du i lænkerne igen, frem med poterne!” Fod, hånd og halslænke blev igen påsat og solidt låst.

Han lænkede mig til en jernring højt oppe på væggen så jeg ikke kunne sætte mig eller ligge ned. Mine hænder lænkede han om bag ryggen, inden han smækkede døren og gik.

Efter nogen tid kom han med 2 sække, en kniv, et lille bord, en ovn med 2 kogeplader samt en gryde, pande og en beholder med vand, som han stillede henne under krogen jeg var fastgjort til.

Mine hænder blev løsnet, og med en ond latter sagde han at i sækken er din friske mad som du skal slagte og tilberede i dit køkken, når kødet er tilberedt får du resten af maden som står klar i stalden til dig.

Jeg så skræmt på de 2 sække som bevægede sig på bordet, og forsøgte at skrige nej, men kneblen sad stadig godt i munden, så jeg kunne ikke sige noget. Han smækkede døren og låste den forsvarligt og råbte du kommer ingen steder før du har tilberedt din mad.

Jeg stod fortsat lænket så jeg ikke kunne ligge eller sidde ned, og jeg kunne kun bevæge mig rundt omkring 1 meter fra bordet hvor sækken lå med min mad.

Jeg mærkede på de 2 sække og opdagede at der var to slanger i den ene sæk, og i den anden var der levende rotter. På bordet lå enslagtekniv klar til at jeg skulle slagte, rense, pelse og tilberede de ulækre dyr.

Jeg indså nu for alvor, at jeg er slave og at mit liv fremover vil præges af nedværdigelse og straf samt sult hvis jeg ikke efterkom de befalinger jeg får.

Jeg vandrede hvileløst rundt ved bordet og så på de 2 sække med levende dyr, og blev mere og mere træt da jeg ikke kunne sætte mig ned, men blot gå rundt i min korte halslænke.

Efter nogle timer kom han ned i kælderen og spurgte om maden var klar, for ellers var det sengetid. Jeg mumlede gennem kneblen at dyrene stadig lå i sækken. Nå sagde han vredt, så må du jo sulte og stå op til i morgen, hvorefter han slukkede lyset og sagde godnat.

Det blev en lang smertefuld nat, og jeg blev mere og mere træt i mine ben men jeg havde ingen mulighed for at gøre andet end tage imod pinslerne og holde mig oprejst i min kæde der var bundet til halsen.

Næste dag kom han og tændte lyset, inden han lukkede døren og gik uden at sige et ord. Op af dagen blev jeg mere og mere sulten, men jeg kunne ikke slagte slangerne og rotterne, så lidelserne fortsatte hele dagen uden mad.

Om aftenen kom han og løsnede min kæde ved halsen og jeg stod nøgen og ventede, og så satte han en trækasse med fire runde huller foran mig.

Han fjernede først et bræt, og tog så 2 rotter og satte den ned i kassen og førte mine fødder ned i kassen. Brættet blev sat tilbage, og mine fødder var låst fast.

Jeg blev lagt ned på gulvet på brystet, med fødderne låst fast i kassen, og hovedet blev låst fast til gulvet så jeg ikke kunne rejse mig.

Han tog 2 håndjern og gav mig et på hver håndled, og tog så sækken med slangerne og låste en slange fast til hvert håndjern så de store slanger kunne kravle rundt på mig, imens rotterne bed i mine fødder i kassen.

Han grinede og sagde han håbede jeg snart blev sulten så de stakkels dyr blev slagtet, så de ikke mere skulle lide på grund af min dumhed. Jeg vred mig frem og tilbage på gulvet, men jeg ikke kunne gøre andet end at ligge på det kolde beton gulv sammen med rotterne og slangerne.

Dagen efter var der gået 3 dage uden mad. Jeg lå stadig nøgen på gulvet i min afføring som stank mere og mere frygteligt. Min mave skreg af sult. Om formiddagen blev jeg løsnet fra kassen og rotterne kom i deres sæk igen, ligesom slangerne røg tilbage i sækken, og jeg fik igen min kæde om halsen så jeg ikke kunne andet end stå op.

