Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Shareware

Karakter: 3.9/8
Visninger: 7809

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex og Onani
Shareware.


Person: Paw (24 år.)
Person: Bo (Paws bror)
Person: Elias (fælles ven)
Person: Jacob (En pick-up)


Kap. 1
Klokken var 9.15 lørdag morgen. Paw åbnede øjnene, fra en dyb søvn, og så lige ind i sit eget ansigt. Han blinkede lidt med øjnene og ansigtet begyndte at smile til ham.
Lidt gnaven sagde Paw: Hvad laver du i min seng, Bo - skrid !
Godmorgen, sleeping naughty - Paws bror var som sædvanlig i et vældigt morgenhumør, og rakte sin hånd ind i ansigtet på ham og trak ham i næsen. Bo fortsatte: Jeg vågnede allerede klokken 8.30 med den ondeste vandBoner og da jeg havde fået den lagt ned igen, var min seng kold - og her er jo plads nok og dejligt varmt.
Paw ville pine ham lidt endnu: Og det faldt dig ikke ind at jeg ville have min dyne for mig selv ? Knold !
Bo smilede skævt: Nej da overhovedet ikke - i øvrigt er det din tur til at lave morgenkaffe. Bo havde i et snuptag trukket dynen af Paw og lagt den under sig selv.
Nå ja, svarede Paw, det er da også rigtigt. Han rejste sig fra sengen, og inden Bo nåede at registrere hans hensigt klaskede Paw en flad hånd ned i hans nøgne balle.
Bo gav et hyl fra sig og Paw flygtede ud i køkkenet.

Kap. 2
Bo og Paw er enæggede tvillinger. de bor sammen i en stor lejlighed i midtbyen, lige ovenpå den forretning som de ejer og driver sammen. Bo og Paw har Boet i denne lejlighed i godt et halvt år, siden de overtog den kedelige herretøjs forretning, nu er det en fashion-sportswear butik. Kunderne kan ikke finde ud af hvem de bliver betjent af og brødrene gør lidt grin med dem på den konto, og det kan de åbenbart godt lide
.
Kap.3
Bo kommer ud fra badeværelset, med et håndklæde om livet, velduftende af aftershave.
Næste gang du betjener dig af min aftershave, så havner din diller i toasteren ! Paw greb efter toasteren for at vise at han mente det denne gang. Toasteren røg ud af hænderne på ham og faldt på gulvet med et brag.
Pyh ! udbrød Bo, jeg slap da vist denne gang, toasteren er da vist kaput. Han fortsatte: så var det da godt at det var min egen aftershave jeg brugte af. Bo smilede skælmsk.
Paw så, lidt forfjamsket på ham, ikke min - altså ?
Nope, bassemand - ikke din. Bo smilede over hele 5-øren.
Han satte sig og fulgte rundfornøjet med i Paws bestræbelser på at afprøve toasteren.
Efter nogle minutter sagde han: Gå i bad Paw, så prøver jeg om ovnen kan bruges i stedet for.

Kap.4
Mindst ligeså velduftende kom han tilbage til køkkenet igen, et håndklæde om livet og et i håret - en hel normal morgen.
Bo trak vejret i gennem næsen: Mit aftershave ?
Paw satte sig ved bordet: Yop - din aftershave - min var tom.
Bo rakte ham et stykke toast: Hvorfor er jeg ikke født som enebarn !
Paw smilede til ham: Så ville du skulle lave din morgenkaffe selv - hver dag.
Nå ja, svarede Bo - Noget kan du da bruges til.
Bo rejste sig, lod som sædvanlig sit håndklæde ligge på stolen, og gik sin vej for at klæde sig på.
Paw ryddede af bordet, som sædvanligt, og lagde Bos våde håndklæde ud til tørring.
Da Paw kom ind i sit eget soveværelse var Bo der, stadigvæk uden en trævl, og rodede i hans klædeskab.
Æh - vil Hr. Johansen lige forklare mig hvad han laver i mit klædeskab ? spurgte Paw.
Bo halede triumferende et par marineblå tights ud af skabet og svarede: Hvis Hr. Johansen ville undlade at hugge mine bedste tights, så skal jeg undlade at rode i Hr. Johansens klædeskab. Bo smilede sejrssikkert.
Hr. Johansens røv er aldeles for stor til disse tights ! Paw smilede drillende til Bo.
Bo tog dem på og svarede: Hr. Johansen har ganske ret - og gik ind i sit eget soveværelse.

Kap.5
Det var blevet sen formiddag, det ringede på døren - Det var Elias deres nære ven og en af de få som kunne se forskel på brødrene.
Paw åbnede døren for ham, gav ham en kæmpe krammer, og stak en hånd ned for at klemme hans nosser blidt. sagde så: Hej basse, hvad trænger du til på sådan en varm lørdag ?
Elias daskede til Paws hånd, og svarede så: Du er en gammel gris, Paw. Men hvad med en kop kaffe, kunne du klare det ?
Bo var nu kommet til, han var fortsat kun i tights og T-shirt - længere var han ikke kommet og det var hans bror for øvrigt heller ikke - det var fridag og sommer.
Bo sagde: Paw kan du så lade være med at misbruge vores besøgende inden de når helt ind af døren. Bo kneb Elias hård i ballen, så han hoppede en gang. Dav med dig gamle ven sagde han så, og tilføjede: Tag dig ikke af den gamle gris - han fik ingen morgenspiller til morgen.

Elias blev bænket op i sofaen, og Bo satte sig ved siden af ham.
Min lillebror kommer om en halv time, så I har bare at opføre jer ordentligt - forstået ? Elias så strengt på brødrene.
Elias fortsatte: Han skal have et lift med mig, og I piller ikke ved ham - han er ikke til småperverse tvillinger. Lidt drillende fortsatte han: Min bror har skam smag !

Bo tog Elias højre hånd og proppede den ned i sine tights: Du sårer mit hjerte dybt ved at sige den slags slemme ting - Bo sendte ham sit sårede hundeblik.
Elias klemte om Bos slappe lem: Hvis det er dit hjerte, så trænger du sgu til en pacemaker !
Åh sagde Bo, og lagde sin hånd om nakken på Elias - jeg er sikker på at kunstig åndedræt vil være tilstrækkelig. Elias bøjede sig fremad og tog Bos slappe lem i munden. Bo spredte benene, han var begyndt at blive hård.
Paw rejste sig fra sin plads, befriede sin bror for hans generende tights, og knappede derefter Elias shorts op for at kunne trække dem af ham.
Elias registrerede Paws forehavende og hjalp til med venstre hånd til han til sidst var befriet for shorts og Boxers. Villigt spredte han benene så Paw kunne komme til at blowe ham.
Der gik ikke længe før de 2 drenge blev afhjulpet en ladning ophedet hvidt juice. Begge sad de og nød afslappetheden som altid indfandt sig efter en god udløsning.
Paw gik efter en æske med renseservietter så de 2 kunne rense sig for eventuelle rester på kroppen.

Kap.6
Det ringede på døren igen. Elias udbrød: Det er nok min lillebror, lad mig lige få tøjet ordentlig på inden I lukker ham ind.
Bo lå henslængt i sofaen, han havde kun sin T-shirt på og ikke andet, så det blev Paw der måtte lukke Elias lillebror ind. Paw var glad for at hans T-shirt var så lang at den kunne dække over hans massive rejsning.

De kom begge ind i stuen, og Elias lillebror hilste på de 2 andre. Han var dog lidt forbløffet over Bos påklædning eller mangel på samme. Elias rejste sig og sagde: Lad os fordufte brormand, inden de voldtager dig.

Åhhh - så slemme er vi da heller ikke - Bo beklagede sig.
Elias lillebror smilede bredt og sagde: Og hvorfor tror jeg nu mere på Elias ?
Elias rødmede og tilføjede: Vi er dem der er gået igen - hej med jer.

Paw havde akut pladsproblemer i sine tights efter at have lurekigget på Elias lillebror. En toptrænet og solbrun 18 åring i hvide joggingshorts og en diminutiv sort tanktop som ikke var i stand til at skjule den lille guldring som sad i hans venstre brystvorte.
Paws Boner smertede, Han trak sine tights ned og satte sig i sofaen. I guder en befrielse ! Paw begynde at kæle langsomt for sit hårde lem - ville trække pinen lidt endnu.
Bo rakte efter æsken med renseservietter og skubbede den over til Paw, hvorefter han lagde sig til rette og lukkede øjnene for et lille hvil.
Efter ca. 15 minutter udbrød Paw et dybt støn og 5 store rystelser gik igennem hans krop, han var våd over hele kroppen af sved og hvidt juice.
Bo åbnede øjnene og så på sin bror: Har du det godt, Paw ?
Paw åndede endnu lidt tungt men så sin bror ind i øjnene og nikkede Ja.
Bo rakte efter renseservietterne og begyndte nænsomt at fjerne den klæbrige juice fra Paws brystkasse og skuldre.