Du er godt nok dum stædig sagde han, men her hos mig når du ikke noget med den opførsel. Du har jo stadig masser af vand du kan drikke, så du dør ikke de første dage, sagde han og gik med et stort smil.

Trætheden var ulidelig og jeg græd, og var ved at bryde sammen af den hårde behandling hvor jeg efterhånden havde lært min vilje var taget fra mig, og at jeg snart ville være tvunget til at adlyde ham, som ikke viste det mindste tegn på at ville blive blød.

Det blev en lang ulidelig nat og tidligt om morgenen faldt jeg sammen af træthed og hang smertefuldt dinglende i kæden om min hals.

Pludselig blev døren sparket op og ind kom min fyr. Hvad fangen hænger du der for, tror du at du skal hænge der og nyde livet skreg han, nu skal jeg vise dig hvordan en snart død svin behandles.

Jeg blev løsnet fra kæden og ført ind i et lille rum, hvor jeg blev lagt på en stige der lå på gulvet. Mine ben og hænderne blev bundet fast til trin på stien. Han tog så en stor stofsæk som stigen blev lagt ind i, så jeg lå som på en ramme fastspændt i sækken.

Han gik ud af rummet og lidt efter hørte jeg han kom tilbage. Jeg så at han stod med de 2 sække, og sagde så HAR du lært at lystre eller skal du have mere. Jeg sagde ikke et ord, men lå helt fastspændt på stigen.

Nå sagde han så har du selv valgt. Han løsnede de 2 sække og tømte de 2 slanger og 4 rotter ned i sækken til, mig og snørede sækken til, og sagde så nu må du hygge dig med dine venner som du har reddet fra at dø, og nu kan du selv hygge dig med dem.

Han sparkede et par gange til sækken, og sagde du må have en god pinefuld dag. Jeg vred og sled i mine reb på stigen, men der var ikke noget at gøre og jeg mærkede hvordan dyrene kravlede rundt på mig.

Jeg ved ikke hvor længe jeg lå sammen med de ulækre dyr, men efter mange timer kom han og hev stigen ud af sækken og lod rotterne og slangerne blive i den store sæk.

Nå nu har du jo været her en uge, og du har fastet i 5 dage, nu må vi se at komme videre for din ven venter på at du vender hjem som en lydig dreng. Han løsnede mig fra stigen og smed mig ned i sækken til slangerne og rotterne og jeg blev befalet at gå indelukket i sækken op af trappen og ud på gårdspladsen og hen til transporten hvor jeg blev smidt ind i en træboks.

Nu skal du med ud og hente svin, han smed et par rotter og slangerne samt en slagtekniv ind i buret til mig, og sagde du kommer ikke fri for de 4 dyr er døde, eller slangen måske har kvalt dig.

Bilen begyndte at køre og de næste mange timer kørte vi rundt og jeg hørte svin skrigende blive smidt ind i de andre grise bokse i transporteren.

Pludselig fik jeg kvælningsfornemmelser da en slange havde lagt sig om min hals. Jeg tog kniven og stak i dyret og fik det væk fra halsen, og for at undgå flere farlige overfald stak jeg også den anden slange flere gange indtil den lå slapt og død. Rotterne for rundt og kastede sig over de 2 døde slanger og jeg lå og så hvordan de spiste dele af de store slanger.

Nogen tid efter slagtningen standsede bilen og lågen til min boks blev åbnet og jeg blev hevet ud, og fik en kniv i hånden og han sagde skarpt få så slagtet de 2 dyr, når du kan slå slangerne ihjel for at redde dit liv kan du også slagte et par rotter.

Han sparkede mine ben ud til siden og bandt dem fast til 2 hjul, så jeg stod som et X, og en kæde blev sat i mit halsbånd og fastspændt til loftet i transporteren så jeg stod og kikkede fastspændt på de 2 rotter der glad gnaskede slangerne i sig.