Kap. 7
Sent om aftenen besluttede brødrene sig for at gå i byen for at se om der skulle være noget interessant at se på - det var deres omskrivning af at være på drengerøv.
De gik ind på et diskotek og som altid skiltes de ved døren, og gik i hver sin retning.
Der var propfyldt i diskoteket, så Paw satte sig op i baren og bestilte noget at drikke. Det skete rimeligt ofte at han blev tiltalt når han sad i baren, både af piger og fyre.
Efter en time var der endnu ingen kontakt, og han havde ikke set noget til Bo. Paw gjorde tegn til bartenderen om han ville se efter hans drinksglas, Paw skulle tisse.
Toiletterne var bemærkelsesværdigt rolige, der kom enkelte småekstatiske lyde fra nogle af kabinerne, men ellers var her fredeligt og rent.
Paw orienterede sig efter hvor han kunne tisse, og fik da også øje på en fyr der stod med ryggen til og forsøgte at afvande kartoflerne..
Fyren var ikke så høj, men ret kompakt, konstaterede Paw. Måske 170 cm. eller der omkring. faste skuldre og efter hvad Paw kunne se: en god fast røv.
Paw placerede sig ved siden af fyren og sneakpeakede over på ham.
Fyren havde knappet sine sorte jeans helt op, og stod og masserede sit slappe lem. Han så op på Paw og med noget rusten stemme sagde han: Det tager altid nogen tid at få startet, når jeg har drukket alkohol.
Paw nikkede forstående. Fyrens diller var overordentlig lang, sjældent at Paw havde set sådan en kæp - ikke særlig tyk men ekstrem lang. Måske ville naturen her kompensere for fyrens manglende højde.
Paw var tændt, fyren var tillige ret sød og jævnaldrene.
Paw sagde: Har du prøvet at masserer dig ovenfor pikroden, det plejer at virke for mig.
Fyren så igen op på Paw, men fortsatte med at masserer sit lem. Hans glatte og smidige forhud var begyndt at følge med ved disse bevægelser - begyndende Boner, tænkte Paw.
Fyren sagde så: Hvordan mener du ? hvis jeg fortsætter sådan her så kan jeg da i hvert fald slet ikke tisse.
Paw besluttede at gå all-in, og sagde så: Lad mig vise dig det - Paw rakte en hånd ned og lagde den på fyrens mave, under navlen, og begyndte at massere ham.
Fyren fandt sig i det, måske pga. alkoholen, men efter et par minutter begyndte han faktisk at tisse.
Åhhh hvor det letter, sukkede han, tak skal du ha, det føles faktisk rigtigt godt det du gør.
Fyren tissede i en evighed og Paw fortsatte ufortrøden med at massere ham, det var dog ikke nødvendigt det vidste han godt - men fyren protesterede jo ikke.
Fyren blev færdig med at tisse, og vandstrålen stoppede igen. Paw bemærkede snarerådigt: Husk nu at få tømt ordentligt ud, ellers gir det bare pletter i underbukserne. Paw stoppede sin massage og strøg sin hånd over fyrens lem som han omsluttede.
Fyren kiggede lidt overrasket på Paw, som var begyndt at malke ham blidt, Paw bemærkede at dilleren i hans hånd begyndte at blive hård, fyren sagde ikke noget men stod bare helt stille med sine egne hænder hængende ned.
Omsider sukkede fyren tungt: Åh det er så længe siden, pigerne er bange for mig så snart de ser den der. De siger det gør ondt når jeg knepper dem.
Har du prøvet med en fyr ? spurgte Paw.
Fyren rødmede: Ja et par gange når jeg er i byen, og det var sgu godt. Det er som om fyrene ikke er så bekymrede i den retning.
Paw smilede til fyren: Er vi dem der er gået ? Fyren nikkede.
Paw sendte en SMS til Bo, at han havde fået selskab og tog ham med hjem.