Nå kan du så komme igang, eller skal du have slangen sagde han vredt. Jeg anede ikke hvad han mente, men så at han tog den ene slange og begyndte så at tæve min nøgne ryg med det døde dyr. Efter nogen tid kom han med en med en flaske med noget slimet væske i, og han tog hårdt fat om halsen på mig og hældte det ulækre væske ned i halsen på mig alt imens han grinede.

Jeg skreg af smerte og væmmelse, og forsøgte at kaste op, men han satte bare sin store hånd for min mund, så jeg ikke kunne spytte det ud, og sagde det er din egen pis samt masser af chilli, og din hals vil langsomt brænde mere og mere.

Den stærke chilli var det rene tortur og jeg forsøgte at bide ham i hånden, men det blev straks straffet ved at jeg fik en flad i ansigtet og så tog han og tapede min mund til med gaffatape så munden var tætlukket.

Tag dig nu sammen, du gør det kun værre for dig selv at du skåner de rotter for at blive slagtet sagde han vredt og tog den anden døde slange som han tævede min ryg og nosser med.

OK sagde han, jeg har ikke hele dagen. Han tog kassen som mine fødder før havde været låst inde i, og han tog gaffatapen af min mund og kom hovedet ned i kassen og smed de 2 rotter ind i kassen, inden han lukkede den til og løsnede mine spredte ankler og smed mig ind i boksen igen.

Nu må du selv nakke de 2 rotter med tænderne sagde han med et stort grin. Du får ikke hovedet ud af den kasse før du har bidt de to rotter ihjel, og din chillipis skal nok holde liv i dig lige indtil du tager dig sammen.

Jeg blev igen smidt ind i boksen og hænderne blev låst fast i håndjern til hver ankel, så jeg lå sammenkrøllet i boksen i transporteren.

Vi kørte igen nogle timer, inden bilen standsede og boksen blev åbnet. Jeg hørte manden stå og snakke med en mand, hvis stemme jeg genkendte som min ven.

Han har ikke været let at få afrettet, men nu da der er gået 7 dage er jeg sikker på han er lydig, så nu må du gerne få ham med hjem til sig selv.

Jeg hørte han kom en mobil lift. Han lagde en lænke om mine ankler og håndjernene fra mine hænder blev låst fast til anklerne inden han hejsede liften op så jeg hang hjælpeløs som et slagtesvin og jeg blev kørt over til stalden, hvor han stoppede og sagde nu må vi se hvem der drukner først – dig eller rotterne – og så sænkede han mit hoved og rotterne ned i vandet i det store saltkar.

Jeg skreg voldsomt og forsøgte at vriste mig fri af mine reb, men de var bundet så stramt at jeg intet kunne gøre, og jeg mærkede med skræk drukne fornemmelsen i kassen med de 2 rotter.
Han hejste mig flere gange op og ned i karet, og efter nogle gange åbnede han kassen og de 2 druknede rotter faldt ud på jorden.

De stod begge og grinede. Jeg blev befalet at kravle på knæ over i kvieboksen hvor jeg fik spændt halsjernet på og lænket hænderne til kotøjret.

Om morgenen kom han og tog halsjernet af mig og løsnede mig fra kotøjret og sagde jeg skulle gå over i malke rummet og gå i bad og tage det halsjern på der lå der ovre, og efter badet skulle jeg vente i hestestalden stående på alle 4.

Halsjernet er med en lås så da jeg havde taget det på var det låst fast til halsen, og med navneskilt hvor der stor "lydig dreng" og så var der øjne i hver side af halsjernet.

Da jeg var færdig stillede jeg mig på alle 4 i hestestalden, og efter nogen tid kom min ven og sagde, nu tager vi hjem, og du skal til nytår gå med halsjern på, så du ikke glemmer hvad du er.