Kap.8
Bo havde heller ikke ligget på den lade side, og havde fået kontakt med en ensom fyr. Bo havde bemærket at han sad for sig selv hele tiden, og at der ikke kom nogen forbi for at snakke med ham, I hvert fald ikke i den times tid som Bo havde holdt øje med ham.
Bo rejste sig og gik hen til den ensomme fyr: Hej med dig, jeg hedder Bo må jeg byde på noget at drikke ?
Fyren kiggede op på Bo og svarede: hvorfor vil du det ?
Fordi jeg keder mig, svarede Bo, og det ser ud til at du heller ikke rigtig har held i sprøjten i aften - derfor kan vi jo så kede os sammen og få lidt at drikke.
Fyren indså fornuften i det, og svarede: Jeg hedder Morten, værsgo du må gerne sætte dig her.
Bo bestilte nogle højprocentuelle drikkevarer og sludrede om løst og fast, men førte målrettet samtalen over på sex. Bo måtte finde ud af hvad fyren var til.
Bo udpegede nogle piger, på dansegulvet, og kommenterede deres forskellige attributter. Morten virkede uinteresseret.
Bo udpegede nogle fyre fra dansegulvet, og kommenterede deres tøjstil, dansestil osv.
Det vakte Mortens interesse, idet han sagde: Ham du mener er faktisk min bror - tal pænt om ham !
Bo undskyldte sig med at han nok bare var for fuld til at kunne tale rent, sagde så at han skulle ud og kaste op men luskede i stedet for hjemad.
Ingen bid i aften, og han kunne ikke klare ret meget mere spiritus.

Kap.9
Paw låste fordøren op til lejligheden. Kom indenfor ? hvad hedder du i grunden ? spurgte Paw, jeg hedder for øvrigt Paw.
Fyren smilede lidt nervøst og svarede: Jeg hedder Jacob.
Paw tændte lyset i stuen og anviste Jacob en plads i sofaen. Jeg henter lige noget at drikke, er en kold øl ok med dig ? Paw så spørgende på Jacob.
Han nikkede.
Paw satte en bakke med kolde øl og nogle glas på bordet, gik derefter over til reolen for at finde et af hans små perfide våben: En DVD med biseksuel gruppesex.
Vi skal jo have lidt underholdning, ikke sandt ? Paw smilede stort.
DVDen begyndte og de sad og kiggede på, en tid, i stilhed. Den ene øl blev elimineret og den næste gjort klar.
Paw forsøgte at få øje på om der var nogen reaktion i Jacobs bukser, men fordi de var sorte kunne Paw ikke se om der var en større eller mindre bule.
Paw trak sin T-shirt af, og stak sin ene hånd ned i sine bukser. Han ville give det indtryk at han var ved at være smålidderlig af filmen.
Til Paws store fornøjelse trak Jacob ligeledes sin T-shirt over hovedet, og sad nu også i bar overkrop.
Paw begyndte nu at stryge sig selv over brystet, med den anden hånd, han knep sig selv i den ene brystvorte og sukkede. Han strøg sig igen over brystet for så at nulre den anden brystvorte.
Paw kunne se at Jacob betragtede ham, lidt på skrå, men han begyndte ligeledes at stryge sig selv over brystet og stak derefter sin hånd ned i sine bukser.
Paw begyndte at onanerer sig selv, i bukserne, og efter nogle minutter knappede han bukserne op og lynede ned - der skulle være mere plads til håndarbejdet.
Jacob fulgte lidt tøvende trop, og knappede ligeledes sine bukser op, og onanerede behændigt sig selv.
Paw var tilfreds, af en newbie var det sgu godt gjort. Paw flyttede sin frie hånd over på Jacobs bryst og strøg ham nænsomt over brystvorterne - Jacob reagerede med et lille gys.
Paw fortsatte med at røre ved Jacobs krop, nu og da knep han Jacobs små brystvorter så de blev stive.
Jacob nød det, og uden at han selv havde tænkt over det havde han krænget sine bukser og tights ned så han frit kunne bearbejde sin kolossalt lange stive pik.
Paw viste ikke om det ville skræmme Jacob hvis han selv tog sine bukser af, men på den anden side var synet af den kolossale kleppert for meget for Paw - han måtte have befriet sin pik fra de stramme omgivelser. Resolut trak han bukser og tights af i en manøvre og sad nu nøgen ved siden af Jacob. Denne var ikke sen i optrækket til at gøre det samme, og han sad nu og betragtede Paws stive pik åbenlyst.
Han sagde så: Glatbarberet ! det ser faktisk godt ud når du nu er solbrændt.
Paw bøjede sig over Jacobs pikhoved og svarede: Du skulle selv prøve det her i sommervarmen. Paws mund lukkede sig om pikhovedet og Jacob blev aldeles stum.