Jeg blev ført over i hans bil og blev bundet fast på bagsædet med et bidsel i munden så jeg ikke kunne sige noget, og min ven takkede den hårde fyr for hjælpen og sagde han nok skulle komme tilbage med mig hvis jeg ikke opførte mig som den slave jeg er fra nu af.

Vi kørte hjem til mig hvor jeg og min ven nød en god middag sammen, og vi fik en rigtig god snak om hvordan min ferie havde været hos min chat ven.

Jeg har siden chattet en del med fyren fra chatten, der lige som jeg siger at det var 8 dages ferie med hård opdragelse som jeg havde fortjent, og han har tilbudt en nytårskur som bliver endnu værre hvis jeg her i efteråret ikke lever efter de regler han har lært mig .
Kommentar

Navn:christian54
Dato:06/08 2012
Er det en skøn drøm du har, eller er det en barsk virkelighed om en uges ferie? Uanset hvad så er det en super fortælling med masser af energi og stor opfindsomhed! Hilsen Christian - der selv er den hårde drengerøv der mangelr lidt opdragegelse som fyr og flamme bpy
 
Navn:christian54
Dato:07/08 2012
Har lige vist min fyr din fortælling, der truer med at han gerne giver mig en tur i en sæk, men før jeg siger ja vil jeg gerne vide hvor lang tid man kan holde ud at være i sådan en sæk, for det virker da barskt og er det en stof- eller plast sæk du vil anbefale?
 
Navn:Jesper
Dato:07/08 2012
Kære Christian Min ferie var næsten som beskrevet, slangerne og rotterne i sækken havde han selv som hobby, da han havde et terarie med krybdyr, men det viste jeg ikke, så turen i sækken og boksen med de ulækre dyr var virkelig et ondt påfund. Han var helt afgjort mere til hård opdragelse end jeg plejer at bruge, men det var spændende - og hårdt - at opleve en hel uge. Jeg har før været taget til fange og blev bortført i en gammel kornsæk, hvor nogle livlige fyre svinebandt mig inden de smed mig i sækken som de snørrede til, så jeg lå som et slagtelam i sækken. Jeg lå først sådan i sækken, og efter nogle timers kørekur kom vi til slavegodset, hvor jeg fik en kæde låst om anklerne og så hejsede de mig op så jeg hang med hovedet nedaf. Sådan hang jeg længe og da jeg kom ud af sækken havde jeg været indelukket i den i næsten 8 timer, det var hårdt lover jeg dig - men samtidig også en rar oplevelse da jeg viste jeg ikke kunne bryde ud af sækken. Men var jeg dig så begynd med kortere ophold hvor hovedet kommer i en sæk, og snør den gerne til ved halsen med et reb ( det er mere naturligt end et læderhalsbånd ). Det kan du godt holde til en nats tid! God fornøjelse - og lad mig høre om jeres erfaringer!
 
Navn:christian54
Dato:09/08 2012
Ha - ha, hvilken herlig ven du har at finde på at gøre dig venner med hans rotter og slanger, han er da en rigtig "ond" fyr, der sikkert griner mange timer over hans ide om at bruge dig en uge. Jeg har ikke selv prøvet at være i en sæk, men skal i weekenden snakke med en ven der arbejder hos en landmand, og jeg har fortalt ham om mine tanker om gerne at ville prøve at være "bonde sække slave". Han vil tage et par sække og noget reb med, og siger han da gerne vil vise hvad en sæk kan bruges til og hvordan man binder en fyr som mig som et svin, så jeg aldrig glemmer det. Jeg ved ikke rigtig om jeg tør, men nu må vi se - jeg tror jeg måske har været lidt for kæphøj og fortalt lidt mere hårdt om hvad jeg tænker, end hvad jeg tør i virkeligheden. Men mon ikke jeg kan holde til at være i reb en weekend nogle timer, og sækken kan jeg vel sparke mig ud af hvis det bliver for slemt! Tak for dit indlæg, skulle du se mit svar inden weekenden så skriv gerne til mig, hvad jeg skal undgå for at det bliver en fornøjelse og ikke en straf at være i sæk og reb!
 