Kap. 10
Paw og Jacob var gået ind i Paws soveværelse.
Paw gav Jacob et kondom og en flaske swiss-army-glider. Hvordan vil du helst ? spurgte han.
Gør dig det behageligt, svarede Jacob, læg dig bare på ryggen hvis du vil.
Jacob løftede Paws ben op på sine skuldre og penetrerede Paw langsomt, indtil han var på anslag.
Paw sagde: Milde himmel hvor er du god, jeg er fordærvet på livstid - knep mig hingst !
Jacob smilede og gjorde som han fik besked på.
Jacob var udholden og Paw var tæt på at komme selv. Paw greb op efter Jacob og knep ham igen hård i brystvorterne - Jacob skreg højt - men der var fryd i stemmen.
Paw kom i en eksplosion af en udløsning som han nød i fulde drag. Jacob trak sig ud af ham og trak kondomet af.
Kondomet er for kort sagde Jacob, jeg er bange for at det ryger af inde i dig når jeg kommer.
Paw var lidt udkørt efter sin udløsning, men var dog snarerådig nok til at finde en løsning på problemet.
Han åbnede skuffen, ved sengen, og tog en lang gummipik, med vibrator, frem.
Læg dig på ryggen Jacob, sagde Paw. Jacob så noget betænkelig på gummipikken men lagde sig dog ned.
Paw smurte noget swiss-army-glider på gummipikken og førte den mod Jacobs stramme hul. Slap bare af, sagde han, bare nyd det. Paw havde nok glidecreme på fingrene til at han kunne smøre Jacobs pikhoved ind i det og give ham en omgang hånd.
Jacob nød det og lidt efter lidt slappede han af så Paw kunne, i masserende bevægelser, liste gummipikken på plads.
Paw tændte for vibrationen og førte den i retningen i mod Jacobs prostata. Jacob sitrede af velvære han spredte sine korte muskuløse ben så langt han kunne.
Åh gryntede han - fucking nice - bliv ved.
Jacob nærmest skreg af fryd, da han, i 5 lange spasmer, overøste sig selv og delvis Paw med sin skoldhede hvide juice.
Paw slukkede for vibratoren og trak den forsigtigt ud, Jacob lå næsten apatisk og åndede dybe drag luft. Jacob sansede Paw og greb ud efter ham og trak ham ned oven på sig selv.
Jacob krammede ham hård og sagde så: Det har jeg godt nok aldrig oplevet før - tak Paw. Lidt kejtet gav han Paw et lille kys.

Kap. 11
Bo var ankommet hjemme og han kunne ikke undgå at lægge mærke til at hans bror havde det mægtigt fornøjeligt inde i sit soveværelse.
Bo havde igen smidt sine sko og bukser og sad inde i stuen i tights og T-shirt og så resten af DVDen der kørte endnu.
Æsken med renseservietter stod på bordet endnu, så hvad fanden tænkte han - jeg kan jo bare hygge med mig selv. Bo trak sine tights af og lå nu henslængt i sofaen samtidig med at han langsomt strøg sin ene hånd op og ned af sin stive pik.

Paw og Jacob var gået i bad for at skylle efterladenskaberne af kroppen og pikkene.
Jacob var slet ikke genert længere og pjattede og pjankede med Paw som gamle venner.