Navn:christian54
Dato:05/10 2012
Det er efterhånden nogen tid siden jeg har været her, og skylder lige at fortælle hvordan det gik da jeg havde besøg af en ven der arbejder på landet. Vi sad længe og snakkede om hvordan det ville være at blive bundet og smidt i en sæk. Det endte med at han svinebandt mine hænder og ankler sammen og så kom han mig ned i en sæk, som han bandt til ved min hals, så jeg lå i sækken på brystet på gulvet. Vi snakkede om hvordan det føltes og efter nogen tid, sagde jeg at jeg gerne ville prøve også at have hovedet i en sæk. Herefter tog han en sort plastikpose over mit hoved, som han tapede til om halsen, og sagde nu skal du prøve hvad det vil sige at blive næsten kvalt. Det var virkelig en dejlig fornemmelse at ligge der og spare på ilten og mærke hvordan jeg langsomt mistede kræfterne, og efter nogen tid lavede han et hul i plastsækken ved munden så jeg kunne få luft, og efter det sagde han nu må du have en god dag, jeg kommer og ser til dig i aften, og så gik han. Jeg vred og sled mig i de stramme reb og sækken, men måtte opgive at komme fri. Efter lang tid gik døren op og min ven kom og sagde, godt klaret du har været i sækken i 7 timer, men nu skal du prøve noget nyt. Han løftede mig op på hans skuldre og bar mig ud sin bil hvorefter han kørte med mig. Efter nogen tid standsede bilen og jeg blev båret ind i et rum, hvor jeg mærkede en kæde blev låst fast om sækken på mine ankler, og pludselig hørte jeg en lyd der viste sig at være en talje der trak mig op så jeg hang i benene med hovedet ned et fremmed sted. Min ven tog plastiksækken af mit hoved, og jeg så jeg han i en stor maskinhal, der viste sig at være hvor min ven arbejdede. Jeg så nu til min skræk at han bandt et reb stramt omkring sækken omkring brystet og endnu en talje blev sat i det reb, så jeg blev hejst op så jeg hang som en flagermus under loftet i maskinhallen. Mi ven stillede sig ved siden af mig og sagde du får lige en sort våd sæk over hovedet, og så får du lov til at hænge her til imorgen så må vi se hvordan du har det efter den tur. Det var en lang nat og om morgenen kom min ven og hejste mig ned, hvorefter han tog mig og bar mig ind i laden hvor han smed mig i en stak halm og sagde her kan du hygge dig til i aften så skal jeg nok køre dig hjem. Det var virkelig dejligt at ligge der svinebundet i sækken uden at kunne gøre andet end slappe af, og vide at ens ven havde den fulde kontrol over mig. Om aftenen kørte vi hjem og efter at jeg var blevet vasket kørte vi i byen hvor jeg gav en god middag som tak for oplevelsen. Det var en fornøjelse at være i sækken, og jeg kan godt forstå dig Jesper at du også tænder på at være fanget i sækken. Fortæl gerne om andre lege i har haft, som vi måske kan prøve - jeg tror jeg kan holde til meget når jeg er fanget i sækken
 
Navn:christian54
Dato:04/11 2012
Tak Christian - godt at høre du også er blevet glad for sække - og som du skriver er man først i sækken og den er snørret til er der ingen vej ud, for sækken skal nok holde. Især de gamle 100 kg. kornsække er dejlige, de kan bruges til det hele, da de er så store, tætte og fede at ingen bryder ud. Den våde sæk er super, så lærer man virkelig at holde kajen lukket! in flagermus tur lyder som en drøm, og det var vel en dejlig lang nat! Håber at høre mere om dit liv i sækken!
 
Navn:slave271
Dato:25/08 2014
Dejlig historie lyder som den rigtige måde at opdrage en slave på. Vil elske at lære Herren at kende og måske blive brugt af ham. Vil nyde at læse flere historier som denne.