Bo så over på bakken på stuebordet: Øv lunkent øl, han rejste sig fra sofaen og med sin stive Boner gik han ud i køkkenet for at hente en kold øl.
På vej tilbage til stuen igen, gik badeværelsesdøren op og Paw kom frem - splitternøgen. Paw lukkede badeværelsesdøren efter sig, og sagde til Bo: fis lige af ind i stuen med dig - jeg har besøg endnu.
Bo nåede dog ikke at gøre noget som helst inden døren til badeværelset igen gik op og Jacob kom til syne - ligeledes uden en trævl på kroppen.
Bo slugte ham med øjnene og hans boner blev ikke mindre af det han så.
Jacob standsede brat da han fik øje på Bo og ikke mindst hans boner.
Jacob kiggede forvirret på Bo, vendte blikket i mod Paw, rystede på hovedet og sagde så: Jeg er da vist rigtig nasty fuld.
Bo klukkede lidt: Nasty nja men cute, om du er fuld ? nej det tror jeg nu ikke. Hej med dig flotte fyr !
Jacob blev lidt genert igen, sagde så dav til Bo.
Han var dog ikke helt på højde med situationen og sagde derfor: Du er da Paw, ikke sandt ? Jacob pegede på Paw.
Men hvem er du så ? spurgte han derpå Bo.
Bo var drillesyg igen og svarede: Hvorfra ved du at jeg ikke er Paw ? og ham der er en fremmed.
Jacob smilede over hele hovedet, lidt forlegen pegede han på Bos boner: Pga. den der sagde han så.
Øv smilede Bo, og så over på det monster af en diller der hang slapt ned - jeg er Bo, jeg er hans bror som du måske kan gætte.
Bo kiggede hungrende på Jacobs monsterpik igen og tilføjede: Og vi er fælles om det meste, og vi deler gerne med hinanden. Bo smilede lidt skævt til Jacob.
Denne blev tomatrød i ansigtet, men hans pik afslørede ham, den fik igen lidt mere omfang.
Jacob fulgte med de to brødre tilbage til Paws soveværelse og lagde sig på sengen igen og sagde: Alt blidt er OK, giv den gas drenge !
Bo var ikke længe om at forstå budskabet, og lagde sig ned i mellem Jacobs dejlige faste lår for at blowe ham. Han legede med den halvstive pik og forhud, indtil den stod stenhård - herpå slugte han hvad han nu kunne og sugede det bedste han havde lært.
Paw sad lidt ubeslutsom på sengekanten og så på, Jacob rakte hånden over og omsluttede hans slappe pik: Jeg vil godt prøve det din bror gør. Paw rykkede nærmere Jacob, satte sig i skrædderstilling så Jacob kunne begynde at udforske ham. Jacob viste sig at have nogle gode tunge-talenter idet der ikke gik længe før Paw så måner og stjerner.
Bo fik efterhånden ømme kæber af at blowe, han spottede flasken med Swizz-Army-glider og rakte ud efter den, smurte derpå en pæn del ud over Jacobs stive udstyr. Bo satte sig overskrævs på Jacob og lod sig langsomt spidde til anslag.
Jacob greb efter Bos endnu stive og kraftigt vippende pik og begyndte at gnide forhuden frem og tilbage i korte langsomme ryk. Bo nød det.
Paw satte sig ligeledes overskrævs på Jacob, på hans brystkasse, og skubbede igen sin pik ind i munden på ham hvorpå han forsigtigt mundkneppede ham.
Jeg skyder snart af, sagde brødrene i munden på hinanden. Jacob nikkede og sugede bare kraftigere på Paw.
Paw mærkede de begyndende krampetrækninger, og ville trække sig ud af Jacobs mund, han rystede dog på hovedet - han ville have mere !
Jacob registrerede at pikhovedet han havde i munden, med et, blev stenhårdt og tog lidt til i omfang - nogle få sekunder senere, gryntede Paw dybt, og han smagte den salte smag af Paw.
Bo gryntede ligeledes dybt, og skød sin varme ladning op af ryggen på Paw og i Jacobs hånd.
Jacob var lige før sin egen udløsning, han havde Paws nu afslappede pik i munden endnu, da så endelig han mærkede nogle kraftige krampetrækninger i underkroppen, sugede han så voldsomt på Paw at denne krummede sig voldsomt sammen og trak sig ud i et ryk.
I et voldsomt brøl og stød blev Bo fyldt op af Jacobs hede juice.

De 3 drenge kollapsede, udmattet og stumme for en tid. Bo brød tavsheden: Hvad siger I til en kold øl og en omgang til ?
Svaret var en hovedpude lige i ansigtet og et klask i røven. Han viste dog ikke af hvem.
De tre drenge besluttede sig for at gå i bad igen, senere tog Jacob afsked med forsikring om at han gerne ville besøge tvillingerne igen.

Brødrene slukkede lyset rundt omkring i lejligheden, så kortvarigt ind i hinandens øjne, gik så sammen ind i Bos soveværelse hvor de lagde sig i sengen. Som så mange gange før, fra deres barndom, lagde Bo sig tæt ind til sin bror og faldt i dyb søvn.

(Fortsættelse ?)
Kommentar